Eşim memlekete gitti yarin geri gelicek. Gittigi zaman pek hoş ayrilmadik daha sonra duzeltik. Ama gitigi gun hic uzulmedim hatta ozlemedim bile. Yarin memleketden dönuyor gelmesini istemiyorum neden böyle his ediyorum?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMerhaba,
Elbette ilişkilerde ufak tefek sorunlar meydana gelebilir yani insanlar belli bir zaman sonra kültür çatışması yaşamasından dolayı çeşitli sıkıntılar içerisine düşebilirler, özellikle eşler arasındaki sorunların en büyük sebeplerinden bir tanesi, insanların kültür çatışması içinde olması aynı zamanda aynı siyasi görüşü sahip olmamak ya da evli olduğunuz kişinin devamlı olarak bencilce tavırlar sergilemesi, ilişkilerin her zaman için zedelenmesine ve zarar görmesine neden olmaktadır.
Bundan dolayı belli ki belli dönemlerde eşinizle birtakım anlaşmazlıklar ve kalp kırma durumları meydana gelmiştir aslında bu evimizde her bir hepimizin yaşadığı ve aslında yaşamaması olması gerektiği konular olması ile birlikte maalesef toplum içinde ister istemez böyle sıkıntılarla karşı karşıya kalabiliyor insanları evlilik boyutunda, aslında klasik bir söz vardır, evlilik hastalıkta ve sağlıkta iyidir denilir. Ama şöyle bir gerçek var hastalıkta ve sağlıkta her ne kadar insanlar birbirini anlaması gerektiği birbirine destek olması gerektiği söz konusu olsa dahi, her şeyden önce insanların birbirine saygı duyması gerektiğini aynı zamanda eşler arasındaki iletişimin de saygı ve sevgi den ibaret olduğunu söylemem gerekir.
Ama maalesef günümüz evliliklerine bakıyorsunuz hiç kimse kendini haksız görmüyor hep ben haklıyım benim dediğim doğru çabası içerisinde hareket edildiği için sağlıklı bir evlilik ve sağlıklı bir ilişki yürütülemiyor, aynı zamanda bunun yanında insanların aile bağları sağlam olmadıktan sonra gelecek nesiller yani çocuklarının da aynı şeyleri yapabilmesi söz konusu olabiliyor, ama bir diğer ihtimali de göz önünde bulunduracak olursak aynı şekilde kadınların ve erkeklerin dünyaya gelen çocukları tam tersini de yapabilir psikolojik deneyimler bunu da göstermektedir.
Bazı zamanlar özellikle kadınlar kocalarından yana çok fazla sıkılıp bunalma söz konusu olabilirler Bu da bizim Türk erkeklerinin bazı geleneksel yapısından kaynaklanıyor istediği yemek yeme hemen hazır olacak çamaşırı hemen yıkanacak ya da istekleri hemen yerine getirilecek. tabii ki ilişkilerde bunların olması gayet doğal ve normaldir olması gerekir Ama çoğu zaman bunu bir hayatındaki kadını bir köle gibi görmeye başlarsan bu evlilik kesinlikle devam etmezPeki böyle durumda ne yapılmalıdır?
Öncelikle karşınızdaki insanı yani eşinizi karşınıza alarak bu durumun hoş olmadığını ve bundan rahatsız olduğunuzu meydana getirerek şikayetlerinizi dile getirmelisiniz, eğer ki şikayetlerinizi dile getirmez iseniz belli bir zaman sonra kendi yaptığını normal kabul eder, Ama ne yazık ki günümüzde fikir özgürlüğü olmayan erkekler bile yani eleştirmeyi eleştirilmeyi kabul etmeyen erkekler bunda büyük sıkıntı çıkarabilirler eğer gerçekten büyük bir sorun yaşıyorsanız bununla ilgili aile büyükleriniz ile konuşabilirsiniz, yani bunu sevgi aşk olarak düşünecek de olursak yani sevginizi aşkınız bitti demek doğru olmaz sadece bir yorgunluk belirtisi olduğu için o sevgi ve aşkı hissetmek mümkün olmayabilir. Dolayısıyla her şeyden önce gerekirse bir aile terapistinden destek alarak ya da Audi büyüğünüzden birilerini devreye sokarak aranızdaki geçimsizliğin ve anlaşmazlığın düzelmesini sağlayabilirsiniz.
Umarım her şey gönlünüzce olur.124 Yorumla
Soran+1 yılAilelere durumu anlatsam benim ailem akli başinda insanlar. Ama eşimin ailesi magradan kacmiş insanlar gibi cahilikten ustlerine yok. Onlarla konuşmak durumu daha cok yokuşa surer. Eşimle guzelcene konuştum kendi hatalarimi ve onun hatalarini anlatim öneride hatta bulundum haklisin diyip devam ediyor. Umrunda degil ben onun eşi olabilirim ama kölesi degilim her istedigini yapmak zorunda degilim özelikle yakin uzak benimle alakasi olmayan durumlarda söz konusu. Baskici hal ve harektler bagirip cagirma duvara yumruk atma. Böyle bir adam egitilmez. Kultur farki cok cok var. Evlendikten sonra bunu hatta daha iyi anladim
- +1 yıl
Anladım o zaman bir uzman yardımı almak gibi şansınız yok mu
Soran+1 yılEşim öyle bir insanki uzman fayda etmicek. Iki gun duzelir ucuncu gun yine ayni şekilde devam eder
- +1 yıl
tahmin ediyorum bizde de var benzeri
Soran+1 yılHal öyle olunca cözum bulmak zor oluyor
- +1 yıl
Umarım her şey en kısa zamanda güzel bir çözüm yoluna gider.
Soran+1 yılBiraz zor görunuyor. Hersey bitti maaşima kafayi bu seferde takti. Kirayi eşim öder dogalgaz elektrik yeme icme ben öderim. Kirayi niye odemiyorsun demezmi. Sizce bu sacmalik degilde ne? herkes evde otururken ben calisiyorum yardimda bulunuyorum hala farkli seyleri hesap ediyor
- +1 yıl
Haklısınız maalesef böyle narsist zihniyetli erkekler çok var o zaman bu durumda ailenizden birine anlatın durumu
Soran+1 yılAileme anlatsam uzulurler. Eşimin ailesi ne olmus bunda ne var diyip durumu daha kötu yaparlar. Eşim cok sukur demesini bilmeyen bir insan. Ac degil acikta degil. Gercek yuzunu görmus oldum. Gun gectikce daha iyi kendini belli etiriyor.
- +1 yıl
Gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum Allah yardımcınız olsun.
Soran+1 yılAmin amin 🤲🏻. Birde kendini hakli beni haksiz göruyor. Bu adam benimle boşansa başkasiyla evlense yine ayni hikaye gecimsiz bir insan
- +1 yıl
Narsist kişilik hep böyle zaten benim babamda iyi adamdır ama bazı zamanlar bildiğim bildik oluyor.
Soran+1 yılBildigim bildik iyi bu firsatcilik resmen
- +1 yıl
Haklısın da işte
Soran+1 yılSonum hayirli olsun
- +1 yıl
İnşallah abin falan yok mu durumu söyle
Soran+1 yılmaalesef aile buyuklerinide pek olaya karistirmak istemiyorum. Eşimin ailesi daha oncede dedim
- +1 yıl
Ne dedi eşinin ailesi
Soran+1 yılOnlar icin her şey normal. Oglu hatali oldugu halde hakli cikarirlar.
- +1 yıl
Oda doğru konuşmak istersen istediğin zaman yazabilirsin
Soran+1 yılSaolun
- +1 yıl
Rica ederim ne demek yanlış anlamayın
Soran+1 yılYok estagfurullah
- +1 yıl
☺️☺️
En İyi Cevaplar
+1 yılBir insan bir insanı her an coşkun bir muhabbetle sevemez. Annenle, babanla, kardeşinle bile sorun yaşayabilirsin. Bazı sorunlar insana soğukluk hissi verebilir evet ama bu geçicidir. Özellikle çok kardeş olanlar, bir şekilde evde yalnız kaldıklarında ev bana kaldı diye sevinmezler mi? Bu sevginin tükendiği anlamına gelmiyor. Bence bir insan bir insanı sevmiyorsa sevmiyor muyum acaba diye şüphe etmez. Bu nettir. Kızgınlık, kırgınlık illa ki olur. Duyguları karıştırmamak lazım.
03 Yorumla
Soran+1 yılTamamen haklisiniz ama olayi kisa özet gecicem. Memlekte gitmek istedi evet veya hayir demedim ben karişmiyorum dedim. Onun ustune evi yagmaladi eşyalara zarar verdi seni sevmiyorum diye cemkirdi daha sonra gidip arkadaşina beni cekiştirdi senin eşin anlayişli benim eşim kötu diye. Daha neller dedi. Bunu hak edicek ne yapmiştim hic bir şey.
- +1 yıl
Tek taraf dinlenerek ve olayların evveliyatı bilinmeden net anlaşılmıyor maalesef. Ancak tabi ne olur a olsun o şekilde tepki vermesi saçma olmuş. Üstünü kapatmak yerine gelince açıkça konuşabilirsin. Bu hareketin sana ne hissettirdiğini açıklayıp tekrar etmemesini rica edebilirsin. Çünkü olaya yanlış tepkiler verilince olay çözülse de o tepkilerin etkileri çözülmüyor bu sefer. Konuşarak herşeyi çözebiliriz bu şekilde tepki vermene gerke yoktu diyebilirsin. Tabi sen eşini daha iyi tanırsın. Ama çabalamamak bana yanlış geliyor. İş yerinde kimlerle anlaşmanın bir yolunu buluyoruz bir şekilde. Eşimizle anlaşmanın yolunu bulmak bundan daha kıymetli. Ama tabi burada çok absürd durumlardan bahsetmiyorum. Gönlünü ferah tut. İnsan bazen soğur görünce, konuşunca geçer. Karşındaki kişi dikkat edince geçer. Olur yani.
Soran+1 yılArdindan gelip özur diledi tepkisinin gereksiz bir şekilde oldugunu belirti. Defalarca guzelcene konusalim diyorum haklisin diyip böyle yollara başvuruyor. Hatasinin farkinda oldugu halde israrla ayni devam ediyor. Bak baski yapma bana diyorum anskiyetim senin yuzunden oluştu diyorum devam ediyor cok fazla ustume geliyor. Ustume vazife olmayan konulara mudahele etmemi istiyor. Zorla iki işe beni soktu zamaninda bana yaptiklarini burada hepsini saysam cok şaşirsiniz sizde ne sabir var dersiniz. Artik eskisi gibi degilim calisiyorum tek işde kendi buldugum işde bir kuruş esime vermiyorumm. Yarinin ne belli olucagini duşuncesiyle birikim yapiyorum. Eşimin eline bakmiyorum
+1 yılSelamlar.. Eğer anlık kızgınlık ya da kırgınlık yaşıyorsanız bu durum olağandır.. Yani kırgınlık ve kızgınlık halinde o an karşımızdaki insanı sanki sevmiyormuşuz hissine kapılabiliyoruz.. Bence bu bir süreçtir ve toparlayacaksınızdır.. Kendinizi kapatmayın ve içinize atmayın.. Eşinizle sorunlarınızı konuşun.. Keyifli geceler..
11 Yorumla
Soran+1 yılSorun gun gectiktce buyuyor hersey bitti parama goz koydu bu sefer
+1 yılİnişler çıkışlar oluyor ilişkilerde. Belki de yalnız kalıp kafa dinlemek istiyorsun, belki de tek başına evde olmak, yalnız zaman geçirmek daha iyi geldi sana. Belki de özledin bekarlığını. Şu an onu istemiyor oluşun sevmemenle ilgili değildir bence. Seviyorsundur ama hala kırgın olduğun için böyle düşünüyorsun
021 Yorumla
Soran+1 yılYaptiklarindan dolayi böyle duşunuyorum. Yani yaptigi canice olaylari anlatsam donar kalirsiniz. Gitigi gunden beri ruh saglim cok iyi yerinde. Kirginlikta cok biktim
- +1 yıl
Nasıl yani? Normal tartışma değil mi aranızda yaşanılanlar?
Soran+1 yılYok normal tartişma degil ötesi var. Yazsam baya uzun olucak ailesi desen karaktersiz insanlar. Ikili oynayan tipler
Soran+1 yılSöyle şöylim kendi ailesi icin yaşayan bir adam. Erkek kardeşi memlekten buldugumuz yere geldi calişmak icin. Eşim kisa sureligine kalicak kendine yer bulunca gidicek başta dedi. Gitmek bilmedi daha evleneli yeni olmuşdu kardeşi geldi 7-8 ay bizde kaldi tek yatak odali ev insan ne kadar rahat olabilirki salonda bir yabanci var. Belirli bir sureden sonra eşime sordum ne zaman ayri eve cikicak diye verdigi cevap şu oldu ne gerek var iki kira vermeye. Ben pardonda kiminle evliyim? Ayrica ayagimda alci varken bile hizmet bekliyordular. Eşim kardeşinin işini bir kez yapmadim diye bana etmedigi kalmadi. Bagirip cagirmalar duvari yumruklamalar. Yaptigini asla unutmuyorum daha saysam cok var.
- +1 yıl
Aradaki dengeyi korumayı bilmeli. Başının üstüne çıkarıyor sonra indiremeyecek. Kayınbiraderin nasıl rahat ediyor, sonuçta evde yabancı bir kadın var yengesi de olsa. Kendisi gitmeli abimin aile huzuru bozulmasın diye. Çalışıyormuş, apartlar var, uygun da fiyatı. Eşin memlekete gitmiş ya kayınbiraderin hala sizde mi? Eşin bü konuyla ilgili bir formül bulmadı mı?
Soran+1 yılCanim gönderdim ya herkes yoluna gider dedim ya da ayri eve cikar. Zar zor öylr ikna ettim. Eşim memlekete gitmeden bu konuyu hal ettik öyle ayni evde tamamen yalniz olmaz tabi
- +1 yıl
Kurtuldun pürüz kalmadı. Kırgınlıktan ve öfkeden dolayı öyle hissetmen çok normal
- +1 yıl
Üçüncü kişiler olmamalı ki eşler aile olabilsin. Gitmesine sevindim. Herkes kendi yoluna baksın yani
Soran+1 yılBir sorun hal oluyor digeri başliyor. Az öncede niye kirayi sen odemiyorsun demezmi. Calisiyorum dogal gaz elektrik yeme icmeyi oduyorum daha ne istiyorsun demi? Ne icim evlendi bu adam analmiş degilim gun gectiktce şasiriyorum kaliyorum öyle
- +1 yıl
Hemde çalışıyorsun. Hem çalışıp hemde kayınbiraderine hizmet ettin, evlilikte kadınlar çalışınca ev işlerini de kadınlar yapıyor genellikle. Bu adam kardeşini gönderdiği için hırsını senden çıkarıyor gibi geldi bana. Yanılabilirim de. Seni doldurmak istemem. Bunun hesabı yapılmamalı evlilikte. Çalışan kadınla evlenmesinin sebebi acaba ek gelir olsun düşüncesinden dolayı mı? Bence erkek kadının parasına dokunmamalı. Çocuğun yoksa çocuk yapma bence, bu adam zor bir adam.
Soran+1 yılTam dedigin gibi onun hirsini aliyor benden. Ayrica iş kurmak istiyor caliş cabala kendi paranla kur demi. Benim caliştigim paraya göz dikmiş. Böyle bir adamin neyine guvenip destek olim ki. Parami alicak iş kurucak iki gun sonra anlaşamadik hadi herkes yoluna olan bana ve parama olucak. Cevremde evli hic bir kadin calişmiyor eşlerinin eline bakiyorlar. Ben bir kuruş para istemiyorum dogalgaz elektrik yeme icmeyi oduyorum şukur et demi. Demezmi kirayi yari yariya ödiyelim diye bu hesapcilik degilmi. Destek olmicam sana iş konuaunda dedim diye bana kötu davrandi neyin peşinse oldugu acik belli
- +1 yıl
Sakın destek olma. İyi valla hem seni kullanacak, seni sömürecek, hemde kardeşine bakıcılık yaptıracak sana. Mecbur musun? Çocuğun yoktur umarım, çocuğunun babası bile olsa bu adam ona güvenme
- +1 yıl
Onun ipiyle kuyuya inilmez.
Kışkırtmak istemem ama kira yarı yarıya ödeniyor ki kirayı sen ödüyorusun sanırım, faturaları da. O zaman ayrı bir eve geç daha iyi. Bundan daha iyi durumda olursun yani. Terbiyesiz adam. Ya ev arkadaşı bile bundan iyidir. Karısısın diye malı değilsin ya. Sen bu adama mecbur değilsin. Dilerim çocuğun yoktur. Olsa bile bu adama güvenme
Soran+1 yılCocuk yok. Kirayi o öduyor evin diger faturalari bende elektrik su gaz yeme icme gibi. Sanki ev arkadaşiyim kirayida yariya öde diyor. Neymiş ona destek olmuyor iş kurmak icin. Eşimin gercek yuzu tam ortaya cikti.
Soran+1 yılKirayı yari yariya ödiyelim dediginde ozaman bu evden ayril dedim kirami herşeyimi oderim dedim. Gitmiyorda yani bu adam tam bir mikrop
- +1 yıl
Bu evliliğe devam etmek için bir sebebin de yok o zaman. Tek başına yaşasan senin için daha kârlı olur. Çocuk olsa bile ona paranı yedirme. Çocuk olunca boşanmak daha zor. Allah'tan çocuk yok
- +1 yıl
En fazla ödemeyi sen yapıyorsun, sadece kirayı ödüyor, onu da bölüşmek mi istiyor. Evlat olsa sevilmez, o cinsten bir adam bu
- +1 yıl
Allah korusun çocuk falan yapma.
- +1 yıl
Allah yardımcın olsun
Soran+1 yılValla ya rabbim yanina birakmasin inşAllah
- +1 yıl
Amin inşallah
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
43Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılSadece birazcık zamana ihtiyacınız var
11 Yorumla
Soran+1 yılher şey daha kötuye gidiyor eşim cok hesapci biri bana karsi iki kuruş para icin benimle kavga etti. Kendi caliştigim paraya göz dikmiş
Aşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı. Sevmediğin çok net belli sevsen gitmesini bile ismezdin
01 Yorumla
Soran+1 yılKendini yirtti gitmek icin evdeki esylarsa saldirdi bana etmedigi hakaret kalmadi
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba..
Her ilişkide tartışma kavga olur
Zamanla bir tarafın daha ılımlı olması ile düzelir kızgınlık öfke zamanla geçer
Ama ne yazık ki soğuduğunda geçmiyor senin eşine karşı duyguların kalmamış
Sevmiyorsun soğumuşsun
Düzelir mi zor gibi aile terapisti belki kurtarır21 Yorumla
Soran+1 yılher şey daha kötuye gidiyor eşim cok hesapci biri bana karsi iki kuruş para icin benimle kavga etti. Kendi caliştigim paraya göz dikmiş
+1 yılHerhalde siz yan yanayken pek anlaşamıyorsunuz, ufak şeylerden dolayı tartışmaya başlıyorsunuzdur. Belki de bu yüzden dolayı eşini artık yanında istemiyorsun. O gidince, yanında olmayınca kendini daha mutlu, daha sakin hissediyorsundur. Bence sen artık eşini sevmiyorsun, yoksa seven insan sevdiği uzaklaşınca üzülür, hemen dönmesini ister.
01 Yorumla
Kötü ayrılmışsınız o sebepten olabilir. Ne kadar düzelttik de desen için hala ona kırgın belli. O yüzden böyle düşünüyorsun, sevmediğinden değil aslında. Kırgınsın, gönlünü de almayı beceremiyorsa böyle düşünmende normal. Ama sevmediğin için değildir. Umarım iyi olursunuz, düzelir eşine karşı şu an duyduğun hislerin.
01 Yorumla
Soran+1 yılGelmesine az kaldi hic istekli degilim. Gelince nasil olur bilmiyorum. Bu ayrilik bir yandan cok iyi geldi yalniz herşeyi hallediyorum onsuz yaşiyabilirim. Cok kötu ayrildik yaptigi affedilir hic bir yani yok. Daha sonra özur diledi ama icimde onu affetmedim
Pek hoş ayrılmadık demişsin.
Bundan kastın herhangi bir tartışma yaşamış olmanızsa özlememiş olman normal. İçten içe hâlâ kırgınsın, affedemiyorsun anlaşılan. Eğer ortada hiçbir problem olmadığı halde böyle hissediyorsan bu tuhaf işte. Bu soğukluğun nedeni artık onu eskisi kadar sevmediğin olabilir. Umarım bu ihtimal söz konusu değildir de, hissettiğin şey gelip geçici bir histir.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Aslında çok da gençsiniz. Keşke evlilikte bu kadar aceleci olmasak. Eşinizle kesinlikle konuşmayı kesmemeli , her şeyi paylaşmalısınız diye düşünüyorum. Olumsuz olacaksa bile her şey , buna ancak yoğun konuşarak varılır , emin olunur.
03 Yorumla
Soran+1 yılInaninki cok zor bu adam beni kullaniyor duşuncesine varmaya başladim. Evde katkida bulunuyorum eşimden birgun olsun para istemedim. Dogal gaz ve elektrik faturalarini öduyorum ve evin alişverisini yapiyorum. Gelip demezmi evin kirasini yarisini öde diye. Bu nasil zihniyet ev akradaşimiyim neyin hesabini yapiyor bu adam.
- +1 yıl
Henüz madden zorlukları paylaşıp aşamazken hayatı nasıl paylaşacaksınız bilemiyorum. Evlilik , bir şirket akdi değildir , olmamalıdır. Ne demek fatura bölüş , kira bölüş. Bilemiyorum açıkçası ne denir! Yani bekara boşanmak demişler. Lakin bu şekilde bir evliliğin sürdürülmesini yanlış ve hatalı buluyorum. Naçizane diyebileceğim hayatı ne kendinize ne başkasına çekilmez kılmayın. Boşanıp önünüze bakın.
Soran+1 yılZaten bu adam ne benim nede başkasiyla anlasabilir
Birden çocukluğuma döndürdün beni;
Babam bazen iş için şehir dışına çıkar, 1 hafta 10 gün kalırdı, dönmesini ne annem nede kardeşlerim ve ben istemezdik 🙄
Çocuğun yoksa ve ona bağımlı değilsen ayrılın, o da sen de yolunaza bakın01 Yorumla
Soran+1 yılOraya dogru gidiyor eve katkida bulunuyor calisarak kirayi bana kitlemeye calisiyor bana karşi yaptigu hesaplari bir duysaniz şaşirsiniz. Eve gelmesini birak gelmeseydi keske hic
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Sevmesen emin olurdun tatsizlik olacak dusuncesi seni geriyor buyuk ihtimal icten içe ben de kardeslerimle kaliyorum onlari seviyorum ama sürekli dip dibe olmak istemiyorum evde tek kalmak iyi hissettiriyor hem sorumluluk hrm kafa dinleme acisindan
09 Yorumla
Soran+1 yıl@nellis92 aynen öyle. Eşim kendi menfaatini duşunmekten başka bir şey yapmiyor. Adam birgun de yuvani duşun. Hizmetcı mumalesi yapiyor utanmasa iki kişiye karilik yapmami istiyor. O anlama getiriyor. Yaptiklarini saysam bu nasil adam dersiniz
Soran+1 yılBoşansam ailem izin vermicek. Aileme olayi anlatsam biz demiştik evlenme diye bu adamla. Simdi yurutmeye caliş derler
- +1 yıl
Öyle şey olmaz ne olursa olsun ailen arkanda durur bence anlatabildigini anlat meslegin varsa onda ilerle ya da iş bul adam demene gore farkli farkli fanteziler istryen acaip biri ustelik sana saygisi da yok siz daha iyi bilirsiniz ama şu an cocugunuz var mi bilmiyorum ama ilerde çocuk olduktan sonra daha da sikinti cocuk yoksa iletisime gecmrk zorunda da kalmazsin
Soran+1 yılCocuk yok. Bu hal ve harektlerinden dolayi bir bahane bulup erteliyorum. Cok şukur bir işim var calişiyorum eşimin eline bir gun olsun bile bakmadim kendi ihtiyacimi kendim karşiliyorum
- +1 yıl
Ozaman ailene de muhtaç degilsin kimsenin lafina bakma bu senin hayatin evliligini kurtaracaksin diye cocuk yapma arada cocuklar heba oluyor bu durumda tabi kurtarilma şansi varsa o isigi göruyorsaniz iliskinizde kurtarmak daha iyi ama ortam böyle kaosta iken cocuk yapmak da dogru degil bence
Soran+1 yılYok yok olan bana cocuga olur. Adam olmicaksa yapmam. Akli başina gelirse belki oda belki
- Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü yalnız kaldığın zaman seni rahatlatan bir şey oldu. Onun varlığında seni kasan, seni sıkan, seni rahatsız eden bir şey vardı. Onu tespit edersen, bu sebebi bulursun.
cut.19 Yorumla
Soran+1 yılSebebi biliyorum, işine gelmeyen konularda hir gur cikarir. Tum gun telefonla oturan iki söz etmeyen bir adam. Eşim yuzunden anksiyetim oldu ve şu an ruh sagligim cok iyi. Durduk yere anksiyetim beni rahatsiz etmiyor
- +1 yıl
Hayatının tüm yönünü kendi keyfine, kendi isteğine göre yönlendiren birisiyle evlisin. Dolayısıyla bu seni kötü etkilemiş. Bir günlük yokluğu bile cennet gibi gelmiş sana...
Bundan doğal ne olabilir ki... Hayırlısı olsun...
Soran+1 yılMemlekete gitmek istedi evet veya hayir demedim ben karişmiyorum dedim. Onun ustune evi yagmaladi eşyalara zarar verdi seni sevmiyorum diye cemkirdi daha sonra gidip arkadaşina beni cekiştirdi senin eşin anlayişli benim eşim kötu diye. Bu en son yaptiklarindan dolayi gitigi gun huzur dedim.
- +1 yıl
Ne saygı kalmış ne edep.
Bitmişsiniz...
Soran+1 yılDiger yaptiklarini anlatsam agziniz acik kalir
- +1 yıl
Sen bu kadar bezmiş ve yılmışken, dinlemek bile insanı rahatsız edebilir...
Soran+1 yılYazsam edepsiz adam dersiniz. Cok sukur gecti ama kafamda kaldi yani
- +1 yıl
Hayırlısı olsun...
Soran+1 yılSaolun 🙏🏼
yani aslında sana özeniyorum ya s. enden kısayım ve yağ oranım sana göre yüksek bana yardımcı olursun diye düşünüyorum bir de zıpladığımda havada asılı kalıyorum boyumdan dolayı uzatsak çabuk düşerim bence. boyum kısa olduğu içi max 1.50 bandında kızları beğeniyorum fazlası bana bakmıyor yanında topuklu giyemem cüce kalıyosun diyo. benimle sevgili olmasan da tombik esmer ellerimden tutmani istiyorum. Sana rayban gözlük alırım...
00 Yorumla
+1 yılcanım saçma muhabbetler yüzünden ilişkinizi sonlandirmayin ilgili olun birbirine o seni tammalasin sen onu böyle çocuk bulabilabilirsinz
08 Yorumla
Soran+1 yılBir kere olsa neyse dicem ama herzaman böyle. Vurup kiriyor artik icimde bir şey birakmadi. Hic olmicak olaylar icin verdigi aşiri tepkiler beni yoruyor. Anksiyetim var eşim yuzunden
- +1 yıl
Bence dua et sabret boş ver düzelir bir yerden sonra al karşına konuş üzme beni de anlayışla karşılar emin ol bana
Soran+1 yılSizce yapmadimi saniyorsunuz. Guzelcene konuştum cok haklisin diyip ertesi gun ayni devam ediyor. Anlayiş hic yok cok uzakda bu adamda. Gelince kafami şisirmesin ne yapiyorsa yapsin huzurumu morelimi bozmasin
- +1 yıl
Uzakda ise mutlaka escort falan takiliyordur geceleri çeşit çeşit kızlarla birlikte olduğu için seni umursamaz olabilir
- +1 yıl
Telefonunu incele derim whatsaptan bak resimlere falan mahmut usta yazıp profilde kadın resmi varsa 🤞🤞
Soran+1 yılYok ne yaptiniz o kadar degiĺ adam 1 haftaligina memlekete gitti. Isinde gucunde bir adam. Ve benden hic birsey kacmaz aşiri zekiyim silinen resimleri bile geri getiriyorum
- +1 yıl
Biz buna zeki demiyoruz teknoloji diyoruz😂😂
Soran+1 yılherkes yapamiyor ama 🤣
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılYaşadıkların araya soğukluk sokmuş gelince biraz zaman tanı ısınmak için eğer düzelmezse çift terapistine gidin oda olmazsa çözüm çok uzakta değil
07 Yorumla
Soran+1 yılCift terapisi bile bu adami kurtarmaz. Terapi veren kişiyi delirtilir
- +1 yıl
Denemeden bilemezsin
Soran+1 yılGelmez. Vericegim paraya yazik olur
- +1 yıl
Orayı sen daha iyi bilirsin gönlünce olur umarım her şey
Soran+1 yılSorunlar bitmiyor bu seferde eve katkida bulunuyorum eşimden birgun olsun para istemedim. Dogal gaz ve elektrik faturalarini öduyorum ve evin alişverisini yapiyorum. Gelip demezmi evin kirasini yarisini öde diye. Bu nasil zihniyet ev akradaşimiyim neyin hesabini yapiyor bu adam.
- +1 yıl
Tünelin sonu çok aydınlık değil gibi
Soran+1 yılAynen öyle bu adam iflah olmaz
- Aşk İlişkileri konusunda 542 cevap paylaştı.
+1 yılArasıra kendine zaman ayırmak iyi gelebilir ama bu ayrıca sıkıntılarda diloğurabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılBence tamamen ayri olmak en iyisi ben hayatimda böyle menfaatci hesapci bir insan gormedim
Aşk İlişkileri konusunda 549 cevap paylaştı. Soğukluk oluşmuş arada. Bu çok sıkıntılı bir durum.
04 Yorumla
Soran+1 yılIcimden bir şey kopup gitmiş durumda. Ve hala devam ediyor bu adamin amaci farkli bunu anlamiş oldum
Soran+1 yılÖyle görunuyor umarim duzelir
Boşluğa düşmüşsün sen. Kadınlar hep şımartılıyor. İlgi azalınca böyle oluyorsunuz. Biraz da siz mücadele etseniz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılSanırım sevmiyor onun için duyguların bitmiş olanda sadece alışkanlık olarak kalmis
012 Yorumla
Soran+1 yılSanki öyle. Kendisi bu duruma getirdi
- +1 yıl
Kadınlar çok sever yanlış şeylerin düzelmesi için çabalar duzelmiycegini anladığında ümitleri tükenir soğur böyle bir şey yasadiysan çok normal soguman
Soran+1 yılYiprandim cidden 24 yaşindayim eskisi gibi neşeli hayat dolu degilim. Eve katkida bulunuyorum eşimden birgun olsun para istemedim. Dogal gaz ve elektrik faturalarini öduyorum ve evin alişverisini yapiyorum. Gelip demezmi evin kirasini yarisini öde diye. Bu nasil zihniyet ev akradaşimiyim neyin hesabini yapiyor bu adam.
- +1 yıl
Yazık valla o nasi laf eğer paylaşım bile olsa böyle olmamalı sende faturaları atsaydin ona öde diye haklısın oda bunu söylüyorsa evliymis gibi bakmıyor olaya
- +1 yıl
Evlilik bitmiş sadece kegit üstünde kalmış ev otel olmuş siz ev arkadasi
Soran+1 yılAdamin amaci farkli gözu paramda. Benim paramla iş kurma derdinde ama asla vermem. Guvenmiyorum kendisine yarin öbur gun sayemde is kurar sirti duzelince hadi yoluna olan zor zaman icin birktridgim parama olur elin ogluna iş vad edicek degilim o yaptiklarindan sonrq
- +1 yıl
Tabikide haklısın seni kamdirmasina izin verme hatta vermeyince ayrılmakta bile tehdit edebilir böyle kişiler de karakter uoktur
Soran+1 yılZaten aynen öyle dedi. Bunun icin ayriliyorsa ayrilsin yolu acik olsun. Bakalim onun bunun diline duşunce haysiyeti onuru kalicakmi
- +1 yıl
İkiniz içinde hayırlısı olsun doylencek bişey yokk
- +1 yıl
Sen bu isteğin arzunla herzaman birini bulur peşinden koşar erkekler ama eşini bu seki. kimse cekmez
Soran+1 yılBakalim zaman neyi göstericek
- +1 yıl
Aynen hayirlisi
+1 yılSevmiyosun demekki veya da gönlün başkasına kaymış yoksa gerçekten seven aşık olan kadın erkeğin her an yanında olmasını ister
00 YorumlaHer cift ara ara bole molalar vermek ister. Surekliligi olmasin yeter
05 Yorumla
Soran+1 yılArada cidden cok iyi geliyor
Soran+1 yılNerde agirzali insan var iyi birine denk geliyor
Soran+1 yılYapilan kimsenin yanina kar kalmaz
Bunalmışsın birikmiş şeyler var sevmemek değil ama bu silmektir.
01 Yorumla
Soran+1 yılZaten durumu oraya getirdi
Özlemediysen kafanı dağıtacak birini bulmuşsundur belkide
01 Yorumla
Soran+1 yılHic alakasi yok evden işe, işden eve. Dirdir eden koca yok uzen koca yok kafam rahatdi
Bazen yalnız kalmak istersin benimde eşim haftaya gidcek saat sayıyorum sevinçten
020 Yorumla
Soran+1 yılEşiniz peki sizi kirdimi bu surec icinde gidicegi icin
Soran+1 yılBizim evde farksiz. Kendi işimiz yetmiyor elalemin işini buyuryor birde yapmayinca insanliktan cikiyor
Soran+1 yılEşim öyle bir insanki utanmasa erkek erkek kardesiyle ömur boyu ayni evde yaşicaz zar zor yolladim. Sanki kardeşinin karisiymisim gibi muhamele yapiyor herseyiyle ilgilenmemi istiyor. Benim icin elin oglu
Soran+1 yılSevmesine birsey demem. Ama 23 yaşindaki adamin evli bir kadinin yaninda ne işi var? Eşim gec saate kadar calisiyordu. Daha yeni evliydik geldi yerleşti gitmedi zar zor yolladim hazir asker gibi evin icinde dolaniyordum surekli. Lavaboya bile giderken ustumu giyinir giderdim banyo yapmayi saymiyorum bile. Bu kadarda olmaz 7,-8 ay kaldi neymis iki kira vermeyelim ozaman neden evlendin kardeşin neden geldi iki kisiye karilik yapmam icinmi o anlama geliyor. Etrafimda herkes ay korkunc bir durum diyorarldi evde yabanci biriyle hakliydilar tum gun odamdan cikmiyordum esirdim kendi evimde
- +1 yıl
Kesinlikle haklısınız bu abartı olmuş insan işine giyinmek süslemek ister evde rahat rahat dolaşmak ister bizim biraz farklı ev dublex kocaman ev kardeşim ayda 2 defa gelir ki geldinde yengesine hediyesiz gelmez 16 yaşında ama çocuğa hayvan gibi davranır sizn için gayet normal ama bunun üstesinden gelebilirsiniz. Sizin elinizde benimki hemen ikna ediyor mesaj atabilirmisiniz
Soran+1 yılValla keşke eşimin karseşi oyle 2 ayda bir gelse ustune birde hediye getirse başimin ustunde yeri var 2 ayda bir geliyor hic sorun etmem. Bunun ustesinden gelemiyoruz işte hergun bu konu icin tartisiyoruz gec saate kadar calişiyorum bir yemek yicez kardeşimide cagirim yahu hergun oyunmu ben yorgunum zaten birde hizmetmi edim hergun. Eşim huy edinmis ila hergun cagiricak. Yeter ama zaten sabah cikiyorum akşam geliyorum bir rahat ver yemegimi yiyim toplim oturim erkenden yatim cokmu şey istiyorum. Ayda bir iki kez gelir yeter fazla bile. Zaten kardeşi duşuncesizin önde gideni tam höduk bagzen diyorum kendi seviyemde neden birini bulmadim diye.
- +1 yıl
He birde çalışıyorum diyorsun abartmyrm ayakları öpülesi kadınsın bu dönemde bunları hiçbir kadın kabul etmez bizimki olsa herhalde boşardı diye tahmin ediyrm Allah sabır versin ama dediğim gibi senin elinde benim eşim çok kurnaz beni hemen ikna edebiliyor sizde o yok galiba
Soran+1 yılCalisiyorum eve katkim var esim kirayi oduyor yeme icme alisverisini ben yapiyorum. Ama en cok ne icin calisiyorum biliyormusun eşimin eline bakmamak icin. Birgun birsey olursa kösede birkimim var eyvallahim bile olmaz ayaklarim yere saglam basiyor kendi başimin caresine bakabilirim. Eşim beni ikna etmekde zorlanir bagzen ikna olmus gibi yaparim ama aklimin kenarinda bir şey ozaman vardir.
Soran+1 yılKimisine rahatlik batiyor işte. Ben artik mucadele etmicem pek cok fedakarliklar verdim boş. Artik kendimi duşunucem. Istedigim ne varsa aliyorum diledigim gibi giyinip yiyorum. Eve katkim olsun yok. Evin alişverisini yapiyorum yeter. Cevremde hic kimsenin karisi calismiyor. Ben calisiyorum cok şukur esimin eline bakip bana para verirmisin demiyorum. Zaten kendisi anladi hic ozlememisin dedi. Keyfim yerinde dedim
Soran+1 yılCocuk icin hazir degilim. Şu an işime odaklandim.
Soran+1 yılArtik kendimden ödun vermiyorum diyelim giyim magzasina gittik onun yerine ben ödedim eve gelince banka hesabima ucreti yolla diyorum eşimin aşiri zoruna gidiyor. Sizin cocuk var mı peki
Soran+1 yılMesaj kismina gelmiyorum kusura bakma. Yaşim 24. Allah bagişlasin umarim eşinizlede her şey duzelir. Eşim zaaflarimi bilmesi dediniz ne gibi mesela
Tamamen soğumuş olabilirsin ya da tam olarak düzelmemiş olabilir o bozuk olduğunuz konu.
05 Yorumla
Soran+1 yılEn son yaptigi davranişdan sonra icimde birşeyler koptu gitti. Gitti gun kapidan uğurladim ama hic uzulmedim özlemedim bile. Yalniz onsuz olmak hoşuma gitti kafam rahat. Ciddi anlamda piskoljim duzeldi.
Soran+1 yılKisa anlatim memlete gitmek isted evet veya hayir demedim ben karişmiyorum dedim. Onun ustune evi yagmaladi eşyalara zarar verdi seni sevmiyorum diye cemkirdi daha sonra gidip arkadaşina beni cekiştirdi senin eşin anlayişli benim eşim kötu diye. O gunden sonra icimde birşeyler koptu gitti. Ve herzaman baskici hal ve harektlerinden biktim
Soran+1 yılAilem bunu bilmiyor söylesem duşman kesilirler. Rabbim hakimda hayirlisini nasip eylesin. Yaptiklarindan sonra özur diledi ne anlami kaldi? Kirlan vazo yapiştirinca düzelirmi hayir. Gun gectikce yaptiklarindan dolayi ondan uzaklaşiyorum
kafa dinlemek istiyor olabilir ya da hala sinirli olabilirsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Evliliğiniz bitmeye mahkum. Sakın çocuk yapma. Sıkı korun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEve başkasını mi atcn yoksa ondan mi istemiyon erken geluyo diye
01 Yorumla
Soran+1 yılYok öyle birsey yapmam her şey daha kötuye gidiyor eşim cok hesapci biri bana karsi iki kuruş para icin benimle kavga etti. Kendi caliştigim paraya göz dikmiş
Gizli Üye(25-29)+1 yılYorumlara baktım da nesini özleyeceksin ki küfür falan da etmiştir o
01 Yorumla
Soran+1 yılEtti etmezmi senin ya dedi kac defa
+1 yılAradaki iletişim zayıflamış profesyonel yardım isterseniz yardımcı olmaya çalışırım
02 Yorumla
Soran+1 yılTesekurller cabalamicam oldu oldu olmadi herkes yoluna
- +1 yıl
Siz bilirsiniz rica ederim
+1 yılsevgi yerini nefrete bırakıyor , bunun sebebi tek eşin olmayabilir ama iki taraflı düşünerek daha kaçınılmaz bir hal almadan müdahale etmelisin bence
01 Yorumla
Soran+1 yılBenimde elbet hatalarim vardir ama eşimin hatalarini bana yaptiklarini saysam ayni duşuncede hala olmazsiniz
Tükenmişlik sendromu, bazen uzaklıklar iyi gelebilir😌
010 Yorumla
Soran+1 yılBana baya iyi geldi biraz daha uzasa keşke
Soran+1 yılKendisi birdaha asla gitmem dedi sensiz ozlemis beni baya. Ama bende hic özlem yok
Soran+1 yılAynen kendisi fakinda hic ozlemisin keyfim yerindd dedim 😂
Soran+1 yılYani hayat kafaya takmak icin kisa
Soran+1 yıl😊
Dönsün istemiyorum ffgjd artık nasıl soğuduysan ayrıl sende
00 Yorumla
+1 yılbelli ki ondan sıkılmışsın
02 Yorumla
Soran+1 yılBaya iki saate evde olur 🙄
- +1 yıl
gizli olamsydim soracaktım birşeyler ama neyse şansım yok
Kafa dinlemek istiyorsun gayet normal
10 YorumlaSevgi yerini aliskanliga birakmis. Gecmis olsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkadınsal İhtiyaçlarını nasıl karşılıyorsun ki gelmesini istemiyorsun
00 Yorumla
+1 yılÇokta his durumu yok sanirim
00 Yorumla
+1 yılNeden istemiyosun ki sen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende aynı durumdayım sevmiyorum artık kocamı defalarca kez aldattım zaten
02 Yorumla- +1 yıl
Yav boşanın sonra ne yaparsanız yapın tiksiyorum aldatan insanlardan
- +1 yıl
Seninki de mi memlekete gidiyor du 😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılHenry cavill gibi bir adam bul tipkisinin aynisiyim kanitlarim istersen tabii
06 Yorumla- +1 yıl
yaaa witcher çok yakışıklı adam yaa😍
Cevap sahibi+1 yıl@chamomile_1 evet iliskin var mi senin
- +1 yıl
ne ilişkisi
Cevap sahibi+1 yıl@chamomile_1 sevgilin
- +1 yıl
yıok
Cevap sahibi+1 yıl@chamomile_1 anladim peki iyi aksamlar ☺️
Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Özlemiyorsan sevmiyorsundur.
00 Yorumla
+1 yılGel de eşini tekrar ozlemeni saglayayim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaşkasına aşık oldun galiba
01 Yorumla
Soran+1 yılOndan ne hayir geldi başkasindan gelsin
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılUzaklık iyi geldiyse sevmiyorsundur
05 Yorumla
Soran+1 yılUzaklik cok iyi geldi kafami dinledim
- +1 yıl
O zaman sizin bitmiştir
Soran+1 yılBakalim geldiginde nasil olucak
- +1 yıl
berbat bir durum insan istemedigi biriyle yaşaması
Soran+1 yılBu adam iflaz olmaz hersey bitti parama goz koydu
Aşk İlişkileri konusunda 496 cevap paylaştı. Kirginsin kanka yarin gelir gönlünü alir
020 Yorumla
Soran+1 yılKirginlikmi soguklukmu bilemedim
Soran+1 yılTabi uzatmam ama işte yalniz olmak hoşuma gitmedi degil
Soran+1 yılCok iyi geldi eşim yuzunden anksiyet denilen lanet hastaliga kapildim. Gitigi gunden beri ruh saglim yerinde morelimde öyle
Soran+1 yılEvlenmeden once öyle bir sorunum yoktu
Soran+1 yılYazan elleriniz dert görmesin. Ayni öyle oldu gercek yuzunu ozaman tanidim
Soran+1 yılBiraz daha gelmese kafami tam toplicam. şu an kuş gibi hafifim 🤗
Soran+1 yılAnnem uzulur öyle anlar. Hasta zaten kadin birde benim icin dert yanmasin
Soran+1 yılAynen 😊🙏🏼
Soran+1 yıl🙏🏼
Soran+1 yılTesekurller sizde saglikla kalin görusunuz icin tesekurller 🙏🏼
Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. o gelmeden ewden kaç 😂😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılSevgi ve saygı kalmamış anlaşılan aranızda
09 Yorumla
Soran+1 yılAdam beni karisi olarak gormuyormki menfaati ugruna yapmicagi şey yok
- +1 yıl
Menfeatçi biriyse çok riskli seni satar bile bu karakterde biri
Soran+1 yılcok hesapci biri bana karsi iki kuruş para icin benimle kavga etti. Kendi caliştigim paraya göz dikmiş
- +1 yıl
Bununla kendinmi anlaşıp evlendin görücü usulümü
Soran+1 yılSeverek evlendim boyle degildi iki rolde oynadi
- +1 yıl
Nişanlılık döneminde bilemi baya iyi rol yapmış desene
Soran+1 yılher şey mukemeldi evlendikten 1 sene sonra basladi
- +1 yıl
Ortada bir şeyler olmadı bu değişim için ya başka biri var ya da evlilik adamı değil genelde erkekler bende dahil sıkılıyor uzun süreli ilişkiden
Soran+1 yılEvlenmeseydi ozaman kendisi acele etti evlenelim diye. Şimdi sıkıldıysa kapi orada ceker gider. Hayati ben sayemde degişti her şey duzene girdi.
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Kaac yıllık evlilik bu
026 Yorumla
Soran+1 yıl2
Soran+1 yılYaptiklarindan dolayi bu haldeyiz
Soran+1 yılAdam herşeyin hesabini yapiyor kiraya destek olmami istiyor bu seferde zaten eve katkim var
Soran+1 yılIyide neyin hesabi bu kos koca adam iki kurus birikimim var ona goz dikmiş. Işine gelmediginde kapiyi gosteren bir insan. Ona yaptiklarimi ailesi bile yapmadi. Iş kurmak istiyor tamam kur ama kendi cabanla kur. Işine gelmeyince kapiyi gösteren bir adama nasil destek olunur söylermisiniz. Beş kuruşuz kapiya atar işi bitince.
Soran+1 yılZaten eve destek oluyorum bir gun olsum demedim bana harclik ver veya para ver şunu alicam. Ayrica evin yeme icme alisverisini yapiyorum dogal gaz elektrik su öduyorum şukur de. Bu zamanda kimin eşi destek oluyor evde oturup kocalarini sömurtuyorlar
Soran+1 yılNankörluk işte böyle birine burnundan getiren bir kadin lagzim ozamanda mumla arar benim gibisini
Soran+1 yılNasil yani anlamadim
Soran+1 yılAynen öyle kendini olgun beni tam tersi cocuk gibi goruyor.
Soran+1 yılBenim varligim onun hayatini kurtardi benden önce hayati hic yolunda gitmezdi. Herşeyi ben duzene soktum. Nankörluk işte sirti duzelince kendini adam sandi ama unutuyor sirtini duzelten benim. Yaş benim 24
Soran+1 yılYaşim genc cevremdeki diger bayanlara göre cok daha olgunum. Eşimin duşundugu söyle herzaman her istedigimi yapan ve her sözume itaat etmeli sesini cikarmamali artik belirli bir yerden sonra bana sundugu hayat hoşuma gitmiyor sesimi cikarmaya başladim işine gelmedi. Eşimde biraz zaten namus olsaydi getirip 22 yaşinda erkek kardeşini bizim eve sokmazdi baya bizde kaldi iki kira ödemiyelim diye hep bahane buldu en sonunda herkes yoluna gider intikamim aci olur dedigim an ev arayip yolladi. Siz eşinizi bir erkekle evde yalniz birakip işe gidermisiniz? Diken ustundeydim odamdan cikmiyordum. Daha saysam neller var. Ona göre evlendim kendime bir hamal buldum hem bana hem kardeşime bakicak yok öyle dunya
Soran+1 yılTabi yapmaz kaynim bizim evde kaliyor dedigim zamanlar duyan herkes ben korkarim böyle şeyden diyordu haklilar. Olmaz böyle bir şey o gelmeden önce her şey yolundaydi. Geldi duzen kalmadi her şey bozuldu ayri eve cikti artik eşim onun acisinimi cikariyor bilemedim. Bilseydim böyle sonradan degişicegini evlenmezdim
Soran+1 yılAşiri cabuk oldu ailem demişti bu aile kani bozuk diye aptal kafam dinlemedi işte
Soran+1 yılIki yil konuştuk daha sonra eşim acele etirdi evlenelim diye. Benim icin erkendi daha herkes ilişkimizi duymasiyla evlendik. Ailem cok karşiydi. Gerci ailemin bana sunugu kişi daha berbatdi kendi sectigim ile evlendim. Yani söyle söylim ailem arkamda olsaydi her şey cok farkli olurdu
+1 yılİstemiyorsun çünkü sana sevgisi yok itici geliyor
01 Yorumla
Soran+1 yılBu adamin sevgisi herşeyi yalan menfaatcinin önde gideni
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSoğumuşsun
01 Yorumla
Soran+1 yılCok hemde
+1 yılyaslar kac ne zamandır ewlişiniz
01 Yorumla
Soran+1 yılYaş 24 ile 26 iki yilik evli
Araya soğukluk girmiş, gelince isinirsiniz
01 Yorumla
Soran+1 yılYarin bakalim anlicam ama hic icimden gelmiyor desem
+1 yıldüzelir sorun ne idiki
08 Yorumla
Soran+1 yılSorun cok fazla. Ve sanirim yalniz olmam işime geldi kafam rahat
- +1 yıl
anlatırsan dınlerım
Soran+1 yılKisa anlatim gitmek istedi memlete evet veya hayir demedim ben karişmiyorum dedim. Onun ustune evi yagmaladi eşyalara zarar verdi seni sevmiyorum diye cemkirdi daha sonra gidip arkadaşina beni cekiştirdi senin eşin anlayişli benim eşim kötu diye. O gunden sonra icimde birşeyler koptu gitti
- +1 yıl
adam değilmiş o uzak dur ondan tiksinç bir kişi midesi bulanır ınsanın neyapmayı duşunuyorsun
Soran+1 yılBir bununla kalsa iyi ama en son anlatigim şeyi yapti iyice sogudum ondan. Mesafeli olucam artik. Kendisi beni cok ozledi ama bende bir gram özlem yok
- +1 yıl
sana önerım yataga alma :D dsadsaads
Soran+1 yılKapidan kovsam bacadan gelir
- +1 yıl
bir şey diyecemde burada yazılmıyor :D
Sevmiyorsun herhalde
012 Yorumla
Soran+1 yılYaptiklarindan dolayi aşiri sogudum. Ve yalniz kaldim icin onun yoklugu bana daha iyi geldi.
Soran+1 yılBildigim tek şey var eskisi gibi hic bir şey olmicak. Ruh saglim duzeldi resmen gitigi gunden beri
Soran+1 yılRuh saglimi bozdu eşim. Istemdegim fedakarliklar yaptim onun zoruyla ve bu beni ondan baya uzaklaştirdi. Özelikli memlekete gitmek icin cikardigi tartişma esylara zarar vermesi bana davraniş sekli ondan baya uzaklaştirdi
Soran+1 yılInşAllah guzel dilekleriniz icin tesekurller. Yarin artik bakalim ne olucak.
Soran+1 yılEvet öyle. Bakalim zaman nellerin gostergesi olucak
Soran+1 yılUmarim tesekurller
Nası
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 798 cevap paylaştı.
+1 yılBoşanacaksın
00 Yorumla Ayrılda gel
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Ayrıl
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılyaramazsın da ondan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendine sor
01 Yorumla
Soran+1 yılSogudum sanirim
+1 yılvalla soğuma gelmiş
01 Yorumla
Soran+1 yılYaptiklarindan dolayi. Cok seviyordum eşimi ama yaptiklari artik belirli bir sureden sonra..
- Devamını Gör (7)
Devamını Gör(52)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eşim memlekete gitti ama dönsün istemiyorum. Acaba artık sevmiyor muyum, neden böyle hissediyorum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler