Böyle birkaç kişi tanıyorum. Evlilik yapıp üzerine bir de çocuk yapmışlar. Ama aklındakiyle, kalbindeki kişi çok farklı. Yazık değil mi diğer kalbe ve çocuğa? Bu mantık değil mantıksızlık, saygısızlık, merhametsizlik.
Bu söze kesinlikle katılıyorum. Hayat bazen insana istediği seçeneği sunmaz çünkü. İstemeyerek de olsa devam etmek zorunda kalırsın. Çünkü birini çok seversin ve sonra hayatına girecek olan insanı ise hiç o şekilde sevemezsin. Al Yazmalım filmindeki gibi. Filmin sonunda aklındaki ile değil yanındaki ile yaşamayı tercih etmek de insanın bir tercih meselesi.
Aklımı ve mantığımi dinlerim.. yanımda kim varsa o olsun onun dışında kimseye yer yok ne aklımda ne kalbimde.. Zaten hak eden olsaydı o olurdu hayatımda demekki hak etmemiş beni.. yolu açık benden Uzak olsun öylesi
Korkak ve saygisiz karakterlerin cumlesi. Madem seviyordun sevecektin neden bitmesine izin verdin, her seyi yaptin yine de bitti o zaman da yanindakina saygi duy eski defterleri kapat. Iki turlusu de mantiksiz ve tuhaf.
Yaşamadım, yaşayanlarıda normal bulmuyorum. Aklındaki yanında değilse bi zahmet başkasıyla olupta o kişininde hayatını mahvetmemek gerek. Aklındakiyle defolup gitsin öyleleri