Benim ile amacı neydi?

Cok yakin bir arkadasim vardi erkek kardeim olarak goruyodum onu biilgi alaka sahiplenmeler yaklasmalar kiskanmalar falan tepkileri olmaya basladi ben kardesim dedikc3 boyle yapiyodu sonra devam ettikce bende hoslanmaya basladi benim hoslandigimi anlayinca geri cekildi bende konusmadim sevgili yapmis kendine ama etraftaki herkes falan sana asik diyodu kendi arkadaslari benimkiler sonra ben dayanamayip tekrar ekledim asik oldum fena sekilde istemeyen ben arkadas kalalim ayagi yapiyom sonra bu degisik davraniyodu umursamaz kiymet bilmez bende bunu salladim sonra yazdi bana git basimdan falan dedim sonra engelledi beni herbiyerden sonra yine sevgili yapti ayrildi beni ekledi falan dayanamadim yine kabul ettim ama bu sefer cok sinirliydim mutluda oldum tabi ama sonra yazdim amacin ne falan diye ama konusunca yelkenler suya indi sonra biz konusmaya basladik o yaziyo ben yaziyorum eskisi gibi davranmaya basladi bana ama yine hoslanmiyodu sonra tamamen botirdim iloskimi sevgilim olmadan tribini yedim neseki kurtuldum ondandan icimdeki sevgisindende ama amaci neydi benznlayamadim
Benim ile amacı neydi?