Adam zaten tüm gün sabahtan akşama kadar çalışıyor, yoruluyor bir de ev işine yardım mı edecek? Erkeğim bana güler yüzlü, sevgi dolu olsun ev işini ben yaparım sorun yok.
Kadın erkeğine hizmet etmek zorunda değildir Peygamber efendimiz s. a. v bile anneye ve kadınınıza yardım edin kilibiklik değil kalbi ılık olmaktır diye buyurmuştur ve sünnettir Erkek adam kadınını sever sayar sahiplenir dürüst güvenilir sadık yardım eder ise kadın bunları hisseder yaşarsa kadın hizmetini kalben hediye eder Bende anneme yardım ederim hatta bir çok işi ben yaparım temiz titiz düzenli olmayı da severim Yemek çamaşır bulaşık ütü her şey hatta çocuk bile bakmayı en iyi şekilde öğrendim Gelişmeye devam ediyorum ki Yarın bir gün kısmet olur evlenirsem eşime de yararlı biri olayım
😀😀valla eşime yardımcı olcam evli değilim ama Günümüz türkiyesinde diyoruz 😂😂bu cok cok cpk düşük bir ihtimal erkek egemenliği var kadınlar köle gibi kullanıyor hanzo erkeklerrrr
Kadınlar ezildiği su dünyada eşime cenneti tattırcam her işinde ona yardımcı olucam Benim eşim olucak kişi köle değil Hayat arkadaşı oluyor Günümüz göbekli amcaları odundan daha odun hanzo insan cok eşini resmen obje olarak kullanan cinsler cok maalesef
Ev işiyle çekici olunmaz. İyi karakterle de çekici olunmaz. Realist olalım, güzel bir tipi olmayan kişi Tanrı sıfatlarını taşısa bile çekici bulmaz kadınlar. Yoksa yemekti bulaştıktı bunlar çekici yapmaz kişiyi. En basitinden bir kadın seksi değilse yemek yapması araba sürmesi vs hiçbirşey onu seksi yapmaz çekici yapmaz. Ama adrina lima gibi birisi robot gibi yerinde otursa ya da akşama kadar kıçını uzatıp yatsa bile seksidir çekici bulursun. Ev işi falan hikaye
Tabi o ev işlerinde ki yardımın hakkını veren kadın için erkek bulunmaz bir imkandır.. Aslında müşterek hayattın tadı öyle daha iyi yaşanır.. Ancak bu yardımın kadrişni bilmeyen kadına da çok söylenecek söz vardır..
Uzun zamandır tek tabanca yaşıyorum, ev işi vız gelir. Hatun kaldırıcak bir tarafını da iş yapacak. Hele şöyle ağır ağır iş yapmıyolar mı ayar oluyorum.
Ben sinir oluyorum ayağımın altında dolaşıp burnunu herşeye sokarsa. Birde yatağı yaparken carşafı düzeltmiyorya cinnet. Corabını kaldırsın, bulaşık makinesi birde ev süpürmesi ihtiyac halinde yeterli. Say say bitmez aslında ama neyse sustum.
Çekicilikten ziyade, Kadınına değer verdiğini gösteriyor. ben olsam bende karıma yardım ederim bunda utanılacak bir durum ya da çekici gözükmek gibi bir niyet yok.
Hayır zaten yapmak zorunda kadınlar evin kölesimi. Sanki süper birşey yapmış gibi bahsedilmesini saçma buluyorum bir insan başkasına ihtiyaç duymadan kendine yetebilmeli. asalak insan sevmem
Müsade edersen neden olmayacağını dilim döndüğünce anlatayım mı? Korkma polemiğe girip laf yetiştirme değil derdim. Ama cidden neden olmayacağını reçete gibi yazabilirim.
@MrsDreams kısacık bir anımı anlatayım, Sen bunu 1000 le çarp. Üniversitedeyim. Dünyalar güzeli bir kız gördüm. O an avludaki 50 kafa erkek benim gibi hayranlıkla bakıyordu
Derken peşmerge kılıklı oğlanın biri, böylr surat cehennem zebanisi gibi kapkara sıfatında şer akan bir hamşo koşarak kıza yaklaştı. Kızın arkasından bir eliyle kızın omuzuna yapıştı. O omuzdan destek alıp 2 metre havaya zıpladı. Geri yere inerken de kızın yüzüne zutonkkkk diye yumruğu çaktı
Sonra kızı saçlarından tutup sürüsü. Daha da birsürü şey. Finalde kız başını çocuğun omuzuna yaslayıp kedi gibi miyavlarcasına "bittaha kıvgı itmiyilim tımam mı aşkııııımmm" dedi. Oğlan da "tamam looov uzatma" diye karşılık verdi
Buradan çıkarılması gereken ders şu:öyle ev işinde yardım eden size gözü gibi bakan ayağınızın altına halı seren erkek size fazla. Öylesin bulsanız bile rahat batar ve adamın kalbini kırmanın bir yolunu bulursunuz
Dedim ya o anıyı binle çarp. Nicelerini gördüm böyle. Anladım ki siz anca ayılara karşı ilgi duyuyorsunuz. Adam gibi adam yaramıyor size. Bu söylediklerim tecrübeyle sabit
Bırak yumruk atacak birisini bana el kaldırmaya teşebbüs eden bir insan o an benim için bitmiş olur ve tek bir darbesinde karakolluk ederim onu. Hiç kimsenin bedenim üzerinde güç gösterisi yapmaya hakkı yok. Ve böyle bir durumda onu da felç ederim aldığım eğitimle. Bence bunlara özeneceğinize biraz adam gibi adamlara özenin derim. Bir duruşu olmasına ve güçlü olmasına rağmen peygamber efendimiz gibi eşine önem veren eşini baş tacı yapan insanları örnek almanız daha iyi olur. En azından bu şekilde doğru bir eş de bulabilirsiniz kendinize göre. Yazık bu yazdığınız gibi düşünenlere.
@MrsDreams eşimden şiddet göreceğimi sanmıyorum. Görsem de pek etkileyeceğini sanmam 😋 ama işin aslı ola ki bir anlaşmazlık yaşadık, ben eşime hayatım balım canım cicim lütfen noooolur derken susmaz da asarım keserim deyince susarsa işte o zaman çok üzülürüm. Benim eşim insanlıktan anlamıyor diye. Ve ne yazık ki Türk kadını insanlıktan anlamıyor.
Söz gelimi sizi bu dünyadaki herkesten daha çok seven bir erkek size dokunmaya kıyamazken siz daha çok size dokunan ekleyen kullanan ve sonra ıslak mendil gibi kenara atan tiplere ilgi gösteriyorsunuz
Hatta tımes dergisi bu durumu açıklamıştı. İlkel genlerinizden kaynaklanıyor uşak. İçinizdeki mağara kadını sizi saçınızdan tutup sürüye ek hanzo ya ilgi duyuyorum. Kim bilir belki de haklılar
@MrsDreams sen de daha okuduğunu anlayamayanlardansın belli. Ben krolara özenmiyor ya da desteklemiyorum. Siz kadınların "ben hayatta kendime şiddet uygulamam" diye bol keseden attığınız halde gidip beğenmediğiniz krolara kul köle olmanızdan bahsediyorum. Acımayacak kadar zavallı bir durum
Hangi semtte yaşıyorsunuz bilmiyorum ama hanzo görüp de ayy ne karizmatik adam diye ne ben dedim ne de yakın kız arkadaşlarım. Belki de çevreyle ilgilidir bilemeyeceğim. Genelde tatlı inatlaşmaların olduğu insanların çekmediğini söyleyemem ama bu tatlı inatlaşmaların kesinlikle sizin söylediklerimizle uzaktan yakından alakası yok. Herkes onu seveni sevmek zorunda değil. Nasıl ki bazen bizi her seveni sevemiyoruz bazen bizim de bir şeyler hissettiğimiz insan bize karşı o şekilde hissetmeyebiliyor. Ama bunlar olasılıktan, şanstan ibaret ve karaktere de bağlı şeyler. Kimi kızlar tek günlük (kısa dönem de diyebilirim farketmez) ilişkileri tercih edebiliyor -tıpkı erkekler gibi- anlayamasam da saygı duyarım ama böylesine bir genellemenin (sizin söylediğiniz şeyden bahsediyorım) de doğru olduğunu düşünmüyorum.
Okuduğumu anlayabiliyorum çok şükür. Böylelerinden nefret ediyorum öyle birisiyle de olmak istemem ama böylesiniz genel olarak demeye çalışmışsın fakat Türkçen biraz zayıf maalesef. Cümle yapıların baya bozuk olmaya başlamış.
@MrsDreams Android işletim sistemi ile Windows işletim sistemi bir olmuyor. Android de bazen parmaklar yanlış harfe basabikiyor ya da program kelimeyi kafasına göre yuvarlayabiliyor
Eğer cümlelerinizi yollamadan önce okursanız böyle bir sorunla karşılaşacağınızı düşünmüyorum ama hadi o insanlık hali de az önce söylediğinizi gülerek söylemenin pek de insanlık hali olduğunu düşünemiyorum
@MrsDreams yaşım küçük daha göreceğin öğreneceği var. Sen şu anda işine gelmeyen şeyleri duyduğunda suratı düşen ergen modundasın o ruh haliyle okuyorsun pek ala ben yalana baş vurup hiç de savunmadığım şeyleri sırf sana şirin gözükmek için şairene bir dille anlatabilirim. Sen de keklik gibi yerdin. Ben şirinlik yapmak yerine düşüncemi tüm çıplaklığıyla söylüyorum. Biraz daha büyüdüğünde anlarsın kibar yalanıyla yavan konuşan dürüst arasındaki farkı
Haklısınız göreceğim çok şey var ama gene de bu -beyin gücünüzü bilmesem de- vicdanen sizden geride olduğum anlamına gelmiyor. Hele ki sizin ileride bir kadının dayak yeme ihtimalinin sizi güldürmesinden sonra vicdanen sizden çok ileride olduğum kesin bir gerçek. Ülkemizde bu kadar örneğe rağmen hala bazılarına (aynısını yapmadığını iddia etse de) komik gelmesi daha önümüzde çok yol olduğunun ve belki de hiç yol katetmediğimizin bir göstergesi. Ne yazık ki. Ve benim keklik olup olmadığıma gelecek olursak belki burada kendinizi insanlara iyi göstermek için kendi cevaplarınız yerine doğru insan kriterlerine uyan bir insanmış gibi cevapları kullanmanız yalnızca dediğim gibi burada yanılgıya düşürebilir. Gerçek hayatta mutlaka belli ediyor böyle insanlar kendilerini. Bu güne kadar da çok şükür hiç düşmedim bu dayak konusuna. Kaldı ki bunun için ergenliğe girişimden beri kendimi koruma adına önlemler almaya başladım. -her ihtimale karşın. Kimseyi küçümsememenizi bir kardeş tavsiyesi olarak almanızı temenni ederim.
Eeeh sosyal bir ortamda atışıyoruz işte 😋 bensadece şiddet gördüğü erkeğe tapan kadınları değil' daha birçokları ı küçümserim. Bu da bendeki bencillikten geliyor. Ama kızın zekaca geride olabilirim ama vicdanen sizden öndeyim söylemine katılıyorum. İkimizi de aynı anda dolandırmaya kalksalar karşı tarafın kendini 2acındırması yeter. Yarım saatte bu salağın dünyası nı ters döndürürler. Ben de ise 200 yıl aralıksız uğraşmaları lazım
Benim sözlerim azıcık beyni olan ve Türkçeyi azıcık iyi anlayan herkes için gayet açık. Beynin yoksa ya da okuduğunu anlamıyorsan doğal olarak yazdıklarımı anlayamazsın, sadece kro bağımlısı kadınlara değil aptal olan herkese acıyorum ve küçümsüyorum. Sana okumaya değer bir anımı anlatayım pişman olmazsın
Ete hile karıştırmayı seven ve kendini sırf bu yüzden uyanık sanan bir köy kkasabımız var. Adamla sadece selamımı var o da yaşına hörmeten. 2 yıl evveliydi. Yolda giderken selam verdim yanına buyur etti. Laf lafı açtı. Başladı bana kendini övmeye. Yok bu mesleği 30 yıldır yapıyormuş yok kolay değilmiş. Eh kasap emmi reklamını yapınca yanındaki danalar gibi toslak oğlu da zıpladı. O da 15 yıldır yapıyormuş herkes yapamazmış
Bu iki baba oğul godoşşlanma yolunda zirve yaparken kasap emmi 30 yıldır çalışmaktan sırtında menüsküs oluştuğunu söyledi. Dana oğlu da geri durmadı. Benim de sırtımda menüsküs oluştu golay deeeel diye havalanmaya devam etti. Bense şaşırmıştım. Mesleğim aşçılık olduğu için meslek hastalıklarını ii bilirim. Amma sırtta menüsküs olması olacak iş değildi. Neden böyle oldu deyince bana tezgahları gösterdiler
Bu işte en ergonomik tezgah yüksekliği 80cmdir. Ama bu sağırlar yıllarca 60 cm Lil tezgahta eğilerek çalışmışlar. Anlık bir refleksle neden tezgahın altına destek koymaddıklarını sordum. Bir anda baba oğul birbirine baktı ve mall gibi kaldılar. Ben de daha fazla bozulmasınllar diye kalktım gittim. O gece kasap emmi in yatakta yaşadıklarını tahmin edebikiyorum
Yenge--- herif sokulsana yanıma niye öyle ağzını ayırıp tavana bakıyon Kasap---30 yıl avrat 30 yııılll, ben nasıl malmışım ki 30yıldır o tezgahı yükseltmek aklıma gelmedi 🤣
İşte memleket böyle malafatüs beyinliler dolu. Bir de bokk böcekleri bu sümüksü mukozamsı alt sınıf canlılar özellikle ergen olanlar benden saugı görmeyi bekliyor. Hiç olacak iş mi😋
En İyi Cevaplar