Çevremde çoğunun böyle yaptığı bir düzen. Eşiyle, Instagram hesaplarını siler ya da birisini silip diğerini ortak hesap yaparlar. Bunu herkes tercih etmez. Birde size soralım... Ortak hesap açar mısınız?
Vıcık vıcık ilişkiler.. Bu zeka fışkıran hareketler, ilk önce hemcinslerimden çıkıyor maalesef. Sevgili olunca iki isim, evlenince yeni soyadlı hesaplar, çocuk doğurunca onun da adıyla hesaplar falan. Onlara göre küçük mutluluklar, bana göre saçmalık.
bazı ayı 🐻 oğlu ayılar aynı işyerinde çalıştıkları kadınlara anormal yalaka yazılar yazınca kadınlarda bunlara yazma kardeşim iyi niyetlisin ama eşim çoluğum yanlış anlarsa ben sıkıntı yaşarım diyemiyor koca da bunu görürse sıkıntı çıkartabiliyor canım yoksa avrupalıdan amerikalıdan nasıl yaşarsan yaşa ben seni seviyorum farkımız ne olacak nasıl olacak
Ben sosyal medya araçlarını daha çok işim gereği kullanıyorum. Kişisel olarak kullandığım bir ya da iki hesap vardır. Onları ortak kullanabilirim ama iş odaklı kullandığım facebook, twitter gibi hesaplarımı kullanmam.
Ben evlenince nasipse bütün sosyal medyalardan kendimi ve eşimi soyutlamak isterim... şu an kendim hiç birini kullanmıyorum zaten, evlenincede Allah bulaştırmasın.
Tek hesapta birleşmeye gerek yok. Yani ben kapatmam. Ama şifresini isterim bakarım merak ederim. Eğer kendi kapatırsa, tabi hesabıma girebilir, sorun yok.
Ortak degilde iki ayri hesap var, birisi onun birisi benim ama iki hesapta da ikimizin adi birden yaziyor. Ortak hesap zor. Sonucta ben futbolcu o da topuklu ayakkabi takip etmek istemez.
İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı.
Kullanmam instagramı açınca sayfada dolaşırken kadın kıyafeti ya da takısı sonra el işi görmek bunu hiç bir erkek istemez çünkü genelde kadınlar hep bunları takip eder
En İyi Cevaplar