Ben kendimce gayet güzel bir kızım eşimde benim için gayet yakışıklı bir erkek. Ama ben eşim herhangi bir kızla konuştuğu zaman kafayı yiyorum. Bugün eşimin aynı odada çalıştığı iş arkadaşının eşi gelmiş. Kızı bana anlatırken aynııı senin gibi aynııı neden dedim o da araştırmacı senin gibi tanısan çok seversin yaşı yaşınada yakın falan dedi. Eşimle aramızda 9 yaş var. Benden büyük. Beni bi kıskançlık aldı. Eşimin ona yan gözle bakmayacağını biliyorum. Ama mevzunun ne olduğunu neden kıskandığımı bile bilmiyorum. Eşimin etrafındaki dişi sineğe tahammülüm yok. Eşim kıskançlık huyumu bildiği için bir kız karşıdan yürüyorsa kafasını çevirir bana bakar ya da önüne bakar. Onu bu hale getirdiğim için bile üzgünüm. Sevmek özgür bırakmaktı hani 🤦🏻♀️ Benim ki hastalık mı ne yapmam gerekiyor nasıl yenicem bu durumu bilmiyorum. Böyle olupta kurtulan var mı? Eşimi kıskançlıklarımla boğmak ve kendimden uzaklaştırmak isteyeceğim son şey ama gereksiz kıskançlık karşı tarafı boğar. 3 yıllık öyle bir ilişkim vardı. Aşırı kıskanılmanın ne kadar bunaltıcı ve yıpratıcı olduğunu biliyorum… Ama kendime bir çözüm bulamaz oldum.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
uzman bir destek almalısın bu aşırı kıskanclıgın sevgiyle baglantılı oldugunu düşünmüyorum bir güven ve özgüvensizlik olayı var burada bence
Eşime ben destek alıcam desem der ki saçmalama ben böyle seviyorum seni. Çünkü bunu onunla konuştum kıskanmak bana zarar veriyor diye. Fakat konunun güven ya da özgüven eksikliği olduğunu düşünmenize üzüldüm. Kıskançlığım eşimle beraber başlamadı 6 yaşındayken teyzem kucağına bir çocuk aldı ve sevdi diye 3 gün ağlamıştım. Hayatımda çok sevdiğim insanlar sadece beni sevsin istiyorum. Becerilerimin ve güzelliğimin farkındayım. Eşimse güvenimi kıracak hiç bir şey yapmadı…
üzülmenize neden söylediğime nedenmi paylaşamamak hep ben demek sadece ben demekde tıp dilinde özgüvensizlik olarak adlandırılıyor altında yatan nedeni sebebi bulmaya çalışıoyorlar 6 yaş dedin daha öncesini hatırlamazsın ama var bişey canım bunu seni suclamak için demiyorum kırmak içinde demiyorum tecrübeyle sabit söyledim şükür artık eskisi degilim:)
Aslında kıskançlığın hep buna bağlı olmasına üzülüyorum sadece bu iki sebep olmamalı ama bilmiyorum şu an hamileyim allahın izniyle doğurduğum zaman destek kısmını düşünmeliyim sanırım.
ooo allah analı babalı büyütsün inşallah saglıcakla al kucagına :) neden öyle dedim kısaca özetlim 26 yaşında kızım var nişanlı oda öyleydi düşün ben annesiyim bana bile nefes aldırmıyordu destek aldı şu an iyi kendide memnun bende cevreside:) nişanlısıda iyi bak kendine
dogal birsey takılma fazla sonucta sevıyorsun kıskanmak ıyıdır ama hastalık ve takındı derecesıne döndurme ısı
Eşiminde onu kıskanmam hoşuna gidiyor ben dozunu ayarlayamamaktan korkuyorum bazen ayarlayamadığıma eminim
aynen bazen ayarlıyamazsın kıskanılmak guzel bır duygu ama asırıya kacarsan ıtıcı olur ve sogur mesela arkadaslarına karısma telefonuna bakma bıraz cool ol hobı edın bıraz o senı kıskansın evde kendını gelıstır kıtap oku kısısısel gelısım psıkolejı kıtapları okursan esını okuyabılırsın bırsey sormadan :)
Arkadaşlarımızla görüşmeye sektörümüzden dolayı vakit bulamıyoruz biz sinemacıyız. Telefonumu o benim kurcalar ben onun kurcalamam gerçekten aldatacağı düşüncesi yok aklımda. Etrafında kız olmasın istiyorum tabi ki namümkün 😂 ama desteğin için çok teşekkür ederim 😇
rica ederım de sonucta ınsanın herzaman yanında bırılerı olur sen onu kıskanma o senı kısknaın bıraz cool ol santrac oyunu mısalı anladın dedıgımı ınsallah
Evet anladım çok mersi 🤓
bol sans :)
eşine bunu anlat çok kıskanç olduğunu ve sana sayğı duysun ona göre de davransın
Allahtan biliyor modum düşüyor resmen söylememe gerek kalmadan anlıyor düşündüğün gibi bir şey yok diyip sarılıyor. Şükür 🙏🏻
Oooo seni kıskanıyor mu peki kaç yaşındasınız bu arada?
eşine ve kendine güven onun ilgisini üzerinde tutarsan sorun olmaz
Abartma bence boğarsan sıkılır
Haklısın 🥺
Başarırsın sen
Hasta veya özgüvensiz olmalısın
Eşin senden soğur benden demesi acilen tedavi ol.
Benimde tek korkum bu 🥺
Kizkanmak sevgidir iyidir
Fazlası zarar değil midir bilmiyorum 🥺
Fazlasi asiri zarar zaten yerinde kizkanacan sende fazla yapma biliyon bide
Ah söylemesi ne kolay tamam deneyeceğim ☺️
normal bu
Öyle mi diyorusun biraz içim ferahladı ama bu kadar kıskanç oluşum onu sıkboğaz etmez mi?
ederse etsin canım ne var
Burdaki herkesin aksine sanki huyumdan vazgeçememiş iç sesim gibi cevap veriyorsun 😏
olur öyle şeyler :D