Bir ilişkiye başlarken, kişinin maddi durumu sizin için önemli midir? Eğer bir ilişkiniz varsa, karşınızdaki kişiye her açıdan güvenmek istersiniz. Elbette önemli olan maneviyattır, ama maalesef günümüzde maddiyat olmadan maneviyat yürümüyor. Peki sizin için beraber olduğunuz kişinin ekonomik durumu ne kadar önemlidir? #Mopysoruyor 🍁
"Aşk karın doyurmuyor" ve "İki gönül bir olunca, samanlık seyran olur" atasözlerini yarıştırsak hangisi kazanır?
Kadinlarin %99'u paraya onem verir. Az onem verir cok onem verir ama verir. Vermiyorum diyenlere bakin mesela para her sey degil derler. Cok olmasa da onemli derler. Bu da mutevazi takilip basit gorunmemek icindir. Ha kendisi de kazaniyordur, kendisine denk durumu olan biriyle olup birlikte daha guclu olmayi istemesi sonuna kadar mantikli. Ama ben evde pinekliyim, esim cok para kazansin bana versin diyenler, her gunumu alisveriste kuaforde yemede icmede geciriyim o da kopek gibi calissin diyenler insallah evde kalir.
Birini severken cebine gore sevmezsin ama issiz de olsa evlenirim yeterki seveyim de demezsin. Önemli olan her ikisinde de dengeyi yakalamak. O zaman ask kalbi mantik cebini doyurur. Yasasin ask mix mantik
Kız için önemli olabilir eğer ekonomik olarak iyi bir ailede yetişmiş genelde istdiği şeyler alınmışsa ailesi tarafından fazlaca pohpohlanmış bir kızsa aynı şeyleri ilerde erkek arkadaşından da bekleyecektir eğer bu anlattığım gibiyse kız onun için aşk karın doyurmayabilir uzun vadede.
Bana göre iki gönül bir olunva samanlik seyran olur diyorum evlencegim kiz maddiyati olmayabilir sadece maddiyat icin evliligi düsünmem seversem evliligi maddiyata bakmaksizin düsünürüm ama karsimdaki ask karin doyurmuyo derse o zaman yapacak bisey yok.. baska birine bakarim paraya deger vermeyeni bulmuya çalisirim...
Para daha önemli diyenlerdenim. Çünkü hastalık - sağlık muhabbetini geçtim, yok doğum günüydü yok sevgililer günüydü yok yıldönümüydü zımbırtıları için hediye isteyenler çoğunlukta bunun içinde para lazım.
Benim alışkın olduğum hayat standardının altına düşmediğimiz müddetçe sorun olmaz. Ki ben zaten prensesler gibi bir yaşam sürmüyorum zaten. Aşk karın doyurmuyor kazanır.
Aşk karın doyurmuyor diyen kalpsizlerdenim evet. Çünkü samanlık mamanlik seyran olmuyor kardeşim. En ufak bir maddi yetersizlik bin tane sorun doğuruyor.
ki gönül lafı kazanır aslında iyi anlaşılırsa sözler aynı aşk gerek sevgi varsa iki tarafta elinden geleni yapar ayağa kalkar güçlenirler karında doyar yuvada kurulur
aşk karın doyurmuyor ama aşk için fedakarlık gerek seven ıkı kişi bır araya gelınce samanlıkta olsa coplukte olsa umursamamalı sevdiğininin yanını saraylara değişmemeli ıkısıde dıyorum ben
Aşk karın doyurmuyor tabii ki. Çünkü tamam güzel evlendin mutlusun falan ama para olmayınca bir süre sonra sorunlar ortaya çıkmaya başlar beraberinde huzursuzluğu da getirir. İki gönül bir olsun ama fakir de yaşamayalım yani
Biz birliklte herşeyi aşarız diyerek başlayan ilişkilerde samanlık seyran olur ama gezelim tozalım hayatın tadını çıkaralım düşüncesi varsa aşk karın doyurmuyor😊
En İyi Cevaplar