Sevgilimin kıskançlığından sorun yaşıyorum?

Sevdiğimi kıskanırım, karışır kısıtlarım. Bu kafada bir erkek akradaşım var uzun süreli bir ilişki. En başlarda beni bu kadar rahatsız eden bir durum değildi aslında, sonradan arkadaşlarımla buluşunca yanıma gelip teyit etmelere, eve ne zaman döneceksinli bunaltmalara hatta olmayan şeyleri kafasında kurup benimle tartışmaya başladı erkek arkadaşım. Bundan kendide rahatsız olmaya başlayıp benimle tartışınca bunun bir probleme dönüştüğünü ve çözüm bulmamız gerektiğini söyledim. Çözümünün beni çok daha fazla kısıtlamak olduğunu düşünüyor? Buna karşı çıktığımda büyük bir kavga ettik ve hatta benden soğumaya başladığını bile söyledi. Sana karışmıyorum ne yaparsan yap beni ilgilendirmeze vurup soğuk yapmaya başladı. Bu durumun artık kıskançlığı geçtiğini düşünüyorum ancak neye dönüştüğünü çözemiyorum. bunu sevgilime de anlatamıyorum haliyle. Ne yapmam gerekir? Şu an hala bana soğuk, önceliğin aramızı düzeltmek olduğunu düşüyorum. Bu konuda fikirleriniz neler? Bana ne tavsiye edebilirsiniz lütfen yardımcı olun.

Sevgilimin kıskançlığından sorun yaşıyorum?