Canim sen ona destek ol babanda olsa esinin onurunu kirmasin kimse istemiyorsan disariya cikmam askim de alttan al sevginle onu iyilestir evliligin ilk yillari olur boyle seyler biz neler atlattik ama rabbim dua ve gayret edenin yardimcisi oluyor onu alttan al suyuna git sende sefkati bulsun ki zamanla duzelecektir birakmayi dusunme
15 Yorumla- +1 yıl
Bırakmayı düşünmek dahi istemiyorum. Eşimi seviyorum da. Burada yazdıklarım eşimi kötülediğim anlamını taşımıyor. Eşim çok iyi merhametli biridir. Normalde de beni kısıtlamaz çıkma demez. Eve kapatma kendini der bana hep. Sadece numaralar böyle düşünceler sardı onu .
Ben eşime karşı korumacıyımdır. Kimsenin onu kırmasına müsaade etmemeye çalışıyorum. Babamın desteğini görmedim ben hiç ama eşim hep en büyük destekçim olmuştur. - +1 yıl
Haklısın eşim beni seviyor buna inanıyorum. Ve inanın elimden geldiğince destek olmaya çalışıyorum.
- +1 yıl
Amin inşallah teşekkür ederim
En İyi Cevaplar
+1 yılKarşına al konuş daha bir yıldan böyle ise ilerde hiç çekilmez hal alır.
03 Yorumla- +1 yıl
Birçok kez konuştum. Her defasında haklısın terapiste gidelim ben iyi değilim bırakmandan korkuyorum dedi. Ama bir değişim olmuyor malesef
- +1 yıl
Terapiste gittinizmi
- +1 yıl
Hep gidelim diyor ama bir niyetlenme yok
+1 yılPek de uzun olmamış galiba. Hatta derdini tam anlatamamışsın bile. Ne kadar süredir evlisiniz? İnsanlar kendi hayatlarındaki hataları başkasında kusur bularak kapatmaya çalışabilir.
09 Yorumla- +1 yıl
1 yıl 1 ay oldu. Evlilikten önce 1.5 yıl tanışma süremiz geçti.
- +1 yıl
Eşim bana fazla ilgi gösteremediğini düşünüyor. Bana karşı sevgisini belli edemediğini hissediyor ve bu yüzden onu bırakırım diye korkuyor.
- +1 yıl
Artık hayatında eskimeye başlamışsın. Olabildiğince kendini ondan geri çek. İşini gücünü problemlerini sorma. Başka şeylerden konuş.
- +1 yıl
Diğer davranışlarından özgüvenin olmadığı zaten çok belli. Adama arada iltifat et yahu.
- +1 yıl
Zaten işten güçten pek konuşmayız. Eşimle diyaloğumuz gayet iyidir.
- +1 yıl
Öv biraz onu.
- +1 yıl
:) biz zaten birbirimize sürekli iltifat eden bir çiftiz. İşin ters yanı eşimle olan ilişkimiz her anlamda çok iyi hep öyleydi. Kıskançlığı hep vardı ama normal bir düzeydeydi. Bebeğimizi kaybettik küretaj oldum bu olaydan sonra elimde kıskançlık durumu fazlalaşmaya başladı.
- +1 yıl
O zaman iş psikoloğu kalıyor
- +1 yıl
Evet. Bunun için de arkadaşlarımın bazıalrıyla konuştum gün ayarlayacaklar. burada yorum yapan arkadaşların bir çoğu sizin söylediklerinizi söyledi. Aklın yolu birdir :)
Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı. Derdini tam olarak açıklayamamışsın bence, tam olarak öğrenmek istediğin ne?
012 Yorumla- +1 yıl
Neden böyle yaptığını anlamıyorum . beni seviyor gitmemden ter etmemden korkuyor ama aldatmamla suçluyor ve olmadık olaylar dan benimle kavga ediyor. Eşim neden böyle davranıyor olabilir çözüm le yemiyorum ve bu olaylar karşısında ne yapmam gerekiyor nasıl baş etmeliyim bilemiyorum . ne yapmalıyım. Yardım istiyorum?
- +1 yıl
Eşimin ablasına gidiyorum bir sokak üstümde oturuyor. Ben oraya gitmiyormuşum yalan söylüyormuşım aldatıyormuşum iddaası bu. ablanı ara sor bana inanmıyorsun madem dediğimde gerek yok sormaya sen tembih le misindir ablamları diyor.
- +1 yıl
Evet. Geçen kandil günü kayınvalidem de görümcemdeydi hep beraber pisi yaptık tüm günüm orada geçti ama eşim bana inanmadı. Kayınvalidemi aradım konuşturdum ona dahi inanmadı . ertesi gün bana haklısın ben kafamda kuruyorum iyi değilim bırakmandn çok korkuyorum dedi. Ama hala içinde şüphe var biliyorum hissettiriyor. Böyle yaparak bizi çok yıpratıyor. Bu aralar sürekli benimle kavga ediyor. Yoktan sebeplerle kavga çıkartıyor sesimi çıkartmıyorum susup alttan alıyorum ama çok çaresiz kaldım
- +1 yıl
Abisi 3 gün önce hapise girdi. 1 ay önce 8 haftalık bebeğimizi kaybettik küretaj oldum. Benim babam la arası bu aralar kötü babam eşimin gururnu incitti. Ama bence en önemlisi esrar kullanıyormuş eşim haftada 1 - 2 kere.
Son 2 haftadır içmiyor bana söz verdi. sanırım o da bunaltıyor onu. Esrar bildiğim kadarıyla insanın beynin de kurgular yaptırıyor. Şimdi de içmiyor die çok sinirli. İçin de beynin de olmayan şeyleri kuruyor. çıkmazda kaldım
- +1 yıl
Teşekkür ederim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
+1 yılNe güzel işte çok seviyor demek ki seni. Seven erkek kıskanır malum!
317 Yorumla- +1 yıl
Seviyor. Sevgisinden şüphem yok. Ama gerçekten çok da fazla kırıyor beni. Görümceme gidiyorum (eşimin ablası) ki evi benim evimin bir üst sokağında sen beni aldatmaya gidiyor. Allah tan kayınvalidem eltim görümcem şahitti bana. Seven erkek sevdiğine hakaret edip onu hergün ağlatır mı?
- +1 yıl
Evlenmeden önce kıskanmıyor muydu?
- +1 yıl
Evet hep kıskanıyordu ama bu kadar ileri hiç gitmemşti
- +1 yıl
Yanlış bir karar vermişsin o zaman evlenmekle. Kıskanmakta sevgi göstergesi falan değildir ayrıca. Malesef bunu ancak evlenip bir kaç çocuk doğurduktan sonra farkedebiliyorsunuz.
- +1 yıl
Çocuğumuz yok. Gebe kaldım fakat bebeğimiz 8. Haftada öldü küretaj oldum. Zaten eşim de bebeğimiz öldükten sonra böyle aşıraya kaçmaya başladı
- +1 yıl
Çocuk kısmı geneli yansıtması adına bir örnekti.
Yapabileceğiniz tek şey eşinizle bu konuyu konuşmak. - +1 yıl
Anladım. Çok konuştum. çok ufak bir değişim oldu sadece. içineki o şüphe beyninde kurdukları gitmiyor ama
- +1 yıl
Aklıma başka bir şey gelmiyor malesef.
Evlilik terapistiyle görüşün diyeceğim pek mümkün olmayacak gibi bir his var içimde. - +1 yıl
Kendisi gidelim terapiste ben iyi değilim diyor ama gitmek için de bir hareket göstermiyor
- +1 yıl
Kaçırma bu fırsatı o zaman sen üzerine düş.
- +1 yıl
Terapist araştırması yapıyorum. bütçemize uygun ve iyi olduğunu düşündüğüm doktordan randevu alacağım zaman eşimle paylaşacağım. O zamanki tepkisi ne göre hareket edeceğim
- +1 yıl
Bence iyi bir plan 👍
- +1 yıl
Umarım
- +1 yıl
İşe yarayıp yaramayacağı ayrı bir konu.
En azından bir başlangıç ama. - +1 yıl
Haklısın
- +1 yıl
İnşallah işe yarar. Yok yere eşimi kaybetmek istemem eşim çok iyi biridir aslında. Vicdanlıdır merhametlidir sadece bana karşı bu aralar böyle
- +1 yıl
Zamanla düzelecektir bu durumda
Nasıl neden sizi kıskanıyor ve sizden şübhe etmesine ne sebeb oluyor?
03 Yorumla- +1 yıl
Eski ilişkileri ve kadınların aldatma hikayelerini okumuş zamanın da. onlar yapmış sende yaparsın diye düşünüyor
- +1 yıl
Kendi yaptıklarını da kabul ediyor benim eşim sanırım biraz tuhaf
+1 yılSenden daha uzun yazanlarda oldu.
Eşin sana güveniyor demekki böyle şeyler kuruyor kafasında01 Yorumla- +1 yıl
Güveniyor mu?
+1 yılSevgisini sorgulamalisin bence. Kendinin suçlu olduğu bir durum mu var acaba sana karşı bir seyler kurgulayarak geliyor.. dusunmek lazim.
01 Yorumla- +1 yıl
Bilmiyorum ama eşime güveniyorum. öyle aldatacak biri değildir eşim
- Aşk İlişkileri konusunda 752 cevap paylaştı.
+1 yılerkenden evlenmişsin ne acelen vardı sanki... Erken evlenince böyle sorunlar çok oluyor malesef...
03 Yorumla- +1 yıl
Erken olduğunu düşünmüyorum 22 yaşımda evlendim eşim 26 yaşındaydı. Tabi bu işlerin pek yaşla da alakası olduğuna inanmıyorum .
- +1 yıl
Doğru kişi olduğuna emin olmadan evleniyorlar bence... neyse umarım düzelirsiniz 😊
- +1 yıl
İnşallah Teşekkür ederim
+1 yılsana iftira atıyorsa kişi kendinden bilir işi der geçerim
00 YorumlaTakıntılı demekki, buda onun senden daha çirkin hissetmesinden kaynaklaniyordur
08 Yorumla- +1 yıl
Aslında kendini beğenen biridir. ama bana sürekli benim göze çarpan biri olduğumu söylüyor.
- +1 yıl
Gebeydim 8 haftalıkken bebeğimizi kaybettik küretaj oldum o zamandan beri böyle. takntı haline gelmesinden kprkuyoım
- +1 yıl
Teşekkür ederim
- +1 yıl
Kayınvalidem ve görümcem ki özellikle kayınvalidem eşime çok kızdı. Bu konuda sağolsınlar beni yalnız bırakmıyorlar
+1 yılKendine güveni olmayan erkeklerin vazgeçilmez kıskançlık krizine yol açan halleri bunlar
013 YorumlaKendine güveninin olmayışını ben de düşündüm . bu problemi nasıl aşarız diye düşüınüyorum o
- +1 yıl
Ondan daha ön plandaysan onun acizligi bu seni baskıyla sindirmeye çalışma psikolojisi
- +1 yıl
Peki bunun için bir çözüm önerin var mı?
- +1 yıl
Ondan ön planda olduğumu düşünmüyorum . ama eşimin öyle bir düşüncesi var mı bilmiyorum
- +1 yıl
Esin herhangi bir madde kullaniyormu
- +1 yıl
Esrar kullanıyordu 2 hafta oldu hemen hemen kullanmıyor. Onu da çok değil haftada bir tane içiyormuş
- +1 yıl
Bak eşinin bir kişilik sorunu var kafasında olmayanları oluyor gibi yaşar ve bunu böyle görür seviyorum su bu boşver bunları kendisi paranoya hastası ve sana hayatı. zindan eder tedavi olmazsa
- +1 yıl
Peki terapist yardımcı olabilirmi
- +1 yıl
Terapist tabiki yardımcı olur ama bunu birazda eşin kafanda cozmesi gerek Allah muhafaza böyle tipler ciddi sorunları olan kişiler birleşirken zevk aksan baskasinimi hayal ediyorsun bile der
- +1 yıl
Kafasında kendisi çözmeye çalışıyor o yüzden bu aralar sinirli . terapist araştırıyorum bende
- +1 yıl
Allah kolaylık versin senin içinde zor
- +1 yıl
Teşekkr ederim dinlediğiniz için. Amin
- +1 yıl
Rica ederim acil şifalar
+1 yılAdamin sorunlari var piskolojik destek almali bence hic normal değil acik bir bayan misin?
00 Yorumla
+1 yıleşinii gerçektenn Aldatıcann sonrada iftiraa Attınn Diyee Aldattım Senii Diceksinn Bencee :)
02 Yorumla- +1 yıl
Problem çözme mantalitene hayran kaldım 👏 eşim benim için değerli. Onu kaybetmeye çalışmıyorum ben sen derdimi yanlış anlamışsın sanırım
- +1 yıl
afyonluyum benn güvenn sonuzdurr bizdee instagramım oguzhankokenk buu yazarsan 2 dk konuşuruz sonra engellersinn lütfenn bakk
+1 yıleşin kiymetini bilmior sacmaliyor kendine takma kafana hayatim
00 YorumlaBelkia yrilmak icin bahaneler yapiyor
010 Yorumla- +1 yıl
Bazen bana da öyle geliyor ama sonra benden özür dilemesi konuşmaları boşanmak için yapmadığını gösteriyor . ama gerçekten asıl problemi çözebilmiş değilim
- +1 yıl
Bende ayrılmak için yapıyor sanıyordum. Hatta bir kere kesin diye düşünüp eşyalarımı topladım gidiyordum ama izin vermedi. beni çok sevdiğini kaybetmekten kortuğu için pimpiriklendiğini söyledi. Acaba psikiyatr ne kadar yardımcı olır
- +1 yıl
İnşallah kabul eder gitmeyi. Etmezse yine kavga çıkartrsa başka çözüm gelmiyor aklıma
- +1 yıl
İnşallah canım. :)
- +1 yıl
Teşekkür ederim iyi geceler
+1 yılIsin gercekden zor senin be
02 YorumlaEvet zor. Demin bile kavga ettik. Bunun için fikir arıyorum . denemediğim bir fikir söyleyen okursa onunda deneyeceğim. Olmadı terepiste gitmek için ikna etmeye çalışacağım. O da olmazsa boşanmayı düşüneceğim. Boşanmak istemem seviyorum eşimi ama bu şekil dede ikimiz de çok yıpranıyprız
- +1 yıl
Yazsana sen bir bana
işin zor surekli ispat inandırma halindesin
05 Yorumla- +1 yıl
Evet maalesef öyleyim. ve bu durumdan kurtulmak için bir çare arıyorum. Ben aldatan çiftlerin evladıyım maalesef. onların hatasını bir ömür ben çektim. Allah şaşırtmasın kendime sözüm var benim.
- +1 yıl
Açıkça demedi. ama anladığım iması bu.
- +1 yıl
Hayır öyle bir problemimiz yok.
+1 yılyaseminn bişiyy dedimm benn sanaa?
00 Yorumla
+1 yılYakında şiddete de başvurur demedi deme.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 542 cevap paylaştı. Sende ayni sekilde davran. Hatasini anlar
010 Yorumla- +1 yıl
Emin ol denedim beni anlasın diye. Ama umurunda olmadı. Benim vicdanım rahat dedi gitti uyudu :)
- +1 yıl
Evet vicdanen rahatım. eşimi öyle mutsuz yüzü asık gördükçe içim içimi kemiriyor sadece
- +1 yıl
Neye göre suçlu? Sosyal hayatım sıfır üniversiteden arkadaşım var dı 3 tan hepsiyle eşimin de katkılarıyla aram bozldu. bütün gün evdeyim ya da görümcedeyim. Ben evdeysem de görümcem bana gelir
- +1 yıl
Niçin?
- +1 yıl
Kimseyle özel konuşma yapmıyorum üzgünüm
+1 yılkıskanclık olayı bene ozguven eksıklıgı
00 YorumlaOndan uzaklastinmi ayrılmayı dusunuyormusun
00 YorumlaSeven insan kıskanır
02 Yorumla- +1 yıl
Ahahah kocam da böyle diyor 😀😀 ama asıl sebep kıskançlık değil. 🙂
Isin cok zor senin ya
00 YorumlaDemekki bir hata etmissin
00 YorumlaTerapiste gidin
00 YorumlaSevisssss sikis onunla
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Bosan
010 Yorumla- +1 yıl
Boşanmak basit bir yol ben eşimi kazanmaya çalışıyorum. Eğer gerçekten artık yol kalmazsa evet mecburen son çarem boşanmak olacak korkarım
- +1 yıl
Şuana kadar benim bir yanlışım olmadı. Ama annem babamı aldattı. sanırım burada anasının kızı profiliyle suçlanıyorum
- +1 yıl
Bu olay olalı yıllar oluyor ben 7 yaşımdaydım. Eşim babamla tanıştığında öğrendi.
- +1 yıl
Evet biraz halamda biraz amcamdan çoğunlukla yurtta büyüdüm
- +1 yıl
Ama o böyle düşünmüyor. Daha önceki kız arkadaşları aldatmış. Bir de aldatan kadın hikayeleri okumuş. Sanırım psikolojisini bozmuş
Gizli Üye(36-45)+1 yılAldatmissin demekki 😁😁😁
00 YorumlaMesaj atarmisin
04 Yorumla- +1 yıl
Ne için
- +1 yıl
Uyucamm 😊
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem