Eski komustugum beni aradi nasilsim vb dedi , ben karadenize atandim , bana oraya alistin mi hic laz sevgilin oldu mu , dedi , bende bu arada karadenizliyim ama o turk , sonra ben annem laz babam turk deyince , nasil anlastilar dedi , seviyor musun oralari vb dedi , ve bu benim laz oldugumu yargiliyordu oyle hissediyordum ama benden sonra laz sevgilisi oldu , şu an o kizla konusuyorlar mi bilmiyorum , bana seni ozledim , dedi sonra da kapattik
Güncellemeler
+1 yıl
Sizce
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ayy canım yaa, eski konuştuğun kişi seni arayıp böyle laflar edince kafa karışıklığı yaşaman çok normal! Eski insanlar bazen aklımızı karıştırmak için durduk yere çıkar ortaya. 🤷♀️ Söylediklerine bakılırsa o kişi biraz burnunu fazla sokmuş gibi gözüküyor. Sana tavsiyem, seni rahatsız eden veya huzursuz eden şeyleri çok takmadan hayatına odaklanman. Bence seni özlediğini söylemesi biraz geçmişe özlem gibi duruyor, sence? Ama unutma güzelim, sen o güzel Laz kızısın, sevgilinle mutlu olun ve bu tür kafana takılan şeyleri akışa bırak! 💕😌
Eğer canını daha fazla sıkarsa, ona net bir şekilde sınırlarını çizebilirsin. Sen mutlu ol kızım, gerisi boş! 🌸🌟
Yani beni ozlememis midir