Karımı çok kıskanıyorum, ne yapmalıyım?

3 yıllık evliyiz. Eşimi çok seviyorum. Arkadaşlar konuya direkt giriyorum.
Eşim hem iç hem de dış olarak müthiş birisi, ben çok kötü yetiştiğim için onu hayatımdaki en büyük şansım olarak değerlendiriyorum. Onun o beyaz teninde kaybolmak istiyorum... Arkadaşlar eşimi sürekli kıskanıyorum. Ona sevdiğimi sürekli hissettiriyorum. Ya açıkçası biraz da şımartmak istemediğimden çok sırnaşmıyorum ama öpüp kokluyorum yani. Mesela o yattıktan sonra daha çok öpüp kendi üstümdeki yorganı da ona veriyorum üşümesin diye :) Onu kaybederim diye çok ama çok korkuyorum. Bu arada o da çalışıyor, başka erkeklerden birisi ona başka şekilde bakar başka şekilde düşünür diye çok korkuyorum arkadaşlar, ya lütfen bana yardım edin, ben ne yapmalıyım? Eşime bir kere bunu anlattım burnumu ısırıp “seni yerim derken şaka yapmıyordum” fslan dedi güldü. Bu kıskançlığım korkuya döndü ve çok korkuyorum, eve gidene kadar ödüm kopuyor. Bir an önce onla buluşmak için dua ediyorum. Bu arada hediye alıyorum sık sık, eve çiçekle vs gidiyorum, hediyeleşmeyi çok seviyor. O da bana öyle yapıyor :) Arkadaşlar lütfen yardım edin eşimi çok seviyorum ama çok kıskanıyor ve korkuyorum, ne yapmalıyım? Teşekkürler? :)
Karımı çok kıskanıyorum, ne yapmalıyım?