İlişkimde kız arkadaşım çok kavga ediyoruz gerekçesiyle ayrıldı?

Eski sevgilim ile birbirimizi seviyorduk benim kendi görüşümde güzel bir ilişkimiz vardı. Ara sıra evet, kavga ediyorduk. Ancak ben ettiğimiz kavgaların sorunun kaynağını gördüğüm için çözümünü de görebiliyordum. Pek sorun etmiyordum bu yüzden ettiğimiz kavgaları ama elbette yeri gelince önemsediğim kavgalar da oldu tabii ki, olmadı değil fakat şu an ki sormak istediğim bir soru ise,
İlişki içerisinde kız/erkek neden kavgaları hep takıyor?
Benim ilişkimde açıkçası ben hep verilen sözler ve davranışlardan dolayı sorunun/kavganın kaynağını gördüğüm için pek ayrılabileceğimize inanmıyordum. Sonuç olarak kız arkadaşım çok kavga ettiğimiz gerekçesiyle benden ayrıldı.
Kafamdaki bir diğer soru ise bana küfürler ettiği zaman benden ayrılmak istemedi ve ben de ertesi gün düşünüp ettiği küfürleri ayaklarımın altına alıp onunla buluştum ve anlaştım. Ancak daha sonra bir gün özlediğim için telefonda konuşmak istemem üzerine aradığımda müsait değilim dedi.
22 Şubat - 1 Mart gününe kadar sadece 7 dakika konuşabildik.
Müsait değilim dedi, ben de her seferinde anlayışla karşılamaya çalıştım durumu fakat artık 1 Mart günü anlam cidden verememeye başladım. O kadar zaman geçti ve konuşamamıştık bana hep insanların müsait olamayabileceğinden bahsediyordu.
Ya ben bunların zaten farkındayım ve biliyorum.
Her neyse, O gün de konuşmak için aradığımda tekrar müsait olmadığını söyledi tekrardan. Ben de anlayışla karşılamaya çalıştım ama artık anlayamıyordum. (Bundan önce 3 kez aradığımda telefonu açmadı ve ben de müsait değildir diye daha fazla aramadım.) Onun aramasını bekledim o aramayınca ben de saat geç oluyor diye tekrar aradım.
Otobüse bindiğini müsait olmadığını söyledi.
Ben bunun üzerine beni geri ara dedim.
Bana tekrardan müsait değilim telefonu kapat dedi
Ben ise tekrardan sordum ve konuşacak mıyız bir cevap ver dedim
Bu sefer telefonda aniden konuşmak istemiyorum artık görüşürüz dedi birdenbire?
Site sakinlerine selamlarımı ileterek bu boşluktaki soruya bir yanıt bekliyorum. Daha sonrasında ise, ilk ayrılmak isteyen sendin zaten senin istediğin oldu dedi bana ve o haftaki benim ayrılığımı söylediğim şeyleri öne sürerek ayrıldı. (o manaya gelen cümleler kurması yetti) Merak ettiğim bir diğer soru dün gitmemi istemeyip telefonda bir anda pat diye istemiyorum artık demesi?
Güncellemeler
+1 yıl
Umarım birisi görür ve fikrini görüşünü söyler...
İlişkimde kız arkadaşım çok kavga ediyoruz gerekçesiyle ayrıldı?