Merhaba arkadaşlar 4 aylık bir ilişkimiz var kız arkadaşımla. Ve onu çok seviyorum, beraber geziyoruz, yiyiyorum, içiyoruz, herseyimiz bir yapıyoruz. Ama ortalama haftada 1 kere kesin tartışıyoruz. Tatlıya bağlanıyor sonra. Ama tekrar tartışıyoruz. Ve bugün yorulduğumu hissettim. Onu cidden çok seviyorum ❤️ ama tartışmalar ilerisi için beni endişelendirme ye başladı. Alttan alıp barisiyoruz, ama en küçük seyde tartışmak beni yoruyor. Gene acaba neye küstü, ya da bugunki tribin sebebi ne , ve triplerle anlayabiliyorum tartismalarimizi, hemen belli ediyor. Ne yapabilirim? Onu çok seviyorum aileme bile anlattım. Ama endişeleniyorum, bu tartışmalar bitmiyor bı türlü 😔
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılEğer kız arkadaşınızla sürekli tartışıyorsanız, bu onu çok ciddiye aldığınız anlamına gelir.
Söyledikleri ya da yaptıkları karşısında kırılmak, kızmak, sinirlenmek ya da şok olmak yerine gülümseyin, gülün ve rahatlayın çünkü çoğu zaman bunu sadece sizi test etmek için yapıyor. Çoğu kadın öfke nöbeti geçirerek, kötü bir şey söyleyerek veya sizi istemiyormuş ya da sevmiyormuş gibi davranarak sizi test eder.
Neden mi?
Bu bir kadının doğal içgüdüsüdür.
Zorlu bir dünyada yaşıyoruz ve kadınlar içgüdüsel olarak kendilerini güvende hissettiren bir erkeğin yanında yer almak istiyorlar çünkü o ne olursa olsun güçlü ve kontrolü elinde tutuyor.
Bunun yerine, sadece gülümseyebilir, gülebilir (bazen ona da) ve durumla daha hafif yürekli bir şekilde başa çıkabilirsiniz.
Şirretliğini, soğuk davranışlarını, hayal kırıklığını ya da öfke nöbetlerini bu kadar ciddiye almak yerine, rahatlayın ve her şeyi akışına bırakın.
O sadece kadın içgüdüleriyle hareket ediyor. Rahatlayıp durumu akışına bıraktığınızda, her ikiniz için de daha iyi hissedecek ve tartışmalar durmaya başlayacaktır.
Ona karşı tepki verme şeklinizi değiştirdiğinizi ve artık sinirlenmediğinizi veya duygularınızın kontrolünü kaybetmediğinizi gördüğünde, aslında bir erkek olarak size daha fazla saygı duymasını sağlar.
Onunla Tartışmaları Kazanarak Puan Kazanamazsınız
Bazı durumlarda, birbirinizi doğru anlamadığınız için tartışmaya dönüşen aranızda basit bir iletişimsizlik veya yanlış anlaşılma olduğunu göreceksiniz.
Bu nedenle, ona ne kadar haklı olduğunuzu göstermek için her seferinde bir tartışmayı kazanmaya odaklanmayın. Bunun yerine, tartışmayı birbirinize olan sevginizin önüne geçen olumsuz gerilimi ortadan kaldırmak için bir fırsat olarak kullanın.
Kız arkadaşınıza karşı destekleyici ve şefkatli olmak, onu aşağı çekmeye veya hayatını zindan etmeye çalışan bir düşman gibi davranmaktan daha iyidir.
22 Yorumla- +1 yıl
Aynı şeyleri annemle tartıştığımızda benim yaptığımı fark ettim teşekkürler kral. Annemle tartışırken istemsizce hep gülüyorum kahkaha atıyorum. Çok gülen biriyim. Annemde hemen yumuşuyo beni görünce. Bu yüzden hiç ciddi kavga etmediğimizi anladım şu an teşekkürler hocam yeni bi şey öğrettin.
- +1 yıl
@Furkankoper Ne demek her zaman, annen dahi tüm kadınlar seni istemsizce test edecek bu maalesef kaçamayacağını bir durum fakat olayı anladığında aslında o kadar da zor olmadığını göreceksin
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Tartışma kardeşim tartışma, tamam de geç... Erkek kısmı fazla konuşmaz. Tamam der işine gücüne bakar. Psikoloğa falan da gideyim deme sakın... İşleri hep arapsaçına çevirirler Benim lafımı dinle hayatın tadını yakala! Güzel günlere...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence konuş bu konuda rahatsız olduğunu ilerisi için endişelendiğini bunun sonrasında olabilecek şeyleri anlat ve böyle bir durumda olmak istemediğini söyle konuşma aralarında da canım balım sevgilim vs güzel kelimelerle konuş tekrar bağırış çağırış yapar mı bilmiyorum ya akıllı bir insan bu kadar kavga gürültü yapmaz herhalde
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSürekli tartışma halinde olan ilişkiler yürümez. Ya oturup bi kere düzgünce konuşacaksınız, ya da hemen bitireceksiniz. Sorunu halletmedikçe ortaya daha büyük sorunlar çıkar
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
84
Cevap
35Cevap
Birbirinizi anlamaya çalışın. Tek olay için değil, genel olarak karşındaki senden ne bekliyor sen ondan ne bekliyorsun aslında onu konuşmanız gerekiyor. Ufak bir olayda sadece o olayı çözmek değil başka zaman farklı şekilleriyle aynı temele dayanan problemlerin de önüne geçmek için uğraşmak gerekiyor. Bunu böyle yapmadıkça sorunlar bitmez
10 Yorumla
+1 yılSeven bir kadın her konuda tartışma çıkarmaz, ben genelde her konuda tartışma çıkardığım iliskilerimde o kişi benden soğusun nefret etsin birdaha bana ulasmasin diye herşeyden tartışma şirretlik çıkartıyordum. Eminim sizi aldatiyor ama fiziksel olması şart değil baskasini seviyor olabilir çünkü sizin kalmanızı isteyen kadın asla bu şekil davranmaz tabi sizin kiskandirici davranışlarınız varsa yapabilir ama yoksa ilgiliyseniz neden yapsın mesela ben hemen sogurum ve aldatirim yani aktif olsun yazmasin sonra başka kızlara baksın aşırı kıskanırım o da beni kıskansın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 422 cevap paylaştı. Sevgilin o şekilde kendini anlatmayı öğrenmiş gibi gözüküyor. Küsen insanla birlikte olmak zordur. Bunu, o sana trip attıkça sen ona açık davranarak, ona küsmeden, kızmadan, kavga etmeden, onun böyle yaparak hiç bir yere ulaşamayacağını onu anlamakta zorlandığını ve o böyle davrandığında senin ne hissettiğini anlatarak konuşarak çözebilirsin. Doğru cevapları verirsen çözülebilir.
00 Yorumla
+1 yılKızı kisitlamiyorsan ve sürekli bir kavga hali varsa en çok bu kavganın nereden çıktığını kimden kaynaklı olduğunu bulup ona göre çözmeye calis. Benim 2 senelik ilişkim var ve ben de bazen trip atıyorum kırılıyorum ya da kızıyorum çünkü sevgilim hemen gelir hadi bu problemi düzgünce çözelim der oturup konuşuruz ve orta yolu buluruz. Ve birbirinizi tanıdığınız için zamanla o kavgalar da azaliyor.
00 Yorumla
+1 yılBenim 2 yıllık mesafe ilişkim var biz haftada 3 günde bile kavga ediyorduk çok fazla tartışma ve kavgamız oluyordu. İkimiz de çok seviyoruz birbirimizi çok hayalimiz var bu kavgalar saygıyı çok yıpratıyor sonunda ben dayanamayıp ayrıldım geri barıştık ama keşke öyle olmasaydı. Birbirinizi çok iyi tanımanız ve beklentileri bilmeniz anlamanız gerekiyor ki sorunların üstesinden gelebilin. Sorunu eğer biliyorsan yani sevgilinin neye sinirli olduğunu veya üzüldüğünü biliyorsan konuyu sen aç tatlı dille çözüm odaklı konuş ve dinle. Ancak o şekilde çözülüyor..
00 Yorumla
+1 yılBirbirinizle daha açık olabilir ve böyle durumlarda düşüncelerinizi kapalı olmadan paylaşırsanız sorunun derinine ulaşıp kökten çözebilirsiniz. Eğer hala devam ediyorsa birbirinize uymuyor olabilirsiniz maalesef çünkü 4 ay henüz yeni sayılabilecek bir süre çok daha az olması lazımdı tartışmaların ileride daha yorucu olabilir
00 YorumlaHer zaman kişi kendini değil karşıyı da düsünmeli sen onun için alttan alıyorsan ama o düşünmeden her seye trip atiyorsa bu seni çok yorur zaten söylemelisin ilişkimiz için birbirimizi düsünmeliyiz demelisin sen beni yormamalisin bn de seni kavga ediyoruz anlasıyoruz sojunda ama kavga olmasını engellemek için empati yapmalıyız demelisin hep trip atarsan ben hep çabalarsam bir sğre snra çabalamam azalır dycksn ilişkinin gerçekleri böyle maalesef sonucu ayrılığa gider bir taraf hep çabalarsa yorulur ve bırakır çbalamayn bu kez çabalar ama karşı trf tükenmistşr o yğzden bu duruma gelmeden bazı şeyleri konudmalisiniz
00 Yorumla
+1 yılİliskilerde bu tadi tuzu biberi oluyor aslinda bide soyle dusun her iliski de bu oluyor ve bazisi gunde 3-4 kere tartışıyor bidd iliskiniz daha cok yeni biraz sabret zamanla bu tartismalar birbirinizi tanidikca ya hafifler uada artik aliskanliklardan oturu normal gelir.
00 Yorumla
+1 yılbence bazı konuları tam kapatamıyorsunuz ve onu kapatınca en küçük bir olayda küçük şeyler büyüyor. Size tavsiyem bir şey olduğunda tamamen hallolduğundan emin olmanız mutluluklar diliyorum size umarım mutluluğunuz daim olur :)
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Temel bir sebebi olabilir belki ondan kaynaklanıyordur. ya da bazen ilgini kaybetmişssin gibi hissettiğinde yapıyordur, o yanında değilken de onu düşündüğünü belli et, yani ilgini göster. Haftada bir çok değil bence hergününü gördüm
10 Yorumlaİlişkinin en başındasın... İzin ver onun her dediği olsun. Öncelik onun olsun. Biraz sakin davranıp ona anlayışla yaklaşırsan aranızdaki saygı oturur. İlişkide saygı sevgi önemlidir. İpin ucunu bir kaçırırsan onu kaybedersin. Benden söylemesi.
00 Yorumla
+1 yılYakın mesafe ise buluşmaları haftada bir yapın.
Uzak mesafe ise ayda iki imkan yoksa bir yapınız.
Tartışmaları mesaj üzerinden yapmayın mutlaka görüntülü aramada olsun.
Fazla sevgi ile ilerlemeyin ve tartışmasız ilişki sağlıksız ilişkidir bunu da unutmayınız.♥️
İlişki koçu nur çakır00 Yorumla
+1 yılsevgililik nedir ilk önce bunu bilmelisiniz kendimizi yanında degerli hissetigimiz huzurlu hissettigimiz vakıt geçirmeyi sevdigimiz yanında hep gülebildiigimiz karşı cinslerle sevgili oluruz ha arada ufak tefek kavgalar olabilir dozunu ve saygısını aşmadan ama bu seni yoracak raddeye kadar geldiyse arada bazı şeyler bitmiş demektir.
00 Yorumla
+1 yılAynı şeyi ben de yaşıyorum aynı şeyi o yapınca sorun olmuo kendini açıklama isetiğinde bulundunda tartisma çıkarıyor ve en sonunda insanın kalbine dokunan sozler vardır ister istemez vicdan azabı cektirir onları kullandım ve ona bi ders verdim gene eskisi gibi davranırsa ayrılmak istediğini soylicem
00 Yorumla
+1 yılBirbirinizi özlemediğiniz ve herşeyinizi beraber yaptığınız için birbirinizle konuşacak ve birbirinize anlatacak hiçbir şeyiniz kalmıyor size tavsiyem aranızda her zaman bir mesafe olsun ki birbirinizi özleyin ve tartışmaları aza indirerek ilişkinize devam edin
00 Yorumla
+1 yılBaba tartışmalar olacak kadın fıtratında var trip. Ama sık sık oluyor diyorsun. Ne gibi konulardan tartıştığında önemli. Eğer her küçük şeyi büyütüyorsa iş sıkıntı.
00 Yorumla
+1 yılMerhaba. Tartışmadan önce muhtamelen bir konuyu konuşuyorsunuz ve ikinizinde farklı fikirleri var bu yüzden mi kavga ediyorsunuz bilemiyorum ama fikirlerinize görüşlerinize saygı duyun bir fikir belirtmek isterken "bence" "benim fikrim" gibi şeyler söyleyin ki zamanla anlar
00 Yorumla
+1 yılBenimde aynı bu şekildeydi haftada bir derken artık her gün her gün olmaya başladı ardı arkası kesilmedi ve insanı artık bıkkınlık durumuna sokuyor o yüzden diyebileceğim şey ya sevgiline bu kavgalardan çok rahatsız olduğunu söyle ya da ayrıl çünkü o haftada bir kavgalar her gün her gün olmaya başlıyor sonrasında
00 Yorumla
+1 yılbunlar çok normal benim ilişkimdede var ve başlarda haftada en az 3 kez kavga ediyorduk şu an 1 2 ye indi ve şunu anladık illaki oluyor her şey düzgün gitse bile ve şöyle bi çözüm bulduk oturup konuştuk böyle durumlarda iki tarafında alttan alıp kırmadan içindekileri döküp izah edip orta yolu bulmak sakin bi şekilde konuşulduğunda tartışmayı minimuma indirmiş ve daha sağlıklı olmuş oluyor
00 Yorumla
+1 yılTamda böyle bir ilişkim vardı 2 yıl önce ameliyat olmuştum ve psikolojim iyi değildi. Sinirlerin bozulmuştu. Erkek arkadaşımla gerçekten çok kavga ediyordum. Və sorunun çoğu zaman sebebi bendim. Ona düşman gibi davraniyordum. İlişkimize ara verdik düşünmeye ve pek hayli mantıklı kararlar almaya zamanım oldu. Ve tabiii onu kaybetmek korkusuda eklendi. O zaman içinde birbirimizin çok değerin anladık. Hata digerimizde olduktada altdan aldık zamanla..
00 Yorumla
+1 yılAyrılmak en büyük çözüm 4 yıldır hep kendimi kandırdım bir şeyler için. Düzelir düzelir diye. Ne o kendi davranışlarından vazgeçti nede ben kendiminkinden vazgeçtim. Sonuç ümitsizlik mutsuzluk hiçbir şeyden zevk alamama insanlardan soğuma. Bu raddeye kadar beklemeyin
00 Yorumlatoksik ilişkilerde oluyor bu genelde tartışma tuzu biberidir ama kavgaya şiddete gidiyorsa ara verilmelidir diye düşünüyorum bu sürede kafanız dinlenir birbirinizi anlamak için daha fazla zamanınız olur ya da al karşına konuş sakince onun aklındakileri sor ona
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tartışmalar boş konuşmalar ise, haklısın deyip geçiştir. Bazı insanlar tartışma ile kendini var eder. Yaş ilerledikçe tartışmalar ile sorun çözülmüyor sadece uğraşmak istemiyorsun.
00 YorumlaBence daha yeni yeni birbirinizi tanıyorsunuz alışacaksınız birgün gelicek her şey durulucak. Risk biterse aşk biter unutma. Kaybetme korkusu yaşa ki ilişkin diri ve canlı kalsın. Herşeyi alttan alma, sende bir bireysin. İletişimle çözersiniz. Hiç çekemicem deyip bir kere de sen rest çek bak neler oluyor..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 315 cevap paylaştı. Tartışma yorar insanı orta yolu bulun konuşun o neden hoşlanmıyor sen neden hoşlanmıyorsun bunları kabullenmek zor gelmesin size
00 Yorumla
+1 yılBizde sevgilimle bı kaç haftadır böyleyiz haftada bir tartışıyoruz adam bu hafta tartışmazsak sakallarımi keseceğim totem yaptım dedi 🤭
00 YorumlaSorunlu kişilik, aile yetiştirme tarzından kaynaklı olabilir, ama gittikçe sende yıpranmış olursun. Yol yakınken byee
00 Yorumla
+1 yıl4. aydan bunları yaşıyorsanız o ilişki çok zor yürür. Yol yakınken birbirinize bağlanmadan ayrılın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 903 cevap paylaştı. Çok trip atıyorsa ağırlığını koyman gerekir. Sürekli alttan alırsan önünü alamazsın
00 Yorumla
+1 yılAyrildınız mı şimdi 9 ay geçmiş sorayım dedim jsjsjs
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 336 cevap paylaştı. Bu kisa zamanda böyleyse ayrilin bence ileride daha kötü olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa bende anlamadım herkeste mi böyle ama bizde böyleyiz. İşin sonunu tatlıya bağlasak da bir süre sonra tartışmaya korkar olduk, başladığı an kaçışıyoruz
00 Yorumla
+1 yılTartismalarin konusu ne mühim olan budur onu tespit edin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 484 cevap paylaştı. Konu (lar) hep aynı ise, çözmüyorsunuz ya da çözemiyorsunuz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılAyrılın gitsin kavgalı ilişkileri uzatmanın anlamı yok sonuç ayrılık olucak ztn
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı durum bendede var 1 buçuk yıldır kavga dövüs devam ettiriyoruz 😃bazen yoruluyorum artık ne onla oluyor ne onsuz
00 Yorumla
+1 yılSürekli tartışma ortamı olmaya devam ederse bir süre sonra maalesef soğuma gelecektir. Bunu oturup konuşmalısınız
00 Yorumla
+1 yılTartışma her ilişkide var tabikide ama eger sen küçük sebepten sorun çıkarıyorsan buna dur demelisin eger kız arkadaşın sorun cikartiyorsa ozman onun bir derdi var haberin olsun kardeşim
00 Yorumla
+1 yılBence tüm sorunları aynı anda değil de birer birer konuşmaya başlayın. Bir birinizi çok seviyorsanız zaten karşılıklı anlaşmalarla doğru bir birliktelik kazanırsınız.
00 Yorumla
+1 yılSevgi sahiplenme getiriyor. Uyumunuz yok demkki... zorlama konusun bıtırın ve soz verın aramak yok dıye. zor olacak ama bır kapı kapanır bır kapı acılır
00 Yorumla
+1 yılsaygıda kusur edilmedikçe bu tip ufak tartışmalar uygundur. tartışmalarınız belirli konular üzerinde oluyorsa bunları karşılıklı konuşup halletmeye çalışın. ilişkinizi tartışmalara bırakmayın.
00 Yorumla
+1 yılBirbirinize zarar veriyosunuz gibime geldi artık sizinkisi toksik ilişkiye dönmüş bence ama çok seviyorsanızda bişey diyemem ama sonunda harap olan zarar gören siz olursunuz
00 YorumlaHaftada bi kere mi. Sizin yine iyi. Biz günde 3 kere tartışıyoruz 😂. Ama işin sonunda tatlıya bağlanıyorsa dert etme. Böyle tartışmalar ilişkinin tuzu biberidir derler. Stres atıyosunuz öyle düşün
00 Yorumla
+1 yılBen seninle tartışmak değil anlaşmak istiyorum de tartışmaları uzatma anlasmaya bakın
00 YorumlaSana da geçmişten gelen aşamadığın bir kıskançlık problemi var sizin de böyle aşamadığınız bir problem olabilir
00 Yorumla
+1 yılÇok sık görüşüldüğünde birbirinizi özleyemezsiniz. Biraz ara verin çok sık görüşmeyin biraz kendinizi dinlendirin.
