Servis şöförü bana bakıp duruyordu haftalardır en sonunda ben konuşmaya karar verdim bir yolunu bulup soracaktım neden bakıyorsun diye o bir adım attı servise numarasını yazmış bir kaç kuralla beraber bende aldım yazdım neden bakıyorsun falan dedim senden hoşlanmam bakmam rahatsız mı etti dedi neden baktığını merak ettim dedim sevgili olmak istedi seni tanımıyorum önce tanıyalım birbirimizi dedim tamam dedi bende ondan hoşlandım baktıgını anladıgım günden beri bişeler oluşmuştu zaten bende bakıyordum numarasını bilerek yazdı zaten ben yazayım diye neyse sevgili olduk bir kaç hafta oldu ben ona dün dedim ben ciddi bir ilişki istiyorum takılmalık değil gerçekten beni sevecek ilgi sevgi saygı duyacak dedim tabiki de her konuşan evlenecek diye bir kural yok dedim ne olur bilemeyiz dedim o bana dedi ki madem öyle pazartesi ye kadar düşeneyim kararımı söylerim iyi geceler dedi bir daha yazmadı bende yazmadım olumsuz bence ciddi birşey düşünmüyor sizce ne diyecek
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
https://voca.ro/1gbJaxbVErJT
ilk değildin son asla olmayacaksın
Aynen öyle benle oynamasında benim niyetin belli oda belli etsin bakalım net olsun
aklın yolu bir
Selam şimdi dinledim haklısın öyle düşünüyorum zaten teşekkür ederim ben gayet acık konuştum lay lay lom takılmalık biri değilim sevmiyorum da öyle şeyleri bana göre değil çünkü
Bence bu isler boyle olmaz sana bakmasinin sebebi yol almak senden yol bulmak biraz taviz verirsen anlarsin ne demek istedigimi
Anlıyorum kafamda bitirdim zaten cevabı ne olursa olsun bunu başta düşünüp ona göre davranacaktı madem ciddi birşey yoktu aklında o zaman takılmalık gördü beni
Yani bencede boyle servis şoforu sonucta bir servis atmiyo sadece sizin fabrikanin servisinide atmiyo olabilir
Baskalarinada bakiyo olabilir
Aynen sadece bizim oranın serviside bakıyordur başkalarınada kesin
Yani ciddi olacak kisi biraz kararli konusur ve karsisjndaki kisinin serefinide goz onunde bulundurak konusur
Bu ne ya randevu felanmi verio ciddi olsa direk soler zaten.. uzak dur bence
Aynen artık sogudum zaten yüzüne bile bakmam
En iyisi.. ileride pişman olmakdansa şu an doğru karar almak en iyisi emin ol
Aynen
Daha ne desin amacı seninle tek gecelik ilişki yaşamak akıllı olsana biraz
Anlıyorum ben niyetimi belli ettim öyleyse beni oyalama dedim
Duygusal yaklaşma net ol duygularınla değiş mantığınla hareket et ki hissettir iyi niyetini suistimal eder
Valla ben cok net konuştum işine gelirse diyeceği şeyi tahmin ediyorum biraz olumsuz bişe diyecek ciddi bir ilişki düşünmediği açık öyle olsaydı dün söylerdi ama hic bir şey yazmıcam görüldü atacam sadece bir daha yüzüne bile bakmam beni kullanmaktı kesin niyeti yazıklar olsun öyleyse başkada hiç bişey demiyorum hep böyle oluyor tam birine alışacak oluyoruz sevelim diyoruz sonu hüsran herkes aynı değil ama çoğu erkek cinsellik peşinde net
Sen hatalısın düşünmem lazım dediğinde noktayı koyacaksın net olmayan kimseyle muhatap olma genç kızsın duygusal yaklaşıyorsun ama fazla duygusallık bitirir üzer seni
Kafamda bitirdim zaten en son iyi geceler demiş iyi geceler dedim bir daha da yazmam zaten
Duygularla hareket etmemek gerektiğini çoktan öğrendim ama yapım bu napayım
Asla duygularınla hareket etme kaybedersin her zaman
Bence baglanmadan yol ver gitsin bir gelecek hayali yok senle ciddi falanda dusundugu yok
Bundan sana hayır gelmez
Aynen
Bence lay lay lom takılmak istiyordu.
Kesin öyle
Niyeyse ciddiyetten korkar laylaylom takılmak isteyen tipler.
Belli etmiş
Ciddi degildi
Onun niyeti aşikar
Demi beyefendi şöförlerle tatilde biri görmesin diye de yazmıyor olabilir zaten diyordu fazla yazamam diye konuştuğumuz anlaşılırsa işten çıkarılır çünkü anladım zatende bende belli ettim niyetimi ben onun oyuncağı degilim
Serviste yakınlık olsa pekı
Nasıl yanş
Seni kesme filan
Bakıyordu konuşmadıgımız ilk zamanlarda
Üniforma mı giyiyorsun son mu iniyorsun servisten mesela yakın mı oturuyon
Kapalı kadınların hepsi yasak bizim orda acık değilim yani o yünden bakmazda açıklığa falan yakın oturmuyorum
Yaşayıp gör derim