Eski sevgilim ile birbirimizi seviyorduk benim kendi görüşümde güzel bir ilişkimiz vardı. Ara sıra evet, kavga ediyorduk. Ancak ben ettiğimiz kavgaların sorunun kaynağını gördüğüm için çözümünü de görebiliyordum. Pek sorun etmiyordum bu yüzden ettiğimiz kavgaları ama elbette yeri gelince önemsediğim kavgalar da oldu tabii ki, olmadı değil fakat şu an ki sormak istediğim bir soru ise,
İlişki içerisinde kız/erkek neden kavgaları hep takıyor?
Benim ilişkimde açıkçası ben hep verilen sözler ve davranışlardan dolayı sorunun/kavganın kaynağını gördüğüm için pek ayrılabileceğimize inanmıyordum. Sonuç olarak kız arkadaşım çok kavga ettiğimiz gerekçesiyle benden ayrıldı.
Kafamdaki bir diğer soru ise bana küfürler ettiği zaman benden ayrılmak istemedi ve ben de ertesi gün düşünüp ettiği küfürleri ayaklarımın altına alıp onunla buluştum ve anlaştım. Ancak daha sonra bir gün özlediğim için telefonda konuşmak istemem üzerine aradığımda müsait değilim dedi.
22 Şubat - 1 Mart gününe kadar sadece 7 dakika konuşabildik.
Müsait değilim dedi, ben de her seferinde anlayışla karşılamaya çalıştım durumu fakat artık 1 Mart günü anlam cidden verememeye başladım. O kadar zaman geçti ve konuşamamıştık bana hep insanların müsait olamayabileceğinden bahsediyordu.
Ya ben bunların zaten farkındayım ve biliyorum.
Her neyse, O gün de konuşmak için aradığımda tekrar müsait olmadığını söyledi tekrardan. Ben de anlayışla karşılamaya çalıştım ama artık anlayamıyordum. (Bundan önce 3 kez aradığımda telefonu açmadı ve ben de müsait değildir diye daha fazla aramadım.) Onun aramasını bekledim o aramayınca ben de saat geç oluyor diye tekrar aradım.
Otobüse bindiğini müsait olmadığını söyledi.
Ben bunun üzerine beni geri ara dedim.
Bana tekrardan müsait değilim telefonu kapat dedi
Ben ise tekrardan sordum ve konuşacak mıyız bir cevap ver dedim
Bu sefer telefonda aniden konuşmak istemiyorum artık görüşürüz dedi birdenbire?
Site sakinlerine selamlarımı ileterek bu boşluktaki soruya bir yanıt bekliyorum. Daha sonrasında ise, ilk ayrılmak isteyen sendin zaten senin istediğin oldu dedi bana ve o haftaki benim ayrılığımı söylediğim şeyleri öne sürerek ayrıldı. (o manaya gelen cümleler kurması yetti) Merak ettiğim bir diğer soru dün gitmemi istemeyip telefonda bir anda pat diye istemiyorum artık demesi?
İlişki içerisinde kız/erkek neden kavgaları hep takıyor?
Benim ilişkimde açıkçası ben hep verilen sözler ve davranışlardan dolayı sorunun/kavganın kaynağını gördüğüm için pek ayrılabileceğimize inanmıyordum. Sonuç olarak kız arkadaşım çok kavga ettiğimiz gerekçesiyle benden ayrıldı.
Kafamdaki bir diğer soru ise bana küfürler ettiği zaman benden ayrılmak istemedi ve ben de ertesi gün düşünüp ettiği küfürleri ayaklarımın altına alıp onunla buluştum ve anlaştım. Ancak daha sonra bir gün özlediğim için telefonda konuşmak istemem üzerine aradığımda müsait değilim dedi.
22 Şubat - 1 Mart gününe kadar sadece 7 dakika konuşabildik.
Müsait değilim dedi, ben de her seferinde anlayışla karşılamaya çalıştım durumu fakat artık 1 Mart günü anlam cidden verememeye başladım. O kadar zaman geçti ve konuşamamıştık bana hep insanların müsait olamayabileceğinden bahsediyordu.
Ya ben bunların zaten farkındayım ve biliyorum.
Her neyse, O gün de konuşmak için aradığımda tekrar müsait olmadığını söyledi tekrardan. Ben de anlayışla karşılamaya çalıştım ama artık anlayamıyordum. (Bundan önce 3 kez aradığımda telefonu açmadı ve ben de müsait değildir diye daha fazla aramadım.) Onun aramasını bekledim o aramayınca ben de saat geç oluyor diye tekrar aradım.
Otobüse bindiğini müsait olmadığını söyledi.
Ben bunun üzerine beni geri ara dedim.
Bana tekrardan müsait değilim telefonu kapat dedi
Ben ise tekrardan sordum ve konuşacak mıyız bir cevap ver dedim
Bu sefer telefonda aniden konuşmak istemiyorum artık görüşürüz dedi birdenbire?
Site sakinlerine selamlarımı ileterek bu boşluktaki soruya bir yanıt bekliyorum. Daha sonrasında ise, ilk ayrılmak isteyen sendin zaten senin istediğin oldu dedi bana ve o haftaki benim ayrılığımı söylediğim şeyleri öne sürerek ayrıldı. (o manaya gelen cümleler kurması yetti) Merak ettiğim bir diğer soru dün gitmemi istemeyip telefonda bir anda pat diye istemiyorum artık demesi?
Güncellemeler
+1 yıl
Umarım birisi görür ve fikrini görüşünü söyler...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Muhtemelen bir ihanet söz konusu. Yani tartışmalar bahane gibi geldi bana. Bir insan 1 haftalık bir sürede muhakkak müsait olur. Sürekli müsait olmama durumu ihanet habercisidir. Muhtemelen başka biriyle tanıştı ve sizi hayatından çıkarmak istedi. Üstelik size karşı küfürler etmesi de onu affetmemeniz için yeterli bir sebep. Saygı kalmadığı için sadakati de aramamanız gerekiyor. Böylesi sizin için daha iyi olmuş.
Yanıtladığınız ve fikrinizi paylaştığınız için teşekkür ediyorum.
Rica ederim
İlişkilerde çok korumacı ve ilgili davranmak çoğunlukla ters teper, özellikle de kızlara karşı.. Bu işin de kendine göre bir dengesi var. İlişkide karşı tarafın üzerine çok düşmek iyi değildir, baktın konuşmak istemiyor; kendini biraz geri çekersin ve onun seni merak etmesini sağlarsın. Baktın merak etmiyor, o zaman da seni gözden çıkardığını anlarsın.. Mevzu basit bir anlatımla bu şekilde açıklanabilir..
Yanıtladığınız ve fikrinizi paylaştığınız için teşekkürlerimi sunuyorum.
Rica ederim..