Merhaba arkadaşlar 4 aylık bir ilişkimiz var kız arkadaşımla. Ve onu çok seviyorum, beraber geziyoruz, yiyiyorum, içiyoruz, herseyimiz bir yapıyoruz. Ama ortalama haftada 1 kere kesin tartışıyoruz. Tatlıya bağlanıyor sonra. Ama tekrar tartışıyoruz. Ve bugün yorulduğumu hissettim. Onu cidden çok seviyorum ❤️ ama tartışmalar ilerisi için beni endişelendirme ye başladı. Alttan alıp barisiyoruz, ama en küçük seyde tartışmak beni yoruyor. Gene acaba neye küstü, ya da bugunki tribin sebebi ne , ve triplerle anlayabiliyorum tartismalarimizi, hemen belli ediyor. Ne yapabilirim? Onu çok seviyorum aileme bile anlattım. Ama endişeleniyorum, bu tartışmalar bitmiyor bı türlü 😔
Kız arkadaşımla çok tartışıyoruz ne yapabilirim?

Yusuf Bey insanlar anlaşılmadıklarını düşündüklerinde iletişimi keserler. Sanırım partneriniz ile karşılıklı olarak anlaşılmadığınızı düşünüp kendinizi ifade etmekten kaçıyorsunuz. Eğer ki ilişkinizde karşılıklı bir sevgi ve saygı varsa oturup rahat bir şekilde iki tarafında kendini ifade etmesine fırsat verin.
Çiftlerde sorunlardan biri içimizden gelen duygu ve düşünceleri veya yaşadıklarımızı partnerimize anlatamıyor oluşumuzdur. Bir birinizi dinleyin. En önemlisi kendinizi dinleyin. Aşk gelip geçici ama sevgi ve saygı daima kalıcıdır. Saygınızı kaybetmeden bir çözüm bulmanız geleceğiniz için en doğrusu olacaktır. Süreci yönetemez duruma gelirseniz psikologdan yardım almayı mutlaka denemelisiniz
Merhaba gerçekten psikolog’musunuz sormak istediklerim var