Her zaman için şunu dile getirmek gerekir ya da gerektiğini düşünüyorum bu hayatta belli çıkarları menfaatleri olan kişiler sadece kadınlar değildir, erkeklerin de menfaatleri vardır mesela evlenmek de ki amaç ileride annesi babası bu dünyadan göçüp gittikten sonra yalnız kalmamak bir hayat arkadaşına sahip olmak bir aile olmak ya da belli fizyolojik ihtiyaçlarını görmek açısından harama düşmemek açısından erkeklerde kadınlara ihtiyaç duyar, ya da evinin belli bir düzen olması akşam eve geldiğinde bir Güleryüz önüne çorba koyacak bir insan olmasını kim istemez? Yani bunu sadece kadın olarak ele almak biraz cinsiyetçi olur toplumda yeteri kadar zaten cinsiyetçilik fazlası ile yapılıyor bugün baktığınız zaman hep kadın cinayetleri diyoruz halbuki cinayetin kadını erkeği olmaz bir insanı öldüren bütün insanlığı öldürmüş demektir. Bugün Elbette şiddet gören erkekler de vardır engelli olan felç olan bakıma muhtaç olan ya da şiddet gören canını kastedilen hayvanlar da vardır bunu sadece bir kadın olarak görmek değil bir canlı olarak görmek gerekir. İşte konu buradan şuraya bağlamak isterim ki kadınların sadece paralı erkekler peşinde koştuğu düşüncesi doğru olsa da erkeklerin de belli çıkarlar uğruna kadınlara yaklaştı gerçeğini değiştirmez. Evet maalesef günümüzde gerçek anlamı ile sevgi aşk diye bir şey yoktur bunu kabul edelim, belki gerçekten severek evlenelim mutlu olan insanlar vardır hiç yoktur demiyorum ama artık günümüzde kadınların da erkeklerin de sadece tek amacı rahat bir hayat yaşamak özellikle kadınlar için söylüyorum rahat bir hayat yaşamak ev olması arabası olması hayat pahalılığından etkilenmemek, evlilikteki tek amaç budur Ben çevremde öyle insanlar biliyorum ki çok seviyorum ölüyorum diyerek evlenip evinin içinde birbirine tekme tokat atan insanları biliyorum. Evet kadınlar belki parası olan erkeklere yaklaşıyor Çünkü rahat bir hayat televizyon dizilerindeki özenti gibi bir hayat istiyor ama erkeklerde kadınları belli amaçlarla kullanmak için evlilik yaparak yaklaşıyor ya da gayri meşru ilişkiler yaşıyor tek taraflı değil bazı olayları iki taraflı düşünerek yanıtlamak daha doğru olacaktır.
Sonuç olarak buradaki hata insanların birbirine yaklaşım şeklinin tamamen menfaat üzerine olması ama zaten bu insanın doğasında olan bir şeydir onu değiştiremezsiniz.
yasım 19 ya da 20 idi sanırım unıversıte ogrencısıydım .
ben bırde ozgur dıye arkadasım vardı cuma ya da cumartesı aksamı ıdı 2 tane arkadas vardı 2 ıncırlatına geldık mıdye bira takılıyoruz sonra dedık cesmeye gecelım . bızdede şahin marka arkadasın aracı var. o esnada kız tel geldı uzaklastı bızde muhabbete devam edıyoruz , ama sesler gelıyor dıyor kı kız karsıdakıne bunlarla cesmeye gıdıcem ama bılmem kım cagırdı arabası klımalı lüks onlarla gıdıcem ekeceğim bunları beklesınler benı dıyor , teli kapattı sonra aılem aradı gıdecegım dedı yanımızdan ayrıldılar.
aradan 20 sene yakın gecmıs buyuduk ama hep etrafta bılhassa karıyerı olmayan ev hanımı modundakı akrabalarımız dahıl annelerı ıle hangı koca adayı parası yazlıgı arabası var onun muhasebesını yaptılar.
evlılık olarak arkadaslarımda maddıyat yok koltuk almadın su fıyata bunu almadın dıye nişan attı kız tarafı.
o kadar sene gectı bu zıhnıyet asla degısmedı.
kız aılesı kızın var egıtım karıyer statu olsun kendıne denk bırı bulsun degıl , andaval olsada parası olsun dıye kızlarını yamamaya calıstı , kızlarda aman koca baksın baba evınden sonra alsın yedırsın mantıgı. bu yapı hıc degısmedı .
türk aile yapısı saçmalıgı bıtmedıgı surece bu sistemde degısmeyecek .
neymiş parasız erkek , gereksiz erkekmiş onlar için .
ha bu arada egıtımlı statu karıyer sahıbı dik duran hayatındakı en buyuk basarısı ceyız evlenmek ve cocuk dogurmak olmayan kadınları tenzih ediyorum. ve cevremde dahıl bu tarz ınsanları ile iletisim kurmaya calısıyorum.
