Sevgilim benle evlenmek istediğini söylüyordu gitmiş başkasını almış evlenmiş ve benden gizliyor 5 gündür bende ilk defa beni aramayı kesti niye başından atmaya başladı diye şaşırıyordum az önce öğrendim evlendiği kızın kız arkadaşı söyledi ben araştırma yapmak istedim ve grup kurdum o kızı ve sevgilime sorular sordum kız açıkladı sevgilim diyor böylemi olması gerekiyordu ben söyleyecektim zaten aferin size dedi o kızlara ve sil fotomu diyorum ona 5 gündür silmiyordu benimle ilgilenmiyor diye ayrıldım ve yine silmedi az önce evlendiğini öğrendim hemen sil onu ordan diyorum halaaa silmiyorr evlendiğini nezaman aciklamayi dusunuyordun ve hala niye fotomuntutuyosun milete rezil oluyorum diyorum laftan anlamıyor ben pişmanım onu evden atayım diyor fotomu silmiyor arkadaşlar amacı ne bunun ben daha önce evlenip ayrıldım kendisi bekardi ve hapisten yeni çıktı biz 3 senedir tanışıyoruz yazıklar olsun ona harcadigim zamana evlendiği kızda evlenip ayrılmış birisiymis öğrendim herşeyi az önce... niye fotomu halaa silmiyor napmaya calisiyor?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bir yandan seni elinde tutmak istiyor hem evli kalmak hemde seninle gorusmek istiyor ben anlattiklarindan boyle anladim, bence her yerden engelle uzak dur sana zarardan baska bir seyi dokunmaz onun
Uzakdur sevgilim diyip durma şu pisliğe uzak durmazsan seni bir şekilde kandırır tekrar demedi deme
Geçen ay bana demişti Ben seni kafaya taktım bitti seni istiyrum dedi sana öyle birşey yapacam ki dedi bende ne yapcan naptim ben sana dusmanmiyiz dedim oda hayır neden hemen kötülük düşündün kötü biisey yapmicam dedi e ne soyle de bileyim dedim ne yapacağımı söylersem nasıl yapacam yapamam ozaman dedi e neyle ilgili dedim ikimizle benim için iyi birşey senin için iyimi kötümü bilmem zamanla alışırsın dedi ne demek istemiş?
Sinyali vermiş sana da anlamamış sin onun için iyi senin için kendin karar vermen için iyi mi kötümü bilmem demiş ve evlenmiş ne kadar gereksiz insan var çevrede bi bitmedi insanların duygularıyla oynamak kötü birşey tüm ilişkini kes artık ya da metres olarak yaşamaya devam et karar senin
Aldığı kızda bakire değil ona şaşıyorum ve ccok çirkin iğrenç bu adam kafayı yemiş
Tercih meselesi önüne bak sen boşver artık o seçimini yapmış layığını bulmuş
İkinizi de kaybetmek istemiyor. Bu durumda bir kadın dayanışması gerekir. Diğer kadınla beraber yol vermelisiniz. Ama muhtemelen o bunu yapmayacaktır çünkü evli. Sen en iyisi uzaklaş ondan
Geçen ay bana demişti Ben seni kafaya taktım bitti seni istiyrum dedi sana öyle birşey yapacam ki dedi bende ne yapcan naptim ben sana dusmanmiyiz dedim oda hayır neden hemen kötülük düşündün kötü biisey yapmicam dedi e ne soyle de bileyim dedim ne yapacağımı söylersem nasıl yapacam yapamam ozaman dedi e neyle ilgili dedim ikimizle benim için iyi birşey senin için iyimi kötümü bilmem zamanla alışırsın dedi ne demek istemiş
Yani bahar açıkçası baya gizemli konuşmuş arkadaş. İnan ne diyeceğimi bilemedim. Ama bu gibi belirsiz durumlardan kaçınırdım senin yerinde olsam. Kimse kötü bir sürprizle karşılaşmanı istemez. Belirsizlik ve gereksiz gizem beni deli ediyor.
Bana diyor sana öyle bişey yaoacam ki diyor sürekli kafaya taktım diyo ne yapcan diyom soylemiyo ayrılmak istediğim de geçenler bana dedi başına neler getircem gör bak yüzüne baktıkça beni hatirlicaksin demişti ve barışmistim bu sözlerden sonra arayı duzeltm biraz korktgm için
Sonra da şok yaşıyorum şu an gidip evlenmiş
Uzaklaşman gerekiyor bahar. Sana zarar vereceği kesin inan bana. Çünkü söylediklerine bakılırsa ruh sağlığı hiç normal değil. Canavara dönüşmeden kaç güzelim
Ya zaten bedua edip fotomu silmesini söyledim ve engelledim şok yaşıyorum şu an evlendiği kız da daha önce evlenip ayrılmış ve çok çirkin biri
Engellemiş olman sadece sosyal olarak tacizi önler
O zaten seçimini yapmış herkes yolunda artık
Hiç sıkma canını. Genciz çıtırız yeniden başlarız diyip yoluna bakıcaksın.
😔😔😔
Şekerim daha 25 yaşındasın önümüz yaz. Çabuk atlatırsın inan bana
Haramda mutluluk arayana mutluluk haram olur...
vesselam
Ne demek istiyorsun
Sevgili olaylari=Kaos
Cinsellik var mıydı ilişkinizde? Diğer taraf ihtiyacını karşıladıysa gitmiştir
Yoktu çıktığından beri benle görüşmeye gelmedi ki
Biliyorsun ki bazı aptal ihtiyaçlar aşka bile engel maalesef
Ciddimisin haha ayakta uyutmuşlar seni
Şakaysa komik değilse daha komik
Bunun neresi komik kardeşim sevdiğim adam evlenmiş diyorum
Nasıl evleniyor ya öyle birşey olamaz kolay mi o kadar şaka mı yapıyorsunuz birincisi gereken belgeler alınmalı sağlık belgesi vs vs sonda 5 6 ay geçerliliği var ve en geç şu an 4 5 aya evlendirme atıyorlar kafayı mı yediniz bir anlık olacak birşey değil bu uzun işlemler gerekiyor
Sen malmisin kardasim illaa resmi nikah hemen yapacak degiler dimi hicmi yok duyduğun gitmiş kızı evine almış işte aileler istemiş almışlar düğün nikah daha sonra yaocakalr
delirmiş
Serin hikaye
Niye silmiyor
Evlenmemiş olabilir. Kızın arkadaşı senin çocuğa yazmayan için evlenmişler demiştir adamda bu yalanı sindiremeyip diğer kızı tam kabullenemediği için evden atayım aslında ayrılayım biz tekrar çıkalım demek istiyor
Muhtemelen kıza başta sevgilim yok demiştir ve kızla uzun süredir tanışıyordur kıza seni itiraf etmiştir veya kız öğrenmiştir kız senden ayrılmasını istemiştir ya o ya ben hesabı. Çocuk başta onu tercih etmiştir seni de uzaklaştırmak için evlendik demişlerdir sonra çocuk pişman olmuş onu kovayım senle çıkalım diyor. ya da gerçekten evlenmiş olabilir erkeklerin işi belli olmaz
Evlenmiş kızın annesiyle ve kızla resimler çekmişler arkdasi bana gönderdi bunlar ne doğrumu diyorum söyleyecektim diyor grup yazismasina bana diğer yerden yok öyle birşey diyor?
Kızın üstünde gelinlik var mı? Yani düğünden mi fotoğraf attılar net %100 eminsen evlendiğine vur tekmeyi gitsin pişkin pişkin 1 haftalık evliliğine rağmen seni alayım diyor bundan sana hayır gelmez. Buna sırtını yaslayamazsın. Tek bir şans veriyorum her şeyi açıkla de istediğini öğren sonra kov gitsin. Senin için başkasını terk eden başkası için seni terk eder
Ne işim olur yaa
İlginç...
Vay anasına