AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
175Cevap
Bu lafa kesinlikle katiliyorum. Hele Markali Araban falan olunca Hepsi goz koyuyor. Cok azi mustesna cogu boyle
Yok beeeee olur mu hiç öyle sadece biz para sahibi olursak altımıza lüks araba çekersek çoğu aniden ilgilenmeye başlıyor"tesadüf" eseri ama her kız aynı değil tabii
Bu konuda genelleme yapmak doğru olmaz.. Bu şekilde düşünen ve hareket eden bir çok kadın varken, bunlara değer vermeyen ve sadece aşkı arayan insanlarda mevcut..
Bu parasiz erkeklerın sevgilisi olmadıkları için sığındıkları bir bahanedir.
Sevgilileri neden yok?
Kızlar parasızladı tercih etmediği için. Yine erkekler haklı oluyor bu durumda
Sevgilileri neden mi yok? Karakteri düzgün değildir veya doğru insan karşısına çıkmamıştır. Ama kızlar paralı erkeklerin peşinde demek yanlış.
Genelleme olmasın ama Türk kızlarının çoğu para düşkünü bunu kabul edleim
Fakir adamlar evlenmiyor mu yani bu durum da çok saçma yaa güvenmiyorlar kendilerine
Param olmadığı dönemde hiçbir kız benimle sevgili olmadığı için böyle düşünmem normal
çünkü normal de bakmayan kızlar üstü açık bmw yle yanlarından geçerken yiyecek gibi bakıyor
istediğiniz kadar eksi verin ben bildiğimi gördüğümü söyledim
Yaşadığımız dönemde yüzde 60 lık kısım öyle olduğu için genelleme yapıyorlar
yuzde 80
Evet nokta kesin son kararın olmayan varsa gelsin evlenelim
düşünce değil bu bir gerçek babamın hurda arabası varken kimse bakmıyor. kapıya bmw m5 çektiğimde binmek için gelenler bile oluyordu
Kadınlar lükse ve rahat hayata aşırı düşkün.
Ve diğer tüm kadınları kıskandırma peşindeler.
Aslında kadın erkek farketmez herkes paradan etkilenir
Kızlar demiyoruz güzel kızlar diyoruz
Bunun sebebi de kendi arkadaşlarımızın -kız- muhabbetlerde hep paralı erkeklerden bahsetmesi
Öyle bir imaj çiziyoruz keşke herkes neden bir erkeğin parası olması gerektiğini anlatsa...
Neden olması gerekiyor sence?
@Whiteboard bence ben calisan bir ksdin olacagim icin parasi beni ilgilendirmez ama ben atalardan gordugum kadariyla cocuklarin parasal ihtiyacini babalar karsilar ve dolayisiyla da evlilik dusundugum erkeginde parasal gucunun daha fazla olmasi gerekir ben bunun zorlugunu yasadim cocuklariminda yasamasini istemezdim ama bunun yanı sıra da karakteri de olmalı çocuğu sevmeli kendini de ona sevdirmeli
Yani aslında içgüdüsel olarak çocuklarını koruma ve onlara sağlık bir şekilde bakabilme isteği diyosun
@Whiteboard evet elbette benimkisi öyle 😊
Ne mutlu sana:)
Halbuki bilmezler o para peşinde olan kızlar para gibi sahte ve geçicidir.
Çünkü öyle olduğu için. Düşünmüyorum bu gerçek çünkü. Hepsi olmasada en az %80 i
Kızların çoğu bu şekilde olduğu için, genel olarak hepimiz öyleyiz diye düşünüyorlar..
çünkü çok gördük örneklerini adam olmak sevmek yetmıyor bagzılarına
Paralı erkek aramak hayatın doğal akışıdır. Normaldir
Parası olmayan erkekler öyle düşündürtüyolar kendilerini
Genel olarak tıp ve ilgi duyulmadığımiz için ve biraz doğruluk payı olduğu için
Zengin çirkin adamların yanındaki mankenlere bakarak anlayabilirsiniz
Kızlar kendisi için canını veren erkeği değil de iki çiçek verip iki güzel söz söyleyene giderler.
Kızlara sormak lazım bunu neden paralı olanı seçerler
Varsa bu konudaki itirazin git orta düzey kazanca sahip siradsn bir insanla birlikte evlen ve o calisirken sen de calismaya devam et bakalim o zaman gorucem senin gözünü :)
Hepsi değilse de genel olarak oyleler bı kıza direk sor nasıl bir erkekle evlenmek istersin diye ilk lafı zengin yakışıklı uzun boylu diye başlıyor 🤣🤣🤣
ha biz böyle düşünüyoruz yani... normalde öyle bişe yok di mi?
Erkekler neden sadece at gıbı kadınların pesınde kole olursa o nedenden
Masadan 2 cesit yemek var, biri kuru fasulye pilav, digeri adana kebabi ve ayran. Hangisini yersin
@Avci_067 2 erkek var. Biri maddi durumu çok iyi. Diğeri fakir evi kira vs. Sen kadın olsan gider fakir olanı seçerdin sanki.
@cevitamini12 mutlu olacagimi secerdim
ya da bana hangisi daha cok deger veriyosa onu
@Avci_067 fakir olup 3 kuruşun hesabını yaparak mutlu olunmaz yalnız. Bir yere kadar olursun eyvallah ama daha sonra tartışmalar gırla gider. Ayrıca kayınpeder parası kovalayan erkekler de var. Onlara ne diyeceksin?
@cevitamini12 ben onlara erkek demem test et ozaman
@Avci_067 buna göre bütün erkekler kayınpeder avcısı diyebilir miyiz?
@cevitamini12 k. pederim den bisey beklemem isime burnunu sokmasin yeter
@Avci_067 o zaman genelleme yapmak çok saçma. Karaktersizliğin cinsiyeti yok
@cevitamini12 hicbi konuda genelleme yapmayi sevmem.
Bunları söyleyenler genelde görüşünden veya karakterinden memnun kalmayan kızlarla karşılaşıp "zengin değiliz ki abi niye bize baksın" diye serzenişte bulunanlar. Halbuki kızları küçücük şeylerden de mutlu edebilirsiniz beyler
Evett Çokk Dogru Söylüyosun Ebruu Hanım Sizde Küçük Şeylerden Memnun Olabilirsiniz Mesalaa :)
Genelleme doğru değil ama var yani öyle olan kişiler.
Çünkü günümüz dizilerinde kadınlar hem cinsel obje hem paragöz yuva yıkan olarak gösteriliyor
Çünkü öyle🙄 kızlar paraya bakıyor o cüzdandaki kabarıklağa😠 hiç hoş değil
Rahat yaşamayı sadece kadınlar değil erkekler de ister. Neden bu para konusu kadınlara yapıştı anlamıyorum. Yoksulluk çekme hobiniz mi var erkekler?
Erkekde rahat yaşamak ister ama bir kadına yapışayımnda onun parasını yiyeyim diye bir düşünce içine girmezler kadınlar gibi.
Türk kızları bunu çok yapıyor. Kabul edin bazı şeyleri
@Barkn699 bunu yapan erkekler de var yalnız. Karaktersizliğin cinsiyeti yok. O yüzden genelleme yapmak saçma sadece
Bana gore sadece oara degil ayni zamanda da tip. Ikisi birlikte oldu mu erkek ne yaparsa yapsin kiz yine de birakmiyor bizim hic sansimiz yok
Valla param olmadan önce sevgilim olmamıştı şimdi güzel kızlar hep benimle yani paramla beraber doğru
Reddedilmiş fakir erkeklerin uydurması.
Zaten erkek aradığı kadını buldu mu artık evlenir onunla eğer maddi anlam daha çok gidiyorsa ilişkide ve sevgilisi onun cebini koruma hissini vermezse o erkek o kızla ilerlemez
Ali Ağaoğlu gibi şerefsiz dedesi yaşındaki nin yanındakiler 18,25 yaş aralığı sence neden? Dede fantezisi mi? Parasız olsa yüzüne bakan olurmu?
bazı cahil aileler çocuklarına zengin koca bul bul diye nasihatlarla dolduruyor ve bu kısım çok 😐
Haklılar, ama parasız da hayat dönmüyor. Aslında iki taraf da kendi açısından haklı.
yooo kızlar hakkında hiç bir şey düşünmeyenler de var
Bunlar hep ameriganın oyunları :D şaka bir yana televizyonda var olanlar kadar varız (belli bir kesim) yaklaşık 3 senedir tv izlemiyorum ama denk geldiğinde bile millete birşeyler empoze (aşılama) uğraşlarındalar. (Bknz; şu anki siyaset gündemi :))
Çünkü sevgililir günü hediye doğum gunu hediye her buluşmada hediye hediye hediye gezme tozmaa zengin insanla olur
İnsan kendisine değer vereni, seven birisini bulunca asla paraya bakmıyor. Paraya bakan bir insan mantık evliliği peşindedir çok net
Her elmanın arasından çürük elma çıkabilir. tek amacı kızları yatağa atmaya çalışan erkek de var, para için erkeklerle çıkan kadın da var. Yani işin özü genelleme yapmak saçma
Herkesin oyl dusundugunu sanmiyorum oncelikle. Bu karakter meselesi
Bizi fakir sanıyorlar oysa bilmiyorlar ki ne zenginiz
Çünkü kızların çoğunluğu paralı erkeklerin peşinde hanımefendi
Yani cogunluk biraz öyle ama benim çevrem temiz şüķür 😉😉
Çünkü kendileri olsa paralı erkek peşinde olurdular
Zor olan bir durum için uydurdukları yalana inanan erkektir.
Öylesine söylenmiş bişey değildir yaşanmışlıkları tecrübesi vardır
yüzde 95 i öyle oldugu için kurunun yanında yaşta yanar hepside yanar hepsi aynı kefeye konur unu eleyen asmak istemiyor...
Ön yargıları yüzünden. Eski kız arkadaşları veya çevrelerindeki kızlar para için onları terk etti diye kendilerindeki kusuru kapatmaya çalışıyorlar
Ne yazık ki kızların tercihi bu yönde ve erkekler durumu kabullenmiş her kız aynı değil ama büyük bir çoğunluk bu yönde zengin olsun
Algıları bozuk o sebepten.
Cunku para sizin icin mutluluktan daha once gelir bunun nedenide bizim erkeklerin parasiz bisey yapamayacagini sanmassi yani bunu sizin bilinc altiniza biz sokuyoruz
Parası olmasın, istemiyorum mesleğini falan, beni ömrünün sonuna kadar sevsin, bana sadık kalsın, gözü benden başkasını görmesin yeter, bide dini, milli görüşlerimiz aynı olsun.
Cadaloz kadın sevip en güzel biz severiz diye geçinen adamların lafları bunlar
Benim gibi gariplerin peşinde olmadıkları kesin... ama canları sağolsun 😊