Şimdi eski sevgilim 5 yıldan sonra storime baktı takiplestik konuştuk falan aradaki buzlar eridi neyse bu gün canlı yayım açtı ben katıldım canlıda sadece ben vardım qarib bir şarkı sözleri söyledi ne biligim sonra diyorduki kendi kendine başım çok ağrıyor masaj edenim olsaydı falan sonra canlı yayımda bana istek attı elim deydi dedi sonrada görüntülü konuşa biliyormusun dedi falan sonra öğretmen olarak nerde calisiyorsun dedi 1000 lik var mı para. Yani bu ne haller arkadaşlar? Amacı ne benle neden böyle konusuyo
Güncellemeler
+1 yıl
Neyse ya
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Uzak dur yoklukta kalmış sana sarmış işi başka yerlere çekmeye çalışıyor
İşi nereye çekmek istiyo bilmek istediyimde tamda bu
Seni yatağa atmaya çekmek istiyor
Eskiden de öyleydi demekki hiç değişmemiş sevseydi böyle yapmazdı
O zaman uzak durman gerekiyor yani bak öğretmenmişsin ne güzel üzme böyle şeylerle kendini önüne bak
Kanka peki nerden anladın amacın o olduğunu?
Sen kendinde söyledin bak eskiden de böyleydi diye değişmez insan neyse o olarak devam eder durduk yere kimse masaj yapan olsa demez
O zaman sevmiyor Allah belasını versin onun bende seviyor diye düşündüm eskiden yaptıkları için pişman oldu düşündüm benim geri dönmem için storiler paylaştı şarkılar okudu doğru geri dönmedim ama o geri döndü bende aff ettim
boş ver sen doğru bildiğini yap sen uzak dur hayatına daha nice güzel insanlar girer
Hayır gelmez ondan bana doğru söylüyon
Kanka eskiden kavga olmuştu sonra dedi alkolluydum alkolün tesirideydim dedi sonrada alkol bahaneydi aslında ben senin tesirideydim dedi bunun anlamı ne?
Neden kavga etmiştiniz ki senin tesirinde olup kavga edecek
Ne biligim ya bir akşam benle kötü konuştu bende bilmedim neydi kendisine sordum hep bahane aradı gerçek nedenini demedi kanka anlami ne ki kelimenin?
Laf ebeliği yapmış biraz seni etkilemek için alkol etkisi ile sana kötü konuşmuş işte
Kesinlikle uzak dur
Amacı ne
Demekki ufaktan eskiye dönmek istiyor
Peki masaj edenim olsaydı boynum ağrıyor neden dedi?
Kendi kendine resmen ben canlıda olarkən bu kelimeyi dedi
Eskiden aranızda cinsel ilişki oldu mu oldu ise özlemiş oraya getiriyor
Sonra yine yoluna bakıcak
Hayır olmadı
Bir şekilde sana yürüyor ince ince sende canlısına girmişsin takipleşmisin kendince demiş tamm oda istiyor
Sen istiyormusun
Hayır ya ee seviyormu beni. Ya sevseydi benle cinsellik dusunmezdi
Ya cinsellik düşünüyor diye sevmiyor anlamına gelmez ama direk ilk senin yanında aklına o geliyorsa sıkıntı
Bende onu adam oldu akillandi sanmıştım meğerse bana nefret ediyo beni başka yerlere sürüklemek istiyo canlisina o kadar kahbeler girdi bir kere de öyle konuşmadı benden ne istiyo buu
Ya çok sexsi giyinmen olman lazım dayanamaz anlarım yoksa amaç belli
Erkeklerde takıntılı olanlar vardır bazen illa ki elde etmek ister çekici gelir vazgeçemez belki öyledir
Allah belasını versin onun gerçekten pişman olduğunu düşünmüştüm eskiden kavga oldu benle kötü konuştu kötü konustu derken kalbimi kırdı hiç beklemiyordum ondan sonra Alkolluydum alkolün etkisindeydim özür dilerim dedi sonrada alkol bahaneydi aslında ben senin tesirideydim dedi 5 yıl onu aramadım sormadım her yerden engelledim 2023 TE kendisi geri döndü pişman oldu zann ettim yaa
Alkol kullanan insandan hayır gelmez hiç bir zaman unutma
İlerde evlenirsin içer içer döver
Ay defolsun ya
Alkol bahaneydi aslında ben senin tesirideydim dedi ne bunun anlamı? Benle Kavga yaparken dedi
Ya işte cinsellik anlamında
Senden etkilenmiş
Ne tesiri
Anlamadım kavgaliyken cinsellikmi dusunuyordu bir birimizin kalbini kırdık en çok o kırdı sonra alkolluydum özür dilerim dedi sonra da alkol bahaneydi aslında ben senin tesirideydim dedi
Bunun analamı o bana göre
Sen bu adam da ne buldun
Nasıl yani o bana göre ?
Benim anladığım bu adamın amacı aşktan çok cinsellik gerçekten aşık olsa bu kadar uzun ayrı kalamazdı
Her yil benim için bir storiler paylasti ama ben affetmedim çünkü onu çok sevmiştim
Peki istiyorsan barış güveniyorsan
Yok ya bu yaptigindan sonra hayatta olmaz millete beni kötü yapmak istiyor avcunu yalar
En son ne zaman sevgilin oldu
Sevgili değildim kendisi seviyorum demedi yani aslında sevgiliydik te nasıl desem ya sevgililer gibi davranıyorduk ama sevgili değildik beni kiskaniyordu seviyormuş gibiydi hatta bir defa bana sevgili olalım dedi benden cevap gelmeyince şaka yapuyorum dedi yani bizim durum biraz karışık insanlar hep bizi konuşuyordu hep ismimizi yan yana getiriyordu falan
En son sevgilim olmadı