AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
110Cevap
Özgüvenini tamir etmen gerekir. Kendine güvenmezsen kimseye güvenemezsin
Sorununun ne oldugunu biliyorsun demekki çözümünüde bizden daha iyi biliyorsun. Ama teyit almaya çalışıyorsun. gerek yok yapman gerkeni yap yapamıyorsanda oluruna bırak çünkü sen busun demektir.
Aynı sorun bende de var çok kıskanıyorum ama onu çok sıkıyor ne yapmam gerekir bilemiyorum
www.google.nl/amp/s/onedio.com/amp-haber/712541 Şunu bir oku; othello sendromu
@AAnlaartıkkendini teşekkür ederim ☺️
Rica ederim 😉
Biraz kendine saygın olsa böyle davranmazsın.
Kendine saygın olması için de kendini sev.
bence bunun altında başka sebepler yatıyo olabilir bir psikoloğa görünebilirsin
Othello sendromu var bu kızda tedavi olması gerek bence de
kendini frenlemen gerekiyor bu konuda erkek arkadaşını sırf bu yüzden kaybedebilirsin.
Demek sana o güveni verememiş.
Daha önce bakarken görmüşsün...
Birazda karsidaki kisiden kaynakli guven vermiyodur
Kendine güvenmeyen kızlar boyle davranır biraz güven zaten seninle o zaman sorun yok
Bu denli kıskanacağım birisiyle sevgili olmam zaten.
Seni çok seviyorum git burdan. Sevdiğimin yanımda ne işi var. Ne olursun o zaman?
@Sadeceöyleduran Bu mesele güvenle alakalı bence. Ya da karşıdakinin aşkına inanmamak. Bu sebeple böyle kaygılarım olduğu zaman sorgularım ilişkinin durumunu. Yapmışlığım var. Kafam rahatladı.
Mantığınız duygularınıza bakın ya da duygularınız yok. Anlıyorum
@Sadeceöyleduran Diğer türlüsü daha acı çektiriyor emin olun. Alakası yok duygusuzlukla. Ha yaptım dedim de bir anda bitirmedim. Şüphelerim ve kıskançlıklarım artınca kavgalar doğal olarak başladı. Önemli değil, bugünkü basit kıskançlıkların sonu yok. Sosyal medya hesaplarına bakmak istersin arkadaşlarından kıskanırsın. Sonunda eve bile kapatrısın. Çoğu kadınların kimi erkeklerin kaderi maalesef. Basit düşünmeyin. İnsan çoğu zaman kendini anlayamıyor.
Baskın yazıcaktım mantığınız duygularınıza baskın ya da yok. Hala aynı fikirdeyim basit şeylerin açıklaması basit olur.
@Sadeceöyleduran sevgi her seyin cevabi degil maalesef. Bazen mantik da gerekiyor
Haklısın doğru olan o ama öylesin
@Sadeceöyleduran Tanısan böyle konuşmazsın.
Uzaktan da tanıyabiliyorum ben yakından duygusallaşıyorum. Uzaktan tanımak benim için mantıklı olan
belki de ask tanimimiz farklidir
Aşk herkes için başkaysa nasıl hepsi aşk oluyor ki?
Belki de aşkı hiçbirimiz bilmiyoruz ve adını kullanıyoruz. Mindere yorgana yastık demek gibi işlevsel benzerlik, aynı niyetle kullanabilirlik mevcut ama yastık değil. Harbi minder le yastığın farkı ne. Bence kişilik olabilir. Senin ve benim kişilik farklarımız gibi. Bu yüzden aşk tanımlarımızda farklı olabilir, olmayadabilir.
Kafam karışık. İstersen çözüme ulaştırmak adına daha da çok karıştırabilirsin hoşuma bile gider. Kafamın karışıklığıyla bir derdim yok. Özellikle minder ve yastık konusu derin bence neden aynı malzeme aynı görevi görebilme durumu varken birini başımızın diğerini kıçımızın altına alıyoruz. Kafa ütülediysem kusura bakma
@Sadeceöyleduran mesaj atman mumkun mu?
