Eşim taksi şoförü. Biz 4 senedir evliyiz, çocuğumuz yok. Bana yapmadığı kalmadı. Sürekli bir nefret, bir sevgi gösterdi; ne yaptığını anlayamadım. Para konusunda çok cimriydi. Sürekli benden kiranın ve faturaların yarısını istiyordu. Ailemle de kavga etti. Gece çalışıyordu. Artık bunaldım ve “tamam, olmuyor” dedim. Psikolojimi, dengemi bozdu. Evden gitmek istedi, ben de “git” dedim. Çıkıp gitti.
Annesiyle geldiler, ailemle kavga ettiler, resmen birbirlerine girdiler. Gittiler, şimdi yalnız yaşıyorum. Doğalgazımı kapattırmış, internetimi üzerime aldım. Ev sahibime “kontratı iptal ediyorum” demiş. Babam adamla konuştu, tekrar üzerime alacağım. Dava beklerken dava açmadı. 3 hafta oldu. Bugün konuştuk, “Anlaşmalı boşanacaksın” dedi.
Elimde küfür mesajları var, 4 senedir attığı her şey duruyor. Delil olsun diye değil, silmediğim için kaldı. Evde de birkaç kez benden para isterken ve beni döverken ses kaydı aldım. Arkadaşlarım inanmıyordu, onlara dinletirim diye almıştım. “Bu da” deyince “Anlaşmalı ayrılacaksın” dedi. Geçen sene ben dava açtığımda ayrılmadı. 35 bin TL avukata vermiştim. “O kadar zarar gördüm, nikâhtaki altınları istiyorum” dedim.
Eşim de “O altınları bozdurduk, mobilyaya verdik. Mobilya sende, yok bir şey vermiyorum. Ya anlaşmalı ayrılırsın ya da ömür boyu dava açmam, bir lira vermem” deyip aileme ve bana küfürler etti. Babam para istiyor mu diye sordu, aileme küfür etti. Ben ne yapacağım? Avukat tutacak gücüm yok. Dilekçe versem nasıl olur bilmiyorum. Ücretli öğretmenim, SGK’m var, Baro avukat vermiyor. Nasıl olacak bilmiyorum. Gitsem dava açsam o psikolojide değilim. Bir şey istemesem kendime yediremiyorum. Taksici, durumu iyi, var yani; borcu da var ama cimri. “Neden ben istemiyorum” diyorum kendime. Ne yapacağım? Ayrıca esım bıpolar hastası tanısı var askere gidememiş bir dönem ılac kullanmıs ama bır belırtı yok gibi bilmiyorum askere gitmemek için tanı koydurdum dıyor bılemedım ne olcak ne yapcam psıkljımı nasıl duzenlerım bır benı sevıyor bır ayrılmak ıstıyor parada cımrı 350 bın de borcu varmıs
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer