AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
89Cevap
Rahatsız olduğunu dile getir. Baktın vurdumduymaz davranıyor sen de kız arkadaşlarınla takıl.
Uzaklaş yavaş yavaş bitirelim diye duygusala bağlama.
bir kere o huzursuzluk içine işlemiş gereği yok yok uzatmanın.
Eger seni seviyorsa onun sevgilisi de, arkadaşı da sen olmalısın.. Sen daha ayrılmadın mı😏
Bende nedense erkek arkadas istiyorum kizlar a sinir oluyorum. zaten birisi kotu dusunse yasim buyuk anlarim ondan uzak dururum. ama kizlar tam bir cadaloz
Bir kızın erkek arkadaşı selam aleyküm selam olmalı ötesi oluyosa koy tekmüü pepito
Aralarında bir şeyden şüphelendiysen en iyisi görüşmelerini engelle. Ya onlar ya ben tercihini yap gibisinden konuş bence. Onlar derse ayrıl.
Devam et takıl keyfıne bak zevk almaya bak evlenme zaten sonra daha ıyı bırı cıkar
Her iki cins için konuşuyorum kıskançlık, çok büyük bir sorun maleesef.
Oğlum ne biçim adamsın la
Erkek adamın, manitasının erkek arkadaşları olur mu
Bu ne deyyuşluk
Ayrıl kardeşim bunların sana dert olmasını sağlıyorsa mutlaka hatalıdır bu durumun anlayışı olmaz
Güzel bir şekilde seni koruyorum ve kıskanıyorum de ve güzellikle anlat
Hakkında hayırlısı
Sen de aynısını yap, anlayacaktır seni nasıl bir duruma düşürdüğünü.
Elbet birgün patlak verir bu olay. O zaman da Şu an icin pişman olursun keşke simdi bıraksaydım diye ama güveniyorsan devam et derim güvenmiyorsan bırak gitsin kızı da oyalama kendinde oyalanma
Güvenmiyorum ama pişman olmak istemiyorum kız bana mesaj attı barışmak için atmam dediği halde ama bilmiyorum ne olucak
Güvenmiyosan o ilişkiden hayır gelmez güzel kardeşim kandırma kendini ilerde pişman olma
Barışmak icin mesaj attıysa kurallaarın oldugunu söyle böyle böyle de istemiyoum arkadaslarınla görüşmeni de bakaalım seni gerçektenseviyorsa zaten vazgececektir
Onlar boktan insanlar için birbirimizi üzmeyelim diyor tam diycem öldürcem kendimi felan kızın kalpten ameliyat olacağını ayrılmak istediğim gün öğrendim hakkını helal et demeler felan beni yumusatti sert olamadım duygusal olduğumu biliyor
Senin bu iyi niyetini kullanmasına izin verme ameliyat olacaksa evet incitmeden ayrılacaksan ayrıl veyada ameliyatını bekle bence moral olmaya calıs ona bu zamanlarda seviyorsan sende sabret ameliyattan sonra konusun bunları
Bir kızın erkek arkadaşı olmaz olmamalı sevgilisi neyine yetmiyor keza erkek içinde kız arkadas olmamalı o denge baştan kurulmalı
Kız kıza erkek erkeğe ha? Bu kadar dar kafalı birisi miydin sen?
@pilot-adam gayet olması gereken bir kafa, internet var artık kimseye güven kalmadı kardeşim. tek eşliler tek eşlilerle çok eşliler çok eşlilerle takılsın haydi
@Kenandabirkuyu tek eşli insan oluyor, çok eşli ise hayvan.
Arkadaşsa neden sorun olsun ki ne saçma bir şey
Pilot adam ve beraberinde bana katılmayan arkadaşlara cevabım;
Düşündüğüm şey geri kafalı olduğumu göstermiyor kusura bakmayın da haberleri izledikce veya çevremizde gördükçe iyice tiksinmeye başladım herşeyden. bir insanın babasına bile güvenmemesi gerektiğini öğrendim ben. Bilmem farkında mısınız olup bitenlerden? Ayrıntısına girmeme gerek yok. Hâl böyleyken aldatılma olayları nedense en yakın arkadaşlarla gerçekleşiyor bunu hem tecrübelerimden söylüyorum hemde gördüklerim duyduklarımdan? Bu kadar toz pembe bakmayın hayata ve yaşananlara ne olursunuz.. daha sonra kıskançlık oluyor arkadaş erkeğin sıradan kız arkadaşından bahsedeyim (görünürde tabi bu arkadaşlık; bu sıradan arkadaşlığın adı altında kevaşelik yapanlardan bahsediyorum); kıskanacak ilişkilerini ve fesatlık kötülük sokmaya çalışacak araya belkide karşı taraftaki kızı kötüleyecek açık arayacak ya da buda dursun kenarda yine arkadaşlık adı altında orasını burasını açıp tahrik edecek malum kişiyi.
Yani özetle masum sandığınız arkadaşlık eninde sonunda yatakta sonuçlanacak belkide bu kadar ağır olmaz sonucu bilemiyorum ama duygusalda olsa ihanete uğrarsınız o bir kesin bulgu bana göre en ağır ihanette duygusal olandır. Her neyse. Belkide istisnalar olabilir kimse yanlis anlamasın dediklerimi bu dediklerim tamamem benim düşüncelerim benim görüşüm. Tamamen öznel bilgiler. Yani herkesin düşüncesine saygım sonsuz bunuda belirtmek isterim.
yok sen yanlış birşeyi savunmuyorsun. olması gereken bu zaten. insanların tepkileri tuhaf yani beyni yıkanmışçasına tutturmuşlar bir genişlik sanal alemde özellikle almış başını gidiyor. arkadaşım anlayın lan sizin yumuşak bakış açılarınızın gerçek hayatta bir karşılığı yok. çekici bir adamsan en masum kız arkadaşın bile seni baştan çıkarmak için boşkuğunu gözetler durur. kadınsan zaten boşluk vermesen bile görüş sahibi arkadaşında dediği gibi tecavüze bile uğrayabiliyorsun. yani alacağını aldıktan sonra karşı cins akranlarla sosyal münasebetini keseceksin yoksa elindeki gerçek değeri olan şeyin masumiyetini kaybedersin. bu kadar net ve gerçek bişey bu.
Valla bende kız arkadaş çok. Birisi yakın zamanda babasını kaybetti. Ona abilik, babalık yapıyorum. Bir tanesini erkeklerin evlerinden topluyorum, bir tanesi ile abi kardeş ilişkimiz var. Birisinin nişanlısı önce gelip benden istedi vs vs.
Kadın kısmı erimiş peynir olunca onu tost yapacak çok erkek bulunur
@pilot-adam her şeyi kadın kısmı diyip ötekileştiremezsiniz kadınları. Bu benim düşüncemdi ve herkes farklı düşünebilir farklı şekilde görmüş yaşamış olabilir ben nasıl saygı duyuyorsan zıt görüşlere o zıt görüş sahiplerininde bana saygı duymasını beklerim herkesin düşüncesi kendine
Ben kadınları ötekileştirmedim ki, ben sadece kadınların peynir olan kısmı tost olmaya mahkumdur dedim
bence seviyorsan sahip çık koru o erkek arkadaşlarından zor olacak belki ama emin ol ki zamanı gelince doğru yaptığını kız arkadasinda sende anlayacaksın
Madem bu denli üzüyor seni bu durum, ayrılmak en sağlıklısı. 😳
Bitir kanka bitir cok zor ama iyi anliyorum seni bitir yoksa sen biticeksin
koy tekmeyi gitsin, sana yaramaz, seni üzmekten başka bişeye yaramaz o kız. karşına daha bir sürü kız çıkacak
Tercih yapmasi gerekiyor tamamen konusmasin degil tabi ama mesafe koy diceksin koymazsa zaman kaybetme kendini uzme
dostum senin yaş tam olarak kaç? yanliş anlama soruyorum ama
22 yasindayim
bak benimde çiktiğim vardi onunda erkek arkadaşları çoktu görüşme dedim takildi onlarla direk yol verdim yalvardi barişak diye umrumda olmadi benim. Bana kalirsa kafan nasıl rahat edecekse ona göre takıl
Bitir, uğraşılmaz. Çok net bir tavsiye benden sana.