Bazen gereksiz kıskançlıklar yaparız hepimiz. Daha aklı selim davranmayı denemelisin.
bende de vardı o durum da karşımdaki şahıs katlanıyordu hoşuna bile gidiyordu
Aynisi bende var ben dile getirmemeye calisirim genelde ama icim icimide yer bunun ozguvenlede alakasi yok kendimi seven birisiyim fakat iste nedenini hala bulmus degil cok zor bizim icin bu durum 😂
Bunun aşırısı biraz kuruntuya kaçıyor. Sabretmeyi ve anlamaya çalışmanı oneririm
bence bu derece kıskançlık hiç iyi değil önceden ben de öyleydim sürekli tartışıyorduk sonunda anladım ki aşırı kıskançlık iki tarafı da yıpratıyor ve ayrılığa sebep olabiliyor
Arkadaşım görüş atmayın diyorum şizofren misiniz
sen de kaba ve nankörün tekisin sana yardım edenlere teşekkür edeceğine hakaret ediyorsun. ne yani belki güncellemeyi görmeden direkt görüş yazdım ayrıca insanlık seni teğet geçmiş heralde hiç insanlıktan nasibini almamışsın.
Emin ol onun gözü senden başkasını gördmüyordur. :)
Karsidakine zarar vermedikce ve guvensizlik suphe olusmadikca kiskanclik guzeldir bence dozu fazla kaciriyorsun
Aşman gerektiğinin farkındasın ama ne yaşman gerektiğinin değil.. Bişey yapamazsın huylu huyundan vazgeçmez
O sorun bendede vardı en yakın kız arkadaşından kıskanıyordum rahatsızlığımı belirttim anlayışla karşıladı şu an eskisi gibi sıkı değiller dışarıdakilere karşı olan kıskançlığımı da konuştuk zamanla alışıyor insan sıkma canını
Ayni şeyleri bende yaşıyorum önümüzden kız geçse bana bak ona suna mi baktin diyorum aşırı derecede rahatsızlık duyuyorum bir turlu asamadim.. çoğu kişi güvensizlikle alakalı birşey diyor ama öyle olsa ablasını falan niye kiskanayim
Sen kendi kendini kasıyorsun. Yani sevgilin yapar mı yapmaz mı bilemiyorum ama her an yapacakmış hissine kapılıosun. Veeeee işin kotu tarafı o her kız da var. Sen panik atak yapıosun. Guveniosan Eger bişeycik olmaz korkma 😉😊
Böyle biriyle ilişki sürdürmem sürdürmedim de zaten
Kendin asamiyorsan bir psikologla görüş yoksa bu ilişki devam etmez yani abartı kıskançlık iyi değil ://
Gereksiz yere kiskanmak hem seni hem onu bunalıma sokar
Kendi kendine paranoya oluyorsun bakarsa bakar herşeyi bekle ondan kıskanman çözüm değil hiç bir şeyi değiştirmez kendine edersin
Böyle davranan bir kızla sevgili olmayı bırak, arkadaş bile olmam.
Takıntıli olman senin sorunun, adamın basının etini yeme yok elinde ki de gider
En çok seni sevdiğini unutmazsan kiskanmazsin 😊 bende çok kıskancım
Bence sen birine daha önceden çok güveniyomuşsun da o senin güvenini boşa çıkarmış gibi bişey sanırım ama bence bir dene kıskanmamayı hem kendine hem de sevgiline sıkıntı olmasın :D
Bende böyleydim giderek arttı en son benden soğudu ve ayrıldık
bu durumu inan bende çok yapıyorum 2 seçeneğin var ya olduğundan çok fazla değer veriyorsun ya da eskisi kadar sevmiyosun ve başkasıyla olmasını dahi istemiyosun acı verici ama inan bana doğru
Belli etme fazla kiskandigini. Dozunda yani Bu kadar net.
Bende böyleyim ama oda çok kıskanç bence kıskanmak gayet doğal
sen galiba hastasin iste kiskancligin tedavisi yoktur
burdamisin
evet
neden kiskancsin
Çünkü ben sahip olabileceği en iyi kadınım ve bana sahip olma şansı ona verilmişken başka birine bakmasını kaldıramıyorum gözü dahi kaymamalı.
