Eşim beni çok incitti. Evi terk etsem mi daha iyi ders olur evde kalıp yüzüne bakmasam mı?

Merhaba arkadaşlar.
Eşimle dün gece büyük bir kavga ettik beni fazlasıyla incitti içeriğini anlatmim..
Sizce aynı evin içinde olup onu suratına bakmamak onu yok saymak mı onun canini daha çok acıtır yoksa 1 hafta evden uzaklaşmam mi? Cani acısın istiyorum beni çok seviyor bu arada..
Güncellemeler
+1 yıl
Şunun için kavga ettik.. Biz dün biraz alkol aldık evde çok sigara içildi nefesim daraldı sitede dolaşalım dedim ona çıktım az ileride banklar var üstü kapalı oraya oturduk biraz tenha biryer sadece dedim ki ben burayı çok seviyorum spor yaparken site de oturuyorum burda şelale falan güzel oluyo vay efendim burası sessiz buraya nasıl gelirsin bütün site başımıza toplandı öyle böyle kavga etmedik halbuki ben oraya gece değil gündüz gidiyordum dinlemeden s. çt azima
Güncellemeler
+1 yıl
Gelişmeleri paylaşmam lazım 🙄
Bu akşam çoğunluğu dinleyip evimde kaldım mesajla onla konuşurken soğuk konuştum gözüme gözükme evde yanımda da yatma dedim evimiz 1+1 salonda kaynim vardı odaya bir gittim yere yatmış üstüne de battaniye almış:( kiyamadim kalk yatağa yat ben uyumicam dedim yattı şimdi ben oturuyorum odaya gittiğimde de ayak ucuna yatmayı düşünüyorum
Eşim beni çok incitti. Evi terk etsem mi daha iyi ders olur evde kalıp yüzüne bakmasam mı?