Sevgiliniz ile sohbet arasında konu eski sevgilisine geldi diyelim. Bir an agresifleşip sinirlense, ne düşünürsünüz?Tahammül mü edemiyor, hala seviyor mu? #Ankaralı #Aşkİlişkileri
Eski sevgilisinin konusu açılınca agresifleşen biri, hala sevdiğinden dolayı mı sinirlenir?
Sevgim yok kendisine zaten kendisinden sonra başkasına aşık olmuştum ama konu ondan açılınca ben de sinirlenmekten ziyade iğrenme oluyor çünkü çekilecek çile değildi kendileri ve bana hak etmeyeceğim şeyler yaşattı. Erkek olduğu halde kız gibi düşünen, kız gibi hareket eden ve hep duygusal yaklaşan biriydi böyle biri asla mutlu olamaz.
Öfke çok kötü canı yanmış onun ondan öyle yapıyor birşey hissetse ne yazar ki istese de onunla olamaz tekrar zaten sadece üzülür üzüntüsünü böyle dile getiriyordur belki. Kendine ama bitmiş ilişkiye değil üzüntüsü
ya şimdi değişir o konu aslında sevdiğinden ya da yarası olduğundan onun boşa zaman kaybıymış olmasından ağzıma sı. çtı donuma kadar aldıda diyebilir ya da karaktersiz bir insandır bir çok sebep var yani seviyo dersek günahını alırız
Bahsetmek var, bahsetmek var şimdi. İki lafın birini eski sevgilisine getirdiği için boşanan bir arkadaşım var. Sevgiden vs değil, geçmişine takılıp bugünü ziyan ettiği için
En İyi Cevaplar