Günümüz ilişkilerinde herkes bir sosyal medya aşığı olmuş, sevgiliye olan aşktan önce geliyor bu hatta. Peki aldığı nefesi sosyal medyada paylaşan, hayattaki amacı bile bu olan bir sevgiliyle nasıl başa çıkardınız, ne yapardınız?
Hayat sosyal medyada değil sokaklarda, ayrılırdım!
Sosyal medyada gelecek beğeniler benim de hoşuma gider, beraber paylaşırdık!
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hayatı Instagram'da paylaşmak için yaşayan bir sevgiliniz olsa ne yapardınız?
Artık her şey o kadar basit ve namahrem bir hale büründü ki kimse kimseyi eleştiremiyor normal görüyor ki normal olan bir şey yok tabi ortada. Araştırmalara göre o kişiler narsist olarak tanımlanıyor ve ruh sağlığı hastalığı kategorisine de girdi sanırsam adı vardı ama hatırlayamıyorum. Üzülüyorum açıkcası hayatı mutlu bir şekilde yoğun bir şekilde giden bir insanın aklına gelmez böyle şeyler. Karakteri oturmuş ve hayattan ne istediğini bilen birey olmak gerçekten bu devirde zor. Bir şeylerin kurbanı seçilmişiz hep. Sosyal medya da bunlardan bir tanesi. Yapacak bir şey var mı? Pek yok insanın kendisinde bitiyor her şey insan kendi kendine yetebilmeli. Bundan memnunsa bunu değiştirmek pek mümkün olmayabilir. Çünkü eninde sonunda bunu tekrar yüzüstüne çıkaracaktır, baskılamak çözüm değil maalesef🤷♀️
Tamam olabilir, gayet doğal bir şey. Sırf tutup bunun için ayrılmazdım. Elimden geldiğince de ona yardım etmeye çalışırdım. Tabii ona başka güzel şeyleri de gösterirdim yalnız kabul etmiyorsa yine karışmazdım. Sonuçta kendisinin bileceği iş. Ne o bana, ne de ben ona karışabilirim, karışmaya hakkım yoktur. Yaptığı da yanlış bir şey değil :D
Parayı basar ona takipçi satın alırdım. Güzel fotoğraflar çeksin diye profesyonel bir fotoğraf makinası alırdım. Her tatlimde onu farklı bir yere gezmeye götürürdüm. Fotoģraflara dislike atanı bulur döverdim. Hikayelerini kırmızı kedi yayın evine gönderirdim. Mesela yani 😃😃😃İnandınız demi.😂😂😂
Neyi atıyor evlenince akılsız telefon kullanacağız. Hayatımda hiç bir uygulama istemiyorum.
Valla gerçekten öyle birisini seviyorsan uyum sağlayacaksın :) Çok çok aşırı olmadığı sürece bende onunla beraber pozlar vermeye falan çalışırım :) Ama kendi açımdan konuşayım hiç sevmem fotoğraf çekinmeyi belki arada sırada olabilir önemli anlarda etkinliklerde nadiren :)
Kendi hesabımı kapatırdım. O istediği gibi paylaşım yapsın; hesabımı kapatmamış olsam, yok şunu beğendin yok bunu beğendin ya da niye paylaşımıma yorum yapmadım niye beğenmedin şunu sil şunu takibi bırak... vs hiç meşgul olmak istemem. Fotoğraf mi çekecek gülümse geç 😂
Yediğim yemeğin teker teker fotosunu instagrama atan birisi değilim ama atmayıda severim.. Bizim ilişkimize engel olmuycaksa kesinlikle sorun olmaz. Taa ki sorun olacak noktaya gelirsede ilişkiyi bitirme yanlısı olduğumu ona bildiririm. Sonucta sevgilim seyma subası gibi olamaz yanii :)
git kızım ananla çekil ama evde olsun altınada heştekle deki benimki beni bıraktı sen bu kafayla gidersen daha çok ananın yanında o evde kalırsın dedi yaz söz ben burdan beğencem he bide geri dönme he senin şimdi beyninde folofoş olmuştur flaştan ayrıldık yani bilgin olsun derim :)
Öyle bir saçmalık olamaz... Hayatı Instagram’da yaşamak da neymiş? Öyle Aşk mı olur? Yüz yüze görüşmedikten sonra göz göze bakmadıktan sonra ten tene değmedikten sonra Ne anlamı var Aşkın? Ha buradaki tenden kastım yanlış anlaşılmasın el ele tutuşmak, sarılmak diyorum
Sosyal medya hesabım yok buradan başka. Ve kullanan insanlara baktığımda genelleme yapmıyorum ama tadını kaçırmışlar. Bagımlılık gibi birşey ve farklı karakterlere bürünmüşler. Gerçek hayatlarından uzak bir hayat yaşıyorlar anlam veremediğim konuda bu zaten. Hayat 7/24 foto paylaşmak tanışmak konuşmak insanları uyutuyor aptallaştırıyor.
Sosyal medyayı kendimizi sergilemek adına kullanırsak pek güzel sonuçlar elde edilemez ama bir de olaya şöyle bakın. Gururla herkese ben bu adamı seviyorum. Beraberiz şöyle anılarımız oldu onları sizinle paylaşıyoruz diye bakarsak sosyal medyada paylaşım yapmak sorun yaratmaz. Özetle her şey bakış açısı ama işte ayrıldıktan sonra resimleri silmek zorunda kalanların olması da hiç hoş değil
Sosyal medya ile ilişki yaşarmış gibi kullananları pek sevmiyorum. Benim bile tek sanal ortam hesabım bu burda bile fazla süre kalmıyorum.. :) Sosyal medya hayatı olmuş biriyle anlaşabileceğimi sanmıyorum.
Tercih onun ama ilk önce alır karsıma konusurdum eger çözemezsek herkes kendi yoluna demek zorunda kalırdım. Ama işin bu duruma gitmeyecegını düşünüyorum
Takılmazdım. Çünkü ona buna hava atmaya çalışan, hep herkesin gözü bende olsun diyen biriyle vakit geçmez. Kendine saygısı ve güveni yok diye düşünürdüm.
Şıklardan ikisi de degil... sosyal medyada 1-2 fotoğraf evet ama sürekli paylaşım varsa onu kabul edemem... hele ki ikimiz arasında onceligi o ise gitsin sosyal medya ile evlensin...
Hic sevmem oyle tipleri. Dag komandosu gibi telefonu ve kamerasi acik fotograf cekmek icin nobette bekliyor.. Gencligi olduren sey bu aslinda gunumuzde
Kawga ettik her seferin de her seferinde lanet olsun lanet degisik degisim tipler like ler yalanda sevgi mesaj ki yorumlar inceden yuryenler 3 senelik iliskimden vaz gecdim oysa ölurdum ona
Otu boku internete paylasicaksa hic bastan girismem mevzuya oyle bos insanlar onlar gosteris meraklisi oluyolar ne yapsa fotolarini cekip atar mahremiyet diye bisey yok
Hayat sosyal medyadan ibaret değil. Hayattan bir kare yakalayım derken hayatın kendisini kaçırmak, çektiğin fotoğrafları ölümsüz kılarken anıların silik kalması gibi ironik bir durum..
İnternet hesaplarında özel hayatın paylaşılmasını sevmem.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Paylasimlari olabilir ama herseyi paylasmakda sacmalik. Gunumuzde bir yere gittikleri zaman ilk foto cekerler etrafina bile bakmazlar o ani yasamazlar amac foto cekmek ve paylasmak.
En İyi Cevaplar