Balım bende senin gibiydim cok kiskanctim dedigin gibi cafeye gittigimzde kiz bakmasa bile kiskancliktan kizi bile isinden etmistim ama kisknclik boş hem karsidaki insani biktirirsin hemde bos bosuna kendin uzulursun en guzel yolu mesela sevdigimz bir esya aliriz bu benim bana ait kimse dokunamaz dusuncesine kapilirz ya o sekilde dusunceksin yenersin ben yendiysem sen coktan yenersin bence 🙏🏻😉🌷
119 Yorumla
Soran+1 yılMotive oldum kız. Umarım olur 😂😘
- +1 yıl
Sen işten attırarak doğru bişry mi yaptın sence
- +1 yıl
Ablalarım katılmıyorum insan ister istemez kıskanıyo hakim olamazsın olsanda güzel kardeşim derler burası Türkiye
- +1 yıl
@Depresifffoo iyi veya kötü o benim sorunum sonucta garson olarak calisiliyosa veya baska bir prosodur geregi herkes adam gibi calismali gelen giden erkege göz atmamali bu böyledir yani
- +1 yıl
Ha karşı taraf bilerek yaptı ole desene baştan 😀😀
- 1 yıl
hazal cevabını öyle güzel zamanda gördüm ki çok teşekkür ederim kız kardeşim :)
En İyi Cevaplar
Çok seviyosun ve kaybetmek korkun var ama sunu bilki erkekler kadınlar gibi çok korumacılığı sevmiyo boyle yaparak hiç yoktan kaybetme
31 Yorumla
+1 yılBirine guvenme duygunu kaybetmissin kazanayim derken çocuğu kaybetme bence..
50 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 786 cevap paylaştı. Fotoğrafa koptum.
Sen de o kadar kuskulanma gerçekten00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
108Cevap
+1 yılGüvenin yoksa yeni duvarlar ör biraz akışına bırak abartılığı bırak ne yapsın cocuk at gözlüğü ile mi gezsin oldu olucak ot yesin saman yesin yahu insan insana bakar ama icinde artniyet olmadan bakar tabi su koca dunyada ikiniz yoksunuz ama aileleriniz disinda hayatinizin tüm aninda sadece ikiniz varmis gibi yasiyosaniz ne mutlu... insan sevdiğini kiskanır kiskanacaksin Allah kuluna bu duyguyu boşuna vermemiş insan evlenmek nihetiyle yol aldığı insanı tabi ki kıskanir ama zakin ol bir nefes al çocuğada aldır çok sevin çok kıskanın ama anlattiğinda gereksiz be güzel kardeşim üzmeyin birbirinizi ☺
20 YorumlaAşman gerek değil insanın fıtratında kıskançlık vardır. Ama günümüz insanı karısını bikiniyle plaja, kocasını takım elbise ile sekreter içine saldığı için gayet genişlemiş ve kıskançlık güdüsünü kaybetmiştir. İçinde kıskançlık güdüsü kalan bir kaç elmas değerinde insanı da tuhaf görürler. Senin kıskançlık derecen normal ama karşındakini sıkman anormal. Kafeye gidip şu kıza mı baktın diye kıskanmak yerine, kızların olmadığı helal bir ortamda takılıp bana ne güzel bakıyorsun demeyi tercih edebilirsin. Yoksa günümüz erkek ve kadıni kıskançlığı şüpheci ve ruh hastası bir hal ile yaşamak zorundadır veya genişleyen mezhebinden deve geçirebilir
20 Yorumlaİlk önce kendini buna alıştır. Kendini sık. Yavaş yavaş alışırsın yapmazsın. Ve bunu unutma. Bu çıkardığın kavgalar onu da üzer. O da erkek geldiğinde çıkarsa hoşuna gider mi? Bence gitmez. Onunla empati kur. Kadın her yerde olabilir. Bu senin sevgilinin seni bırakacağı anlamına gelmez. Bazen haklı olduğun durumlar olabilir. Bunda bile kavga çıkarmaman gerekirken sen saçma sapan yere çıkarıyormuşsun. Onu kaybedebilirsin bu kıskançlığından dolayı. Ben olsam terketmiştim yani. Hemen bırakmalısın. :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKiskanclik sevgi fazlaligi degil guven eksikligidir. Ben de cok kiskanctim hastalik derecesnde ama yendim bu duygumu zorda olmadi. Yukarida belirttigim soz cok gecerli. Neden biliyor musun? Mesela bikac sevgilim oldu ikisine asiri guveniyodumm cunku sevgilerini yaptiklari herseyle iliklerime kadar hissettiriyodular. Ben cok sevildigimi bildigim icin bir kiz onlara yazsa dahi birsey olamayacagini bilirdim ve asla kiskanmazdim. Ama digerleri icin ayni seyi diyemeyecegim. Uzun lafin kisasi insan guvenmediginde kiskanir.
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGüncellemeye 😂😂😂😂😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu iç güdüsel zaman ile düzelir merak etmeyin. Tabi ki bu koşulsuz güvendiğiniz zaman anlamı ile tam olarak uyum sağlamıyor. Unutmayın güvenmek iyidir fakat kontrol etmek daha iyidir. Kıskançlığınızı daha çok içinizde yaşamaya özen gösterin. Kıskançlığınızı karşı tarafa belli etmeniz ona özgüven yükler ve korktuğunuzun başına gelmesine sebebiyet verirsiniz. Unutmayın o size yakışıklı ve hoş geliyor ve siz onun için kıskanıyorsunuz ama bunu ona yansıtırsanız o herkese karşı yakışıklı olduğu fikrine kapılıp limitlerini yükseltme arayışına girecek
10 YorumlaValla benimki de aynıydı ama hiç sorun etmedim. Hep hoşuma gitti hatta. seviyor kıskanıyor dedim. Ve ona bir sefer bile yalan söylememiştim. Güvenini sarsacak hiç bişey yapmamıştım. Ama o ise ben kıskanınca hep rahatsız oldu. Beni kısıtlıyorsun lafları yaptı. En son da gidip beni aldatmaya yeltendi ama. Neyse ayrıldım gitti zaten. 1.5 senem çöp oldu. Diyeceğim şu ki fazla güvenme ama fazla da kıskanma. Onun seni kıskanmasına da bozulma hoşuna gitsin. Birbirinizin güvenini de hiç sarsmayın.
02 Yorumla
Soran+1 yılAldatmaya yeltendi derken
+1 yılAGGHHH!!! C'mon baby, Relax!!! kafana takarsan herşeyi , erken yaşlanırsın. Biliyorum seven kıskanır fiyaskosunu geçin artık kaçıncı yy'da yaşıyoruz. Bu yazdıklarımdan benim geniş olduğuma dair bir düşünce gelecek aklına 'Ting'' Işığı gördün (yanlış anlama ama benim sevgilim yok, amma ve lakin kız kardeşime bakan olursa... 'frog'... yaparım ( anla işte, kafana takma zaten seni seviyorsa geri döner. Eğer dibe vurduysan, gideceğin tek yer 'yukarısıdır'. Sen aldın mesajı;)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 537 cevap paylaştı. Kesin ateş burcundansın. Bizimkisi çok farklı bir olay kendimi yerine koyabiliyorum. Aşırı derece sevmekten dolayı karşımızdakini dışarıya karşı sakınmadan yapamıyoruz. Umarım sevgilin bu konularda seni alttan almayı bilir çünkü ya kıskandığını belli eder aranızda halledersiniz ya da kıskandığını söyleyemez için içini yer. Ki bu için içini yeme olayı yüzüne yansır moralin bozuk gözükür o çok daha farklı bir boyut.
00 Yorumla
+1 yılAyrılığı dusun kiskandigina gore demek ki onu cok seviyosun ama bu derecedeki bir kıskançlık aranızı açmaz Mi? Ve emin ol bir süre sonra karşındaki erkek de bu durumdan sıkılır hatta ayrılığa kadar giden konu bile olabilir bu kıskançlık bence cok sacma sonucta senin mi senin o gördüğün kiskandigin kızların degil ki senin sevgilin tut elini sevgini hissettir gerisi muamma
00 YorumlaBende böyleyim.. Hele ki sosyal medyadaki kızlar deli oluyorum görünce ama hep bu yüzden sıkip bunlatiyorum karsimdaki kisiyi ve bitiyo aramizdaki ilişki aslında kıskançlık değil de kaybetme korkusu var ya benden vazgecerse düşüncesindeyim hep çok kötü bir durum bu 😞
00 Yorumla
+1 yılBilincindeysen bence kendini kontrol edebilirsin bazen kiskanmanin da dozu kacar sevgilin meselenin ego oldugunu dusunmeden ya da o noktaya gelmeden icini rahatlatmanin yolunu bul ikinizden de eminsen kiskanicak bir sey olamaz gercekten buna inan sinirlanirinizi bilirseniz sinirlariniza kimse giremez
00 Yorumla
+1 yılBence aşırı kıskaçlık erkekte ego yapar. Sen ilgi alaka çekince tatminsizleşir alışılmadık duygular karmaşasında afallar. Sevgininde davranışlarında bir sınırı olmalı!!! kimse sevgiline bakmaz 80 milyon insanın içinde 1 erkek senin sevgilin değil kıtlık varmış gibi kıskanmayın!!!
10 YorumlaAynı durumu ben de yaşıyorum.. ilk ilişkimde aldatıldığımdan dolayı diye tahmin ediyorum. Galiba kafada bitiyor bu durum. Ben de çözüm bulamadım henüz çok zor ve sinir bozucu bir durum ve bir süre sonra ciddi anlamda bu konular yüzünden kavgalar büyüyebiliyor :/
00 Yorumla
+1 yılBence yaptığın cok sacma bir şey erkekler fazla baskıya sıkılmaya gelemezler bunalırlar ki Adriana lima megan fox gibi güzel seksi kadınlar aldatılıyorsa herkes aldatılır bence bu ülkedeünkğ erkekler bal bulsa kaymak ister güzel bir kız görünce biz bile bakıyoruz bırakta oda baksın erkek o anca bakar seni sevip sana değer veriyor sa baksın baktığı ile kalsın bosver bunaltma.
00 Yorumla
+1 yılHiç utanmadan veya kendini yargılamadan psikolojik destek alabilirsin. sakın beni yanlış anlama psikolojik destek almak için illaki psikopat veya sorunlu olmak gerekmez duyguların kontrolsüz veya aşırı olduğu durumlarda da çekinilmeden yardım alınabilir.
00 YorumlaCok fazla sıkarsan kaybedersin. Ekmek hamuru gibi düşün avcunda bir hamur var. Onu cok serbest birakirsan heryere dokulur ama cok sıkarsan da parmaklarinin arasindan taşar. Kıvamında sıkmak lazim yoksa kendi ellerinle kaybedersin..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 335 cevap paylaştı.
+1 yılBenim de öyle arkadaşlarım var bence fazla abartmaman lazım ilk başta bundan hoşlanır ama bir zaman sonra sıkılıp bunalabilir. O sana aşıksa zaten başkasını gözü görmez😌💚
40 Yorumla Seni anluyorm ama bnden sana tavsiye olsn. Erkek milletini kiskanmaya basladgimizda popocuklari kalkiyoo. Kndilerini bsy sanmaya basliyolar... yapmaa
Bu sefer yapmayacagi varsa da yapar allah gostermesn...😊😊10 Yorumla
+1 yılMuhtemelen onu kendinden daha üstün görüyorsun ve kaybetmekten korkuyorsun... Ve bu şekilde onu kaybetmekten korktuğunu fazla belli edersen bunu sana karşı kullanır... Kıskançlık iyidir sevmenin alametidir ancak fazlası sıkar bunaltır daraltır uzaklaştırır...
00 YorumlaKışkançlık psikolojide bir kendini yetersiz görme durumudur. aşmak için kendinize güveninizi arttırmanız yeterlidir
10 YorumlaYuh be napmissin sen. Bana gore kiskanclik insanin kendine ve karsisinda olan insana karsi guvensizligidir. Benim sevgilim olsa kizlar ona baksa ben daha da qururlanirim. Tum kizlarin baktigi erkek bana bakiyo benim yanimda 😎😏
10 Yorumla
+1 yılseninki artık paronayaklığa ve kendine olmayan güveninin yerle bir olmasına dönüşmüş kuzum beni yanlıs anlama kıskana bilirsin buna kimse birşey diyemez ama seninki ileri zaten şüphen varsa o ilişkiye çok zarar verirsin
00 Yorumla
+1 yılKuşku duyup sevdiğine güvenmediğini hissettirebilirsin. Bu büyük sorun güven sorunu varsa o ilişki biter. He herkes demiş kaçar felan filan. Neden kaçsın sonuçta sevgiden dolayı kaçmaz seviyorsa sonuçta o da kıskanır. -Sadece sınırını bil-.
00 Yorumla
+1 yılGereksiz oldugunu biliyorsun ozaman raadla ve senden daha mükemmel birini asla bulamayacagını bil
10 YorumlaNapiyosun bacim. Cocugu kacirirsin elinden. kiskan ama belli etme bilincindesin sonucta bunun normal olmadiginin. icten kiskan dile getirme kacar yoksa. Sevgilin yakisikli cok galiba:)
10 YorumlaEn çok korktuğum ve uzak durdugum insanlar bayanın ve erkeğin aşırı kiskanclaridir çünkü gerçekten sorunlu insanlar. Durup durup kafalarında senaryo kurarlar.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılŞakaya vur kıskançlığını ben öyle yapıyorum sorun olmuyor bastiramiyorsan şakayla karışık takıl
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 702 cevap paylaştı.
+1 yılBende öyleydim hatta daha fazla kuruntularım yüzünden hasta oldum ilaçlar kullandım şimdi ayrıyız artık üzülmüyorum benim sorunum oymuş bitti ve kurtuldum sadece özlüyorum
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bir erkegi bu kadar kıskançlıkla bogarsan, bir gün seni gerçekten bırakır ya da aldatır. Aldatan ya da sevmeyen erkek bir gün sana yanlış yapar zaten. Sen onu rahat bırak.
03 YorumlaBenim nişanlımda senin gibi.
Bak erkeği bu kadar sıkmaya gelmez.
Bana cok yakışıyor diye iş yerinde beyaz gömlek dahi giyemiyorum. Düşün ne kadar kıskanıyor beni !00 YorumlaBu görüş benim icin cok iyi degil sarısı kıskançlık ayrılığa kadar götürür ben karima güveniyorum en önemlisi güvenmek elindekini cok sıkarsan oldurursun 👍🏻
00 YorumlaBiraz doğal davranmayi dene bastırmaya çalış içindeki duyguyu, çok paranoyaksin demek ki, inan onu da çok sıkarsın, sıkmışsındır da. Biraz güven ona, sal demiyorum ama boğma da.
00 Yorumlagizli olduğun için es geçiyorum bari xper kazanayım bide şiir bırakayım bari. .
Ağlamak dudakların diyemediğini gözyaşlarına söyletmektir.10 Yorumlaerkekler kızlar gibi değil kıskanılmayı dozunda sever bazen bazıları hiç sevmez. ama fazla sıkmak iyi değildir insan bıkar bir saatten sonra ve olan sana olur
00 Yorumla
+1 yılİlişkilerde bu tür şeyler normaldir ama sende fazla kıskançlık var galiba eğer böyle kıskançlığa devam edersen kendinede iliskinede zarar verebilirsiniz bence erkek arkadaşına guvenmelisin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Kıskançlık çok kötü bir hastalık ruhu kemirir.. Güven yitimine sebep olup sevgiyi yaralar ve ölüdrür..
10 Yorumla
+1 yılSevgiline guvenmiyorsun demek bu. Hatta sevgilindende öte kendine guvenmiyorsun. Ozguven sorunun var.
00 YorumlaYani kıskanmak iyi ama abartılı olursa sıkar karşıtı. Bence rahat ol. Olursa olur olmazsa bişey bahane olur zaten
00 YorumlaEminim benin kadar kıskanan biri yoktur diye düşünecek kadar kıskanç iseniz size tavsiyem boşuna kıskanmayın şu an çocuğu oldumu diye düşünüyorum.
00 Yorumla
+1 yılBu tamamen güvensizlik bir süre daha böyle devam ederse ayrılır senden kimse buna sonsuza kadar katlanmak zorunda değil
00 Yorumlaaşırı saçma ve ayrılık sebebi kimse buna sürekli dayanamaz bir dayanırsın iki dayanırsın üçüncü de kavga edersiniz ve kırılan sen olursun aptal olma
00 Yorumla
+1 yılBu sorunu aşabilen bir bilgilendirsin zaten ya :D sevgili nasıl kıskanılmaz ki? Yeri geliyor soluduğu havayı kıskanıyoruz 😏
00 YorumlaTozunda güzel ama fazlası zarar bence gitmek istiyosa bakmak istiyorsa bakar sen kovaladıkca o kaçar😚😉
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılNe kadar sıkıcı olduğunu anlayıp terk etmesi yakındır. Bunu düşünüp kendini frenle.
01 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıldır beraberiz aslında 🤔
+1 yılYani kendini kontrol etmeyi öğrenmelisin. Hepimiz kıskanıyoruz ama seninki baya fazlaya kaçmış. Ve tabiki ona güvenmeli ve inanmalısın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇünkü ruh hastasısın
Buradakiler de dalgaya almış
Türk kızının geneli böyle olunca çok normal :/
Topluca tedavi olmanız gerek!29 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Zeyyy1802 Güven veremiyorsak ayrılacaksın
Cevap sahibi+1 yıl@Klllsşlsl Kıskanmak nedir?
Kıskanmak kıskanılmak iyi bir şey midir?
Bana kıskanılma kavramını açıkla- +1 yıl
Bence kıskanmak dozunda iyidir evet biz dozunu ayarlayamıyoruz fakat erkeklerde de kabahat başkasını sevecek değil de güzel de olsa sürekli bakıyorlar birilerine biz yokken muhakkak arkadaşlarının arasında bile bir kızın konusunu geçiriyorlar çok güzel bilmem ne. Kıskanmak sevdiğini paylaşamamak kendinden bile sakınmak ve sahiplenmek bence. Dozunda çok güzel bir duygu kıskanılmak fakat dozunu çoğu zaman çok aşıyoruz..
Soran+1 yılHelal be.. İşte kadınların ne kadar şeytan olduğunu bilen biri. Öyle valla millet parmağında yüzük olanı ayartmaya meraklı olmuş
+1 yılKıskanman normal ben bunun güvenle ilgili olduğunu düşünmüyorum sahiplenme daha çok bende aşırı kıskancım kızı falan bırak dokunduğu herşeyi kıskanıyorum içten içe. tabi bellide etmiyorum gghd
00 Yorumla
+1 yılÇünkü kendine güvenin yok kendine güven sorununu çöz
00 Yorumla
+1 yılYa kendine ya sevgiline güvenmiyorsun. Alt yapıyı çöz
00 Yorumla
+1 yılBelki de sana veremediği bir güven vardır bilemedimmm
00 Yorumla
+1 yılHer düşündüğünü söyleme sende. Bukadar açık sözlü olmak zorunda değilsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 972 cevap paylaştı.
+1 yılSevgilinde ö. lsn sende ö. l artik her gun bu soru karsima cikio biktimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 613 cevap paylaştı.
+1 yılkıskançlık ilişkiyi yıpratacak sorundur zamanla çocuk senden kaçacak demedi deme
00 Yorumla
+1 yılCevap verme konusunda geç kalmışım o zaman. Ama yinede cevap vereyim. Kendine ve ona güvenmeyi dene. Maksat xper kazanmak
00 Yorumla
+1 yıltartışmak ne kelime? adam vurur kıçına tekmeyi senle mi uğraşcak psikopat karı
10 YorumlaBen ce seven kıskanır ama çok sıkma kaçar bır gün haberın olsun
00 Yorumla
+1 yılKıskanılmak iyidir bea birileride beni kıskansa keşke 😏
00 Yorumlaen son güncellemene çok güldüm teşekküy edeyyiimm neyse çocuğu hoşuna gitmiş gibi kıskanman?
00 Yorumlasen bu gidisde gidarsan tamamen kaybedersin sewgilini
00 Yorumla
+1 yılÇekeceğiniz var o zaman ikiniz için de zorlu bir ilişki olur bu
00 Yorumla- Devamını Gör (224)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım