Çok basit bir cevabı var aslında.. Kadınlar dışarıda güzel görünmek için evde binbir hazırlık yaparlar. Tepeden tırnağa güzel göründüklerinden emin olmak isterler, bu durum kadınlarda takıntı gibi bir şeydir.. Oysa evde en rahat nasıl hissediyorlarsa öyle giyinirler. Bu halleri de dolayısıyla erkeklere daha samimi ve çekici gelir...
110 Yorumla- 1 yıl
Hemen çıkamıyoruz biz evden 😅😅
- 1 yıl
Bazen evet😅
- 1 yıl
Aslında sebep çok noktayla keşke bitseydi😅😅
- 1 yıl
Benim dürüst olayım çok değişiyor. Gideceğim yer ve ortama göre.😅😅Diğer hemcinslerimde anksiyete fazla
- 1 yıl
Mükemmellik arzusu:)
En İyi Cevaplar
1 yılKesinlikle bir yalan genetik olarak en güzel kadın bile majyajlı hali doğal haline yakın olsa bile makyajla daha çekici oluyor ve ev hali sürekli saten gecelikli stilettolu değilse tabiki reelde böyle bir beklenti yok pijamalarla çekici olmuyor ayrıca saçlar dağınık parfüm ve vücut losyonları yok vs erkekler iyi yalan söyleyen varlıklar
13 Yorumla- 1 yıl
Aynı şey bu arada erkekler içinde geçerli soru kadın olduğu için bu şekilde yanıtladım
- 1 yıl
Teşekkürler doğru yanları var ve her erkek dürüst değil bu konuda.👍🏻
- 1 yıl
Biz erkolar aşık olmadıysak amaca ulaşana kadar sonuna kadar üfleriz ev halinide güzel söyleriz tuvaletteki halinide kan bazen beyine değil başka yerlere pompalanıyor ama realite evlilikte cicim ayları neyse aynı evde yaşamaya başladıktan sadece 1 ay sonra ortaya çıkıyor önemli olan gerçekten sevmek sevebilecek binlerce yön bulmak ev hali çekici gelmese bile bakışları gülüşü konuşması duyduğu saygı ve hissettirdiği ilgi alaka özel hisler baki kalacak
Herhangi bir mekanda cafede salonda aşırı makyaj yapan botokslu tipler ya da çok açık gıyınen ınstagram budalaları bana hep çöp gelmıstır irrite olurum. Doğal hatunlar daha masum daha sevimli daha bi içten daha bi yakın gelir bana. Daha bi yuva daha bi ev daha bi kadın hissederim öylelerini
14 Yorumla- 1 yıl
Daha samimi hissettiriyor demek:)
- 1 yıl
Zaten dişiliği ile değil karakteri ve zekası ile on plana çıkıyor doğal hatun. Güzelliğini onu afişe etmenin lüzumsuz olacağını bilecek kadarda zeki. Soft bı makyaj yapar hafif bı tebessüm eder kalbi feteder.. sorumluluklarını bilir ve ona göre davranır. Gerçi bu tarz hatunların sayısı çok azaldı. Yeni düzen yeni ımajlar aynı yüzler ayni tipler baydı artık..
- 1 yıl
Haklısın doğru demişsin👍🏻
- Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılHayatımda duyduğum en mükemmel yalan bu olabilir. Bunlar değilmi eşim evde pijamayla dolaşıyor diye eleştiren beğenmeyen sokakta mini giyene bakan aldatan? ya da sevgiliyken hep güzel halini görünce ev hali daha değişik geldiği için cezbediyor olabilir birde kadınlara ne istediğini bilmiyor derler püüüüüğğğ😂🤭🤭
13 Yorumla- 1 yıl
Pijama var pijama var.😅
- 1 yıl
Ahahahsjs paçalı don romantizmi😂🤭
- 1 yıl
Hihihi😅😅😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
Güzellik & Bakım konusunda 823 cevap paylaştı. Üff inanıyor musunuz cidden😂😂
25 Yorumla- 1 yıl
İnanmasakta dile getirilen durum 😅Anlık at demelerinin kaynağı da en çok bunda😅
- 1 yıl
Whuu vurucu cümleler😅🥳🎀
Ev hâliyle altında dar bir tayt askılı bir bluz vs ile daha cezbedici ve fiziksel görsel bir şölen sunduğu için olabilir belki de şimdilik aklıma bu Açık konuşmak gerekirse makyaj, boya vs sevmiyorum ev hâliyle daha doğal ve rahat oldukları aşikar bir de ben karşı cinste açık sırtta dağılmış saç seviyorum ben.
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 535 cevap paylaştı. Doğal oldukları ve kendileri gibi oldukları için galiba :D böyle şeyler gördükten sonra hele :D
14 Yorumla- 1 yıl
Doğallığı araba koltuğuna monte etmiş. İşte gerçek dişi🤣🤣
- 1 yıl
😅😁😁
Güzellik & Bakım konusunda 525 cevap paylaştı. Bunu bende bilmiyorum 🤦🏻♂️ İnan ki nude görmek yerine pijama halini görmeyi tercih ederim 😂 yani siz ne kadar kendinizi öyle beğenmesenizde 🤦🏻♂️ pijamalı foto atacak sevgili de yok
13 Yorumla- 1 yıl
Bakımlı, pijamalıysa sevimli aslında ama üstünde lekeler, diz yapmış pijamalar ahahah erkeklere çekici gelmiyordur😅😅
- 1 yıl
😅😅😅
Önde iki tutam saç, bol bir t-shirt ve power puff girls pijamalarıyla bana baksın, ciğerimi bırakırım oraya ya, anam böyle olmayın kızlar napıyosunuz kalp var bizde şlkdsaFKJLJFDSFADDAFSDFSA
116 Yorumla- 1 yıl
Derin nefes al😅
- 1 yıl
Kalp masajı😅
- 1 yıl
Çıtır daha seninle çerez olmak için buluşmadı gelir gelir🤣🤣
- 1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=kl4Ap_oYlQU
Bu iyi bir şey miydi kötü mü İADFSLFFSASFASFSAFS - 1 yıl
Çıtır boğazında kalmadıkça iyi😅
- 1 yıl
Laf sokmadım aaa sende😅😅
- 1 yıl
Susuyorum efendim 🤣🤐
- 1 yıl
Kaçamak yok burada ama kimi durumda susmak güzeldir random üyecan😅
- 1 yıl
Rahat uyurum ben sen rahatına bak random sevgili üye😅👋🏻
1 yılYalan. Neden o zaman sosyal medyada şişik dudaklı silikonlu kızları takip ediyolar?
33 Yorumla- 1 yıl
Demek sevdiklerini en saf haliyle görmek istiyorlar😅😅🤪
- 1 yıl
Tabi canım başka açıklaması olamaz😹😹
- 1 yıl
😄😄
- Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı.
u 1 yılEv halinden kasıt çorabın içine sokulmuş pijama, sac bas dağınık.. hani deprem olsa utancimdan kacamam o derece bence zannetmiyorum jsjs
15 Yorumla- 1 yıl
Afilli bir pijamaya vuruluyorlar belki😅😅
- 1 yıl
Aklima kötü şeyler geliyor bizim öyle halimiz mi var varsa diyin bana da jsjss
- 1 yıl
Ahaha güzel pofidik panduflar, ansız zamanların eşofman pijama karışımı parçaları😅😅
- 1 yıl
Ben bir trendyola bakayim.. enisten Anlık isterse adam şok olmasin jsjs
- 1 yıl
Anlıkları da hep o hallerimizi görmek için istiyorlar😄
Tamam😄👍🏻
- Güzellik & Bakım konusunda 732 cevap paylaştı.
1 yılHangi erkekler onlar 🤣hiç sanmam ki öyle düşünsünler. Kadın her daim çekici olsun isterler , bir eşofman hayal kırıklığı yaratır 😂
12 Yorumla- 1 yıl
Deme ama ya eşofman vaarr eşofman var🤣🤣
- 1 yıl
😂
1 yılEn doğal hallerinde olduğu için.. 😅Genelde çoğu boya küpünün içine düşmüş gibi oldukları için doğallık istiyorlar.. 🤣
17 Yorumla- 1 yıl
Yazık adamlar da saf güzelliğe hasret kaldılar artık😅
- 1 yıl
Aynen öyle.. O boyalarla tüm evi boyarım ben.. 🤣🤣 Hemcinslerimi biraz gömdüm sanki.. 😅😅
- 1 yıl
Artık makyajdan çok estetik işlemler daha yaygın. Makyaj azaltıldı biraz şükür😄
- 1 yıl
Yok canım ya görüyorum gala kat kat katman oluyor bazılarında.. 😅 Oysa ciltlerini daha çok bozuyorlar..
- 1 yıl
Demek benim etrafımda çok denk gelmiyor doğrudur😄Evet yazık ediyorlar ciltlerine. Çift fazlı temizlik yapmıyorlarsa daha da sorun.😌
- 1 yıl
Aynen öyle.. 😅
- 1 yıl
☺️☺️🥰
Doğallıktan hoşlanıyolar sanırım o yüzden. Kuaförlerin bile yapamadığı tepeden salkım saçak bi topuz, pijama ve tişört mükemmel kombin yaa 😂😂
14 Yorumla- 1 yıl
O güzelim lotus tokalar, sweatler hangi diyarda varmıs ya değil mi?🤣🤣
- 1 yıl
😅😅🌸
1 yılBilmiyorum. Seksi geliyoruzdur belki ondan olabilir.😂
21 Yorumla- 1 yıl
Doğallı seksili ❤️🔥😅
- Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılDaha doğal ve samimi olduğu için sanırım , çünkü insanın en güzel hali doğal halidir
11 Yorumla- 1 yıl
💙
Doğal olduğu için. Bir kadının en güzel hali doğal halidir. 🌸
12 Yorumla- 1 yıl
Haklısınn✨
Biz doğal kadın seviyoruz doğru ama burada ki doğallık vahşi doğada ki gibi değil uzayan tüyler vs değil bakımlı olmanız saçlarınız temiz yüzünüz temiz ise tamamdır genel de kadınlar da evde yatmaya hazırlanırken bu modda oluyorlar
10 Yorumla
s 1 yılBen pek sanmıyorum, evde bile seksi olmamızı bekliyorlar bence😀
11 Yorumla- 1 yıl
En bakımsız halleri görmek için taktik belki de onlardaki😅
1 yılSanırım doğal oldukları için🍀
Çünkü ev halinin çekiciliği var14 Yorumla- 1 yıl
Çoğuna çekici geliyor evet:)
- 1 yıl
Kızlar peki kendi ev hallerini seviyorlar mı
- 1 yıl
Seviyorum kendi adıma diyecek olursam. Evde de bakımsızlığın dibine vurmuyorum sırf ev hali diye😅
- 1 yıl
😂😂😂
1 yılSorsan doğallıktan yanalar. Hepsi palavra 😅
48 Yorumla- 1 yıl
Üstümüzde yemek lekesi varsa wooww diyeceklerini hiç mi hiç sanmam 😅😅
- 1 yıl
Erkeklerin bir Allah dediğine inanırım ben ahah 😅
- 1 yıl
😅😅😅
- 1 yıl
yedi yirmidört makyaj yapıp olmadığınız biri gibi kendinizi gösteriyorsunuz... doğal halinizi görüp bi an önce rotayı değiştirmek istiyoruz işte anlayın.
- 1 yıl
Onu 7/24 makyaj yapanlara söyle ben öyle değilim.
- 1 yıl
@eleguneferidun Makyaj profesyonel şekilde yapılmadıkça devrim yaratmaz bir hoşsunuz gerçekten😅
- 1 yıl
devrim yaratmaz mı? makyajsız dolaşan ilk buluşmaya makyajsız giden kız var mı? yok.. makyajsızlığı sadece ailesine.. devrim gibi farklar önemli değil küçük farklar önemli... o küçük farklar aslında hiç hoşumuza gitmeyen pürüzlü bi cild olabiliyor.. ya da yaşlandığı belli olan bi cilt
- 1 yıl
Yo
1 yılAlakası bile yok. Ev hali daha tatlı, daha sevimli ve masum durduğundan onu seviyorlar dersen bu olur ama
10 Yorumla
1 yılDoğal durumlar benim çok hoşuma gidiyor. Makyajsız salaş. Çünkü gerçeğin ta kendisi olduğu için.
10 YorumlaSebebi konusun da hiç düşünmedim lakin doğru bir tespit şimdi düşündüğüm de doğallık ve sıradanlık çekici geliyor olabilir
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılEv halleri çekici olsa bile seksi tarzda giyinik olunca da ayrı bir aura katıyor. Yalan yok. Ev ortamı bile olsa güzle bir kombin olsa bayağı bir dikkatimi çeker.
10 Yorumla Doğal oldukları için mi diyeceğim ama yani bence ruh halinden çok daha çekici ve seksi oldukları durumlar var
10 Yorumla
1 yılYani bence bir erkek sadece sevdiği kadının her hâlini çekici bulmalı ev veya başka bir ortam farketmez sdfsdfdf 🙄
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 7,6b cevap paylaştı. Giyinmesini bildikten sonra ev halide yatak halide çekici geliyor 😅
16 Yorumla- 1 yıl
Helal sana gerçekten doğru dedin😅
Şimdi üstüne çamaşır suyu dökülmüş leke yapmış haller hiçbir erkeğe çekici gelmez sanmam🤣 - 1 yıl
Anladım ben ve ev diye öyle olmayı asla tercih etmem. Kendime saygım var😅
- 1 yıl
Teşekkür ederim🙂
1 yılseven insanın karşıdakı ne fotograf atarsa atsın herşeyi güzel cekici gelir
10 Yorumla
1 yılÇünkü evlenınce sürekli o hali ile yaşayacağı için o hali görmek karar merceği oluyor
10 Yorumla
1 yılDışarı çıkınca makyajdan başka birine dönüşüyorlar ama evde doğallar.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBenim kendi fikrime göre, kadın ev halinde daha rahat ve doğal oluyor ( sevdiğim kadın için konuşuyorum) yapmacık değilde doğal olarak föze hitap ettiği içinde daha çekici geldiğini düşünğyorum
11 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBirde kendi gözlemim olaeak buraya yazıyorum (okuyan erkeklerde böyle hissetniştir bence) kadın ev halinde daha bir güçsüz diye dahada bir s2kmek yani cinsel arzu geldiği için çekici geliyordur.
Kendi bağımsız araştırmalarım.
BEYLER KATILIYORSANIZ BEĞENİN LAN
Ulaşılması zor olduğu için, her zaman o halde görmeye başlayınca o kadarda cezbetmiyecektir.
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 399 cevap paylaştı. Kasmadan ve sıkmadan doğal güzelliklerini yansıtabildikleri an, o an olduğu için olabilir 😅
10 Yorumla
1 yılAaa oyle miymiş valla benim bildigim o halden nefret edenler de var
22 Yorumla- 1 yıl
Nefret edene geldiysen tahtalara vur boş ver.😅😅
- 1 yıl
😂😂 doğrudur yani
1 yılDogadaki kediler makyaj yapıp kasmıyorlar oldukları gibiler erkek kediler peşinden ayrılmıyor bence dogallık çok çekici bir şey dogal ol kendini sev dengeli ol bu samimiyet evde daha rahat yakalandığındandır bence
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılDogaldır. Kıyafeti rahattır, o yüzden de seksi gelir. En rezil saçı başı olsa da bana özel hissettirir.
10 Yorumla
1 yılBence bu bir teoridir ev hali nasıl bir ev hali ama şortla ise okey bol eşofmanlaysa olmaz o iş 😂
11 Yorumla- 1 yıl
Değişiyor erkek kişisine göre😅
erkekler dogallik sadelik seviyor. bazi kudurmus erkekler makyajli filan sever onlar kuduruk
11 Yorumla- 1 yıl
Kuduruk😄😄🤣
1 yılBu cekici gelmez samimi gelir evde birlikte bir seyler hayal edince falan sicak hissetirir yanlis anlasilmasin
00 YorumlaKadınların ev hali gayette çekici.
İlerideki partnerimin rahat rahat kıyafetlerle rahat etmesi beni mutlu eder.10 Yorumla
1 yılneden sizce kıza cevap verin
11 Yorumla- 1 yıl
Sözde doğallık seviyorlar şayet doğruysa ama süslü bakımlı bir kadınsa bence en saf hali merak uyandırdığından.
1 yılHangi erkek o 😀
112 Yorumla- 1 yıl
Çok var öyle😅
- 1 yıl
Dogru cogu yalanci erkeklerin evet 😀
- 1 yıl
Bu soruda Fransız olanlara çok güldüm🤣
- 1 yıl
Nasil yani 😅anlamadim 🙄
- 1 yıl
Hangi erkek ev hallerini seviyormuş diyenler olmuş da onu diyorum:D
- 1 yıl
Oyle ama sana bunu kim soyledi yok oyle bi sey 😅😀
- 1 yıl
Alemsiniz siz cidden çok çok var biri demedi bu arada şahidim kendimde de çevremde de.😅
- 1 yıl
İyi oyle sanmaya devam edin 😛ha su var senin ev halin de aynidir oyle olabilir yani kisi ozelinde 😅
- 1 yıl
Sanmıyorum yahu duydum şahidim mış mış demedim😅
- 1 yıl
Ne inat var kizda ya 😀😁Tamam dogrudur 😀
- 1 yıl
Bildiğime inatlaşırım bilmediğime doğrudur der geçerim😅
- 1 yıl
Dogrudur 😀😀
Doğal seviyorlar tilkiler
11 Yorumla- 1 yıl
Tilkiler hahaha😅😅
1 yılKim dedi bunu? Keşke öyle olsa. d
11 Yorumla- 1 yıl
Aaa nasıl duymadın?😄Erkekler bunu sık sık görmek ister.😅
1 yılÇünkü onlar düzen sevmez 😂
112 Yorumla- 1 yıl
Hahaha herkes doğallık dedi bak sen farklı şey dedin çoğu sevmez evet😅
- 1 yıl
Goril gibiler çünkü 😂
Düzene tahammülü olmayan varlıklar 🤣 - 1 yıl
Goril gibi hahahha kahkaha attım deli kız🤣🤣🤣
- 1 yıl
4 abim var herhalde bilecem 😃
Goril gibi tabi sözde güçlüler 😃 - 1 yıl
Benim 2 abim var ama annem çok düzenli, titiz bir kadındır. Onları salkım saçak asla alıştırmadı. Kaç yaşına geldiler ama o azarı düzensiz görse onları çeker hiç affetmez🤣🤣
- 1 yıl
Pintiler ya 🤣🤣
Kaç defa kavga etmişiz çoğusu babamın alışkanlığı 😂 - 1 yıl
Anne baba fikir birliği şart sizin eve😅😅
- 1 yıl
Babam kirlilerini sepete atamayacak kadar devre dışı 😂🤣
- 1 yıl
Oyyş durum fena desene🥹🥹😁
- 1 yıl
Fena da laf mı 🤣
- 1 yıl
Yıldızlı fena😅
- 1 yıl
Yok fenaya haksızlık oldu 😂
- Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılDoğallık hoşlarına gidiyor.
12 Yorumla- 1 yıl
Galiba en organik haller🤣
- 1 yıl
Ahhaha evett
- Güzellik & Bakım konusunda 708 cevap paylaştı.
1 yılDoğal organik diye makyaj yok her şey ortada 😂😂
115 Yorumla- 1 yıl
Kandırmıyorlarsa öyle galiba😅😅
- 1 yıl
Çogunun popo gögüs saç takma ek ya da şişme don herkes aynı tipte boya küpü evde işler başka yani ondan dedim hiç gerek yok o kadar abartıya malzeme neyse o ufak dokunuş doğallık samimiyet bana yeter 🤗🥰🙏
- 1 yıl
Evet bende bu sebeple aaa bu kız bu muymuş denmesini istemediğimden minimal tutarım her şeyi. Jel tırnak harici hiç takma ürünler denememişimdir. Sevmiyorum onları😅🥰🥰
- 1 yıl
Lens vs hiç biri yok bende orjinal helal Türk malıyım😂😂🤣😂🤣
- 1 yıl
Aynen öyle saç boyası bile yok🤣
- 1 yıl
Aaa bende o var zaten sarıydım dahada platin sarı en dayanılmazım ya hadi yaşlanınca bırakırım iyice pamuk pamuk olup akışına napim😂🤣
- 1 yıl
Müge Anlı sarısı sana yakışır☺️
- 1 yıl
Evet işte o ben öyle sarıyım çok güzel ya dayanamam hiç🥰😂💃🥰
- 1 yıl
Seninle konuşurken de kafamda öyle canlanmıştı hep.😅😅
Yakışır yakışır.💜 - 1 yıl
Sağol bebeğim yakışmasada aynada ve kendimde görmek istediğim bu napim severim sarıyıııı😂💃🥰
- 1 yıl
Sarı vazgeçmesi en zor renklerden gerçekten.😄
- 1 yıl
Ahhh kafein gibi sigara gibi bağımlıyım modum neşem rengim her şeyim anlatılmazım ya bilemezsin 💃💃💃
- 1 yıl
Sarı bu kadar değer gördüğünü bilse saçlarından akmaya, turunculaşmaya, yeşillenmeye utanırdı😅😅
- 1 yıl
Yaaa aşkım oo benim aramızda bir aşk var 🥰🥰
- 1 yıl
🎀🥰
1 yılÇünkü doğal güzellik bence 1 tabaka boya badana gerek yok sadece az öz sade
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHangi erkekmiş o erkek?
Kesin hayatında güzel kadın görmemişdir o arkadaş00 Yorumla
1 yılYatağa atmak istiyorlar
30 Yorumla
1 yılSeven her haliyle sever.
20 YorumlaDoğallığı seviyorlarmış (sözde)
10 YorumlaDoğal olduğu için sanırım
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 677 cevap paylaştı.
1 yılDoğal hal severler içgüdüsel olarak.
10 Yorumla
1 yıldoğal olduğu için
10 YorumlaÇünkü doğal ve samimi
10 Yorumlabilmem daha hoş bence :D
10 Yorumla
1 yılHayır bana pasaklı görünüyorlar
10 Yorumla
1 yılDoğal olduğundan dolayı buluyom ben
10 YorumlaKim demiş onu öyle bişey yok
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 432 cevap paylaştı.
1 yılDoğallığı sevdikleri için
10 Yorumla
1 yılDaha samimi geldiği için olabilir...
10 Yorumla
1 yılEvet doğallık her aman iyidir
10 Yorumla- Devamını Gör (33)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler