1 aylık ilişkimiz vardı. Kendisini 3 yıllık sevgilisi aldatmış. Bu olayda yeni olmus. Benim peşimde koştu , bağladı ve başladık. Ailesi falan da biliyordu. Ufak bir tartışma yaşadık ben de bizimle ilgili konuşalım dedim ayrılacağım sandı sansanı. O da bunu bekliyor gibi biz şimdi olmayız ilerde bilmiyorum ama senden çok hoşlanıyorum falan dedi. En son da bana biraz zaman ver kafamı toparlayayım, bunun eskisiyle ilgisi yok ama yorgunum ve hep yanındayım kızma bana zaman verver d. Amacı ne bunun? Tamamen de gitmedi hayatımdan.
Cevabın nedir?
Seni cok iyi anliyorum benzer seyleri inanki bende yasadim kac zaman pesimden kostu bir sans verdim sevgili olduk birbirimizi sahiplendik o da Nisan atmıştı sonra kafasinda düşünceler oluşmaya basladi bana bu kadar umit vermisken bu kadar kendini sevdirmiskengitmesine izin vermedim veremezdim de seni gercekten seviyorsa birakmaz nolursa olsun biraz dusunsun birak bigun konusmaya başladığında onu can evinde vur hatta ona sen veda et sonra zaten geri vites yapar biraz karisik oldu ama neyse
112 Yorumla
Soran+1 yılEn iyi birbirimizi biz anlarız o zaman:) ben tekrar ilişki yaşamak istemem çünkü çok kırıldım, incindim. Sadece pişmanlığını görmek istiyorum. Çünkü onu uyardım. Beni üzme eskisi varsa aklında bekle kafanı topla dedim. Hep o ısrar etti. Bu yüzden çok kızgın ve kırgınım. Senin iş noldu peki şu an
- +1 yıl
Nisan atali zaten 3 yil oluyor biz evlenmek istiyoruz zaten sevgilimin ailesiyle de tanisinca aklinda bir şüphe kalmadi seninde imkanin varsa baristigin zaman ailesiyle tanışmak istedigini soyle hem erkekler gercekten sevmese pesinden koşmaz emin ol sevmese seninle bir iliskiye baslamazdi bir seye cani sıkılmış olabilir seni uzmemek icin kirmamak icin boyle birsey yapiyodur ama seni anliyorum insan bu durumda kat ve kat daha fazla uzuluyor insallah iliskiniz duzelir cok sey dusuyor sana bu iliskide maalesef
Soran+1 yılİnşallah mutlu olursunuz:) ben akışına bıraktım yazmıyorum 2 gün oldu henüz. Bilmiyorum o yazar mı
Soran+1 yılYok canım aramam malesef ben de inatçıyım o konuda zaten istediğim onun hatasını anlaması ben ararsam anlamaz
Soran+1 yılEğer yazarsa vuracağım çok teşekkür ederim yorumların için :)
Soran+1 yılİyi geceler yazdı çok değişik ya
Soran+1 yılHaklısın canım
En İyi Cevaplar
+1 yılBu çocuk üç senelik sevgilisinden ayrılmışsa aldatılmışsa eğer duyguları tazedir zaman ver daha eskisini unutamamıs bile olabilir sonuçta Şu an boşlukta böyle dengesiz davranmasıda o yüzden yeni bir ilişki birinden ayrılıp birini sevmek zor bişey yani... zaman ver yazma üstüne gitme en iyisi 😇😅
15 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın öyle yaptım ben de. Pişman olup yazar mı sence?
- +1 yıl
Yani bende üç senelik bir çocuğu sevdim olmadı sonra biriyle denedim yapamadım, ayrıldık pişman degilim böyle kafam rahat yani ama onu bilemiyorum kimsenin dedigine aldırış etme bile her insan farklı görüş acıları var ne olacağı belli olmaz sen zaman ver o sana açıklar elbette 😂
Soran+1 yılPeki o denedigin çocuğu sen mi istedin? Burada fark onun beni istemesi ben normal hayatıma devam ediyordum geldi alt üst etti:) bu yüzden pişman olmasını istiyorum
- +1 yıl
Aslına bakarsan konustuk falan sonra kendi sevgili olmak istedi gelişti bisiler ama sonradan yapamıcagımı anladım
Soran+1 yılSende çocuk istemiş gibi olmuş o yüzden isinamaman normal
Sanada tamamen baglanıp baglanmamakta şüphesi war? cünki 3 yıllık sewgilisi terketmiş? bu ona ziyadesiyle koymustur sen cocugu cok sewiyosan üstüne cok gitmedfm warlıgını hissettir yok olmadı bir psikologa gitmesini iste, sewen insan sorgulamaz sewer hep yanında ol we onu kazan
23 Yorumla
Soran+1 yılİyi geceler yazdı bu gece anlamıyorum cidden:)
Soran+1 yılHaklısın beni de sinirlendiren bu mesaj atmasın o zaman
Teknik Patron seni yedeğe çekmiş olabilir. 3 yıllık ilişkiden aldatılarak ayrılan bir adam hemen bir başkasının peşine düşüyorsa kişiliğinde sıkıntı var demektir.
27 Yorumla
Soran+1 yılBana dediği kızla son aylarda hep ayrılıp barışmışlar son 6 ay berbat geçmiş en son da ihaneti öğrenmiş. Benimle de 2 ay sonra falan konuşmaya başladı. Ben de güvenmedim açıkçası başta ama inandırdı işte:) yedeğe alınacak biri değilim bunu fark ettirdim çünkü ben hep yanındayım bir yere gittiğim yok dediğinde bakalım sen istediğinde ben olacak miyim dedim. Bu adamdan bir şey olmaz büyük ihtimalle ama en azından pişmanlığını görmek istiyorum
- +1 yıl
Benim anlatmaya çalıştığım nokta 1-2 ay değil. Bazı ayran gönüllü insanlar vardır, geçmişi 3 günde de unutur. Ben diyorum ki madem zaman isteyecekti neden senin peşinde koştu? Burda yine ilk dediğime çıkıyor.. Yani kişilik bozukluğuna... Herşey gönlünce olsun, hayat senin hayatın tabi ki. Zaman vermek istiyorsan ver tabi.. (Bu benim şahsi görüşüm) 🙏
Soran+1 yılHaklısın beni kıran da hazır değilse niye benim peşimden koşuyor? Ben de istemiyorum artık çok kırgınım çünkü. Sadece pişman olmasını istiyorum ilişki yaşama niyetinde değilim artık.
Soran+1 yılO zaman ben sağlıklı değilim sanırım :)
Soran+1 yılTeşekkür ederim :)
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
15Cevap
+1 yılKibarca elde yedeklerden birisin, önceliğim başkası demiş. Keşke tekmeyi sen vuraydın. Başkasına kazık atan sana da atar⚠️
28 Yorumla
Soran+1 yılBaşkasına kazık atmamış ki kız bunu aldatmış. Aslında ben de konuşacaktım işte o önce davrandı diyelim. İstediğim geri dönüp pişman olması. Zaten ilişki olmaz artık biliyorum.
- +1 yıl
Özür dilerim orayı yanlış okumuşum. Yine de peşine düşme bence hep ötekinin yedeği durumun olur bence.
Soran+1 yılYok asla düşmem zaten yazmıyorum. O yazarsa da ilişki durumu olmaz zaten benim istediğim de onun yazması ve içimde kalanları söylemek pişmanlığını görmek. Barışmak da istemem zaten.
- +1 yıl
Yine de bu beklentin onu istediğinin göstergesi.
Soran+1 yılBir şeyler hissetmistim ama artık olmaz tabi ki.
- +1 yıl
Önüne bak arkadaşım, sana değer verenle ol. Geri dönüş insanı ucuz gösterir, büyük yaralar açar. İnşallah güzel, mutlu bir yuvan olur.
Soran+1 yılAmin teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Rica ederim 😊
Niye ille bir sey olsun diye bekliyosun? Bence hayir diyememis boslugu doldurmaya çalışmış onu da beceremeyip zaman istemis
17 Yorumla
Soran+1 yılAslında bu adamla güzel ilişkim olmaz onu fark ettim zaten. Sadece gururum incindi kendini kötü hissettim pişman olmasını istiyorum o kadar.
- +1 yıl
Aslinda diyeceklerim biraz sert olabilir ama kotu degil. Sunu unutma hayat cok kisa karsindaki kisi senin icin degerli degilse sevmiyosan bos ver. Ugrasip oyun oynamaya intikam almaya ya da doner beni sever diye bekleyecek kadar uzun degil. Saniye de kac insan öluyo kac insan doguyo. Her nasip zamanini bekler unutma
Soran+1 yılHaklısın ama her insanı umursamam böyle ona karşı hislerim vardı bu yüzden incindim zaten.
Soran+1 yılOna bekliyorum vs demedim bana her zaman yanındayım gittiğim yok dediğinde bakalım ben burda olacak mıyım diyerek seni beklemeyeceğim izlenimi yarattım. Yine de insan üzülüyor sebepsiz olunca böyle pişmanlığını görmek istiyor. Benimki de öyle bir şey. Zaten artık olmaz farkındayım.
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorumun için :)
+1 yılEski yaşanmışlığın izlerini atamamış üzerinden seni de o nedenden üzmek istemiyor. Zaman ver bencede.
28 Yorumla
Soran+1 yılZaman verdim ben de yazmıyorum bugün ikinci gün. Sence düzelir mi bu yoksa bir şey olmaz mı?
- +1 yıl
Düzeleceğini düşünüyorum hazır hissettiğinde sana yönelir geçmişi ne kadr ağırsa zaman ister perde çekmek için anlayış gerek seni sürekli geçmişi hatırlayıp üzmesinden iyidir.
Soran+1 yılHaklısın benim kırıldığım keşke sevgili olmadan bunu düşünseydi. Yine de gelmesini istiyorum sanırım.
- +1 yıl
Keşke ama senden hoşlanıyorsa kaybetmekten korkmuştur. Biraz zaman vermek en iyisi ancak eğer zaman uzun sürerse bir karar verirsin nasıl bir yol çizeceğini.
Soran+1 yılHoşlandığını söylüyordu ama neler neler söyledi sözlerine inanmak mümkün değil artık :) pişman olmasını görmek istiyorum düzgün bir ilişki olmasa da :)
- +1 yıl
Anladım peki o halde zaman neler gösterecek bekle pişman olup döner inşallah.
Soran+1 yılİnşallah teşekkür ederim yorumun için
- +1 yıl
Rica ederim iyi ksler.
Kapıları kapatmiyimde açık kapi kalsin diye düşünmüş belli ki
27 Yorumla
Soran+1 yılYedeğe almış diyosun
Soran+1 yılPişman olup yazar mı sence
Soran+1 yılHaklısın, teşekkür ederim bugün 2. gun yazmadım zaten yazmam da gurur denen bir şey var bekliyorum umarım yazar :)
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim zaten güzel bir ilişki olmaz büyük ihtimalle ama gururum kırıldı en azından pişmanlığını görmek isterim:)
+1 yılZaman ver işte ya sizde herşeyden bir Mana çıkartmaya çalışıyorsunuz
11 Yorumla
Soran+1 yılZaman veririm onda sıkıntı yok ama bu zaman sonucunda güzel bir birliktelik olur mu sence?
Aşk İlişkileri konusunda 612 cevap paylaştı. Resmen seni kullaniyor.. bence bu adamla bütün bağını koparmalisin pisman etmek icinde gülumsemen yeter onsuz da yapabilecegini mutlu olucağını göster
10 Yorumla
+1 yılBence sana kırılmış. Ona biraz zaman ver bu süre zarfında bazı adımları atmasını bekle, yani tekrar sevgili olma olayını ona bırak. Bence her şey kendiliğinden düzelecek.
110 Yorumla
Soran+1 yılBen kıracağı bir şey yapmadım ama :)
Soran+1 yılKırılacağı
- +1 yıl
Sorun yaşadık demiştin ama?
Soran+1 yılÇok küçük bir tartışma bile değil trip oldu o kadar
- +1 yıl
O zaman durum biraz daha karışık. Ama zamansa zaman. Ona biraz zaman ver bir şey kaybetmezsin bence.
Soran+1 yılKonuşmuyoruz zaten ama ben bitti kabul ediyorum şu an.
- +1 yıl
Ama böyle yazmamışsın ki, senin de ne dediğin belli değil ya da kararsızsın.
Soran+1 yılÖyle değil ben pişman olup gelmesini istiyorum sadece ama tekrar güvenip ilişki yaşamam. Hislerim var fakat çok kırıldım.
- +1 yıl
Diğer yorumlara verdiğin cevapları da okuyorum kafam bulgur pilavına döndü ya pas diyorum 😬
Soran+1 yılAhahaha 😂
+1 yılYarımda kalmasın dikkat et. Bazıları daha aile hakkında konuşmadan bitirdii.
Ben14 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım :)
- +1 yıl
Daha az önce ayrılmış gibi oldum. Tanışmadan bitti
Soran+1 yılÜzücü
- +1 yıl
Hemde çoook
+1 yılYara bandi o pislik kizi seviyordur emin ol hatta donmustur ona
11 Yorumla- +1 yıl
Buyuk olasilik aldatma kismi yalan
+1 yılMerhaba bende bugün hatta 1 saat önce buna benzer bir olay yaşadım önceden konuştuk falan iyi anlasiyoduk sonra ikinci kez buluştuk bana hiçbir şeyden belli ettiremedi hatta biraz yakinlastikve onun da 1 buçuk sene önce 2 yıllık ilişkisi bitmiş ve bana bulusmamizdan sonra konusmamaya başladı bende hayırdır ne oldu falan dedim oda seni sevebilirmiyim diye düşünüyorum dedi ve bana musade et dedi zaman ver dedi kafamı toparlayimdedi bende peki dedim sizin durum sonra nasıl oldu
00 Yorumla
+1 yılİliski daha oturmamis, ilk zamanlarda boyle olmasi normal rnal bence
10 Yorumla
+1 yılya gözüme kestirdiğim birisi var o da yeşil ışık yakıyor, biraz takılım sen kenarda bekle, dönücem..
10 Yorumla
+1 yıldiyor ki ben bir kaç kızla daha takılayım
25 Yorumla
Soran+1 yılBenim için bitti bu ilişki zaten gururum incindi. Sadece pişman olmasını istiyorum.
- +1 yıl
öff intikam ha...
Soran+1 yılİntikamdan ziyade gururum kırıldı ben uyardım onu bu yüzden onun da üzülmesini isterim :)
- +1 yıl
bırak kim ne yapıyorsa yapsın
Soran+1 yılSen de yasasan anlardın insan pişmanlığını görmek istiyor
Kalbi kırılmıştır belli, biraz anlayışlı ol sen yazma sorma bekle o yazar sen üstelersen olmaz
00 YorumlaSevgili işi saçmalık yolculuklar ver hayatını yaşa
11 Yorumla
Soran+1 yılZaten bitti şu an konuşmuyoruz pişman olsun istiyorum ama
+1 yılYanlız bırakma destek olduğunu bilsin
16 Yorumla
Soran+1 yılDestek olamam malesef çünkü beni istemedi yalnızlığı tercih etti ki ona ilişki konusunda bak eskiyi tamamen silmediysen acele etme arkadaş kalalım dedim hep kendisi ısrar etti o yüzden kırgınım ona
- +1 yıl
Ya oda sende kırılıp birbirinizden vazgeçip üzülürseniz
Soran+1 yılAçıklamayı okudun mu :) benim yaptığım bir şey yok kendi gelgitleri yüzünden beni kıran o oldu
- +1 yıl
Okudum tabiki
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorumun için
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılBoş ver önüne bak o ne biçim lafmış öyle
11 Yorumla
Soran+1 yılİyi geceler yazdı bu gece cidden anlamıyor um ben dee
+1 yılMusade et bidahada yanasma
11 Yorumla
Soran+1 yılYanaşmak niyetinde değilim aslında tek istediğim pişman olsun çünkü 1 ay kısa olsa da insan üzülüyor ki ne sözler ne vaatler verildi o yüzden gururum kırıldı
Biraz müdadet ver bnce eskileri atırlamıştır
17 Yorumla
Soran+1 yılPişman olur mu sence?
Soran+1 yılİnşallah çünkü gururum çok kırıldı:)
Soran+1 yılBen yazamam artık o yazar umarım :)
Soran+1 yılYazmayı düşünmüyorum. Bütün kapıları kapattı.
+1 yılSıkılmış
24 Yorumla
Soran+1 yılSıkıldığının farkındayım sadece pişman olsun istiyorum o kadar zaten artık bir ilişki olmaz. Sence pişman olur mu:)
- +1 yıl
Olabilir ama senin sabırlı davranman ve vakit harcaman lazım buna değer mi bilmiyorum sonuç olarak zaman önemli bir kavram 😊
Soran+1 yılBen sadece bekliyorum bir şey yapmıyorum zaten bu arada tabi ki hayatıma devam ederim ama kırıldı gururum bu sebeple pişman olduğunu görmek istiyorum açıkçası. :) Yorumun için teşekkürler
- +1 yıl
Umarım sonuç istediğin gibi olur 😊
+1 yılSenden sıkilmis
11 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum, pişman olsun yeterli benim için.
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Biraz zaman istiyor
11 Yorumla
Soran+1 yılBunu anladım 😂
+1 yılbaska birini buldu
13 Yorumla
Soran+1 yılBana dediği başka biri ya da eskilerle ilgisi yok çok yorgunum vs tabi ki yalan da olabilir çünkü çok yalanı var :) istediğim tek şey pişman olup gelmesi zaten artık ilişki falan olmaz ama gururum kırıldı pişmanlığını görmek isterim. Sence pişman olur mu?
- +1 yıl
olmaz
Soran+1 yılHmm pekii :)
Aşk İlişkileri konusunda 780 cevap paylaştı. Birak hemen onu
10 Yorumla
+1 yılergenn
10 Yorumla
+1 yılAra vermek
10 YorumlaSeks
00 Yorumla
Devamını Gör(12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında