Karımı sevmiyorum eve gelmek bile istemiyorum?

Arkadaşlar 2 yıllık bekleyişin ardından severek eşimle evlendim ilk sene herşey güzeldi ikinci sene kavgalar başladı nişanlı döneminde eşim hiç böyle yönlerini görmemiştim ama ben genel olarak çok ince düşünen hata yaptığında özür dilemesini bilen bir insanım kapasite olarakta eşime fazla geldiğimi biliyordum ama ben onu o beni tamamlar dedim evlendim ama güzellik herşey değil bunu anladım huyları beni adeta çileden çıkardı sinirlenince bela okur, küfreder bir hale geldi 2 çocugumuz oldu bu arada 20 yaşımda evlendim şu an 26 yaşındayım ve biri 3 biri 1 yaşında çok şeker evlatlarım var eşim kendisine karşı istediği ince düşünceleri ben istediğimde örneğin bir hatasını kabul etmek özür dilemek güzel bir çift kelime bunları kendisi yapmadı beni sevdiğini bildiği halde öyle değilmiş gibi davrandı çok farklıydı rahatsız edici derecede anlayışsızlıkları vardı çok aile danışmanlarına gittik ben onu her hafta sinemaya götürür, hediyeler alır güzel sözler söylerdim bir kadının duyabileceği en tatlı sözcükleri seçerdim, evlatlarım yüzünden ayrılmadım çok tartışma oldu evimizde son bir senedir ben artık eve pek uğramıyorum onun asık suratını görmek istemiyorum o bana yakınlaşmaya başladığında bile onu ittiriyorum sevgi diye bişey bırakmadı belki istediğim kadınla aldatabilirdim ama bunu doğru bulmadığım için yapmadım ama bazen şeytana uyup aldatmak istedim ama yapamıyorum eğer gerçekten bağımı kopartsam başka bir insanla hayatımı kurmak isterim ama ikilemdeyim ve ne yapacağımı bilmiyorum sürekli asık suratlı bela okuyan küfür eden ve siniri geçince bile özür dilemeyen bir insan, kavgalar %80 onun saçma ve gereksiz yanlış anlamalarından oldu, çok kinci kendisine yapılan yanlışı unutmayan biri, onun için sevdiğimden ilk zamanlar aklı başında haklıdır diye ailemi, akrabamı karşıma aldım en yakın dostlarımı kaybettim, ama artık akşamları onla aynı yatakta bile yatmak istemiyorum, çocuklarımızıda isteyerek yaptık ama şu an ne yapayım bilmiyorum.
Karımı sevmiyorum eve gelmek bile istemiyorum?