Ben 43 yaşındayım ve 20 yıllık evliyim. Geçen yazlıktayım 3 haftadır. Bir genç ile tanıştım, 21 yaşında. Aramızda bir yakınlaşma oldu ve sanırım ben ona aşık oldum. Kafam çok karışık, ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılÇocuğun yaşındaki kişiye nasıl o gözle bakabiliyorsun? Seninkisi aşk falan değil. Eşinle mutlu değilsin diye heyecan arayan birisin. Kendi çocuklarını düşün ve böyle bir hata yapayım deme. O yaşta biri sana aşık olmaz. Aşık olsa bile yine de bu olay duyulursa çevrendeki herkes senin arkandan kötü sözler duyarsın çevremdeki herkes seni dışlar
Kimse çocuğu yaşında birlikte olan birini ortam içine almaz. Ve dışlanirsin. eşin ve çocukların seni kötü beller. O yüzden böyle bir aptallık etme. 1 kişiye yüzünden bütün sevdiklerini kendinden uzaklaştırma.20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılşu an 19 yaşında çocuğum olabilirdi yani ne diyim aslıda sorun kendinden küçük birini sevmen deüil evliyken bunun olması bence ilgiye ihtiyacın olduğundan kaynaklı bu yüzdne kocanla daha fazla vakit geçirip çocukla bir daha yakın konuşma ya sa oturma uzak dur ki unut
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 715 cevap paylaştı.
+1 yılÜlkenin geldigi ahlak seviyesinin tipik bir örnegi... Soruyu insanlara degil aklin, mantigina ve vicdanina sor bakalim dogru bir sey mi bu? 20 yillik esin seni 20 yas kucuk bir kadinla boynuzlasa peki hosuna gider mi? Ki yasi da onemli degil, aldatmak aldatmaktir. Daha neler gorecegiz acaba bunlar henuz iyi gunlerimiz... Sizin gibiler yuzunden evlenmedim bu yasima kadar! Ne kadar iyi ve pozitif dusunsem de insan sizin gibilerin varligindan dolayi kimseye guvenemeyip korkuyor.
53 Yorumla- +1 yıl
👍👍
Rabbim gönlüne göre eş, yuva, çocuk nasip etsin inş. - +1 yıl
@Hayat-Güneşi Bunlar gibi insanlar yüzünden malesef zor.
- +1 yıl
Orası belli olmaz.
Bakarsın bir anda karşına çıkar.😊
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılYaşının bozulmuş kokuşmuşluğu sana böyle düşünceler edinebilme ve sözler dile getirebilme yetkisini verebildi demek, kendine baktığında acıman gereken zavallı bir bunağı göremiyor musun, tam da kendi içine yerleşmiş bir bozulma bu, ama sen buna rağmen hepsini gözlerinin önünden kaldırarak güzelliği görmeye çalışıyorsun, böylece kendini aldatmış oluyorsun, çünkü sen insanın bugün kalıntısı bile olamazsın, seni o aşağılık kalıntılar bile bir fazlalık olarak görürler aralarında.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
108
Cevap
254Cevap
Üzgünüm kabalık etmek istemem ama 20 yıllık evlisiniz ve kendinizden bilmem kaç yaş küçük biriyle bir yakınlaşma yaşıyorsunuz. Yaşı geçtim hatta evlisiniz ve bir başkasıyla yankınlaşma yaşıyorsunuz. Aşkın canı cehenneme sevmiyorsanız boşanın eşinizden. Onun böyle bir muameleyle karşılaşmasına sebep olamazsınız. Buna hakkınız yok. Kendinize olan saygınız buna izin de vermemeli en nihayetinde. Daha sonrasındaysa ne yaparsan yap. Ama aldatmak... Çok düşük bir hareket haberin olsun. Hoş, benim sözlerim bir anlam da ifade etmeyecek belki. Ama size şunu söyleyeyim ki ne karara varırsanız varın asla bencil olmayın ve herkesi her durumu düşünerek hareket edin.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇocuğun yaşında, sapık olma. Hayatının monotonluğundan sıkılıp, gördüğün bir şeye heyecan duyup, bir de bunu aşk sanma.
Çocuğun yaşında. 30 üstü olsa neyse. Kendine gel. Çocuk o çocuk. Çocuğun da mı yok? 18'e daha 3 sene önce görmüş veledin nesinden hoşlanmış, etkilenmiş olabilirsin.
O senin için eski bir geçmiş, senin eskin, belki senin şu an özendiğin hayatı yaşayan bir nesil. Durumu analiz etmeyi bil.40 Yorumla
+1 yılYa sizin gibi insana ne denir bilmiyorum ki bir de utanmadan burda soruyorsunuz!
60 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. Iradeni kullan.. dogru olanı yap.. yapman gerekeni.. nikahli esine yonel ve bu cirkin olaya yonelme.. ister 21 ister 41 .. olay cok cirkin bir olay.. uzak dur.. zinaya girersin.. bunun sakasi yok.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 702 cevap paylaştı.
+1 yılKendinizden küçüklere nasıl o gözle bakıyorsunuz hayret ediyorum. Ben kendimden 2 yaş bile olsa olmuyor kardeşim gibi ya, bence yapma yazık olur sana uzaklaş ondan onun seni seweceğini düşünme 21 yaşında ki bir çocuktan ne bekliyorsun, lütfen yaşıtlarınızla oynayın
13 Yorumla- +1 yıl
Harbi bana bile çocukca geliyor o yastakiler
- +1 yıl
@contravolta7 çocuk zaman ya
- +1 yıl
Çocuk zaten yaa
Gencecik çocuğun başını yakmayın durumunuzu anlayabiliyorum ama evlisiniz önceliğiniz yuvanizin yıkılmaması duygularınızı geride bırakıp unutmanız lazım bence insan eşine ihanet edemez yıkılır esiniz sizi terkeder ya da hiç istemeyeceğiniz durumlar çıkabilir ortaya aşık olmanızi anlıyorum ama yuvanız yıkılmamalı her nolursa olsun hicbir yuvanın yıkılmasını istemeyiz
00 YorumlaSen ona aşık olmuş olabilirsin ama onun tek amacı cinsel hazza ulaşmak. Emin ol senin yerinde kim olsa onunla yakınlaşırdı o çocuk. Eğer bir fantazin varsa çekinmeden eşine anlatabilirsin. Beraber halledebileceginiz bir konu. Çok zor değil. Eşin sana yardımcı olur
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle insan tek eşliliğe uygun olmadığı için bu düşüncen gayet normal ancak biliyosun ki evli ve 43 yaşında bir kadınsın çocuğun vardır büyük ihtimal çocuğun yaşında birinden hoşlanman çok kötü karşılanacak bir olay diye düşünüyorum. Bence tekrar görüşme ve bu tanışmayı unutmaya çalış
00 YorumlaBu duygular hanım efendi ergenlikte tavan yapmış ti bunyemde şimdi düşünüyorum da gösterse kaçıp gidecekmisim o yıllarda şimdi organik besleniyor mevsimine göre mahsulleri tüketmeye calisiyorum son kullanma tarihi önemli bizler toplum için birer kötü ornekleriz ALLAH affetsin bizleri
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılo dediğiniz aşk değil bir anlık heves olabilir. ya da eşinizden alamadığınız elektiriği duyguyu ya da ne bileyim herneyse bir boşluğu bu delikanlıyla doldurmak istemiş olabilirsiniz. kaldı ki o delikanlı yazı boş geçirmemek için sizle ilgilenmiş olabilir. sonra pişman olmayın derim.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılBunu sorduğuna göre tedirginsin ve emin değilsin.
Bir heyecana kapılmışsın ancak bunu gerçekleştirirsen, ona fazlasıyla yakınlaşırsan, bunun devamı gelir ve hayatında, sende eskisi gibi olmazsın : )
Bunları sorgulayıp, pişman olacağın hiçbir şeyi yapma sadece.
cut.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAkıl yok sende annemden büyüksün, ergen o herkesi ister. Ben 20 yaşındayım annem 21 yıllık evli. Annemde 40 yaşında. Benim yaşımdaki birini arzulasa sapık derim. Boş heyecan arıyorsun. Ayıp acıdım.
