Sevgiliydik. sonradan ayrıl barış oldu. ilişki istemiyorum ama seni seviyorum dedi sevgili gibi konuşuyorduk. artık net ol ya da bitirelim dedim cevap vermedi bende cevap vermeyince senden nefret ediyorum tek derdin c, nsel. lik demi dedim. Yazma bana deyip engelledi iki gün sonra kaldırdı. Storyme baktı. Konuşalım mı dedim. Konuşalım dedi sonra cevap vermedi ve iki haftadır cevap vermiyor bana. Şimdi bu çocuk ne yapmaya çalışıyor? Numaramı silmiyor neden? Manipüle mi ediyor
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Manipüle de değil bu resmen dengesizlik. Abimiz toksikliğin kitabını yazmış. Böyle birinden kurtul sonra da şükür namazı kıl gidip de
Devamı da var. Ben buna patladım bana cevap vermiyo diye senle tanıştığım güne lanet olsum dedim kocaman insansın bir cevabı çok görüyorsun umrunda değilsin falan dedim bu bana yazdı bunun üstüne. Dengesiz olduğumu sürekli suçlayıcı konuştuğumu söyledi (cevap verseydi bu kadar uzatmazdım) bana dengesizsin dedi neyin peşindesin dedi. Bende cevabımı verdim. Sonra bana sadece cinsellik isteğini söyledi, bende tamam görüşelim dedim o da olur goruselım dedi atladı. Aradan bi kaç gün geçti yazmadım hiç. Sonra mesaj attım naber dedim bana çok geç cevap verdi yine. Bende bir gün sonra cevapladım. Goruselım mı dicektim dedim. Cevap vermedi şimdi de. Asıl dengesizin kim olduğu belliymiş
Hesap mesap sorma arkana bakmadan koş kaç ne istediği belirsiz biri bu verecek cevabı yok boşkukta kalmış kaç kurtar kendini
Öyle mi diyorsun ya iki haftadır yazdım arkadaş cevap vermedi istese engellerdi yine işte
Seni cepte tutmaya çalışıyor aklı sıra sen de cebine girme mesafeni koru bizden olmayacak ben ne istediğini bilen bir insanım bu şekilde nereye gideceği belli olmayan bir ilişkide bulunamam dersen gerçekten ilişki istiyorsa ilişkiye girer ama zaten istemediği için böyle büyük ihtimalle hayatına devam eder ancak uzak durulmalı büyük ihtimal pek çok kızla senden daha ciddi
Bana da ciddi yaklaştı zaten ilk başta sonradan böyle oldu
Demek ki herkese böyle yapıyordur
Herkese yapmıyordur sen onun beklentilerini karşılamamışsın anlaşılan daha ciddi bir yapıda ve ciddi bir minimalde ilerlemek istiyorsun ama o gönül eğlendirmek istiyor bence bitir gitsin bir sürü kişi var daha
Ya biz çok da uyumluyduk ölü bitiyordu cinsellikte ve ciddi yaklaşan kendisiydi ben düzenli ilişki istemiyordum normalde ama senle istiyorum dedi annesine anlattı abisiyle tanıştırdı falan çok güzel vakit geçiriyorduk sonra ilgisizleşti bi anda bende tepki verince uzaklaştı ondan beridir toplanamadk ilişki istemiyorum dedi bizi olumsuz etkilicek dedi ama sevgili gibi de takılıyorduk işte
Srn kendin cevap vermişin dahs neyi merak ediyorsun
Uzak dur lütfen
Hislerine sahip ol
Hatalı gibi hissediyorum işte beni bu duruma sokuyor cevap vermeyerek kendimi sorguluyorum ya
Tum iletişimi kes