arkadaşlar ben erkek arkaşımla 5 aydır birlikteyim ve iyi bir ilişkimiz var erkek arkaşımın çok yakın olduğu bir kız arkaşı var ve kız kapalı kız kapalı olduğu için el uzatıp selamlaşmıyorlar bile ama bu kız benim sevgilimle çok yakın samimi konuşuyor ben sevgilimden eminim onda oyle birşey yok ama kız cok samimi konuşuyor ve ben rahatsız oluyorum bu yüzden erkek arkadaşımla tartıştık ve abartıyorsun kıskançlığına engel ol dedi bana ve hala küsüz sizce napmayalıyım nolur bana fikir sunun
Cevabın nedir?
Sen kıskandırmak için oyunlara kalkışma, sonu ayrılığa gider. Sana uymadığını düzgün bir dille söyle. Kıskanman çok normal ama kavgaya sürükleme. Ona karşı biraz soğuk davran derim ama o da biraz riskli sanki... Ama sen asla kıskandırmak için çocukça oyunlara kalkışma. Öyle şeylerin sonu hiçbir zaman iyi olmaz.
17 Yorumla
Soran+1 yılama aynı duyguları yaşasın istiyorum
Soran+1 yılneden
Soran+1 yılkolay kolay ayrılmaz benden
Soran+1 yılBana o güveni verdi çünkü
En İyi Cevaplar
Sende kendne çok yakın bir erkek arkadaş bul. Kıskanırsada kıskançlığına engel ol de
729 Yorumla
Soran+1 yılaynen düşündüğüm şeyi söyledin aklımdan geçmedi değil
Soran+1 yılaynen hem bana karışamaz çunkü kendisininde yakın arkadaşı var sonuçta bişey diyemez hatta bu ay sonu tatile gidecem gideceğim yerde çok yakın bir erkek arkadaşım var gayetde yakışıklı her aradığında onlayım dicem resim atacam felan
Soran+1 yılyok çokda abartmiyim çunkü onu kıskandırmaya calıştıgımı anlamasın
Soran+1 yılo zaman şimdi normal davranim bu ay sonu tüm planlarımı devreye koyim hatta biraz abartı giyinim biliyor zaten tatilde oyle giyindiğimi sinir oluyor hatta hem öyle giyinip hemde o çocukla resim atarsam kudurur :D
Soran+1 yılhaber vermez olurmuyum aa aşkolsun :D
Soran+1 yılasla unutmam sen hiç merak etme dostum :D
Soran+1 yılaynen oda var ama unutmam genede şşşt sakin ol sevgilim kıskançlığına engel ol dicem :D
Soran+1 yılkudurur valla hemen her şeye sinirleniyor zaten :D
Soran+1 yılilk başlarda öyle dedi sonra ben çok üstüne gidince azcık ters yaptı :D
Soran+1 yılbende şey dedim zaten eger bu sana kıskançlıklarım sana abartı saçmalık olarak geliyorsa seni bundan sonra hiç umursamam hiçbişeyine karışmam dedim aynen oyle yapacam genelde bir şey olduğu zaman geç yazdığı zaman acmadığı zaman sorardım niye acmadın felan diye sormicam pek umursamicam artık yani umursicam ama belli etmicem :D
Soran+1 yılwp a girmiş durumumu izlemiş ama bana yazmamış çakal bende seni seviyorum diye yazdım
Soran+1 yıldünden belli onu yapıyorum zaten dayanamadım daha fazla hem zaten acısını çıkaracam şimdi iyi davranim burnundan getirecem onun
Soran+1 yılAynen iyi ikili olduk biz 😊
Soran+1 yılŞimdi normal normal devam ediyoruz sorun yok 😊yazarim tabi hatta arada sende yaz sohbet ederiz 😁
Soran+1 yıltamam :D
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılSaçmalama böyle kızlar hep olacak abartma sen sevgilinede güvenmiyorsun bence. Nolcak en fazla sevgilin tadına bakar ona aşık olacak değil ya.
02 Yorumla
Soran+1 yılne tadına bakması saçmalama ve güveniyorum güvenmesem bitiririm
- +1 yıl
İyi bakalım.
kiz belki onu kardesinden ote goruyor belki cok seviyor eski bir arkadaşlıgı var boyle işte kiskanma pişman olursun
01 Yorumla
Soran+1 yılyazdım zaten konuşuyoruz tekrardan hallederiz bu konuyu biliyorum ama onu sıkmadan bunaltmadan halletmek istiyorum
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
14Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 937 cevap paylaştı. Kız arkadaşı olması normal çok samimi olmadıhı surece ama seni de tanıstırıcak eğer wpden konusuyolarsa ss istediğinde hemen atabilicek ve kardeşimli konusucaksa. Eğer bunları yapmıyosa cok samimilerse ayrıl gitsin erkek mi yok başka
03 Yorumla
Soran+1 yıloyle yapıyor zaten
Soran+1 yıloda öyle diyor
+1 yılOne ya? Öyle şey mi olur? Sevgilimin yakin kız arkadaşı olacak haaa ikisini de gebertirim. Nefret ederim basit kızlardan ya milletin sevdiğine labali hareketler yapanlardan nefret ediyorum eminim o kız masus senin kiskanman için öyle davraniyodur kendini bir halt saniyodur büyük ihtimal bence ya ayrıl ya da deki eğer o kızla arana mesafe koymazsan herşey biter bence boyle demelisin
108 Yorumla
Soran+1 yılpeki ya ayrılırsak o kız yüzünden ayrılmak istemiyorum çok şey yaşıyıp ayrılmadık biz eger bu yuzden ayrılırsak o kızı mahvederim
- +1 yıl
Zaten o kız için senden ayrılırsa demek ki o kız kadar değerin yokmuş öyle bir erkeğin yaninda durmakta sana yakışmaz. Kızlar hisseder eğer o kızdan supheleniyosan emin ol o gerçektir yanılma payı yok bu yüzden bence bu durumu kabullenme baslarim öyle arkadaşlığa yaw öyle arkadasmi olur
Soran+1 yılkabullenmediğim için bu durumdayız zaten ve kabulleneceğimi sanmıyorum
- +1 yıl
Bence de kabullenme şu an kendimi senin yerine koydum sevgilim kalkipta bana elin kızı için laf söyleyip beni kirsa ve aman arkadaşım aman dostum aman bilmem ne bilmem ne boyle laf kalabalığı yapacak katiyyen çok sevsem bile tahammül edemem. mesela deki sevgiline şu an hayatındaki benim senin sevgilinde arkadasinda dostunda ben olayım baskasina ne gerek rahatsız oluyrm kiskaniyrm bu boyle devam edemez ya mesefa koy ya da biter de bence
Soran+1 yılsonra bu kızda bir tarafına kına yaksın dimi aramız bozulduğu için
- +1 yıl
Ya adam seni seviyosa o kiz için seni bırakmaz merak etme eğer bırakırsa da demkki sevmiyomus
Sen bilirsin yinede
Soran+1 yılbırakacağını sanmammm
- +1 yıl
Lan bırakacağını sanmıyorsan neden onun için ayrılak mı diyorsun? Madem kendine bu kadar güveniyorsun, git mesafe koydurt kardeş, görelim bağınızı
Aynı sorunu bende yaşıyorum ve sevgilim kızla aynı evde kalmışlığı var kızın sevgilimi takıntı haline getirdiğini düşünüyorum çünkü instagramda tüm öneçıkanları sevgilimle fotoğrafları dolu gerçekten bunu nasıl kıskanmayabilirim anlamadım açıkçası. Neyse sen bence kızla erkeğin arasını soğutabilirsin ben öyle yapmaya çalışıyorum araları bozulursa her şey hallollur
00 YorumlaZampara heriflerle sevgili olmasaydın 😄😄 insanın sevgilisi varken karşı cinsle arkadaşlık kurması normalse senin için devam et ilişkiye.
01 Yorumla
Soran+1 yılarkadaşlık normal fazlası sorun benim için
+1 yılSen haklısın. Erkekler saf. Kızların nasıl cin olduğunu bilmiyo. İlerde anlar merak etme bende buna benzer bir şey yaşadım çünkü
25 Yorumla
Soran+1 yılilerde anlaması birşey ifade etmez bana ben şu an bu konuyu nasıl halledebilirimm
- +1 yıl
Bilemiyorum 😐
Soran+1 yılpekii
- +1 yıl
Biraz beklemek lazım. Üstüne gitme bir süre
Soran+1 yıltamam öyle yapacam
Aşk İlişkileri konusunda 721 cevap paylaştı. Genelde oype sorunlar oluyor ama bir sorun olacagini sanmiyorum hem seninle tanistirdiysa hic bisey olmaz.
01 Yorumla
Soran+1 yılevet tanıştırdı inşallah birşey çıkmaz
Sevgili olurken o kiz yokmuydu hirdenmi cikti ortaya egeronu isteseydi onla olurdu gereksiz kiskancligin lzumu yok
018 Yorumla
Soran+1 yılvardı bir yıldır arkadaşlar ama bu kızdan ilk başlarda rahatsız değildim zaten hatta arada konuşuyorduk ama son zamanlarda çok rahatsız ediyor beni
Soran+1 yılbende oyle düşünüyorum çünkü sevgilim arkadaşlarına cok deger veriyor ve bu kızı gerçekten önemsiyor
Soran+1 yılmantıklı ama kız benle o kadar samimi olma taraftarı değil gibi
Soran+1 yılayne öyle benle konuşursa cevap veririm o kadar
Soran+1 yılzaten ilk ben sert çıkıştığım zaman normla normal açıklama yaptı sonra ben çok üsteliyip zıt zıt konuşunca ters yaptı biraz sonra ne o ne ben yazdım
Soran+1 yılbak yazıyorum :D
Soran+1 yılevett seni seviyorum yazdım bende seni seviyorum hemde cok yazdı
Soran+1 yılgurur yapan biri değilim zaten
Soran+1 yılyazarım tabi teşekkürler
Gizli Üye(25-29)+1 yılKızın derdinden farklı olarak çok samimi bir erkek kankam var. Sevgilisi olan kız sevmiyor beni. Bende arkadaşıma dedim o zaman bitirelim arkadaşlığı, şimdi benle kavga etti ne yapsam bilmiyorum
01 Yorumla- +1 yıl
Boş ver gitsin, sana arkadaş mı yok
Erkekte sorun yoksa merak etme bişi olmaz kız aşık olsada sevgilin gerekli mesafeyi koyar
04 Yorumla
Soran+1 yılsevgilimden eminim zaten
Soran+1 yılpeki tamam teşekkürler
+1 yılBenimde oyle birsey basima geldi secim yaptir seviyosa seni secer merak etme eger sen alttan alirsan hayatinda golge olarak kalir sonra o kiz sizi ayirmaya calisir
02 Yorumla
Soran+1 yılböyle birşeye sevgilim asla izin vermez
- +1 yıl
Seni sevmiyor işte
Yakın arkadaş sonuçta bu yüzden ayrılan tanıdıklarım var. Sadece arkadaşı aslında. Biraz anlayışlı ol.
03 Yorumla
Soran+1 yılsevgilimin arkadaşı olarak gördüğünden eminim ama kızdan emin değilim işde hatta sevgilimle tanıştığımız ilk gün bana en yakın arkadşım var bir tane kız seni onla tanıştırmak istiyorum dedi sevgilimden her türlü eminim yani
Soran+1 yılolmuyor işde ikisi aynı üniversitede ve ben daha bu sene mezun oldum liseden inşallah kazanırsam onun olduğu üniversiteye gidicem kız mersinde sevgilim adanada yaşıyor
+1 yılo yakın kız arkadaşıyla konuş de ki o benm sevgilim sen onla knk diye konuş de
08 Yorumla
Soran+1 yılo kızda o anlayış yok işde ya iki ton çevirip sevgilime başka anlatırsa
- +1 yıl
aynn o daha kötü sen sevgiline deki beni seviyosn o kıza kardeşimm die mesj at de
Soran+1 yıloyle konuşuyor zaten telefonunda bile bacım diye kayıtlı
- +1 yıl
e senin amacın ne ozmn helal olsun sevgiline kapt konuyu yani artık
Soran+1 yılkızdan rahatsız oluyorum ben onun samimiyetinden sevgilimden her türlü eminim
- +1 yıl
tmmm işte sevgilindenn eminsen oda bacım dediyse bitmiştir olayy
Soran+1 yılHallettik zaten
- +1 yıl
birz geç yazdım k. b :D :D
ayrıl bence hiç gelemem ben şahsen öyle şeylere
21 Yorumla
Soran+1 yılayrılmak istemiyorum
+1 yılAh o arkadaşlar yok mu? Tam yolmalık
45 Yorumla
Soran+1 yılhiç sorma kızı gördüğüm yerde azına kürekle vurasım var
- +1 yıl
Azına isimli bir organ yok insan bedeninde maalesef. Ağzına vurabilirsin ama
Soran+1 yılne var yanlış yazdıysam
- +1 yıl
Sıkmak ve s*kmek arasında da tek harf fark var...
Soran+1 yılna mana şimdi yaa
Ay ben olsam ikisininde saçını başını yolarım
32 Yorumla
Soran+1 yıldeme öyle sevgilimin suçu yok kız bozuk
- +1 yıl
Sinirim bozuldu la saf
+1 yılnormal davran, bak sana şöyle anlatıyım
09 Yorumla
Soran+1 yılanlat
- +1 yıl
benim şu en yakın arkadaşım bir kız, ve çok samimiyiz. eğer ben ilerde bir kız aşık olursam , yine onunla samimi olurum. çünkü onu bırakamam, hani sevgilin demiş ya "ünide bir o beni satmadı " diye, bendede o tür bir durum var. ve o kız benim için oldukça değerli, ancak bu demek değilki sevgilimden daha değerli. ikisininde kalbimde yeri ayrı olur, hiç biri birinden daha değerli olmaz. ve ne en yakın arkadaşımdan, nede sevdiğimden vazgeçebilirim. çünkü hangisini kaybetsem, bir tarafım yarım kalır.
şimdi anladınmı? senin sevgilinin durumuda böyle
Soran+1 yılanladım teşekkürler ya benim öyle yakın bir erkek arkadaşım olmadığı için aslında belki bu kadar ön yargılıyımdır
- +1 yıl
aynen, eğer olsaydı ne demek istediğimi dah iyi anlardın, çünkü o kız senin sevgilin ne zaman üzgün olsa destek oldu. düştüğünde kalkmasına yardım etti, etrafında kimse yokken, onu yanlız bırakmadı.
ama sende onun biricik aşkısın. ona sevmeyi öğreten, kalbini sevgiyle dolduran, bir ömür geçirmek isteyeceği kişisin. şimdi bu adam nasıl seçim yapsın, ikinizde çok seviyo, bence sevgilini bu konuda sıkma. - +1 yıl
rica ederim 😀
- +1 yıl
sadece empati kurman yeterli
Soran+1 yılşu an gaza geldim seviyorummmm laaan diye mesaj atasım varrr :D
- +1 yıl
: D, yardımcı olabildiysem ne mutlu
Soran+1 yıloldun oldun rahatladı içim :D
+1 yılsevgilinden eminsen umursama hiç
03 Yorumla
Soran+1 yılaynen sevgilimden eminim zaten sen abartıyorsun oyle bir kız değil diyor
- +1 yıl
zaten bu erkek arkadaşların yakın kız arkadaşları hep başa bela adam seçimini yapmış neden kafa karıştırma çabasına giriyorsun :))
Soran+1 yılkıskançlık işde tutamıyorum kendimi ben ve sevgilim ve sevgilimin erkek iki arkaşının olduğu bir ortamdayız kız arıyor herkeze selam yolluyor bana yollamıyor bende haliyle çıldırıyorum
+1 yılolmaz öyle şey yanlış
18 Yorumla
Soran+1 yılkız arkadaş gibi davransa normal ama öyle davranmıyor işde
- +1 yıl
yine olmaz bir erkeğe normal arkadaş dahi bir kız olmaz ya sevgilisi olur ya eşi bence kurtulsun
Soran+1 yılçok dar görüşlüsün bence
- +1 yıl
bana yanlış başkasını bilemem olmaz olamaz
Soran+1 yılsana göre işde
- +1 yıl
bana yanlış hadi iyi günler
Soran+1 yılsanada
- +1 yıl
Knk sen ger! zekalı mısın? Hem nasıl kurtulurum diyon, hem dar düşüncelisiniz diyon. Ergen kafası
Sen haklısın o kızla arkadaş olmayı dene
07 Yorumla
Soran+1 yılkıza ben samimi davranıyorum ama o bana karşı öyle değil
Soran+1 yıltamam soracm bu şekilde
Soran+1 yılşimdi seni seviyorum diye yazdım interneti kapalı cevap verdiği zaman soracam sizede haber ederim :D
Gizli Üye(25-29)+1 yılAy sorma bizdede vardı öyle bela.
05 Yorumla
Soran+1 yılee noldu
Cevap sahibi+1 yılBenim için o kızla muhattaplığını kesti. Konuşma dedim durduk yere. Oda kız konuşursa ayıp olmasın diye cevap veririm dedi. Öyle fazla uzatmıyor bile. Herşeyi elimde yani. Sosyal medya hesapları. Arada Whatsapına bile bakarım. Şifre gider telefonun isterim verir girerim. Pek yapmıyorum güveniyorum. Günün çoğu işte yani.
Soran+1 yılbende güveniyorum zaten her şeyini biliyorum felan o konuda sıkıntım yook
Cevap sahibi+1 yılKonuş onla. Anlat sıkıntını
Soran+1 yıltamam
+1 yılBence ona guvenmelisin
01 Yorumla
Soran+1 yılgüveniyorum zaten
+1 yılbence doğru yoldasın
kanka ayağı g*t ayağı210 Yorumla
Soran+1 yılbencede oyle kız doğru düzgün davransa zaten bişey dediğim yok yani
- +1 yıl
sevgilini kaybetmeden, aralarını açabiliyosan aç derim ben
- +1 yıl
ya kanka ayağa g*t ayağa diye bişey yok.
bence kıskançlık göstermişsin
Soran+1 yılbende onu yapmaya çalışıyorum ama nasıl yapacam bilmiyorum cünkü kıza gercekten deger veriyor arkadaş anlamında
- +1 yıl
o kadarını ben bilemiyorum, bildiğim tek şey işin zor
- +1 yıl
eğer öyle birşey yaparsan ilişkinizi ciddi oranda sarsabilirsin
- +1 yıl
her erkeğin en yakın arkadaşı bir kız olabilir, bunda ne varki
- +1 yıl
kardeşim kendi yorumuna geçene ya, bildirim geliyo sürekli
- +1 yıl
Pardon
Soran+1 yıl@LordofDreams napim peki ben tekrardan normal normal mi davranim yoksa gidip o kızı öldürimmi
Kasik dağdan gelip bağdakini kowma muhabbeti
10 Yorumla
+1 yılsende onu kıskandır
04 Yorumla
Soran+1 yılöyle yapacam zaten
- +1 yıl
vardır illaki bir arkadaşın olmazsa yalan soule blöf yap
Soran+1 yılarkadaşlarım var zaten bu ay sonu tatile gidecem gideceğim yerdede bir arkadaşim var onla felan takılacam resim atacam
- +1 yıl
Aynen 🖒🖒
- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl.
00 Yorumla
+1 yılkiza soyle kanks
01 Yorumla
Soran+1 yılKız yellozun teki
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılTakmayin..
05 Yorumla
Soran+1 yılolmuyor
- +1 yıl
O zaman tek care var.. ayrilmak..
Soran+1 yılyapamam
- +1 yıl
Isiniz zor..
Soran+1 yıloffff
+1 yılE arkadaş
017 Yorumla
Soran+1 yılderken?
- +1 yıl
Arkadaşı nolcak
Soran+1 yılama kızdan rahatsız oluyorum sürekli sevgilime o kız hayatına girdiğinden belli benle ilgilenmiyorsun diyip duruyormuş bu yüzden sevgilimle araları bozuldu ama sonra tekrar barıştılar sevgilim diyorki iyi anlaştığım beni satmayan tek arkadaşım o üniversitede diyor
- +1 yıl
Sevgilin sonuçta eşin nişanlın olsa neyse
Soran+1 yılsonuç olarak hayatımda ve kıskanıyorum
- +1 yıl
Ama sevgilin çok ta karısamazsın istemıyosan ayrılırsın 🤔
Soran+1 yılnasıl karışamam ya o benim her şeyime karışıyor ama
- +1 yıl
Beğenmiyorsan ayrıl
Soran+1 yılsen takdın ha ayrılmaya ayrılmak istemiyorum diyorum ayrılmadan nasıl halledebilirim
- +1 yıl
Halledemezsin
Soran+1 yılof içimi karattın
- +1 yıl
öyle ama gerçekler acıdır
Soran+1 yılayrılmicammmm
- +1 yıl
O kızda arkadaşını bırakmaz
- +1 yıl
Ben o kızmışım gibi düşün :) vermicem vermicem :):)
Soran+1 yılay bir sus ya sinir etme beni
- +1 yıl
Nihahaha🙃🙃
+1 yılAyril
01 Yorumla
Soran+1 yılseviyorum ama
Devamını Gör(14)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilimin yakın kız arkadaşı var ve bu yüzden tartışıyoruz napmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler