Çok seviyorum ama geri dönmek istemiyorum?

1ay öncesi çok güzel bir ilişkim vardı ben çalışıyorum o okuyodu 1ay içinde tanışıp sevgili olmuştuk ben onu çok seviyordum o bana hep seni seviyorum derdi hep telefonda falan annemle tanıştırdım annem çok sevmişti ama sonra keşke öyle bişey yapmasaydım dedim ayın 1inde buluşmuştuk geçen ay sinemaya gittik yemek yedik kent ormanı var kafesi falan orda oturduk dizime yatmıştı çok güzel bir gün geçirdik o gün o kadar mutluydum ki o gece uyuyamadım ilk defa böyle mutlu olmuştum farklıydı 2gün sonra ailemle aram bozulmaya başladı dedi neden falan sordum notları düşükmüş devamsızlıkları varmış tek çocuk bide ailesi çok kızmış babası o kızı bırakacaksın demiş karşı çıkmış vurmuş babası falan hiç inanmadım kendimi inandırmak istedim ama olmadı bana sen iyi insansın temiz kalplisin karşına benden daha iyileri çıkar gibi daha çok şey yazıp beni her yerden engelledi beni böyle mutlu eden bırakıp gitti tam 1hafta boyunca yazdım yalvardım yakardım onu o kadar çok seviyordum ki beni rahat bırak numaramı değiştirmeye mecbur bırakma diyince onu rahat bıraktım kendimi saldım gezdim tozdum sonra İnstagramdan arkadaşları ekledi kabul ettim aynı kafede geldik tesadüf falan değil Snapimi görüp hemen geldiler yüzüne bile bakmadım Sonra benim çalıştığım yere falan geldiler oturdular ilgilenmedim bakmamaya çalıştım onu unutmuş gibi geldi konuşabilirmiyiz falan dedi 2gün önce konuşcak bişey yok dedim önemli falan lütfen dedi konuştuk beni çok özlediğini hatasını anladığını barışmak istediğini söyledi hiçbirşey demedim baktım ilk bişey de nolursun dedi bende defol git gözüm görmesin seni dedim Merve nolursun dedi bende dedim bende sana beni bırakma nolursun demiştim sende bırakmak zorundayım demiştin şimdi yürü git seni görmek istemiyorum dedim iş çıkışıma kadar bekledi çiçek falan almış bu akşam da gelmiş napmalıyımya hala çok seviyorum ama beni ağlattı herkesin içinde sürünsün köpek gibi aşkımdan ölüyorum ama ona geri dönmücem arkadaşlar napyım çok seviyorum
Çok seviyorum ama geri dönmek istemiyorum?