00 Yorumla
+1 yılBazı yerlerde susmanız gerekiyor ama bunu ikinizinde anlaması gerek ondan sonra ilişkiniz olgunlaşmayada başlıyo
00 Yorumla
+1 yılEğer kızı çok sıkıyorsan yapma kaçar senden ona bende katlanamıyorum ama farklı bir konuysa söyleyebilirsin
00 Yorumla
+1 yılUfak hediye alsan kardeş belki daha iyi gelir. İlişkinin arada bi yenilenmesi gerekiyor bazen ufak bi hediye ihtiyaç gibi hissettirebilir
00 Yorumla
+1 yılSağlıklı bir ilişkiniz yok gibi duruyor, bence onun trip atması senden ilgi beklediği anlamına geliyor olabilir. Onunla daha sık ilgilenebilirsin.
00 Yorumla
+1 yılHer șey kelimesi kelimesine ayni bu arada 4 yerine 2 ay yazsaydin erkek arkadașımın yazdigindan suphelenirdim o kadar yani
00 Yorumla
+1 yılOlayları fazla büyütmeyin ilk başta görmezden gelin bu birbirinizi daha yeni tanıyorsunuz kendinizi ve uzatmayın ne olursa olsun tartışmalar uzamasın
00 Yorumla
+1 yılTartırşma konularını paylaşır mısın? Bir buçuk yıllık ilişkim var ve şükür güzel gidiyor az çok tecrübe edindim yardımcı olayım🤭
00 Yorumla
+1 yılSeviyosun belli o yüzden ilişkiye devam et derim. Bu durumu oturup konuşabilirsiniz
10 YorumlaBence kavga ettiklerin konularını anlamaya calış ve ortak yönleri bul
00 YorumlaAma surekli kavgalar olursa yipranirsiniz ikinizde ayrilmagi dusundunmu?
00 YorumlaBazı şeyleri Altan al veya onunla açıkça konuş yoksa kaybedebilirsin onu
00 Yorumla
+1 yılToksik ilişki insanı yorar kıza kendini ifade et açıkla bı ortak yol bulun
00 Yorumla
+1 yılHiç endişelenme, kavgasız ilişki olmaz, zor bir süreçten geçiyorsunuz muhtemelen
00 Yorumla
+1 yılGonlunu al ve kavgalarda hep alttan alan taraf sen ol
00 Yorumla- Devamını Gör (59)
Devamını Gör(104)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yusuf Bey insanlar anlaşılmadıklarını düşündüklerinde iletişimi keserler. Sanırım partneriniz ile karşılıklı olarak anlaşılmadığınızı düşünüp kendinizi ifade etmekten kaçıyorsunuz. Eğer ki ilişkinizde karşılıklı bir sevgi ve saygı varsa oturup rahat bir şekilde iki tarafında kendini ifade etmesine fırsat verin.
Çiftlerde sorunlardan biri içimizden gelen duygu ve düşünceleri veya yaşadıklarımızı partnerimize anlatamıyor oluşumuzdur. Bir birinizi dinleyin. En önemlisi kendinizi dinleyin. Aşk gelip geçici ama sevgi ve saygı daima kalıcıdır. Saygınızı kaybetmeden bir çözüm bulmanız geleceğiniz için en doğrusu olacaktır. Süreci yönetemez duruma gelirseniz psikologdan yardım almayı mutlaka denemelisiniz
Merhaba gerçekten psikolog’musunuz sormak istediklerim var
@mervehayall merhaba evet gerçekten uzman psikologum :) googleye uzman psikolog sinan dagbakan yazarsanız detaylı bilgilerimi televizyon programlarımı görebilirsiniz :) detaylı bilgi veya seans için 0551 656 26 62 nolu hattan ulaşabilirsiniz. iyi günler dilerim
Ücretsiz mi bende mesajla online sizin le konuşmak istiyorum sormak istediğim bi çok soru konuşmak istediğim bi çok konu var lütfen
Merhaba tabiki elimden gelen bir sey olursa yaparim. Fakat meslegimi ucretsiz yapmami beklemiyorsunuzdur umarim :)