kardeşim yerinde olsam baglanmam kendimi oldurucem demesinden pay bic kendine
Benim basıma da buna benzer bir olay geldi kardesim 5 yıl suren bir birlikteligim oldu bence guvenme bazı şeylerden emin ol duygularına yenik düsme
Konuşturma sende numarasını değiştirmesini talep et
Yazdıklarından anladığım kafan çok karışık ve bu böyle gitmez patlar sonunda
evet hacı abı boşver demek erkek arkadaşlarıylan mutlu
Kızda sorun yok sorun ortamda konfeksiyonmu orası ya da başka bir fabrika
Kadın ile erkek arkadaş olmaz ya sevgilini paylaşacaksın ya da paylaşmıcaksın seni seviyorsa sokarım arkadaşına
@iloş3535 atıyordum niye engelldin yüklüyordum haydi kaldır seni bekiliyorm
Sıkıntılı bir durum konuş düzelmiyorsa belli yapacağın
Kafanda soru işareti varsa keyfin yoksa son karar senin
Esnek kısmı yalan. Bakire değilmiş. Kandırmış seni haberin olsun.
Ya senle geçirip paylaşamadığı ne var da erkek arkadaşları ile paylaşıyomuş ben saçma buluyorum
Bence uzak dur kardeşim hayır gelmez diyim yani kaç uzaklaş
Can sıkıcı bir durum.
Katlanamayacak raddeye geldiysen bitir.
Olmuyorsa sal gitsin baba, seni seviyorsa ailesi dışında herkesi yok etmeli zaten.
Soruyu hiç ciddiye alamadım :/ troll gibi.
şu anda aranız nasıl hala birlikte misiniz
Ya kız çapkın oyuncu oyun çeviriyor benimle gönül eğlendiriyor her şeyi çözdüm bende saf ayağına yattım 1.2 kere kullandım seks yaptım sonra yüzü ne karşı söyledim ben bu oyunu bozarım diye bakire olmadığını beni aldattığını her şeyi bildiğini söyledim ve kendime onun oturduğu aynı semte zengin arabası olan kız ayarladım ve günümü gün ederken ona videolar attım aldattığımı söyledim zaten o da aynısını yapıyordu kudurdu heralde 😂
çekip çıkar onu bu hayattan :)
Nasıl bir hayattan
Sen bu mallikla daha coook...
Kıskançlık hiç hoş değil
Ne yobaz düşünüyon ya
Ayrıl sen rahat o rahat
Yıpranan taraf olmak istemiyorsan ayrıl bence
Onu gizli gizli dedektif gibi takip et bence
Sen kendini bosa yoruyosun söyliyim
Neden kardeşim
Bn olsam bnde gerilirdim.
Amannn sonu yokki bunun
ayrıl usta sana kızmı yok
Bence aşırı kıskançsın bu huyunu bırakman gerek.
Çok saçma bir kavga sebebi
Dikiş tutmaz bu ilişki
bir konuş önce sonra bakarsın
konuşamıyorum ki çarpıntım var diyor biseler uyduuro ve çok erkek arkadaşı var sence acıyı 1 keremi çekim yoksa her günmü
O zaman boşver çok erkek arkadaşı varsa başın belaya girer
Nişanlı diyor yok 4 senelik arkilerim kız yurtdışına felan gitti ben kenar mahallede büyüdüm ama seviyorum sevmezsem asla olmam
birbirinizden kurtulamazsınız maalesef
Bence arkadaşlıklarını bitir
Devam ettirmek anlamsız
Bu nasıl iş ya tövbe tövbe
ilkim diyene inanma sen
kıskançlık önemli ama abartmqktq olmaz.
mesafe koycan hafta bir konuş