İki yillik ciddi iliskimdi üç kere aldatıldığımı görüp affettim çünkü çok yalvarıyordu sevmeseydi dönmezdi diyordum bir hafta önce affettim çünkü annesi bana yazdı çok pişman diye açıklama istedim ve konusmak istemiyor bu konuyla alakalı asla engelledi her yerden ben hiç sevilmemiş miyim iki yil boyunca ailemi karşıma aldım tıp okuyorum ikinci sınıftayım onun için çoğu dersimi astım uzattım şahsi arabam vardı ailem aldı benden onunla ayrılmadığım için amacı neydi neden sürekli dönüyordu ne istedi benden
500 kere cevap verse 500 kere daha sorarsın ve aldığın hiç bi cevap seni tatmin etmez. Sende haklısın o da haklı bu muhabbette.
Haksız olduğu taraf senin sosyal yapın ve edineceğin kariyerden vazgeçemiyor o ve ailesi.. Senin haksız olduğun tarafta bunu göremiyor oluşun. Ki zaten sende affetmiş değilsin sadece öyle sanıyorsun.
Evet bu muhabbette haklı.. Sürekli aynı soruları sorduğun açık aldığın cevaplar sana yetmiyor ne cevap alsanda seni tatmin etmez. Çünkü beynine kabul ettirmeye çalışıyorsun duyacağın cevaplarla ama olmuyor zorluyorsun.
Sana cidden çok üzüldüm az oncede diğer soruna yazmıştım. Ama cidden çok üzücü bir tablo. Acilen destek alman gerekıyor. Hem suclu bir de hala manipüle etme peşinde. Zaten etmiş edeceği kadarda. Hemen yarın engelini açar yazarsın yıne ulasmaya çalışırsın buna diye düşünuyorum zaten bu kafayla. Sana söz senle evlenmeyeceğim dıyor bir de. Böyle bir insandan beklentin nedir ya süreklı süphede kalmak mı. Olduda evlendiniz hadi ya sonra midem bulandı resmen tanımadıgım halde şundan sen nasıl katlandın?
Açıklama yapmama sebebi de her türlü kalacak olman. Ya utanmadan açıklanacak bir şey yok dıyor. Seni sevse zaten aldatmaz. Hadi bir yanlışa düştü dıyelim uğraşır ya seni ikna etmeye ama sen o ugrassın dıye yalvarıyorsun birde yalvarırım diyorsun açık açık.
Aşkım aldatan erkeği affedince onun gözünde değerin düşüyor. Kıza bak ya ne basitmiş bir daha aldatsam yine affeder kafasına giriyor. Ama affetmeseydin kendine gelemezdi. Beni affetmedi nasılda def etti beni hayatından diye kudururdu. Keşke affetmeseydin aşkım. Atlatacaksın emin ol. Zaman her şeyi geçiriyor. Ben de aldatıldım ve iyileştim inan bana geçiyor
Seni ilk aldattığını öğrendiğinde ikinci şansı vermemeliydin. Aynı şeyi ikinci kez yapmak hata değil tercihtir. Bu adamın birini sevebileceğine inanmıyorum cevaplara bak hasbam. Adaşın olarak çok üzgünüm şu an ama yapacak bir şey yok. Kendine yeni uğraşlar bularak bunu ne kadar kolay unutursan o kadar iyidir. Duyguların alt üst olabilir ama her şey elbet geçer.