Biri ile nişanlanırlar kendinize yeni instagram hesap açarmısınız? ben olsanın ne yapardınız?

Selam,

Şöyle fikrinizi almak istedim kısa kesicem umarım.
Ben Mayıs ayında biri ile konuşmaya başladım, ağustosta da konuşmayı bıraktık işte ufak tefek bileyler oldu güzel bi şekilde bitirdik mecbur bitirdik yani ama çok üzgündük. O ara bana biri mesaj attı ve iki üç dört gün anca konuştum onunla. Yani konuştum dediysem mesajlarda bişey yok işte kimsin ben şu şurdan felan şeyler. Baktım tuhaf biri cevap vermedim Bidaha. Neyse bir ay sonra tekrar baştaki konuştuğum oğlan bana mesaj attı ve konuşmaya başladık herşeyi hallettik şu an da sevgilim hatta ve yakında nişanlanmayı düşünüyoruz.

Şimdi şöyle, ben çok ince düşünürüm herşeyi, diyelim ben nişanlandım ve profilime onun fotoğrafını koydum, sizce o iki gün yazıştığım oğlan mesajları çekip ona atar mı ben bu kızla konuştum gibisinden bi piskopatlık felan?

Şimdi yeni hesap açsam bile mesajlarda adımı yazdığı var benle ilgili bildiği şeyler işte nerelisin felan gibi.

Panik oldum be yapmalıyım
Biri ile nişanlanırlar kendinize yeni instagram hesap açarmısınız? ben olsanın ne yapardınız?