Eski erkek arkadaşımla buluştuk. O buluşmak istemişti ama yanıma gelince öğrendim ki barışmak için gelmemiş eski günlerin hatırına dedi. Bana 3 ay önce ayrılmadan önce.. Nişanlanalım demişti bu tekliften 1 hafta sonra sebepsizce bahane bulup beni terk etti. Son buluşmamızda neden beni sebepsizce terk ettin dedim ben bu konuyu kapattım hiç yaşanmadı olmadı diye biliyorum dedi. Ailen beni istemiyor mu dedim neden istemesin fıstık gibi kızsın dedi. Hem benimle temas kurmaya çalıştı elimi falan tuttu hemde artık olmaz dedi. Keşke görüşmeseydik dedim kabul etmeseydin buluşmayı dedi. Birdaha edersem kabul etme yine dedi. Ben dengesizim kendimi biliyorum dedi çok kırıldım sizce neden böyle yaptı
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Aklıyla değil de zükünün isteği üzerine gelmiş yanına. sarkmış sana. arada sevişeceği biri olmanı istiyor. evlenecek ciddiyette değerde biri görmüyor demekki seni. sil engelle onu
Gidiyor zaten. 1 hafta sonra şehir dışına gidiyor yine. Sanırım bu sefer yollarımız ayrıldı tamamen
iyi işte. sevişme hevesi kursağında kalmış. bırak gitsin
Yüz yüze görüşme teklifini o sunmuştu bana ben barışmak için çağırdığını düşündüm ayrılalı 2 ay olmuştu. Ona söyledim "en son birbirimize göre olmadığımızı söylemiştin, ne oldu da döndün" dedim. O da "Hâlâ öyle düşünüyorum ama eski günlerin hatırına" dedi. Sonra arabada oturduk yaklaşık 2 saat o beni konuşturmaya çalıştı bende soğuk davrandım. Elimi tutmaya çalıştı izin vermedim. 1 saat aradan sonra bana sırnaştı sarıldı bende bişey demedim, diyemedim. Öptü beni gözlerim doldu hiçbir şey yapamadım. Ona en son neden beni bıraktığını sordum. Mantıklı cevaplar vermedi istemiyordum artık dedi. Peki dedim. Bana yaklaştı öpüşmeye çalıştı ve öpüştük abarttı göğsüme ellemeye çalıştı ne yapıyorsun galiba nereden geldiğimi unuttun dedim. Saçmalama özür dilerim dedi sonra hadi gidelim dedi nereye gidiyorsun seninle konuşacağım dedim neden beni sevmediğin halde bu kadar sırnaşmaya çalışıyorsun neden görüşmek istedin dedim yine eski günlerin hatırına dedi.
Sonra manzaralı Bi yerde durduk. Arabadan indik yan yana durduk gözüme çok uzun geldi onun boyu 185 benim 162 bencede ben sana olmam sana daha uzun biri olur dedim hadi bana bul dedi arkadaş gibi konuştuk. Gururum aşırı kırıldı kendimi çok kötü hissediyorum. Sonra beni eve bıraktı selam söyle me dedi merak etme söylemem dedim. Bundan sonra arkadaş kalmak mı istersin yoksa hiç konuşmamak mı dedi. Hiç konuşmayalım dedim arabanın kapısını kapattım el salladım ve gitti
Eve geldim ona yazdım "keşke görüşmeseydik, dedim" o da özür dilerim yazdı. Birdaha bana yazma sana iyi bir dilekte bulunmayacağım dedim tamam dedi, bu kadardı. Hayal kırıklığı yaşadım onun yanında robot gibiydim. Hiç iyi hissetmedim kendimi hissedemedim
Düşündüğüm gibi işte. son bir sevişeyim demiş. senin ne duyguların olduğunu nede gurururnu düşünmemiş. tek istediği son bir sevişme imiş. artık asla konuşma
Beni engellemedi, neden sence?
ceptesin , hazırda bekliyorsun. biraz kandırıp seni öpebiliyor dokunabiliyor. neden silsin neden engellesin.
Ne alaka? Gidiyor diyorum şehir dışına gidiyor İsviçreye gitme ihtimali de var
erkekler dur şu kızdan ayrıldım sileyim demezler. sırtlarında taşımıyorlar sonuçta. döner diye umutlanma. o diyeceğini demiş. sen hangi şehirdesin?
Diyeceğini demiş? Ne demiş?
mantıklı cevaplar vermemiş istemiyorum demiş işte.
Tekrar dönersem kabul etme dedi
tekrar dönersem sevişmek için döner seni üzerim kabul etme kendini koru benden demiş
Peki bu cevabı da mı üzmemek için "ailem seni neden kabul etmesin fıstık gibi kızsın"
ailem değil ben seni istemiyorum , bana bağlanma umutlanma demiş işte
Neden 2 ay önce nişanlanalım dedi p zaman aklım almıyor
güven verip sevişmek için. adam gitmeden önce seni olabildiğince kullanmayı aklına koymuş. neden görmüyorsun ki
O da dönmez artık o zaman dönerse de umut yok
evet zaten yokmuş. sen görmek istememişsin. ama o kadar karaktersiz miş ki , seni kullanmak için umut vermekten bile çekinmemiş.
Biz mayısta barışmıştık hiç öyle değildi bana değer veriyor gibiydi bana kendimi iyi hissettirirdi ve uzun süredir sevgili olduğumuz için sözlenmelim dedi ciddi gözüküyordu git ailene söyle dedi, bende ona inandım. Söyledim ailem olumsuz bakmadı ama erken olduğunu söyledi. Sonra o da ailesine sormuş ailesinin ne dediğini bana net bir şekilde söylemedi
O günden sonra değişti 1 hafta sonra da beni terk etti sebepsizce. Onu bekledim döneceğini biliyordum belki düzelir umuduyla o buluşmaya gittim. Ama daha kötü oldu bu sefer