Eşim bana senin suratina bakmak istemiyorum yuzunu goresim yok, huzurum yok eve gelesim yok dedi?

Biz daha 9 aylık evliyiz Eşim polis ve biz evlenince 5 gün sonra 6 aylık göreve gitti ve geldi daha evimize yeni girdik fakat ailesine çok bağlı annesi gelip bizde kalmak istiyor kayinpederim yaşıyor bu arada, hep ailesini aramamız istiyor, hep ailesinin yanına gitmek istiyor bende artık istemediğimi arada mesafe olması gerektiğini söyledim, aile yüzünden bana gard aldı ve bana bu cümleleri kurdu etti. Cocuk konusunda doktora gidelim anne olmak istiyorum dediğimde bana doktora deki kocamı yatağa çağırıyorum gelmiyor kocam suratımı görmek istemiyor de dedi. Cok kırıldım

Güncellemeler
1 yıl
Ya eşimle evlendik 5 gün sonra göreve gitti ben 6 ay anne babasının yanında kaldım, eşim görevden geldi evimizide bursa tuttuk eşim beni aldı bursaya giderkende kaynanam bizle geldi. Ya ilk ramazanimiz drdim ondada geldi ben istemedim diye eşim benimle çok tartıştı. Ya eşimin 2 kişili
Eşim bana senin suratina bakmak istemiyorum yuzunu goresim yok, huzurum yok eve gelesim yok dedi?