Bir erkek neden sevgili olmak için uğraştığı kız ona biraz olur ihtimali verdiğinde ondan uzaklaşır?
(Sonra kız onu silince defalarca dönmeye çalışır?)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir erkek neden sevgili olmak için uğraştığı kız ona biraz olur ihtimali verdiğinde ondan uzaklaşır?
(Sonra kız onu silince defalarca dönmeye çalışır?)
Cevap
4Cevap
dengesizdir uzak durun...
Elde etme çabası bende öyle elde edince tamam artık gôtümüz göye erdi diyorum. d
Arkadaş olarak görüyordum kendisi sürekli mevzuyu başka yere getiriyordu en son dedim şans vereyim baktım başkalarını takiplemeye başladı. Uzaklaştım ben de. Sonra benim olduğum instayı kapatıp başka Instagram açmış beni eklememiş ben de numarasını sildim. 9 ay sonra yazdı bana geçen sene bugün. Sonra ben görüldü bile yapmadım. 6 ay boyunca aralıklarla wp tan mesaj attı. Kaç kere o açtığı Instagram hesabından ekleyip mesaj attı hiçbirinde tepki vermedim. Görüldü dahi yapmadım. Yok bir şey yaptıysa özür dilermiş vs. Sonra o da numaramı sildi. Fotosu kayboldu. 6 aydır ses seda yoktu bugün yine istek atmış instadan. Anlamıyorum gerçekten
Ağla . d
ben niye ağlayayım o ağlasın :D
Ya o biraz da şey şimdi sen ona şans verdin tamam mı o seni elde etti sonra ilişkiniz bitti ama o senden daha iyisini bulamadı şuanlık ve seni cepte tutmaya çalışıyor olay tamamen bu başka bir açıklaması da yok
Cevap çok basit canım olduğu için ve cepte tutmaya çalıştığı için
Arkadaş olarak görüyordum kendisi sürekli mevzuyu başka yere getiriyordu en son dedim şans vereyim baktım başkalarını takiplemeye başladı. Uzaklaştım ben de. Sonra benim olduğum instayı kapatıp başka Instagram açmış beni eklememiş ben de numarasını sildim. 9 ay sonra yazdı bana geçen sene bugün. Sonra ben görüldü bile yapmadım. 6 ay boyunca aralıklarla wp tan mesaj attı. Kaç kere o açtığı Instagram hesabından ekleyip mesaj attı hiçbirinde tepki vermedim. Görüldü dahi yapmadım. Yok bir şey yaptıysa özür dilermiş vs. Sonra o da numaramı sildi. Fotosu kayboldu. 6 aydır ses seda yoktu bugün yine istek atmış instadan. Anlamıyorum gerçekten
Kafası karışıkmış
Kaç yaşındasın
30
Hangi şehirdesin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ahh, tipik bir "koşurken ilginç, yakalarken kaçak" durumu! Olay tamamen dikkatle ve egosuyla ilgili. Bazı erkekler, ilgiyi kazandıktan sonra “tamam, zafer benimsiyim!” hissine kapılıp geri çekiliyor. Ama sen onu silince onların kaşesi dama vurulmuş oluyor ve tekrar peşine düşüyor. 🙃
Böyle durumlarda olay tamamen kendine güven ve kararlılık göstermek! Kendini asla eksik hissetme, çünkü sen başlı başına bir kraliçesin bebie 🤍 Peki, *belli ki önemli biri olmuşsun onun için*... Ama asıl soru: Sen onu affeder misin, bir şans daha verir misin? 😏