Usanmadan ağlıyorum sanki bişeyler değişecekmiş gibi. whatsaptan 5 dakikada bir çevrimici mi diye bakıyorum. hiçbirşey tat vermiyor. sıkıldım herşeyden. sizce numarasını sileyimmi. o silmiyor diye silmiyorum. aptal gönül hep umutlanıyor işte. unutmayamı çalışmalıyım onuda bilmiyorum. umutmak ta istemiyorum. mesaj at demeyin. çünkü o sevmiyor. sizce ne yapayım?
Cevabın nedir?
Bu duyguları bu acıyı yaşamayan pek kalmamıştır herhalde kimi 1 ay kimi 1 yıl. Dönüş şansı varsa o kadar seviyorsan dene eğer olursa onun seni sevmediğini söylüyorsun bunu bilerek onunla olmak daha zor olur diye düşünüyorum, ha sever mi sevdirebilir misin kendini orasi meçhul, bu iyi olan ihtimalfi, eğer geri dönüşü yoksa sana onu hatırlatan herşeyi yok edeceksin, en başta numarasını fotoları eşyaları herşeyi. Bu sadece ilk adım. Acı olacak kardeşim unutmaya çalışmak çok acı verici ama bunu yaşayacaksin, dibine kadar, tabi dediğim gibi geri dönüşü yoksa..
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Siz şu an varya hayatdan soğumuşsunuzdur
Sizi çok iyi anlıyorum
Numarasını
Silmeyin
Önceden kalp gülücük öpücük koyduğunuz ismi
Kızın ismi yazdınız tamam öyle kaldı
Şimdi
Bu isme
Örnek
Senden nefret ediyorum
ya da
Soğudum senden diye yazın
ya da ne yazarsanız ondan soğursunuz
Onu düşünün
Ve ismi öyle değiştirin kalsın
Ama asla yazdığınız ismin içinde sevgi kelimesi geçmesin
Seni sevmiyorum artık felan gibi olmasın yani.
2...18 Yorumla- +1 yıl
Sevgilinizden ümidi kesin
Dönsede dönmesede kendi bilir
Dönerse
Devam edersiniz
Dönmezse
Sktr edersiniz.
Mantıklı düşünün
Siz bu kızı duygularınızla seviyorsunuz
Bu ilişkiyi devam ettirmeye zorlarsanız
Hep yıpranan
Hep üzülen
Siz olursunuz
Oyüzden devam ettirmeyi düşünmeyin
Önü sara gidemezsiniz
Seviyorsunuz
Korılmasın üzülmesin diye
Hep kendi kendinizi yersiniz - +1 yıl
6-
Boş kalma
Sürekli birşeylerle oyalanın
Tv izleyin
Yanlız kalmamaya çalışın
Arkadaşlarınızla
Takılın
O aklınıza geldikce
Yaşadığınız
Güzel şeyleri hemen kafanızdan atın
Yaşadığınız kötü şeyleri düşünün
Tartışma vs
Sizin canınızı
Sıktığı zamanları
Hayatınızda
İlkse
Zor atlatırsınız
Birkaçıncıysa kolay atlatırsınız
Bellili
İlk ya da
En çok bağlandığınız kişi oydu
Gölünüze razı geliniz
Hayırlısı buymuş deyiniz
Herzaman daha iyisi vardır deyin
Ona adım atmaya kalkmayın
İlla istiyorsanız
Birdefa hal hatır sorun
Dahada sormayın
Gelirse o gelsin
Ama gelmese daha iyi deyin kendinize
Oldumu
Dikkat et kendine
Sıkma canını
Buladar ilgiyi mesajı başkasından göremezsin
Senin halinden anladım
İleride bir evlenirsin
Lan iyikide
Bu kızla evlenmişim dersin😉
Soran+1 yılÇok teşekkür Ler kardeşim. sana minnettar kalacağımdan eminim
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılNe yapman gerektiği ortada yeterince... Bir şeyleri takıntı olmaktan çıkar.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSon kez mesaj at son kez. o seni istemiyo olsaydı numaranı silerdi EMİN OL
15 Yorumla
Soran+1 yılEmin olki yapmadığım gurursuzluk kalmadı. artik kendimden utanıyorum.
Cevap sahibi+1 yılniye ayrıldınız çıksam gizliden mesajla anlatırmısın
Soran+1 yılSen bilirsin.
Cevap sahibi+1 yılnasıl Allah'ın sevgili kuluysan 100 den fazla görüş gelmiş biz sorsak bıktırdınız diye yorum atarlardı. dönecek bence. döndüğü zaman soruyu güncelle haber ver bize unutma sakın
Soran+1 yılTamam😊
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
94
Cevap
68Cevap
unut abicim. daha kötü şeyler yaşamamak için unut, kendini bir şeylere ver. hayat devam ediyor. aç balkonu temiz havayı ciğerlerine.
https://www.youtube.com/watch?v=vK3yLsyK1AMal bu müziği de aç ruhunu sakinleştir. senden başka kimse önemli değil bu hayatta ve Tanrı 'nın senin için bir planı olduğunu sakın unutma. Alınması gereken dersleri aldıysan sorun yok. Almadıysan , biraz can sıkıcı olacak ama, geçmişi bir gözden geçir. Nerede , ne yanlış yaptın? Cevabını bulunca sonra de ki o nerede, ne yanlış yaptı? NE olursa olsun mantığının izinden ayrılma... Geçmiş olsun kardeşim.
10 Yorumlasenin durum o kadar garipki sen kırılan bir vazoyu yapıştırmaya çalışıyorsun bak bizim mayamız kan ve göz yaşıdır böyle yaparak kendine ızdıraptan ve engellemekten ileri gidemezsin bırak duyguların göz yaşlarına karışıp su gibi akıp gitsin yazık sana bak bende senin bir kardeşin sayılırım sonuç olarak insanız ama cidden böyle kendine zarar veriyorsun 😡şimdi o kafanı kaldır ve ileri bak tek kurşun kalbini öldürmeye yetmemeli ileri bak durursan bu karanlıkta üzüntüden boğulursun
20 YorumlaUnutmaya çalışınca unutulmaz ki... Numarasını sil , fotoğraflarını sil gözünün önünde birşey kalmasın. Yine onu düşün ama dostlarınla görüş. gittiğin yerlerde izi kalmıştır bazen dalıp oraya onun kokusuna gideceksin ama zamanla geçiyor herşey. Hayır bildiklerinde şer , şer bildiklerinde hayır vardır. Yani onunla ayrıldın diye üzülme. Allah daha iyisini karşına çıkaracağındandır tüm yaşadıkların. Şimdi bir kaybettin ama bin kazanacaksın , fazlasıyla
10 Yorumla
+1 yılŞöyle yap kardeş
1. si acı çekmeden unutamazsın aç duygusal müzik ağla üzül
2. Uykusuz kal
3. geçen güzel anıları düşün
4. Sen acı çekerken onun mutlu olduğunu ve seni zerre kadar takmadığını sürekli kendine hatırlat daha çok üzül
5. O kim ki onun için üzüleyim ama o benden haberdar bile değil de
6. Uykusuz kaldığın geveleri düşün değdi mi
7. Onsuzda hayat devam ediyor
8. Kimse senin çıkmaz sokağın değil
9. Sevgini hak etmedi
10. Artık kendime gelmeliyim
11. Yaptığım hataları bir daha yapmayacağım kimseye ederinden fazla değer vermeyeceğim
12. Mutlu olmak benimde hakkım
13 seviyorum ama unutacağım
Bu aşamaları yavaş yavaş yaşa bir anda acılar geçmez ya da kimse kalbinden acılarını söküp alamaz aklından çıkaramaz
Evet güzel anılarınız oldu ama seven insan gitmez ve seven insan göz yaşlarına kıyamaz bunları iyice düşün ve yaşa kim ne derse desin bunları yaşayacaksın ya isteyerek ya da zorla05 Yorumla- +1 yıl
Yazım hatalarını için özür dilerim hızlı yazdım olduğu kadar artık 🤗
- +1 yıl
- +1 yıl
+1 yılBu durumu kabullenmekten başka çaren var mi? hayır yok. Once kabullencen sonra anıları yavaş yavaş silicen ve hayatına kaldigin yerden devam edicen. hayat bu ışte. Biri gider diğeri gelir. kimse de vazgeçilmez değil. onları bu kadar anlamlandiran ve degerlestiren de biziz
10 YorumlaBak dostum. Her insan hayatında bazı inişler çıkışlar yaşar. Bazen depresyona girmemiz kötü hissetmemiz gerekir. Bunu içten içe biliriz. Ve bunun için bahane ararız. Bunu sadece çok yoğun duygular aracılığıyla kendimizi de kandırarak başarabiliriz. Nefret veya korku veya aşk gibi. O seni sevmiyor ve sende bunu biliyorsun. Karşılıklı olmayan şey yarım kalmış birşeydir ve sen yarım bir şey de istemiyorsun. O zaman tek yapman gereken yoluna devam etmektir. Şu an sadece kensine zarar veriyorsun. Onun uğruna geçirdiğin her saniye senin zararına çünkü boşa gitmiş olucak. İyice düşün taşın. Herşeyi herkesi bırak arkanda. Hatta bir kahve falan hazırla kendine ortam olsun. Sonra otur düşün bunları. Sen çok daha iyilerini hakediyosun. Ve bulacaksın. Zamanını boşa harcama. ;)
00 Yorumla
+1 yılsil dostum benimde 2 ay oldu hala onda çevrimiçiyim ama sildim kolay olmadı o ayrıldı ama benden ayrıldıkdan bir kaç gün içinde yeni biriyle çıktı sevdim ilk sevgilimdi sözler verdirdi beni bırakma diye inandım ama sevmek yeterli değilmiş herkes unutmaya çalış der unutma hatırla ki her zaman seni nasıl yüzüstü bıraktığını verdiğin sevgiyi hakketmediğini
010 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
+1 yılÜzulme kardesim bu hayatta seni öldürmeyen sey güçlendirir Allah herkese bir alın yazısı vermistir git baskasıyla takıl giyin kusan bos vaktin varsa karsi cinsin oldugi mekanlardna takıl illa bulursin birini seni sallamayan insan icin ağlama hatta mutlusun sağsın elin kolun var cok sükür
00 Yorumla
+1 yılNasıl olduğun konusunda ufacık bir merak yok içimde.
Arasıra geliyorsun aklıma, bana ne diyorum
Benim derdim yeter bana, bana ne !
Alıştım mı yokluğuna?
Vaz mı geçiyorum, varlığından?
Tedirginim aslında,
Ya başkasını seversem?
İnan o zaman seni hayatım boyunca affetmem.
demiş ÖZDEMİR ASAF30 Yorumla
+1 yılGönül hep sevilmeyeciği kişiyi sever. Size yazın ya da unut demeyeceğim lakin şunu bilmenizi isterimki değmiyor göz yaşlarınıza.
10 Yorumla
+1 yılSeni sevmeyen için daha ne kadar ağlayarak şu kısa olan hayatı mahvedeceksin? Güzel şeylere geç kalıyorsun. Her şey öyle olur. Zamanla alışırsın. Ağla zırla ama unut ve hayatına devam et evlat. Öleni bile unutuyor insanlar. Sen ki o kızı mı unutamayacaksın?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılZmandan etkili bir ilac bilmiyorum ama geciyor yasadigin anilar birer birer yok oluyor hafizandan siliniyor resmen sonra bir bakiyorsun ozgurlugunu ilan etmissin kendine yakisani yap acini sessizce icinde yaşa ve unutma hergun tekrar et Geçecekkk bu kelime sihiirli bir kelime gercekten geciyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendimi gördüm sende. Eski benliğimi :’) unutma arkadaşım!
Bir şey olmuyorsa:
Ya daha iyisi olacağı için,
Ya da gerçekten olmaması gerektiği için olmuyordur.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAllah sabir ve guc versin.
Eger inancliysan dinine yonel kendini daha huzurlu hissedersin.
Noktayi koy herseyi sil ve engelle.
Cok aci cekicen bir sure sonra artik goz yasin kalmicak.
Surekli ugras birseylerle calis sosyal ol.
Evde durursan yanliz unutamazsin00 Yorumla
+1 yılAynı durumdayız kardeşim ve sana diyeceğim şu duanı et ve beklemeye devam et. Ne kaybedersin yeni birisi gelmiş gelmemiş ne olabilir o gelen de gidecek belki, belki onunlayken gözyaşı döktüğün geri gelecek. O yüzden duanı et sevginle, saygınla, inancınla güzel anlarını anarak, gülümseyerek beklemeye devam et bazen gelirler insana ki bende de oluyor o zaman duaya bırak kendini...
00 Yorumla
+1 yılTuvalete gidiyorsun eski sevgilinin ismini dışkıya veriyorsun her gün vucudundan ona ait sevgiyi s... varsay ve finish 1 ay sonra unuttun garantili
20 YorumlaNe kadardir konuşuyordunuuz ki? Ya ben kınamak istemiyorum ama bir insan nasıl sevgilim canım dediği bir insandan ayrılabiliyor. Seviyorum dediği birisini hep sever insan. Demekk8 bu kişiler baştan beri sevmiyor
10 Yorumla
+1 yılBis yere umutlanma sil gitsin bakma onu gordugunde onunla ilgili bsye bakma yazma dusunme zamanla alisiirsin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yarin öbür gün başka biriyle gorursun kardesim daha kotu hissedersin. (insanin beynine bir anda kan basinci oluyor, şok gibi) Barisma ihtimalin yoksa zorlama, birak takibi, onune bak. Takibi birakmakta geç kalma.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ilk sevgilimden ayrildigimda ölücem sanıyordum aradan kimler geldi geçti yenilerine şans vericeksn ama bikac ayın var şunu diyeceğin an gelicek onun için mi yaşıyorum kendim için mi kendini seçip silkelenip kendine geleceksin
10 YorumlaSevmiyorsa zorlamayacaksın bende hergün agliyorum acı çekiyorum oraya buraya yumruk atıyorum bileklerimi kestim ruh sağlığında yattım gene unutmadım ama suç bende sevmeyi bilmiyorum hakettiği değer bu değildi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. İlk günler çok zor geçer çok normal o kadar yaşanmışlıklar vardır kokusu hatırlarsın eski mesajları okursun gittiğiniz biyerden geçerken onunla orda vakit geçirdiğini hatırlarsın. Zaman herşeyin ilacı zamana bırak ve başka şeyler düşünmeye çalış
00 YorumlaGerçekten çok sevdiysen (ona gönülden bir sevgin varsa) onu zor unutursun ama doğduğunu ve bir gün öleceğini hatırlatmak isterim.
Kısaca, yoluna bak, bir Allah' ın kulu için, Allah' ın sana verdiği ömrü telef etme. Nasip değilse, boşver. Şansını aynı oyunda zorlamak yerine farklı oyunlarda da şansını dene.00 Yorumla
+1 yılSen sadece yalnızsın ve yalnız olduğundan dolayı böyle yapıyorsun. Hayatına başkasını almayı dene bak gör takılacak konuşacak sevecek birisi olduğunda unutmam daha kolay olur.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı. Sunu sorabilirsin kendine..
Olmamasi mi daha hayirli..
Oldu ama bitmesimi daha hayirli..
Sonucta bizim hayir bildiklerimiz ser ser bildiklerimiz hayir olabilme ihtimali her zaman mevcuttur.. :/00 YorumlaSevdir kendini. Pes etme.
Hem bu zamana kadar seninleyse halâ seviyor demektir. Öyle kokay değil sevmiyorum demek.
Ha gerçekten sevmiyorsa zaten bu zamana kadarda sevmemiş demektir.00 YorumlaAl eline defteri kalemi beste yap o kafayı başka zaman bulamazsın beste bu devirde çok iyi para yapiyo 😆
20 Yorumla
+1 yılSana helal olsun be işte herzaman biri hep daha çok seviyor Allah karşına senin gibi seven birisini çıkartsın insallah bize hiç böyleleri denk gelmiyor karaktersizler denk geliyo
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 613 cevap paylaştı.
+1 yılsevmediğini söylüyorsun kuzum unutmalısın numarasını silmekle başla. bir süre acı çekeceksin ama illa geçecektir. degerini bilen seni seven karşına çıkacak mutlaka herşeyin
bir zamanı var.00 Yorumla Sen yine iyisin benimki 10 gun once her yerden engelledi ve nosuni değiştirdi bende hergece agliyorum ama elden biseu gelmiuo hatta geçen. gormek icin bahane buldum zorla geldi ama beni gorunce gozlerinin ici guldu anlamiyorum amacini ama emin ol ki donecekler
04 Yorumla- +1 yıl
Bnce onu bekleme yenisini bul
- +1 yıl
Niiyee ne varmış bnde aahajah 🤣🤣
+1 yılMesaj atacaksın paşa paşa. Seviyorsan direteceksin. Öyle mız mız ağlayıp köşede oturmak yok! Hayat çalışmadan aşkı bile vermiyor.
10 YorumlaBende 4 aydır silmiyordu sanırım bugün engelledi o beni terketmisti bende uzuluyorum agliyorum ama elden ne gelir o istemedikten sonra alisirsin zamanla sende pisman olur insallah
00 Yorumla
+1 yılKardeşim önce kafandan sileceksin sonra rehberden whatsapptan instagramdan daha sonrada kalbin soguyacak bir süre cekeceksin bunu insanın alısamayacagı bir şey yok. Mecbursun buna olanlar oldu harap etme kendini.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZamana bırak alışkanlık olmuştur belkide... unutmak senin elinde senin kendi kendine yardımcı olman lazım şöyle dusun en sevdiğin insanı kaybediyorsun toprak altına koyuyorsun ama yine de onsuz yaşıyorsun buda böyle birsey..
10 YorumlaBende 1 hafta önce ayrıldım. Abi herşeyi sileceksin. Yoksa unutamazsın. Kaç kişi söyledi bunu bana. Ve sevgini nefrete dönüştürmelisin.
00 YorumlaSil gitsin umursama boşver seviyorsa zaten bı şekilde senle konuşur bırak onun seni sevmesine fırsat ver
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZmana bırak silme belki sizin için bir umut vardır bunu kimse bilemez. İnsan bazen herşeyden soğuyor belki seninle, ilgili değildir. Özel sorunları vardır, düzelir bilemezsin. Aşırı anlamda yükleme hiçbirşeye herşey olacağına varır.
00 Yorumla
+1 yılEngelle kardesim bıcak gibi kes. Baska turlu olmuyor. Aliskanliklardan kurtulmak zor oluyor ama inan zamanla o bile geciyor
00 YorumlaBir zaman sonra döktüğün gozyasin için kendine kızacaksın hiç geçmeyecek sanıyorsun ama geçecek kendine fırsat ver yeterki
00 YorumlaHattini degistir mesaj gelme umudun kalmasin her yerden engelle ve en onemlisi unutmak iste bunu istersen basarirsin
00 Yorumla
+1 yıl"unutmak istemiyorum" diyerek zaten sen büyün yardım yollarını kapatmışsın beyninde. biz ne desek boş
00 YorumlaMadem seviyorsun konuş onunla buraya nasıl yazdiysan onada yaz yoksa hep böyle bir umutla beklemek zorunda kalacaksın
00 Yorumla
+1 yılNumarasını sil spora başla başka kadınlarla tanış, bir daha kimseye duygusal yatırım yapma
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim bir arkadaşım vardı onunda başına böyle gelmişti kendi kendini yedi günlerce sonunda bir tanıdıgının tanıdıgı hoca varmış ona gitmiş öyle barışmış işyerinde anlatıyordu sende böyle bir düşün bence
00 Yorumla
+1 yılSeni sevmeyen biri için kendini böyle üzmen çok yalnış.. yeni insanlarla tanış eminim karşına onu unutturacak biri çıkacaktır benim oldu hatta unutturani daha çok sevdim
00 YorumlaUnutacaksın. Eğleneceğin şeyler yapmaya çalış, kafandan çıkar.
00 Yorumla
+1 yılHatta kir at bnmde başıma böyle birşey geldi zorda olsa kırıp attım şimdi çok mutluyum
00 Yorumla
+1 yılistese de istemese de unutamazsın ki zaten güzel kardeşim gerçek sevgi böyle birşey işte 😊
00 Yorumla
+1 yılSevmiyorsa kendini üzmene gerek yok, numarasını sil ve yeni bir sayfa aç.
00 YorumlaSevmiyorsa umut yoksa sil numarasını kardeş.. kendine işkence çektirme :/
00 YorumlaNeden ayrildiniz bilmiyorum ama bir yerden baslaman lazim bazi şeylere.
00 Yorumla
+1 yılSilmezsen acın dinmez. ona ait herseyi sil bir gun iki aglarsin sonra rahat bir nefes alirsin 👍🏻
00 Yorumla
+1 yılAslında siz onu değil onunla yaptığınız şeyleri geçirdiğiniz zamanı unutmak istemiyorsunuz.. Kişiyi değil yaşanılanları unutmak can yakar
12 Yorumla- +1 yıl
Hayır, hissetiklerim bu şekilde
- Aşk İlişkileri konusunda 591 cevap paylaştı.
+1 yılHalen bir umut varsa sabredip beklemelisin. Hiçbir sevgi gerçekten unutulmaz.
00 Yorumla
+1 yılSilkin ve kendine gel tatlım hayat sürprizlerle dolu kimse için değmez aglamaya
00 Yorumla
+1 yılZor bir durum.. gönlünden vazgeç.. o senden vazgeçmiş..
00 Yorumla
+1 yılUnutmak ile hatirlamamak ayni sey degildir.. Unutma ama hatirlama da..
00 Yorumla
+1 yılSeni sevmeyen birisi için kendini bu kadar üzmene deydiğini düşünüyorsan devam et.
00 YorumlaUzuldum kardes gom gitsin sen heba olurlen o hayatini yasiyodur
00 Yorumla
+1 yılBazı şeyler bizim istememizle yeterli olmuyor.
Maalesef. :(00 Yorumla- Devamını Gör (102)
Devamını Gör(147)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eski sevgilimi çok özledim, 2 ay oldu her gün ağlıyorum. Unutmak istemiyorum, ne yapayım sizce?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler