Ne zaman paylaşım yapmaya başlayabiliriz? Yani sizin için çok yakın değil ama saygı açısından süre ne olmalı? mesela ölen kişi, teyzenizin kocası ya amcanızın eşi...
Ne yaşıyorsunuz yaa öldü eee reklam yapalim Cok yakin değil eee sen zor taniyon Kendini acindirma cabalari felan tamm ergen Cevap 40 gün yas tutulur 41 günün sabah 03 00 ile 03. 01 arasi paylasim yapilir sayet bu süre yapilmazsa 40 gün daha beklenir böyle gider 😉
Şahsi hesabımı durdururum çünkü bir anlamı yok , isletmem bir iştir hayatın olağan akışına aykırı, hesabında iki ay paylaşım yapmadan kim farkedecek bekle bir gör bakalım ne ifade ediyorsun insanlar için al sana test etme fırsatı
Evet olabilr haklısın hatta kişisel alan yaratmaya , kitap okumaya vs daha çok zaman yaratmak için iyi bir vesile Tşkler Ama bazı insanlar nedense direk saldırıyor senin gibi düzgünce cvp verilebiliyormş... salklar görsün 🙈
İşte 1 ay boyunca paylşmamak saygı Ben kuzenlerim mesela benim yakınma bişey olsa asla düşğnmeden 2gün sonra paylaşım yaparlar Niye bu kadr garip geldi ince düşünmem?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ne yaşıyorsunuz yaa öldü eee reklam yapalim
Cok yakin değil eee sen zor taniyon
Kendini acindirma cabalari felan tamm ergen
Cevap 40 gün yas tutulur 41 günün sabah 03 00 ile 03. 01 arasi paylasim yapilir sayet bu süre yapilmazsa 40 gün daha beklenir böyle gider 😉
cenaze paylaşımı yaparsın vefat edince işte aradan 3-4 gün geçer normal paylaşım yaparsın
Bence ayıp olur ya, çok yakın değil mi?
maks4-5 gün işte
Ben ömrü hayatımda bu kadar naif , güzel dert gormedım.
Dert değil ki öylesine bi soru
1 hafta sonra olabilir
Tşkler ama bence az
Rica ederim o zaman 1 ay olsun
Tşkler 😃
Rica ederim ne demek
Çokta önemli değil paylaşım yapmak
Sen aktif olsaydın diye düşün, öyle cvp ver
Gereksiz ben senden çok daha aktifim uluslararası bir isletmem var
Sosyal medyada aktif demek istedm of yarşmaya çevrdn 😃
Sosyal medyada aktifim zaten günde 7-8 ülkeye gidip dükkan acamam instamessage ekran görüntüm zaten profilimde var
Yani bi akraban vefat etse Allah korusun, önemli değil paylaşım yapmym diye Instagram ı kapatıcan doğru mu anladım😃
Şahsi hesabımı durdururum çünkü bir anlamı yok , isletmem bir iştir hayatın olağan akışına aykırı, hesabında iki ay paylaşım yapmadan kim farkedecek bekle bir gör bakalım ne ifade ediyorsun insanlar için al sana test etme fırsatı
Evet olabilr haklısın hatta kişisel alan yaratmaya , kitap okumaya vs daha çok zaman yaratmak için iyi bir vesile
Tşkler
Ama bazı insanlar nedense direk saldırıyor senin gibi düzgünce cvp verilebiliyormş... salklar görsün 🙈
İlber Ortaylı Yaz google bol bol dinle ansiklopedi gibidir
Tamam dostum tşkler ama okumayı daha çok seviyorum 🤭
Rica ederim
4 5 gün sonra
İlginç.
Neden ayıp olmasın diye bir ay paylaşım yapmıcam, saygı için az mı diye sormak istedim
Saygılı olmak mi ilginç?
Göstermelik saygı saygı değildir. Sen saygı duymuyorsun. Sorduğun soru paylaşım yapsam acaba ne zaman sonra beni yargılamazlar?
İşte 1 ay boyunca paylşmamak saygı
Ben kuzenlerim mesela benim yakınma bişey olsa asla düşğnmeden 2gün sonra paylaşım yaparlar
Niye bu kadr garip geldi ince düşünmem?
Anlaşamıyoruz.
Ahahah anlaşamıyoruz shsh
Çok yorulacaktım.
Ahah çok komik, güldüğinz konudan belli zeka düzeyiniz
Önümüzdeki pazar bana Ankara 'yı gezdirir misin?