Gizli Üye(36-45)+1 yılAslında konu üzerine bizim konuşmamız çok doğru olmaz ve birşeyleri bilinçsizce yargılamak ise çok olmaktan da fazla hiç hoş olmaz. Mutlaka böyle davranmışsanız eğer sizi buna teşkil eden bir neden de oluşmuştur. Bu benim sizin adınıza kurduğum bir empati ama sizde eşiniZ lehine bir empatİ kurmayı yeğlerseniz ve bunu denerseniz onunda bir gurur taşıdığı fikrinde bir tercih noktasında kendinizi bulduğunuzu görürsünüz ve bu noktada terazi sizin elinizde doldurun kefeye iyi kötü anılrınızı geçmişinizi.. Tanıştığınız zamanları.. Çocuk isteiğinizi doğum anılarınızı ve diğer arkadaşınızı da koyun terazi size ne anlatıyor olacak.. Konuyu eğer bize sormuşsanız ve benim bir tavsiyem olması da gerekiyorsa ailenizin içerisinde oluşan pürüzleri törpüleyin derim.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılcocuga hediyeler aliyorsun bulusucaginiz oteli ayarliyorsun :) o da seni tatmin ediyor eeee zaten kocanda beceremiyordu cocugun bir sevgilisi olana kadar devam eder sonra size bakan kocana donersin bildigin kocanin parasiyla kendini becertiyorsun sonrada asık oldum :) ama olsun oyle adamlara mustahak zaten bu cocuk senin icinde son olmayacak
04 Yorumla
SoranHediye nereden çıktı?
- +1 yıl
:)))))) oyle oluyor bende bir zamanlar o yaslardaydim :)
Soran+1 yılYok öyle birşey!
- +1 yıl
bu var ya da yok konusu degil ben bunu kendini kotu hisset diyede soylemedim bu iliskiyi bu sekliyle yasayan tek kadin degilsin ama sunu anla sadece seks ve zevk ask falan yok cok yipratirsin kendini zaten kocaninda bir sevgilisi var muhtemelwn dert etme
+1 yılBöyle birşeyi en başından yapmamalıydın bence. Evlilikler cinsel yönden birbirini her zaman tatmin etmek için ya da hep birbiriyle ilgilenmek için yapılmaz diye düşünüyorum. Eşin işiyle uğraşıyor orda sana bir yanlışı olmadıysa bunu yapman olmamış. Eşini daha fazla keriz yerine koyma ayrılmak istediğini söyle derim ben. Daha sonra pişmanlık duyma ihtimalin yüksek yalnız onu da düşün. Sen şimdi maddi imkanımız iyi demiştin. Karşındaki genç de seni yolacak kaz gibi görmüş kullanıyor olabilir. İyice emin ol ondan yana da derim ben.
Ayrıca bu yaptığın zina sayılır inşallah Allah da affeder.00 Yorumla
Eşinin tek problemi işkolik olmasıysa iyi düşün derim. Görüştüğün kişi 23 yaşında senin ve kızının sorumluluğunu gerçekten alabilir mi? Ya da yuvanı yıkmaya değer mi bunları iyice düşünmelisin. Bence eşinle konuşmalısın bu işkoliklik durumunu ilgiye ihtiyacın olduğunu vs. Belki bir aile danışmanına gidebilirsiniz. O zaman ne yapman gerektiğini kafanda oturtabilirsin eşinin tutumuna da bakarak.
11 Yorumla
Soran+1 yılBen kaç kez uyardım eşimi, beni ve çocuğumuzu ihmal ediyorsun diye. Ne yapıyorsam sizin için deyip dinlemedi bile beni.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
128Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Kocandan ayrıl , onu al
#hacıemre00 Yorumla
+1 yılHerkes deli gibi kin kusmuş. Çok saçma bu yaptıkları sanki hayatında herkes mükemmelmiş gibi. Öncelikle benim ailemde de yaşanan bir durum bu annem babamı aldatıyor fakat ilişki vs durumu yok. Eşinize açıklamayın çünkü karşı tarafın ne yapacağı belli olmaz o yüzden başta bana ilgi göstermiyorsun diyerekten karşı tarafı soğutun ufak kavgalar çıkacaktır. Kendinizi toplayın ve bir seçim yapın. Siz o adama aşık olduğunuzdan eşinizi görmez haldesiniz eşiniz ağzı ile kuş tutsa olmyacaktır fakat seçim yapacaksınız. Eşiniz öğrense çocuğu göstermez başka türlü boşanarak ayrılın açıklarsanız boşanma davasında çocuğu babaya verirler aldatma durumunda. Geleceğinizi düşünün hangisi ile devam edebilirsiniz. Diğer adamla daha nereye kadar sürebilir? Bizlerden daha çok siz kendinizi biraz toplayın. Umarım biraz olsa yardımcı olmuşuzdur.
00 Yorumla23 yaşındaki çocukla ilişkinizin sebebi öğretmen olduğunuz için meslek aşkı mı, anne olduğunuz için evlat sevgisi mi? Herkes yaşattığını yaşar elbet ama umarım çocuğunuz bu durumdan etkilenmez. Kız çocuğu Allah esirgesin.
30 Yorumla
+1 yılklasik aldatan kadının düştüğü ruh hali. biraz daha sabredersen geçeceğini göreceksin. sevginin emek olduğunu anlamaya çalış. adam 9 yıldır senin evinde yatıyor ve çocuğuna babalık yapıyor. sevgi emektir bunu unutma. o genç arkadaşın evli bir kadın bulmasının sebebi kendisine bağlanma riskinin az olması zaten. korktuğunun başına geldiğini görünce seyret uzaklaşacaktır senden. kendini toparlamalısın. o seni sen onu kullanmış eğlenmişsiniz işte. buraya kadar sorun yok. arkadaş değiştir. sıfırdan başla düzelirsin. yok devam edeceğim diyorsan bu durumda cinsellikten alacağın hazzıda belli etmeden artırabilirsin. erkeğine taparcasına birlikte olmayı dene. bu zevki başka türlü yaşamanda zor.
00 Yorumla
+1 yılAdam sizin ihtiyaçlarınız için çalışıyor seninde anlaşılan boş vaktin çok ona buna sarmaya başladın... boşan kocandan istediğini yap parasını rahat rahat yiyemesin o başka... rahat batıyor bazen kadınlara cidden
82 Yorumla- +1 yıl
Kızından utan bari !!
+1 yılBende diyorum internet neden "evli kocasını aldatan kadın..." ferre videolarıyla dolu, siz bir bitmeyeceksiniz dimi çocuğundan da mı utanmıyorsun?
Hayır kocanla ilgilenememesini konuşursun çözemezsen ayrılırsın, aldatmak yasak aşk niye? Şu yasak aşk dizileri bitirdi bu ülkeyi12 Yorumla- +1 yıl
bilerek polemik yaratılmak için sorulmuş bir soru belli sitenin kullanışını yaygınlaştırmak için tamda türk adet geleneklerine göre sormuş soruyu soran akıllı. milletde sazan gibi düşmüş. eğer gerçek kullanıcı olsa kendini ifşa ederdi. boş iş bunlar modası eskidi böyle milleti gaza getirerek sitenin popilerliğini arttırma çabaları
- +1 yıl
@akılküpününkaresi bu ülkede en çok reytingi yasak aşk dizileri yapıyor zaten konu kilit
Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. bir or. pu gibi yaşamaya başla bence. Evin namusu nasıl kadınlara kalmış yazık cidden ya. herkez bir sorunla bir ilgisizlikle karşılaşınca aldatsın ozaman. Adamın parasını ekmeğini yiyip onu aldatmak nasıl bir şerefsizliktir? İnşallah ortaya çıkarda evladını elinden alırlar. O temiz çocuğa senin gibi kirli bir anne yaraşmaz
10 Yorumla
+1 yılKadınlarda bunu yaparsa kim kime güvensin şimdi evlensen bir dert evlenmesen bir dert bu kadar mı düşüyorsunuz az ilgi görün hop koynuna atlayın adamların o kişilerin amaçları zaten belli 2 çift tatlı söze kanan var kanmayan var yazık Allah sonumuzu hayır etsin
11 YorumlaKocan çok hatalı ama seninde ondan aşağı kalır yanın yok, çocuğun var ve başkası ile ilişki yaşıyorsun halbuki şöyle yapabilirdin kocana açık açık anlat benimle ilgilenmiyorsun ilgilenmeni istiyorum bunu sana benim söylememem gerekirdi senin ilgilenmen lazım diye söyleseydin kocan çeki düzen verirdi kendine.
Kusura bakma ama haklı iken haksız duruma düşmüşsün, affedilir yanın yok bence o çocukla ilişkiyi kes kocana anlat durumu vigülünden noktasına kadar benimle ilgilenmeni istiyorum de.10 YorumlaKocanız her ne kadar belirli bir süre sizden uzaklaşmış olsa da hayatının büyük bir kısmını size adamış, sizin de öyle olmanız gerekiyor çünkü evlilik bu. üstüne bir de çocuğunuz var. yaptığınız çok yanlış çünkü geleceği olan bir kızınız ve olması gereken bir evliliğiniz var. Her ne kadar zor olsa da bana kalırsa çocuğunuz için her şeye katlanmanız gerekmekte.
10 Yorumlacoçuğunuza ihanet etmeyin , yazıktır günahtır istemiyorsan ayrılırsın onunla nikahlanırsın hiç bir toplumda çocuklu evle biri erkek olsun kadın olsun ihanet etmemeli , kocanız durumu öğrenci maddi durumunuzda iyimiş o adamın kekiklerini kırdırdı sizide boşadı veya götürdü ormana attı , sakın yapmayın düzeninizi bozmayın sanki onunla diyelim ilişki kurdun ayrıldın evlendin inanki daha kötü olursun
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAşık olmak en doğal hakkın ama evliyken değil. Bir ilişki yaşamadan önce boşanman gerekir. Hata yapıyorsun kızınım yüzüne nasıl bakıyorsun? Eşinin seninle ilgilenmiyor olması evliyken bir ilişki yaşamanı haklı çıkarmaz. Belliki aşık olduğun insanda başka birinin karısına göz dikecek kadar şerefsizzz
42 YorumlaHelal sana
- +1 yıl
👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
+1 yılBu dogru bir durum degil yapilmasi gereken karar vermen ya kocan ya da sevgilin bu sekilde ikisinide kaybedebilirsin ayrica etrafindaki insanlar tarafindan kinanabilirisin sahsen toplum baskisini ben onemsemem ama yinede bu sekilde ortaya cikarsa kendi adina buyuk sorunlar ortaya cikabilir.
00 Yorumla
+1 yılinsan evladının başına her iş gelir. bu ilişkiyi yaşayacak aklın varken doğru olup olmadığını öğrenmek için aklın yok mu? bence kocanı ikna et üçünüz bir tatile çıkın. zaten cinsel doyumsuzluk var sende belli uçkuruna düşkünsün. sonra üçlü yapın. böylelikle herkesin gönlünü almış olur vicdan yapmazsın. neyse şaka bir yana bilerek polemik yaratılmak için sorulmuş bir soru belli sitenin kullanışını yaygınlaştırmak için tamda türk adet geleneklerine göre sormuş soruyu soran akıllı. milletde sazan gibi düşmüş. eğer gerçek kullanıcı olsa kendini ifşa ederdi. boş iş bunlar modası eskidi böyle milleti gaza getirerek sitenin popilerliğini arttırma çabaları hadi naş
00 Yorumla
+1 yılişte siz kadınları 2 gün boş braksalar böyle kendinizi tövbe tövbe şimdi, o delikanlı paranı yemiyo bend elsam yemem, zaten seni yiyo adam keyfinde ama sana emek veren yıllarca sana bakan kocanla aynı evi paylaşmak zulum geliyo nekadar şeref yoksunu oldunuz siz, o deli kanlıya, ben haftaya boşanıyorum gel evlenelim desene bir lütfen
01 Yorumla- +1 yıl
bilerek polemik yaratılmak için sorulmuş bir soru belli sitenin kullanışını yaygınlaştırmak için tamda türk adet geleneklerine göre sormuş soruyu soran akıllı. milletde sazan gibi düşmüş. eğer gerçek kullanıcı olsa kendini ifşa ederdi. boş iş bunlar modası eskidi böyle milleti gaza getirerek sitenin popilerliğini arttırma çabaları
+1 yılAblacım allah cezanı versin emi! Yahu 9 yıl evlisin, 5 yaşında çocuğun var yapma böyle. Ben olsam kovardım sizi evden.
Noldu yetmiyor mu aleti? Yazılan saçma p*rno hikayelerine dönmüş işler anasını satayım! Okuduğum en kötü senaryo valla. Oscar Ödülü olsa makatına girer valla. 😂😂
Eksile banane. Açık açık yorum yaptım, aha yazdım buraya da! 😄00 Yorumlaaynı durumu eşiniz yaşıyor olsaydı tepkiniz ne olur du? hiç empati yapıyor musunuz? bu durumda ayrılmanız daha mantıklı gibi gözüküyor bence ama ebeveynlerin hatalarını çocuklar ödüyor maalesef. çocuğunuzu da düşünerek bir karar almanızı tavsiye edebilirim ancak.
00 Yorumla
+1 yılLutfen kardesim kendine gel. Kocan iskolik diye bunu ona yapmana hakkin yok. kimin icin calisiyor sizin icin sen ne yapoyorsun. bana zaman ayirmadi diye baska birine asik oluyorsun. lutfen aklini basina al. esine sahip cik ona kendini tekrar asik etki zama ayirsin. hicbirsey tek tarafli degildir. emin ol. saglicakla
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılİkiniz arasında ara sıra cinsel birliktelik dışında bir şey olmaz. O sana koca değil de bedeni isteklerini yerine getiren ve seni mutlu eden birisi sadece. Sen de annelik içgüdüsünden gelen şefkatle ve buna benzer duygularla yakınlaşıyorsun. Çift taraflı bir menfaat söz konusu.
Ne olursa olsun eşinden boşanman gerekiyor bu durumda. Ama eşin bu durumdan haberdar ise ve böyle yaşamak sizin için uygunsa söylenecek bir söz yok gibi.00 Yorumla
+1 yılEşinin yerinde olsam önce boşanır, çocuğu asla göstermezdim.
30 Yorumlabana kalırsa sen o arkadaşı sevmişsin eşinle bitmiş olan şeyleri onunla tekrar yaşamaya başlamışsın ilgisiz kalmak hoşuna gitmemiş bana kalırsa eğer arkadaşta istiyorsa kocanada bu kötülüğü yapma ayrıl ve arkadaşla yaşamını devam ettirmeye çalış nasıl mutlu oluyorsan öyle davran
00 Yorumla
+1 yılYemeyenin malını yerler! Kadınlar kendileriyle ilgilenmeyen erkeği cezalandırırlar ve acımazlar! Sen erkek olup karınla ilgilenmessen istediğini vermessen elin oğlu gelir çatır çatır yer o karını!
30 Yorumladüşünceni değiştirmelisin. şu anki düzenini falan değiştirmeye kalkarsan aşşık olduğun adamdan da olursun yuvan da yıkılır.. bunu bir sınırda tutmaya özen göster. fazlasına göz koyarsan elindekinden olursun.. ve tabi daha detaylı da öğrenmek isterim ilişkinizi, lütfen yaz bana
00 YorumlaKocan ogrense kesme dimdizlak paradan da cocuktan da olsan... Sizin gibiler cocuk bile buyutmemeli bir de normal birsey gibi anlatiyorsunuz mk.. Bosanma davasi ac git ne bok yiyorsan ye.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılZaten maddi durumu iyi olanlarda hep boyle yetinememezlik var, kotu olsa bir dert iyi olsa bir dert iyi olmasinin verdigi rahatlikla kocani boynuzla dur bide 9 aylik evlisin yazik
21 Yorumla- +1 yıl
9 yillik yazicaktim
monoton giden bir evlilikte ufak bir heyecan, geçer. Tecrübelerim olmasa diğer insanlar gibi karalardım seni ama mutsuz bir evlilik ve el kol bağlayan bir çocuk nedir bilirim. Olumlama yap, çocuğunun yüzüne bak sık sık ve yaptığın şeyi hatırla.
00 Yorumla
+1 yılEdepsizsin. Utanma yok mu sizde? Madem sevmiyon ayril gitsin. Ne aldatiyon ki.. neyse rahat batmis sana. Senin tanistigin genc seni gercekten seviyor mu peki? Evlenelim desen evlenir mi acaba. Kil vurduya gitme. Gönlünü eylendirmistir senle
15 Yorumla
SoranAşığız birbirimize, o evlenmek istiyor zaten ama ben kocamdan boşanmak istemiyorum.
- +1 yıl
Ikisini bir arada idare etmek nasil birsey? Vicdan yapmiyor musun hic? Evladiniz var neticede.
Kocana anlatsan aldattigini o seni zaten aninda terkeder. Aklini basina al. Kocani da severek evlenmissindir. Ona yönel. Asik oldugun sevdigin huylarini düsün. Isin ona karsi. Kacamaklar yapin. Ilk bulustugunuz yerlere gidin. Ilk kez bulusacakmis gibi birbiriniz icin süslenin püslenin. Evladini düsün. Adam gidip para kazaniyor diye bu yaptigin, hak mi?
Seni aldatsa dövse sövse ayril derdim.
Soran+1 yılEvet eşimle birbirimizi severek evlendik, ama o eski halinden eser kalmadı. Eskiden deli dolu, özgür ruhlu biriydi ama artık onu tanıyamıyorum. Şimdiki hali ile evlenir misiniz deseler evlenmezdim.
- +1 yıl
Sen yönlendirmelisin onu. Dişi sensin.
Adami soguttun belkide..
Evladiniz icin kurtarmaya calisin. Nefsini sök at evliligine odaklan - +1 yıl
Bu saatten sonra ne evliliği? Bunun gibi kevaşelerle evlilik mi devam ettirilir?
+1 yılBence sen kocanı boşa. Nasılsa sevgilinde bıkar ayrılır senden. Sende önüne gelene aşık olur birliktelik yaşarsın daha mutlu olursun. Çocuğuda babasına bırak zaten sen bırakmazsan mahkeme babasına verir merak etme senin için oda sorun olmaz çocukta hem bağ olmaz sana istediğinle düşer kalkarsın. Aile hayatı herkese göre değildir demekki size görede değil...
10 Yorumla
+1 yılmaddi durumunda varsa ayrılmamak için bahanen yok, bana kalırsa ayrıl derim. bu hayat pişmanlıklarla mutsuzluklarla yaşanacak kadar uzun değil ve hiç bir şey buna değmez. mutlu olduğun yerde yaşa
00 Yorumla
+1 yılO kocan seni biran evvel evden atsın ki koynunda yılan beslemesin daha fazla
30 Yorumladelikanlı dediğin seni kullanıyo para anlamında olmasa da seni bedava şey ediyo :) delikanlı dediğin çocuk seni niye alsın ileride onu da aldat diye mi :) yazıklar olsun
23 Yorumla- +1 yıl
Aşk belki güzel şeyler olsun istiyor kadın hayatında
- +1 yıl
+1 yılNe yapmalıyım? Ne yapman gerektiğini biliyorsundur kesinlikle ancak, olması gerekeni söylememizi mi istiyorsun yoksa duymak istediğini mi?
10 YorumlaUlan afam calisir iskolik olu calismaz madi olarak gücsüz olur ee ne olucak ne yani bu sebebep seninn onu aldatmanı ve yuvani yikmanı gerektirmez sende sadece ayıp bar bilesin
03 Yorumla
Soran+1 yılMaddi sıkıntımız olmadı hiçbir zaman, öyle olduğu halde altından kalkamayacağı işlere girişti
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden kadınlara güvenmememiz ve neden asla bir türk kadınıyla evlilik yapmamamız gerektiğini şimdi anlıyor musunuz?
Anlamıyorsanız tekrar okuyun!
Ne yapacaksın teyze?
Zaten yapmışsın yapacağını!
Boşan kocandan hemen!10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılya ne oldu bu toplum neyin açlığı bu ne eksik hiç mi ALLAH korkun yok hiçmi anne baba terbiyesi yok hadi bunları geç zina yapıyorsun o çocugunun eşinin yüzüne nasıl bakıyorsun
20 Yorumla
+1 yılNasıl midesizlik onu anlamıyorum kızın var üstelik annelik iç güdüsü hiç mi yok? Çok yazık!
20 YorumlaKeske benide denesen benim tadimada baksan kocan hak etmis dogrusunu yapiyon kocandan bosanma benide denemeni tavsiye ederim
00 Yorumla
+1 yılKadinlarimizin geldigi durum bu şu an biraz ilginiz kesilsin hop baskasinin kucagina cok yazik gercekten evlenmemek en dogrusu sanirim
12 Yorumla
Soran+1 yılİlgi neden kesiliyor acaba
Ayrılsan öbür erkek seninle evlenir mi yoksa seni terk mi eder?
02 Yorumla
Soran+1 yılO sürekli benimle evlenmek istediğini söylüyor zaten
+1 yılTeyze tamam kocan ilgisiz senle bu konuda haklısın ama aldatmak nedir, boşan öyle yaşa ne yaşayacaksan
00 Yorumla
+1 yılZengin isterseniz sonra işkolik benimle ilgilenmiyor diye aldatirsinz buradan şu anlaşıldıki zengin değil zikici olmak daha cazip
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılEşinin çoktan anlaması lazım böyle bir ilişkiyi madem o kadardır görüşyorsunuz garippp
02 Yorumla
SoranAdam kızının okula başladığını 1 ay sonra fark etti, sen ne diyorsun. İşten başka birşey düşündüğü yok.
- +1 yıl
haydaaaaa nasıl bir eş bu ama sende adamın yanında dur konuş yaniii seni ne çektiki diğer çocuğa? tipimi ? hareketlerimi?
ev huzursuzlugu birşeye benzemez elinde olmadan gene buluşursun kocankla aran zor düzelir yeterki bir boşluğa düş tutunacak dal arıyorsun kendini alamazsın o çocukla görüşürsün burada yazarken bile kendini rahatlatıyorsun
01 Yorumlakocan senin yüzünden işkolik olmadı mı?
yok perdeyi değiştirelim, yok koltuk takımı eskidi. kimin sözleri?
bir erkek ikinci el eşyalarla da idare eder hayatını!22 Yorumla
Soran+1 yılAsla öyle bir insan olmadım ki ben kendim de para kazanıyorum zaten
Soran+1 yılKendisi benden daha çok harcama yapıyor hatta
+1 yılkocan vasıfsız ve işkolik olabilir.. bu başka denizlere yelken açmanı gerektirmiyor.. bence yaptığın yanlıştan bir an önce vazgeç.. o çocuk senle evlenmez, aşık falan da değil, kafanı kullan biraz, sadece senden faydalanıyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani tek kelimeyle yazıklar olsun bu okuduklarıma sizinle aynî cinsiyete sahip olduğuma size her şey müsteak çocuğunuzdan bari utanında yapmayın bu kadar mı düştünüz artık
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBen boyle adamlardan nefret ediyorum. Gul gibi karin var ilgilensene onu baskasinin kollarina itip baskasinin ilgisine sevgisine muhtac etmek niye
10 Yorumla kocan adam olsaydı sen böyle bir hata yapmazdın. neyse
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok zor geliyor galiba eşlerinizle aranızdaki problemleri çözmek için çabalamak orta yolu bulmak hani hiç oluru yoksa da ayrılıp kendinize yeni bir sayfa açıp öyle bunları yaşamak arsızlık bencillik değil de ne şimdi bu
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDurumumuz baya iyi olduğu in yedikçe azmışsın nankörleşmişsin. Kızının yüzüne nasıl bakıyorsun akşam eşinin yüzüne nasıl bakıyorsun şaşırıyorum. Boşan gitsin zaten yuvanı yıkmışsın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 895 cevap paylaştı.
+1 yılEşinle konuş durumu anlat ortak bir karar almaya çalışın.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Sen ne yapmak istersin?
Ya kaçak ilişkin devam eder ya da ayrılırsın...00 Yorumla
+1 yılSana birşey söyliyimmi bunu kocana belli etmeden git boşan çok ciddiyim yanlış anlamazsan özelden yazarsan sebebini söylerim başıma böyle bir iş geldi çünkü
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen iyi misin? Evlisin onun bunun erkeğiyle ne işin var şeytan girmiş işine ortalığı karıştırıyor kendine gel evine çocuğuna eşine iyi bak
10 YorumlaEkmek elden su golden anlaşılan sen hepsine doymuş bir yanın AC kalmış adam ogerense sana şiddet ve zarar verse , kadına şiddet diyeceksin ne ekersen onu biçersin koçan belki seni aldatmaz ama kızın da tıpkı senin durumuna düşebilir
11 Yorumla- +1 yıl
severek evlenen insanın gözü dışarda olmaz sen demek ki kocana aşık değilmişsin
14 Yorumla- +1 yıl
Sonrası devam ederse tabi ki sende ne kadar sevsende nefsinle bas basa kalırsın yuvan bile umrunda olmaz
Simdi ki evlilikler neden kısa bana göre TEK KİSİ HAREKET edemiyor karı koca.
Nasıl tek kişi ben kocama baktığımda onun neler hissettiğini anlayamiyorsam boşuna evliyimdir
Yengem ve abim var 26 yıllık evliler imreniyorum
Ama mesela bir yengem abim daha var yengem olacak kadın bencilin teki altında araba 3 çocuğu var diye yerini sabitlenmiş abimi takmıyor bile
Bu bayanı yadirgamiyorum büyük de konuşmak istemiyorum
Böyle şeyleri görünce çok üzülüyorum sadece
Evlilikten de çok korkuyorum
Rabbim herkes yardım eylesin
+1 yılSen bu kafayla mutlu olamazsın. Gün yüzü görmeyi de haketmiyorsun zaten.
10 Yorumlailişkiler zaten hep böyle olur ayakta başlar yatakta biter
01 Yorumlaİlgisiz bıraktı gtüm başım ayrı oynadı diyorsun yani? git boşan ne yaparsan yap :)
00 YorumlaAldatmanın hiçbir bahanesi olmaz. Saçma bahanelerinin arkasına sığınma.
10 Yorumla- Devamını Gör (104)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat