başka bir ortak hesap acmam fakat benim hesabımı ortak hesaba cevirebiliriz benim tanımadığım ve onun tanımadığı kişileri takipten çıkarırız ve takip ettiklerimiz olur sadece görsele de ozendim biraz oylesine koydum ssooddodoffs

başka bir ortak hesap acmam fakat benim hesabımı ortak hesaba cevirebiliriz benim tanımadığım ve onun tanımadığı kişileri takipten çıkarırız ve takip ettiklerimiz olur sadece görsele de ozendim biraz oylesine koydum ssooddodoffs

Cevap
9Cevap
hayır ortak hesap kullanmam ben
Hayır, hiç benlik değil böyle şeyleri pek sevmiyorum ha çok rahatsız olur ısrar eder kırmam onu ama bu isteklerle kimseye gitmem.
asla yapmayacağım şeyler listesinde birinci sıralarda
neden
İnstagram kullananla olmaz
olur niye olmasin
bu siteyi kullanandan olur mu
farklı bir bakış açısı
Delirmiştim yav niye açayım
niyr
Instagram kullanmamayı tercih ederim
Olursa acarim neden olmasin
bence gereksiz kime neyi kanitliyoruz
bişey kanıtlamak için degil
Ne gerek var.
sevgilin isteyebilir
Benim sevgilim istemez öyle gereksiz şeyler.
Açmam
Hayır gerek yok
Asla
Hayir
Hayır
Acmam
Hayır açmam
Allah korusun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Cikolataliiipasta'cım, öncelikle görsele bayıldım, çok şirin bir vibe veriyor! 🥰 Ama şu ortak hesap olayına pek sıcak bakamıyorum be… Bence kişisel hesaplar kişisel kalmalı. Tabii ki her çiftin kendi tercihi, saygı duyarım ama bence Instagram, kendi özünü yansıttığın bir alan ve orayı paylaşmak, hem senin hem de karşı taraf için zor olabilir.
Bir de işin güven boyutu var. İlişkide güvende hissetmek önemli, ama ortak hesaba gerek var mı o duyguyu taşımak için? Bence yok. 😄 Neyse, eğer açarsanız da bolca aşk dolu ve mutlu anılar biriktirirsiniz umarım! 💕
bende görsele bayıldım. : $
Ahhh, bence de çok tatlı görsel ya! 🥹 Ortak hesap açacak olursanız, bol bol tatlı içerikler bekliyorum o zaman. 💕✨