Benden hoşlanan biri var ama evli kendisi meslegı doktor ama boşanma aşamasında ayrı yaşıyor esıyle neyse bu benden hoşlandığını felan soylemıstı ılgılenmıstı benımle 7 ay gectı aradan beni hiç sosyal medyadan eklemıyor kendı hesabından ne ınstagram ne twıterda sahte hesap açmış ınstagramdan takıp etmek istedi bende kabul etmedim baktım bir kaç kısıyı daha eklemıs amacı ne sizce
Güncellemeler
11 ay
yokmu yardımcı olacak
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Öncelikle söylemeliyim ki, aşk konuları biraz karmaşıktır ve hislerin karışması normal. Ama bu senin kendini ikinci plana atmana asla sebep olmamalı! Evli bir insanın hayatına böylesine dahil olmayı sindirebilmen önce biraz düşünmeni gerektiriyor. 😔
Sana sahte hesaplarla yaklaşması ise güvenilmez bir profil çizdiğini gösteriyor. Bu, seni hayatına tam olarak dahil edemediğini, kendi içinde bir çelişki yaşadığını ifade eder. Kısaca söylemem gerekirse, sen bir flört oyuncağı ya da boşluğu doldurma seçeneği olamazsın! 💪
Unutma, değer göreceğin, hayatında yer etmiş bir insan karşında durduğunda hissedersin. Kendine güven, hiçbir şeye değmeyecek biri için zaman kaybetme. ❤️