Parası olmayan bir erkege hiç bir kız vermez ... yani gonlunu . vermişsede yokluk basına vurmustur.
hemcinslerıme tavsıye bu yapıdakı kızlardan ve aılelerden uzak durun . ha sevdınız o zamanda aıle sunu bunu ıstıyoruz dedıgınde pekı yapalım ama kızınız gelecegı ıcın ne yaptınız egıtımı statusu sorun ve bunları yaparsak kızınızla bırlıkte eşinizde kampanyaya dahil mi diye sormaktan cekınmeyın .
lan duyuyoruz kadın kızına 30 k süt parası ıstıyor , nasıl bır kız senınkı kac ton süt çekti la senden . alır o paraya 2 inek besler üretime gecerim senın çişli kızını ne edeyım.
Son görsel ne beybisi ya?😂 Düşüncelerine sebebiyet olan o son görselde olan kızcağız türleri ışte. Rezalet mi desem hemcinslerimin yüz karası mı bilemedim ya. Ucuz olmak böyle bir şey iste. Yani paraya düşkün kadın ve parası ile kadınları elde edebileceğini düşünen erkek iki farklı sorunlu zihniyet zaten. Ikisinin de duygusal boşlukları çok fazla. Biri para ile gidermeye çalışıyor. Diğeri ise yalnızlığını para ile satın aldığı insanlarla gidermeye çalışacak kadar zavallı.
Bu çoğunlukla erkeklerin kendi Beceriksizliklerine buldukları en ulaşılabilir kılıftır. abi zaten bizde para yok ya bize bakmazlar diye kestirip atmak en basiti. gerçek ise tam tersi kadınlar mantıklı konuşup duygusal hareket eden yaratıklardır. ve her kadın güce tapar. bu gücü erkeğe çoğu zaman para sağlar. parası varsa erkekler daha özgüvenli takılır ve kadınların ilgisini çeken şey de bu özgüven... yoksa bi kadına şu kadar param var yok arabam var dersen kadın direk ayı oldugunu düşünecektir. hoş buna düşen kadınlarda var gerçi neyse konumuza dönecek olursak kadınları etkileyebilmek için güçlü olun beyler. duygusal güç edinin bu madde en önemli madde duygusal olarak güçlü bi erkek hayatta kalır. fiziksel güç edinin hafif kaslı olun giydikleriniz yakışsın. giyiminize dikkat edin malı ambalaj sattırır. zeka da bir güçtür unutmayın. bi duruşunuz olsun çerçeveye dikkat edin. ve en fakir halinizle bile bir çok kadın size çekim duyacaktır. hadi kolay gelsin hemcinslerim. kadınlara da para muhabbeti yapmayın artık valla gına getirdiniz..
Bir tecrübemi anlatayım, geçmiş zaman gençlik olur ki bir bayan arkadaşım vardı, banada aşıktı ve beğeniyordu🧿👍
Ciddiye giden bir ilişkim varken bu kişi beni terkedip kendisinden 40 yaş büyük bir erkeğe gitti tercihini o yönde yaptı. Nedenini sorduğumda bu gençliğimi güzelliğimi iyi değerlendirmeliyim, para ve zenginlik benim için sevgiden daha önemli dedi ve gitti. Gittiği adam zengindi, ondan çocuk yaptı nikahsız olarak ve birdaha dikiş tutmadı. Düzenli bir hayatı olmadı. Hayatı gene aynı devam ediyor, duydum ki gene bir evli zengin adamın bir residansta dostu olmuş, kapanmış eve pandemiyi bahane ediyor😊 bildiğin kuzu kapaması yani ve ondan da bir çocuk yapmış öyle yani.
Fazla söze gerek yok, ben test edip yaşadığımı anlattım😊💐🌼 Genellemi yapmadım, sadece yaşadığımı aktardım
Bunun öyle olmadigini ispatlayacak bir kanitin var mi? Para (Maddi güc) her zaman icin arti puandir bir Kadinin gözünde. Sevgililik dönemedine cok umursamada evlilikte maddi güc cok önemli ve Kadinlar evliliklerinde Maddi güce sahip olmak isterler bu kisieye göre degisir elbette kimisi yeni koltuk takimi alamadiginda kocasina ters yapar, kimisi maldivlerde degilde bodrumda tatil yapti diye kocasina trip atar ama ne olursa olsun Kadinlar maddi acindan yetersiz bir erkegi kendilerine es olarak secmek istemezler.
Halbuki para avcısı kadınları para ile avlayan da kendileri.. Hangi yoldan gideceğine kendin karar verirsin. Böyle düşünen bir erkek para ile avcılık yapıyordur ve bu yüzden paradan daha değerli bulduğu duygulara yönelen kadınları göremiyordur. Fikri neyse zikri de odur meselesi..
Kadınlar erkekten ne bekliyor? -rahat etmek, sıkıntı çekmemek, tatillere gitmek.. kocasının aldığı jipe binmek.. cebinde ek kart taşımak.. koleje çocuk gönderip diğer velilerle dışarda görüşmek.. haftasonu şehre uzak otellere kaçmak.. önüne hazır yemek.. akrabalarına mobilyalarını göstermek.. pahalı çantalar almak bu tip kadınlar bunlara ulaştı mı yaşmış, tipmiş, karaktermiş, kültürmüş bunlara artık takılmıyor.. Anneme 100 lira ateşliyorum canım oğluşum diye seviyor. kadın jetonla çalışıyor adeta
Bazılarının başlarına geldiği için bu durum böyle efendim.. Ama tüm kadınları o şekilde düşünmek yanlış.. Benim eski eşim de kaçtı gitti mesela.. Sonrasında da savunma olarak sen bana istediğim hayatı veremedin dedi.. Yani konu para mı dedim.. Ben rahat ve özgür yaşamak istiyorum dedi.. Şimdi benim eski eşim paracı diye ben bütün kadınlara o gözle bakamam ki bu çok saçma.. Ama erkeklerin kafasında olan tek şey şu oluyor.. Kadın milleti değil mi dini imanı para, cümlesi beyninde yer etmiş artık.. Bu yüzden kadınlarımıza paragöz olarak bakıyorlar.. Bence hiçbir zaman yargısız infaz yapılmamalı bu çok yanlış bir düşünce..
Öncelikle bu soruyu genellemek de doğru değil. Yazacağım cevabı kimsenin üzerine alınması da bir o kadar yanlış olur nezdimde.
Bu zamana kadar iki tane ciddi ilişkim oldu. Ama ne yazık ki ikisinde de para avcısı kaz gibi yolma gibi emelleri vardı. Buna kolay kolay hiçbir erkek gelemez. Çünkü bir nevi kendisini "yürüyen TL" gören kızlara karşı tepkisiz kalmak da pek de normal olmaz.
Öyle kızlar var. Hele de şu kriz döneminde hayli arttı. Allah sonumuzu hayır etsin.
Cunku kendileri bos olduklari icin. Ne tip var ne karakter kimse onlara yuz vermiyor diye kizlar parali erkege gidiyor saniyorlar. Kedi uzanamadigi cigere bir sey dermis ya bunlarda oyle uzanamadiklari zaman kizlari kotuluyorlar. 🤷🏻♀️ Keske herkes dönüp bi baksa kendine neden hep reddeliyorum veya neden sevilmiyorum diye.
Kendi beceriksizlikleri ve ezikliklerini kabullenecek kapasiteleri yok çünkü. Aptallar başka neden bulamıyor. en basitini seçiyor Kendiyle yüzleşecek cesareti yok çünkü. Kendini geliştirmekten aciz. yaa arkadaş hiç mi düşünmüyorsunuz ülkede zengin erkek sayısı kaç? Geri kalan yüzde 90 erkek yalnız kalmaz mıydı o zman koca ülkede. Bu erkeklerle birlikte olan bütün kadınlar mı kalitesiz. en ufak bir mantıkla bile çürüyor teori.
Parası önemli değil ki ben onu kurtarırım skdhf sadece zaman ve sabır gerekir 2 yılcık sonrası mutluluk huzur buranında oturumunu alırsak istediğimiz yerine gideriz dünyanın😂 ben şu ana kadar parasına hiç bakmadım maaşını sormadım bile isterse asgari ücret alsın cüzdanını değil ona değer veriyorum ben parayı napayım o olmazsa😂
Sadece paragöz olan kadinlari radara alıyorlar evladım o yüzden. Bazılarının paradan başka verebilecek birseyi yok ve bununla öne çıkıyor. Bazıları da yine parayla öne cikmak isteyen ama bu imkanı bulamayan erkekler oluyor. Paralı erkekleri masraflı kadınlar ister. O kadınlar da bunların gözünü yine o para harcadıkları şeylerle ( güzel şık kıyafetler makyaj estetik kuaför) boyadiklari için mesele kisir döngüye giriyor.
beğenilmemeyi gururlarına yediremeyip buna kılıf buluyorlar kıskançlık işte zengin erkeklerde insan ve mutlaka onlarında talipleri olacak hatta normal insanlardan daha fazla çünkü çoğunun amacı adamın parasını yemek çoğu orta halli insanın etrafında sadece ondan gerçekten hoşlanırsa kadın olur doğal olarak yani amaçları belliyken (hepsinin değil ) zengin erkek seçmeleri sizi neden ilgilendiriyor sizi mi sömürsünler?
Açıkçası ben hada çok Kadınların, güvenilir, kendilerine değer veren, bir ömür boyu beraber yaşayacakları, evini gecindirecek kadar geliri olan, kötü alışkanlıkları olmayan kişileri tercih ettiklerini, önem verdiklerini düşünüyorum.
Hayat tecrübelerden ibarettir. Er ya da geç dürüstlük, samimiyet, vefâ kazanacaktır.
Parasız akıllı olursan bir kızı tavlamak biraz zor olabilir. Ama hem paralı hem akıllı bir erkek olursan fazla zorlamaya gerek kalmaz istediğini rahatlıkla alabilirsin. Güç ve zekası varsa bir erkek istediklerini yapabilir ve parasıda varsa istediği herşeyi yapabilir böyle bir fark var.
Bunlar üzerine psikolojik tezatlar yapılmış kadınların hal ve hareketlerine bakılmış paranın gerçekten insanlar üzerinde etkisi var para bi nebze güç demek. Hiç sarayla küçük bi kulübe bir olur mu?
Çünkü kızlar sadece paralı erkeklerin peşinde.. Üstelik genelleme yapabileceğimiz kadar yüksek oranda. Şuradan 10 kişiye DM göndersem ve desem ki bana IBAN gönder sana destek olayım, 9'u peşimi bırakmaz. Ne istersem elde ederim üstelik. Sert bi yorum yoldu belki ama maalesef öyle.. Karakteri sağlam olan kızlardan özür dileyerek...
Evet bazı insanlar için geçerli olabilir, rahat bir hayat sürmek ya da parası olmadığı için sevgilisinin parasını kullanmak isteyen insanlar var maalesef. Ama bu biraz da erkekle alakalı bir durum. Düzenli bir geliri olan insan daha özgüven sahibi oluyor gibi geliyor bana açıkçası. O yüzden konuştuğum insanın boş beleş yaşayan birisi olmasını istemem, yüksek bir geliri olmasa da hayatını idame ettirecek bir kazancı olmalı.
Valla herkes istediğini düşünmekte serbest. Herkes paraya baksaydı, ben sazan gibi 10 sene bana hiç bir faydası olmayan, yanıma bile gelemeyen allahın amelesini beklemezdim. Kimse kimseye bişey ispat etmek zorunda değil. Squid game oynamıyoruz. İsteyen oynamaz
Çoğu öyle çünkü, parası olmayan erkeği annesinden başka kadın sevmez diye söz var hatta. Bu muhtemelen binlerce yıllık evrimde hep erkek evi geçindirdiği için erkeğin seçilmesi için kıstas olmuş.
Çok varlıklı değilim, ayrıca kimseninde peşimden koştuğunu düşünmedim ama ilgi gördüğümü düşünürüm, ayrıca ilk adımı karşıdan beklerim bu peşimden koştuğu anlamına gelmez, birini istemem için önce istemem gerekiyo
"Çünkü hepsi öyle" diye başlayan klişe cümleler..😄 Genelleme yapmak insanların kolayına geliyor sanırım. Hayatına giren ya da çevresinde gördüğü para meraklısı biri yüzünden tüm kadınları ayrı kefeye koymak saçmalıktan başka bir şey değil.
Sürekli magazin dünyasındaki insanların hayat şartlarını gözünün içine soktukları için, paralı erkek tezi doğru gibi geliyor. Dizelerde bile normal bir evde oturan yok yalılar rezidanslar pahalı arabalar, şöförler ne olmasını beklersinki?
Ben de bilmiyorum ama özgüven sorunu yaşayan, zeka yoksunu, gerçek duygulardan mahrum oldukları için olabilir. Benim babam da hiç bir zaman zengin olmadı, ama ben çocukken babamı çok severdim, bana bisiklet aldığında mutluluktan uçmuştum...🦄🍀🍏⭐❤️
Parasız olunca olmuyor be değil erkeği kadını için bile zor, erkek nerde kaldı ki, Bi kahve içiceksin parasız mı, her şey maddiyat değil ama her şey maddiyat o kadar. Money money😄💅
Para değilde karakter daha önemlidir benim için. Aksine parasıyla tavlamaya çalışan erkekler her zaman midemi bulandirmistir. İlgi sevgi sadakat bunlar daha önemli kavramlardır. Ama böyle düşünen kadınlar hiçbir zaman değer görmez. O kaşarlar kendini ağırdan satıp çok afedersiniz adamın kicindaki dona kadar göz dikenler daha değer görüyo
Bir kadına paradan başka bir şey vaad edemeyen adamlar böyle düşünür haliyle 😏 ayrıca bir erkeğe sadece parayla katlanabilen kadınlar oldukça bu fikir kolay kolay değişmez
statü peşindeler haydi bir doktor kadında bir garsonla evlensin göreyim , bir polis kadın bir tezgahtarla evlensin.. yemez çünkü herkes para varsa var.. statü kadının ilk istedigidir..
Resimler çok aşağılayıcı. Bir kadın böyle düşünebilir. Bir erkekte kadını sadece seks için düşünebilir. İkiside kendi içinde haklı başkaları için aşağılayıcı olabilir. Özellikle gerçektenbyaşadıklarını annesi babasıyla paylaşan bir genç kızı dinlediğinizde annesi ve babası olmadığınıza duacediyorsunuz. Oysa kendi evladınızı tanımıyorsunuz.
Cunku oylesiniz. Kadinlar ciddiyetten dogrulardan direkt sozlerden sade seylerden hoslanmazlar. Dogru yalan demeden suslu sozden, iyi kotu demeden zengin ve yakisikli erkeklerden hoslanir. Aksi hic olmadi. Oyle olsaydi ulasamayacaklari insanlara sarmazlardi
Parali erkeklerin peşinden koşmalarinin sebebi biraz güven maddi güven , zorluk falan cekmek istemedikleri için olabilir aşk degil de mantık diyor yani.
Çünkü bazıları üzgünüm ama gerçekten öyle... Cinsiyetle alakalı değil aslında ama kadınlar yapınca göze batıyor ve bazıları fazlasıyla bunu yaşayıp yaşatıyor, haliyle bu algının oluşması olağan...
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Çevreyi görüyorum kim evlense erkek zengin veya ailesi çok zengin oluyor.. araba ev gibi şeyleri olan erkekler isteniyor artık maddiyat ön planda çevrenizi inceleyin göreceksiniz bunları
Kardeş ülkenin yarısından fazlası asgari ücretle çalışıyor. Her hafta en az 5 tane davetiye geliyor. Ülkede refah seviyesi arşa çıkmış da bizim haberimiz yok o zman? Çevrende kaç tane bekar adam var? Senin mantığına göre koca ülke zengin o zman.
@Ferhanım herkes demedin çoğu kişi dedim bu birincisi, ikincisi de kardeşim o asgari ücretli olanların evinde de huzur olmuyor cicim aylarından sonra, üçüncü de belalı tipler dediğimiz isyankar tipler olur onu çok isterler bi süre sonrada ondan da sıkılırlar gözünü aç iyi bak kardeşim
Seçenek varsa tamam herkes ister de daha paralısını. Seçenek kaç tane? Sen nerede tanışacaksın zengin adamla? bu tarz şeyler çok teorik ve gerçekten kopuk geliyor bana.
Öyle diyorsunuz ama köylerde güzel anaların elinde yetişmiş taş gibi karakterli babalar oğullar var kimse ben böyle birine aşığım veya mahallenin yakışıklı çöpçüsüne aşık oldum demiyor mesela sadece bir örnek bu. Ama bunun tersi bir örneği dünyada sadece 1 tane var. Dünya nüfusu ile karsilastirdigin zaman bunu yok gibi biseydir yani :). Ama umutlu olmak güzel bişey tabiki.
paranın gücu varda ondan rahat yemek içmek giymek aracla gitmek var normal değilmi cogu kızın baktıgı tekşey bu ve etrafımızda bunları aşıkar edecek örnekler dolu kimse kimseye güvenmiyor