Allah göz verdi bakmak icin onun gözlerini kapatamazsin ki
Tamam beni kaybetmeyi göze alıyorsa hay hay
demekki istiyordur seni kaybetmeyi
kesin 👌🏻
ama beraber ciktinizmi sevgilmisiniz su an
iki yıldır beraberiz biz
hmmmm
cok seviyorsan kiskanirsin sevdigine sahiplendigin icinde kutlarim
gerekiz yere kıskanıyorsun. gerçekten seviyorsan aşarsın merak etme
Kendinden soğutursun durdurmaya çalış kendi kendini
Her şeye bağırırsan en son onun sabrı taşıcak ve senden ayrılmak isteyecek kendini tut bu senin elinde tamam mı
Bu ozguvensiz bir insansın sen benimde erkek arkadaşım böyle nefret ediyorum bu huyundan en son ondan nefret edicem
Kıskanıp söylenmeye başlayacağın o an içinden ona güvendiğini ve birbirinizi nasıl sevdiğinizi tekrar et.
Gereksiz kıskançlık hepimizin hastalığı bence. Hem sana hem sevgiline hemde ilişkinize zarar verir çocuğu bezdirme bırak kafasını dinlesin 😂
Sakınılan göze çöp batar ama abartmadan bunaltmadan kiskanman dogal
senini gibi vardı bitane ne çekmiştim ya bıktırırsın bak diyim
bana neden eig vermedin
Güven problemi diyeceğim de Değil. Çok bunaltırsan ayrılır çocuk senden söyliyeyim.
Sakin yapma derim. Icinde yasa bari kiskancligini Yoksa eller alir gøturur
Off bide eski sevgiliyi kiskanmak var dusman basinaa
İlişkinizd ciddi şekilde zarar verebilir bu fazlası iyi değil soğuyabilir bu şekilde senden
Kendi haline bırak zaten seni seviyorsa gözü dışarda olmaz
Kendini dizginlemelisin ve kendine olan güvenini artırmalısın
bir kızın beni aşırı kıskanması çok hoşma giderdi =))
malesef bendede ilgi var buda fazla geliyo insanlara
O kişi çok değerli bir kişi o zaman devam et seviyor sun
ilişkiniz yeni ise böyle sorunlar olması çok normal ama fazlası zararlı
Kader ortağımı buldum dağılabiliriz
eminim ilişkide 1 seneyi doldurmadınız değil mi?
2. yıldayız
genelde kıskanmalar 1 yıldan sonra azalır ama bilmiyorum güvenini sedeliyecek bir hareketi oldumu hiç iyi bir düşün bakalım
Yani olmadı aslında. İşin garip yanıda bu ya hiç yani en ufak bir yalanını dahi yakalamadım. Çok mu profosyonel acaba
günahını alamam ama profesyonelde olabilir ya da bencede olanı sen fazla paranoyaksın.
Othello sendromu var sende; tedavi görmen lazım.
www.google.nl/amp/s/onedio.com/amp-haber/712541
Ablacım durduk yere piskolog masrafı çıkarma bana lütfen 😂 sendromu biliyorum kitabını okumuş insanımda yok o kadar değil
Yazdıklarına göre o kadar. Okuduysan bilirsin; tedavi olmadan kurtulamazsın. Ama kendin bilirsin tabi
Bu senin özgüven eksikliğinden kaynaklanıyor
özgüveni yüksek bir insanım onunla alakası yok
Eğer dediğin gibi olsaydı ortama bir kız gelince ne yaptın ona mı baktın falan demezdin tatlım kendine güvenmiyosun çünkü
Derdim beni terkeder ya da o kızdan etkilenir değil. Ben saygısızlık olarak algılıyorum
İlginç.. İyi de zaten adam bakmıyomuş yani neyin saygısızlığı bu?
Mesela ilk baktığını görüyorum veya gözünün kaydığını ama sonrası yok. O ilk bakış bile beni çıldırtıyor
Yani sevgilin sen yanindayken başka kızlara mı bakıyo?
Bariz bir bakışma falan yok ama atıyorum karşılıklı oturuyoruz konuşurken gözünün arka sola bir an gidip bana geri geldiğini görüyorum. Kafamı oraya çevirince geçen bir kız görüyorum. Bu şekilde
Bu kötü işte karşina alıp konuşmalısın
Gereksiz kıskançlığa gerek yık
Hastasin ve kendime guvenin yok
Müslümanın sevgilisi olmaz