41 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen 20 yaşındayım. 32 yaşında evli bir kadınla tanıştım. Benim bir motosikletim vardı. Motosiklet öğrenmek istediğini söyledi. Bir hafta falan ona motosiklet sürmeyi öğrettim. Sonra bir gün ayrıldıktan sonra bana mesaj gönderdi senden hoşlanıyorum diye. Hadi buyur buradan yak.
03 Yorumla- +1 yıl
Senin gene iyi abla kırk bilmem kaç yaşında 😂
Cevap sahibi+1 yılGerisini anlatmadım 😁😀
- +1 yıl
Sonu malüm, ona demiyorum aralarında bir sen kadar yaş farkı var sizin aranızda yine 12 ona nazaran biraz daha iyilştirici
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılÇocuğun yasında biliyorsun değil mi?
Onu da geçtim evlisin.
Eşinin namususun.
Rabbim şeytana ve nefisine uydurmasını inş.
Doğru yolu bulunan dileğiyle.30 Yorumla
+1 yılYazikya kaç yaşındasın üstelik 20 yıllık evlisin ergenin biri abazaliktan kandırmıştır seni gencecik biri orta yaşta kadını ne yapsın
50 Yorumla
+1 yılÇocugun yasinda birine hemi?
Durumun zor
Hakikataen allah uardimcin olsun
Seni uargilamak bize dusmez
Ama
Senin ask kavramin genc olmasi
Bazi seylerde daha farkli olabileceğini dusunmen mi
Yani fikir olarak uyusmaniz imkansiz cunku10 Yorumla
+1 yılŞehvet ve arzu anlık hislerdir bir başkası yapsa kınarız hemen kınamak değil ama bu hiskerinizden vazgeçin ...
40 YorumlaYorumları okudum da inanın insanlar empati yapamıyor. Kendi başlarına gelse böyle bir durum, lütfennn beni yargılamayın! Ne olurrrrrrr, aşık oldum işte yardım edinnnnnnn. Ya kadının başına böyle bir şey gelmiş işte duygu bu duygu kalbine söz geçirememiş neden yargılıyor sunuz? İşallah sizin de başınıza gelir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAblacım napıyorsun? Aşk değildir o hoşlantıdır. Ayrıca biraz empati kurup aynı olayları eşinizin yaşadığını ve sizin bunu öğrendiğinizi hayal edin ve bir daha düşünün. Zira yaptığınız, düşündüğünüz çok yanlış.
00 Yorumla
+1 yılsonuc belli seninki aşk dergil heyecan gizlice sessizce uzaklasıp unutmaya calıscan ya da yaşayıp ilerde aşkmı heyecanmı ögrenceksin cünki 21 yaşındakıne birine beynen olgun bir kadının aşık olması imkansız
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 518 cevap paylaştı. Hiç kimse aldatılmayı haketmez. Elbette hayat zorluklarla dolu. İstediklerimizi yaşayamamış olabiliriz. Bu durum ve her durum için empati kurabilirsek yapacağımız hataları en aza indirgeyebilmek kaçınılmaz olacaktır.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılYok artık daha neler kocan yapsa o yaştaki bir kıza ortalığı bir birine katarsın boşarsın tazminat nafaka alırsın demi
42 Yorumla- +1 yıl
😉😉😉
Aşk İlişkileri konusunda 588 cevap paylaştı. Eleştirmiyorum insansın. Şeytan her yerden insani imtihana sürüklüyor. Ama oluru olan bir iş değil. Böyle dusun ve kaptirma kendini..
30 Yorumla
+1 yılOrta yaşın yarattığı psikolojiyle olduğunu düşünüyorum. Ya da eşinizle aradaki şeyin alışkanlık olduğunu düşünüyorum. İlişkinizi canlandırmaya çalışın. Unutma ki çocuğun yaşında o. Aşkın yaşı olmaz vs derler ama katılmıyorum. Ki zaten o çocuğunda ciddiye alacağını düşünmüyorum seni ablacım etrafta o kadar çıtı pıtı kız varken. Kimseye dalga konusu olmaya gerek yok. Realist ol biraz. Gözünü uzak tut. Eşinle ilgilen :)
11 Yorumla- +1 yıl
Eşinize haksızlık yapmayın. Empati kurun biraz. Aşk değil bir anlık heves ya da heyecandır o. Gelip geçer eşinize odaklanın :)
+1 yılKalbini kırmak istemem ama dediğin evlilik 3 yıllık geçici bir şeymiş gibi konuşuyosun. Koskoca 20 yıldan bahsediyoruz yaşınızda ilerlemişken 21 yaşında olan bir gençle ne kadar ilerletebilirsiniz bilmiyorum. Bunun ilerisinide düşünmeniz lazım diyelim ki çocuk size karşı boş değil. Onun ailesi ne der çevreniz size nasıl bakar. Ve illaki bir çocuğunuz olmuştur. Geçici bir heves olacağı belli yuva yıkmaya gerek yok
10 Yorumla
+1 yılBüyük konuşmak istemem ama o senin çocuğun yaşında neredeyse nasıl o gözle bakabildin çok merak ettim.
29 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yani
- +1 yıl
Zormuş işte bak şekil a
- +1 yıl
Ablanın mantıkla pek ilgisi yok sanırım, libido ya tavan yaptı ya da bizi ti ye alıyor 😂😂😂😂
- +1 yıl
Bilemiyorum saçmalamış
O yakınlaşmanın gerçekleşmesine bile izin verdiğiniz için size yazıklar olsun!!
Ondan size ancak evlat olur, başka bişey değil. Utanmalısınız bence.20 Yorumla
+1 yılO senin hakkında ne düşünüyor evli olduğunu ya da yaşını biliyor mu
23 Yorumla
Soran+1 yılEvet biliyor, ama ne düşündüğünü bilmiyorum
- +1 yıl
Belki de seni ablası olarak görmüştür I şekilde yakınlaşmıştır
+1 yılSeninki ask değil kocandan görmediğin zevki onda yaşadın sana kadınligini yaşattı. O yüzden saçmalama çocuğun yasinda biriyle bitlikte olmak bence sacmalik
10 Yorumla
+1 yılBu aşkmı? Yoksa eşinde evinde bulamadığını dışarıda bulunca dışarıda genç bir erkekte yaşayınca hissettiğin kaçak gizli ihtiras mı? Buna sen karar ver..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Senin yaşında adamlar o yaşta kıza bakınca normal diyor şu an burda sana zırlayalar. Evlilik var ise de keyfine bak ayrıl diyorlar. Sen de aynen öyle yap.
00 YorumlaAllah akıl fikir versin
Kocana yazık yemin ederim
Ahlak be kardeşim ahlak
Sizin gibileri görünce hayattan soğuyorum
Aranızda ki yaş farkını geçtim evlisin sen kendine gel
Kime ne anlatıyorsam00 Yorumla
+1 yılNasıl insanlarsınız, çevremde 18 yasında bir sürü çocuk etrafımda dolanırken ulan ben erkek halimle şekilden şekile giriyorum etrafımdan gitsinler diye
00 YorumlaKendini eşinin yerine koy lütfen
Yaptığın şey gerçekten ona çok büyük bir haksızlık ve çok yanlış40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. O yaşlarda bir kız da demin soru sormuş. Evli 44 yaşlarda adamdan hamile kaldım ne yapayım diye, yoksa o sen misin 😀. İşi yapın sonra buralarda soru sorun
00 Yorumla
+1 yılBaşınıza böyle bir aşık olma durumu gelmesi normal, hayat bu. Karşınıza ne çıkaracağını bilemezsiniz bazen. Fakat düşünülmesi gereken doğru nokta ise evli olduğunuz insana bir söz vermiş olduğunuzdur ve bu sözü bozacak olan hareketi gerçekleştirecek bir karaktere mi sahipsiniz? İşte bu sorunun cevabını kendinize vermelisiniz.
00 YorumlaKim severek evleniyor ki Türkiye'de çoğu insan ailesi istedi diye yaşı geldiği için ve toplum istedi diye evleniyor. Sevmiyordum zaten cümlesi dünyanın en büyük yalanı ve bahanesidir. Ben evlilik dışı ilişkiye karşıyım. Ama bir cinsel ilişki yaşamanın bile bir kuralı vardır 21 yaşındaki insan hemen eninde sonunda pişman olacak bu ilişkiden siz koskoca 45 yaşındaki bir kadın olarak olmayacağını söylemeniz gerekirdi. O bir çocuk, bir anlık heyecana kapılmış olabilir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılSaçmalama. O söylediğin aşk değil en fazla geçici bir heves olabilir. Eğer uzak durursan da geçer. Evli olduğunu unutma. Ondan uzak dur. Eşine ihanet etmeye hakkın yok
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 660 cevap paylaştı. Yazlıktaysa sorun olmaz bir kaç defa ver ondan sonra normale dönersin veya dönmezsende yaz aylarında devam edersin. En fazla bir kaç yaz devam eder zaten ondan sonra tepiği yiyeceğin kesin.
00 Yorumla
+1 yılo yaştaki biriyle ne gibi bir geleceğiniz olabilir, hislerden dolayı bitmek durumunda kaldığında üzülebilirsiniz. işin ihanet kısmına ise hiç değinmiyorum
00 YorumlaŞaka misinz siz ya genç çocuk kocamdan daha iyi sıktı demiosun oyuzden aşık oldum die kendinizi kandirmayin bu şekilde kendinizi tatmin ediosunz yalamayın böyle şeyler
00 Yorumla
+1 yılAşkını yaşa oda sana ilgi duyuyorsa ve gizli tutsun zamanla ona karşı olan his geçecektir heves olduğunu anlayacaksın beraber olduğuna değil beraber olmadığına pişman ol.
02 Yorumla- +1 yıl
Pişmanlikda bisi değil olur olmadık tepki alma
- +1 yıl
Burdan boşuna
+1 yılAptal 20 yasindaki adam seni s*ker atar. Napsin senin gibi kartı
39 Yorumla- +1 yıl
Adaamsın😏👍
- +1 yıl
Siyah kelebek kadın
- +1 yıl
Tesekkurler
- +1 yıl
Siz neden atamiyorsunuz
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılBu tarz salakça soruları erkekler üyelik açıp sormuyorsa bende bir şey bilmiyorum!
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılAbla subyancimisin ben erkek halimle 87 doğumluyum 21 yaşında kıza bakmaya utanç duyarım hele ki evlisin
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Al işte ya adamın başını belaya koyacak ya o çocuğun millet kudurmus rabbim sen bizleri bu Latin şerrinden koru birde ar haya etmeden yaziyor
10 YorumlaSiz ona aşık olmadınız, eşinizde yaşamadığınız cinsel ilişkiyi yaşadınız orgazm oldunuz ve bunu aşka yorumladınız
11 YorumlaSaçma sapan düşünmemelisin. Evliysen evlisin ya da yollarını eşinle ayırır genç arkadaşın ile takılırsın
10 Yorumlaablacım senin olay biraz evliliğin monotonlaşmasından kaynaklı sizin yaşlarda bunlar olabilir. Bunu halletmenin yolları var konuşur çözeriz takma kafana
00 YorumlaVer gitsin. Sonra hiçbirşey olmamış gibi kocanada verirsin. Bidaha mi gelicen dünyaya.
20 Yorumlaevli olmanida geçtik hadi evladın yaşında bu nasıl bir sapıklık ya
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı.
+1 yılUmarım troldur. Yoksa aklını başına toplamalısin acil. Çocuğun yaşında bilmem farkında mısın?
20 Yorumla
+1 yılYemin ederim sizin gibi insanları görünce midem bulanıyor helak olmadımıza şükür ediyorum..
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEsin bilmeyecekse aldat. Gorunen o ki esin sana gencligini yasatmamis. Yoksa simdi baskasindan etkilenmezdin. Bnim esim de ilgisiz. Normalde hic bir erkek hosuma gitmezken simdi komsuya asik oldum
234 Yorumla- +1 yıl
kaç yıldır evlisin
Cevap sahibi+1 yıl@sevdasozleri11 4,5
- +1 yıl
evlilik te aşk öabuk bitiyor artık
- +1 yıl
4 buçuk yıl iyi dayanmışsım yine
- +1 yıl
komşunda sana birşey hissediyormu
Cevap sahibi+1 yıl@sevdasozleri11 bilmiyorum. Bisey fark etmedim. hoslaniyordur belki
- +1 yıl
bana yazarmsın dertleşiriz sana tavsiyelerde bulunurum
- +1 yıl
benimde başıma benzer birşey gelmişti
- +1 yıl
komşu çocuğu kaç yaşında? onu görmek nasıl bir duygu?
Cevap sahibi+1 yıl@sadakat-mm 30yasinda. Cok güzel duygu 19 yasimda falan hiss ediyorum kendimi tekrR. Ama gel ki o da evli
- +1 yıl
sen kaç yaşındasın? çocuk var mı
Cevap sahibi+1 yıl@sadakat-mm 27 2cocuk var
- +1 yıl
anladım. peki adamın çocuğu var mı? karşılaşmanız nasıl oluyor onunla? hangi şehirdesin
Cevap sahibi+1 yıl@sadakat-mm adamin bir bebegi oldu 2aylik. Binadayken karsilasiyoruz. Her seferin de ikimiz de duraksiyoruz sanki
- +1 yıl
kocanla aran çok mu kötü evliliğine canlılık getirmeniz lazım anca ozman komşuyu unutursub
Cevap sahibi+1 yıl@sevdasozleri11 uzaklastik iyice son zamanla
- +1 yıl
yakınlaşmayı denemelisin
- +1 yıl
sorunu çözmezden oda seni aldatır
- +1 yıl
çocukların kaç yaşında
Cevap sahibi+1 yıl@sevdasozleri11 biri 1,5 digeri 3,5 . Bilmem belki de ara sira aldatiyor
- +1 yıl
hangi şehirdesin
- +1 yıl
aldatması seni rahatsız etmezmi
Cevap sahibi+1 yıl@sevdasozleri11 eder. Zaten dün süphelendim. Baya sorn yasadk..
- +1 yıl
sorun eder diyorsan aldatmaması için aranızı düzeltmen lazım
- +1 yıl
eşinle sorunlarını çözmek istiyorsan yardım ederim neler yapacğın konusunda evli kaldım uzun süre tecrübem çok
Cevap sahibi+1 yıl@sevdasozleri11 düzelicek cinsten degil. Ben bir ara ugrastim. Simdi pes ettim. O ugrassin
- +1 yıl
hangi şehirdesin?
Cevap sahibi+1 yıl@sadakat-mm almanya
- +1 yıl
pes etme sorınu çözmek için çabala
- +1 yıl
bana yazarsan cidden sana yardım ederim sonra engellersin beni bınu bir düşün
Cevap sahibi+1 yıl@sevdasozleri11 ne yardim edeceksi. Iliski uzmani misin? Hem onu tanimiyorsun, beni tanimiyorsun, iliski izi bilmiyorsun. Yardima ihtiyacim yok tesekkur ederim
- +1 yıl
okadar tecrübeliyim ki ilişki uzmanı olarakta görebilirisn
- +1 yıl
benden olmasada birinden illah yardım almanoz lazım
- +1 yıl
yoksa çok üzüleceksin
+1 yılabla saçmalama yaa ne aşkı bir de 20 yıldır evliyim diyorsun aklını başına al bence
20 YorumlaEvliliğinin yaşı kadar bir sübyanla takılma abla. Kendine güldürme milleti duyan olursa yazık olur evliliğine. Bak çok samimi bir yorum yaptım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Uzak durmalısın ama durur musun bence de durmazsın... Kolayı seçersen altından çıkan zorluğa dayanamazsın...
00 Yorumla
+1 yılKonuşmaya dertleşmeye ihtiyacın olduğunu düşünüyorum hemcinsin olarak konuşabiliriz daha ayrıntılı detaylıca
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence eşiniz ile boşanın boşanma olayı olmasa bile eşiniz bilmesin yoksa sonuçları kötü olur eşiniz dışında da onunla ne yapıyorsanız yapın bence sakıncası pek olmaz diye düşünüyorum size kolay gelsin iyi günler dilerim iyi eğlenceler 😃
00 YorumlaOlur öyle şeyler yazın vermiş oldugu libido yuksekliğinden oluyor. Düsün tasın tart ona gòre hareket et.
00 Yorumla- Devamını Gör (302)
Devamını Gör(347)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem