Sevdiğiniz insanın kusurlarının ne kadarını görmezden geliyorsunuz?
Ya da bu kusurlarini yuzune vurup sorun haline getirir misiniz?
Ya da bu kusurlarini yuzune vurup sorun haline getirir misiniz?
Gül olmanın tek şartının Dikenli Yollardan Geçmek olduğunu bilmeyen bir hanımefendi ise, yani Güzelliğinden önce dikenleri ön yargıları/bencilliği gibi sebeplere kullanıyorsa, Katlanılmaz. Zaten katlanmak için sebep oluşmaz.
Ancak; adam olan, insan olan
🌹
Gül dikene sormuş:
"Ben herkesi mutlu ederken sen niye
canları yakıyorsun?"
Diken de demiş ki:
" Sen hiç acı çekmeden sevgiye ulaşan
İnsan gördün mü? "
Bilinciyle, kolay olanla zaten işi olmaz. Kusursuz aramaz elbet bilir ki Kusursuz kimse yoktur..
Saygılar
Şiir gibi bir yorum için teşekkür ederim
gülü seven dikenine katlanır ama sevdiğiniz insan size sıkıntı olmayacak kusuru olan ve problemli olmayan biri olarak GÜL
dikeni ise o insanın katlanmakta zorlandığınız ailesi akrabaları olabilir bir de bu açıdan yorumlayın :)
Ama unutulmamalıdır ki diken olmasa gül de olmayabilirdi. Acı olmasa mutluluğun pek bir kıymeti kalmayabilirdi. O yüzden ne yapıyoruz? Dikenlere karşı kendimizi geliştiriyoruz :d
Aferim size
yalnız şuna da değinmek istiyorum: bazı kusurlar insanlara ağır gelebilir orası da var. Mesela bazı kusurlar katlanılacak kusurlar değil o kişiden vazgeçilmeye sebep kusurlar olabilir. Onlar da göz önünde bulundurulmalı. Her kusurun ağırlığı bir değil.
Evet haklısın teşekkür ederim yorumun için
Sevdiğim birinin kusurlarına katlanmam kusurlarını söyler düzeltmesini isterim
Dikenler hakkinda konuşup çözüm yolu buluyoruz kimse kimseye katlanmamalı
Cevap
9Cevap
O söz okadar değil yalnız
Gülü seven dikenine katlanır da
Dikenin bile ucunda gülü var diye düşünmez hiç kimse
Genelde kendisiyle paylaşır değişimine yardımcı olmaya çalışırım değişmeden öyle 1 ömür geçer mi yaa
Yok öyle bir dünya artık
aşk onun her şeyine katlanmaktır...
Ufak tefek kusurlar olur nolcak
hangi diken ama? 😂😂😂
Gerektiğinde uyarmak lazım. Bizde 4 4 lük değiliz
Yarısına katılıyorum.
Yok katlanmam ben efendim
Eğer seviyorsam sorun yaratmam
Hepsine
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar