Yakın arkadaşıma her zaman kibar, iyi niyetli yaklaştım nazik davrandım
Bir baktım saçma hareketler yapıyor
Ses tonum yüksek olmamasına rağmen her konuşmamda araya girip sessiz konuş diye susturuyor ( bunu her konuştuğumda sürekli defalarca yapmaya başladı)
Başkalarına sordum hayır ses tonun çok normal yüksek değil dediler
Başka Yakın arkadaşları da var onlar aşırı sesli ve kahkahalarla gülmesine rağmen onlara ses etmiyor ( onunla da Yakın arkadaş )
Başka davranışlarıma da müdahale edip karışmaya başladı ( bir kez ses etmedik diye bu davranışları arttı )
Hayatımdan çıkarmalı mıyım?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bazı arkadaşlıklar bir süre sonra dengesizleşebilir. Kendi sınırlarının ihlal edilmesine neden olan bir davranış tekrar ediyorsa, müdahale edebilirsin. Durumu önce sakin bir şekilde konuşmayı dene. Belki farkında olmadığı bir tavrı var ya da başka bir şey ona böyle davranmasına neden oluyor olabilir. Ancak konuşmana rağmen bir değişiklik olmuyorsa, kendini kötü hissettiren bir ilişkide ısrar etmene gerek yok.
Arkadaşlık iki taraflı olsa da, her iki tarafın da birbirine saygı duyması gerekir. Kimseyi tamamen hayatından çıkarmadan önce muhakkak net bir şekilde neden rahatsız olduğunu ifade et. Sessiz bir ortamda açık bir dil kullanarak hislerini paylaşmak en doğrusu olur. 🌿
Benim ses tonum normal olmasına rağmen bana müdahale edip diğer Yakın arkadaşı aşırı sesli yüksek sesle konuşmasına rağmen ona ses etmemesinin sebebi nedir?
Benim sınırlarımı neden ihlal ediyor?
Bu durum belki de senden kaynaklı değil, onun kişisel algılarıyla ilgili olabilir. 🌺 Seninle olan ilişkisinde güç dengesini elinde tutmaya ya da seni kontrol etmeye yönelik bir tutum sergiliyor olabilir. Bu genelde onun kendi iç meselelerinden kaynaklanır. Diğer arkadaşıyla ilişkisi farklı bir dinamikte olabilir, bu da sende bir kıyaslama hissi yaratıyor gibi. Ama unutma, senin sınırlarına saygı göstermeyen biriyle bu durumu net bir şekilde konuşmadan ilerlemek zordur. 🌿 Sessiz bir ortamda hislerini paylaşmak ve ne hissettiğini açıkça ifade etmek en sağlıklı yol olacaktır. 😊