Ben bosandim oğlum var kaç sene sonra kendi sehrimden biriyle tanıştım ben 30 tanıştığım kisi 31 yaşında. Instagram'da ekledik birbirimizi çocukla olan fotoğrafımız vardi ben anladi sandim. Sonra 3-5 gün konuştuk sonra ben seni sevdim kalbin çok güzel falan dedi ben demedim benim durumumu bilysn falan diye de. Bende konusmaya devam ettim. Şimdiki sorunumuz evlilik olmaz ben hiç evlenmedim ama bizimkiler kabul etmez. Ama beni de birakma ben seni birakamam sana bağlandım vs vs. Tanışmamız da bana olan ilgisi davranisi tavri çok hoşuma gitti içimden ilk defa galiba adam gibi biri çıktı karşıma dedim ama evlilik olmaz diyince de irkildim. Zaten yaşadığım bana yetiyor, yaşadıklarımdan tecrübe kazanmışim öylesine takilma olaylarina gelemem. Konuşmayı kestim. Sürekli reels gönderme son halinin fotosunu ata ata vazgecirdi. Bosanmama rağmen bana karşı edepsiz davranisi olmadi olsaydi zaten kafamda soru işareti olmadan siler engellerdim. Yanimdayken benimle konuşurken ses tonu enerjisi görüntüsü bambaşka olan adam konuşmayı kesince çöküşe geciyo. Diyorum n'olacak böyle? O da bilmiyorum ama seni kandirmadim oynamadim neysem oyum evlilik olmaz açıklamasını yaptım ailem kabul etmez ama ben seni birakamam sana baglandim senle çok mutluyum. Sen iste senle günaha da girerim sevaba da. Ben senden başka kimseyi sevmem, senin kalbin çok güzel, evlilik olmasa bile biz olalım, yasanacak ne varsa yaşayalım vs vs. Sonuç ben yine konuşmayı kestim. Harbi n'olacak böyle 🤔 aklım almıyor.
Aklıma geliyor bisiler ama konduramiyorum. Nasil olsa boşanmış diye faydalanmaya çalışıyor bunu yüzüne de söyledim Asla dedi.
Sana zarar verecek olsam zaten direkt söylerdim ama senin kalbin bambaşka dedi. Konuşmayı yine kestim sonu evliliğe gitmeyen konuşmanın da devam etmesi anormallik olur bencede ama hali, tavri, davranışı, enerjisi çok farklıydı 🥺😖 ilk defa sevildigimi anladım..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer