Beyler siz ev işlerinden anlıyor musunuz? "Hayatım oradan tornavidayı verir misin?" Diyen erkek mi? "Tesisatçının numarası neydi ya?" Diyen erkek mi? #Mopysoruyor 🍁
Kadınların gözünde ev işlerinden anlayan erkekler daha mı çekicidir?
Tabiki çirkin olsada direk en yakışıklısı o olur 😄 benim sevgilim bu konuda çok düşünceli annesi işten gelmeden bulaşık varsa bazen yıkar bazen annesi rica ederse süpürge tutar eve, zaten bunları yapıp birbirimize destek olursak o zaman seviyo ve düşünüyodur 😊 kısacası napiyim başka erkeği benim ki en best 'im olur artık gözünde 😇
Ev işi deyince yemek, ütü falan sanıp tabi ya demiştim Kendi işini kendisi halledebilsem erkek her zaman daha çekicidir ama yapamadığı bir şeyi yapabiliyormuş gibi göstermeye çalışanlar itici geliyor.
Evde yapmadığım iş yok gibi. Tesisattan elektriğe, alçı, boya işinden duvar kağıdına. Hemen hemen her tür tamiratı kendim yaparım. Alçıpan bile yaptım. Yemek yapmayı eşim benden öğrendi. Eşimden su bile istemem. Kendim alırım. Ama yine de yaranamıyorum. Kadınlar hep daha fazlasını istiyorlar... Net...
Valla kimsenin demesine bile gerek yok temizlik yapıyorum Yemek yapmayı zaten seviyorum Evde tamir tadilat gerekiyor yine ben, elbisenin fermuarı mı patladı dikiş makinem ve yine ben
Walla ev bile yapıyoruz ailecek inşaat işindeyiz. Ama yok kızlar böyle şeylere değil kazandığı paraya bakıyor.. Boşuna kimseyi kandırmaya gerek yok kardeşim
En İyi Cevaplar