Delirdimi bunun amacı neee?

Sevgilim benle evlenmek istediğini söylüyordu gitmiş başkasını almış evlenmiş ve benden gizliyor 5 gündür bende ilk defa beni aramayı kesti niye başından atmaya başladı diye şaşırıyordum az önce öğrendim evlendiği kızın kız arkadaşı söyledi ben araştırma yapmak istedim ve grup kurdum o kızı ve sevgilime sorular sordum kız açıkladı sevgilim diyor böylemi olması gerekiyordu ben söyleyecektim zaten aferin size dedi o kızlara ve sil fotomu diyorum ona 5 gündür silmiyordu benimle ilgilenmiyor diye ayrıldım ve yine silmedi az önce evlendiğini öğrendim hemen sil onu ordan diyorum halaaa silmiyorr evlendiğini nezaman aciklamayi dusunuyordun ve hala niye fotomuntutuyosun milete rezil oluyorum diyorum laftan anlamıyor ben pişmanım onu evden atayım diyor fotomu silmiyor arkadaşlar amacı ne bunun ben daha önce evlenip ayrıldım kendisi bekardi ve hapisten yeni çıktı biz 3 senedir tanışıyoruz yazıklar olsun ona harcadigim zamana evlendiği kızda evlenip ayrılmış birisiymis öğrendim herşeyi az önce... niye fotomu halaa silmiyor napmaya calisiyor?
Delirdimi bunun amacı neee?