AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
256Cevap
Eğer sana iyi geliyorsa dikkatli ol derim onun harıcınde kim ne derse desin mutluluğu düşün ve yasağın çekiciliği faktörünü unutma
Monotonluga girmiş hayatında bı anlık sıçrama aslında hiç kabuğundan çıkmadan çekil yine kabuğuna ateşle oynamak zordur..
Zamanla geçer 3 haftada tanıdığın biri için 20 yıllık evliliğini bitirme.
@Sosyalbiber senin @mgy1986 (mustafa gökhan yılmaz) olduğunu biliyorum takip isteği atma seni hayatımda istemiyorum bunu anla ve yaşıtlarınla takıl
Teyze ALLAH aşkına bak işine ya çocuğun yasindi ki birine mi aşık oldun.
Ya hu evliyken başkasına aşık oldum demek bu kadar kolay mı? Ay Allah korusun 😱
Kimse sınanmadığı günahı bilmez diyorum Allah doğru yoldan çıkarmasın
Abla sübyancı mısın
Bu yaşta çocuğun yaşındaki bir insana ne aşkı?
Hormonları genc demekki
İnsan gönlüne söz geciremiyor yalnız yanlış yoldasın. Çocuktan ayrılma kararı alırsan tehtit etmez umarım seni
Aşk olmaz bence ne yaşıcaksan yaşa merağını al sonra çocuğu da oyalama normal bir ilişki sahibi olsun yine de sen onun için iyi bir tecrübe olcan
Bence kendine aynada bak ve utan biraz sonra unutursun hepsini zaten bir ayağın çukurda diğerini de kocan sokmasın
Adına aşk denilen şey hiç bir zaman olmadı. O sadece bireylerin alışkanlıklarıdır. Hızlı gelir hızlı gider. Tadımlık anlar ve ilerisi...
Su an yanında olan bu genç yarın senin yerine kullanabileceği başka genç bir bayan bulunca seni köşeye atar senden eşinden boşandığın ile kalırsın
Ne mi yapmalısınız ilk başta eşinize saygı duyup ayrılmalısınız sonra ne yaparsan yap
kocanı bosa dıcemde o cocuk senı ıstermı amacı senle yatmak sadece becermek k..
herseyı gectım sen kendı aılene bu durumu nasıl anlatırsın akrabalarına tek olsan umrumda olmazdı mesela hersey
emin ol o cocukta senden duygusallık beklıyordur :D
Onun yasinda cocugun vardir be sapık karı iyyy tiksiniyorum sizin gibilerle hem cinste olmaktan
Evliliğin yılı kadar bir çocuk ne aşkı düzelt kendini.
Cehennem de yanacaksın parçalayacaklar seni diri diri unutma bu sözlerimi en fazla 20 yıl ömrün kaldı
Dertleşelim istersen konuşmaya ihtiyacın var öyle sezdim
Etkilenmis olabilirsin ama eger mutlu evliligin varsa bence degmez bozmaya
Olabilir böyle birşey bende yaşadım 22 yaşında oda 42 yaşındaydı üç sene birlikte olduk ama sonu yok onu bilmelisin cinsel bir birliktelik yasayabilirsin sadece bunun ötesi olmuyor çünkü
Geçici olduğundan Emin’im bir müddet uzak kaldığınızda daha yerinde kararlar vereceksiniz.
Ne yapican gittigi yere kadar ask ile berabersen vazgecmiycen
Aşkını itiraf etmeyi dene bakalım sonuç ne olacak 🤔
Yok ablam yok yıkma yuvani bak sen yoluna. Unut. Ilgi alakadan dolayi kucuk bir heyecandir
Karakterini satılığa çıkart zaten bedavaya gidecektir
Evli insanlarin boyle seylere kapilmasi garip degil mi yaa. Evliye meyil verme eve gider unutur diye bir atasözü var mesela
Tatil süresince paylaşmak istediğini paylaş ve bunu başında belirt
Bence aklından o düşünceyi çıkar 20 yıllık eşine ihanet etme
Bu aşk değil. Sadece alışkanlık. Yasak ve gizlilikten doğan bir kaçamak. Seviştikten sonra hepsi sona erecek. Bu filmleri çok izledik. Arada buluşacak ve sevişeceksiniz. Herkes istediğini alacak. Nereden mi biliyorum? Biliyorum işte.
bence ondan ayrıl kendi yoluna bak bir daha bulaşma sonu iyi bitmez cocukların var mı
Kusura bakma da teyze kendine gel oğlun yaşında o senin. Yeni nesil erkekler sen gibi olgun seviyo anladın sen
Yani ne diyeyim bu dünyayı toz pembe görüyorsunuz ya bir anda o toz bulutu puf diye kaybolacak bir gün unutmayalım😄
Senin gibi kadinin ben. Yazik senin gibi mahkukatlara guveniyor erkeklerde evleniyor.
Gencin niyeti belli seninkide belli ama sen istediğini ondan alamazsın aşkı yani ama başka şeyi alırsın
Çocuğun yaşinda bir ÇOCUKLA ne aşkı ablacım? Vicdanina sigiyomu
Vicdanına değilde
😂😂😂
Nnee?
Boş ver ben takılıyorum kendi kendime 😂😂😂
Güzel bir sohbet edebilirsiniz. seni dinler sen olgunsun. ama sorumluluk sende uzatma işi bence
burdakilerin düşüncelerine bakarsan işin iş sen içinden gelene bak ne hissediyosun ne düşünüyosun unutma bu dünyaya bir kere geliyosun ve nasıl istiyosan öyle yaşa
Heyecan arıyorsun hata ediyorsun
arada olur böyle karsık durumlar onunla sohbet etmek şyi gelecekse konus onunla ama ileris olmaz bunu oda bilir konusarl zaman gecir
İlerisi oldu.
ne kadar ilerisi oldu tahmin ettğim sey mi
Boynuzlamis işte bacım
@Aslan-kaplan8 sana soran mı oldu?
Anası yaşında kadınsın bunun normal olduğu düşünebiliyor musun aynı şey senin yaşında adamların küçük kızlara bakması gibi bu ilgi duymak aşk demek değil güpegündüz sapıklık bu
Saçmalama, bu yaz aşkı kafan karışmış, aşk falan değil. Bir an önce önüne bak.
Oluyor böyle şeyler yaş büyük fazla takma bir yaştan sonra oluyor böyle
Ölü numarası yap. 😁 Vazgeçmelisin yoksa sadece onun için geçici bir heves olursun
Bu aşk değil 20 yıllık aynı şekilde devam eden evliliğin içinde kaybettigin heyecanı bulmuşsun ufak bir heyecan sadece ilgi görmek herkesin hoşuna gider ama bu aşk değil duygularınla değil mantığınla hareket et
Zor bir durum. Yaoman gereken ne ise onu yapmalisin.
Teyze neyin peşindesin sonra pişman olacaksın bırak bu işleri kocanla ilgilen
Sakin aşik oldum diye esini filean terk etme! Ama çok istiyorsan o gençle arada bir gizli kaçamak yapabilirsin😉😊
20 yaşımda o zaman yaşı 40 olan ve evli bir partnerim vardı... Yakında kocana dönersin.. sözünüzü tutmuyorsunuz genelde...
cidden bravo nasıl başarıyorsunuz bunu merak ediyorum...
ortam nasıldı aranızda ne oldu da aşık oldun mesela
Bizde de tam tersi ben 24üm sevgilim 43 yaşında 2 yıldır birlikteyiz evli olması dışında bir sorun yok
Hiç kimse aldatılmayı hak etmez boşandıktan sonra olabilir
Ben 25 yaşındayım
24 yaşındakini bile kabul etmem. Sen gelmiş 20 küsür yaşa olur mu diyorsun
Bence biraz fazla azmışsın
cesaretine hayranım tipini merak ediyorum resim atar mısın?
Azmışsın kocan yetkiyi galiba çocuğun yaşındakilere göz dikmişsin bacım
Yuh
Cocuklarini dusun boyle seyler gecicidir hataya düşme
Hevesini alip birak kendi yoluna onun senle ask yasiyacagini sanmam iliskiye girmek istemekten baska
Eşin ne diyor bu duruma çocuğu öğrenirse o çocuğa yazık olmazmı
Bence sen erkeksin ve birda kendine eglence ariyorsun herturlu iddasina girerim
Hani marjinal bizdik. Olmuş artık tadını çıkar. Umarım yakalanırsın. Abla.
Doğum yılın 1977 nickine karının doğum yılı olan 1986 yazınca 33 yalında mı oluyorsun 42 yaşındasın yaşıt sayılırsın neden kadına abla diyorsun sen az mı koşdun 18 yaşında kızların peşinden sloganında hep şuydu kafalar uyuşsun yeter yargılamaya gelince en öndesin ama
Ben evli değilim ki
Bence sen önce doğru bilgi ver
İstediğin şekilde ispatlarım.
Tamam boşandığın eşinin doğum 1986 olayı saptırma bu 33 yaşında olmadığın gerçeğini değiştirmez kadına abla demen garibime gitti
Benim 77 olduğumu nereden biliyorsun. Face me bak orada 1986. Bence sen atıyorsun.
faceye istediğin tarihi yazman senin elinde ama gerçekleri değiştirmez 42 yaşında olduğunu biliyorum işte bir düşün belki hatırlarsın beni
Hahahahah iki dakika önce nelerden bahsediyordun. Üstelik bende seni tanıyorum yaşım ile ilgili facede yanlış orada yanlış burada yanlış.
Nerede doğru.
Ayrıca bu evli birisinin bekar birisyle yaşadığı ilişkiyi meşru etmez. Ben bekarım.
Teşekkür ederim. En azından yanlış hatırlanıyor olsamda unutulmamışım
hahaahaa mı eminim şu an elin ayağın titriyor beni nerden tanıyor bu diye senin hayat felsefen yalanla yaşamak çocukların hakkında yalan söylüyorsun 2. kızını görmezden geliyorsun 1 kızım var diyorsun yaşını gizliyorsun annenle yaşıyorsun kendine büyük iş adamı pozları veriyorsun tanıyorum işte seni ama kızdığım nokta sen bu haldeyken başka insanları kınaman bir aynaya bak önce
Daha da yazarım seni sana anlatırı ama yazık acıdım şu ana sana hadi eyvallah yalanlara yaşayıp 18 yaşında kızları peşinden koşup sağda solda pedofili karşıtı sloganlar paylaşmaya devam sen
Hayır tek yaşıyorum. Evet şirketim var neden yalan söyleyim. İsmini adresini telefon numarasını verebilirim. Benim merak ettiğim şey sana zarar mı verdim. Neden elim Ayağım titresin. Seni taciz mi ettim. Rahatsız mı ettim
ya da bana görüşmek istemiyorum dedim sana tekrar mı yazdım.
Ne yaptım sana. Nasıl bir zarar verdim sana cidden. Yani bana söylediklerine bakıyorum. Sana taciz mi ettim.
7 yıldır buradayım. Tek bir kızı cinsel içerikli bir iletişimde mi bulunmuşum
Son olarak buradan beni birebir tanıyan insanlar var onlar ile konuş.
tanıyorum ben seni gerek yok birileriyle konuşmama istediğin kadar inkar et gerçekler ortada kardeşine kadar tanıyorum
Sende 4 senedir 18 yaşındasın
Bumudur
Teşekkür ederim başka
peki gelinim dediğin yengenin adı yani anlamazdan gelirsin sen şimdi kardeşinin karısı adı özgül
Arkadaş ben bekarmıyım.
Özetle
Bekarım. Evli birinin yaptığı doğrumu yanlış.
Aşk değil sadece ilgi ihtiyacınız var ki evde galiba görmüyorsunuz