bu söz sizce ne kadar doğru?eğer yanlış ise nedeni ile birlikte yazar mısınız?
şimdiden teşekkürler :)
şimdiden teşekkürler :)
doğru. efendi adam iyidir ama sıkıcıdır. sohbet edersin belli bir monotonlukta gider sohbet. belki biraz üstü. ama piçle sohbet ederken heyecan duygusunu hisseder. piç kızın düşüncelerini pek önemsemez. kız acaba nasıl etsemde çocuğu elimde tutsam diye düşünür. ama efendi çocuk zaten elindedir. ona fazla bir uğraş gerektirmez. bu 25 e kadar
25 ten sonra kız bir gün olunca onu terkedecek olan erkeği tercih etmez. çünkü çocuğu olursa birgün onu terk ederse mal gibi ortada kalır. hem elalem ne der kıza :) bundan dolayı kaybetme korkusu duymadığı iyi adamı tercih eder.
vayy çok gerçekçi ve güzel bir yazı olmuş :)
estağfirullah. çok makale okumuştum çok düşünmüştüm ulan neden oluyor hayatın amacı ne diye ordan bişeyler işte. herşey hakkında düşündük tabi. azçok bişeyler öğrendik
Aynen öyle. Tanıdığım bir kişinin üniversitede hiç sevgilisi olmamıştı. Fakat ne zaman hakim olarak atandı bir kısmet bir açılma bir saçılma. Maşallah maşallah durumu. :)) Seçim yapmakta zorlanıyor şimdi hangisiyle evlensem diye. :))
ben piç erkeklerle de birlikte olmam:) her zaman her turlu efendı adamlarla bırlıkte olmusumdur oyle de evlenırım:)
alonkid kardeşim neden böyle dediniz?sadece merakımdan soruyorum :)
ben demedim alonkid adlı üye söyledi :)
biliyorum :D
sence piç bir erkekle evlenmeseinde mantık var mıdır. cevap yok, ama o piç erkek veya erkekler her istediğini yapmaz. bunu da bırak.kadınların nerdeyse hepsi sadece ezilmekten i değer görmemekten çok hoşlanır.ama onu gerçekten seven i değer veren erkeği ezik olarak görürü ya da cebte keklik olarak görür ve en son yedeğe koyar. acılar gerçektir her kız öyle mi, değil ama çoğu öyle bence..
direk efendi adamlarla sevgili olurum. niye piclerle birsey yapiyim ya. ay internet söylentileri cok sacma
Cevap
10Cevap
iyi gozlem cekirge.picler pohpohlarlar bunlarda sevgili olur yapmadigi bok kalmaz.sonra pismanim toydum beni aknadirdi.2 guzel sozle her boku yapabilirsan kendini efendi adama nasil layik goriyorsun bal bla bla daha cok bla bla fendi erkek ararlar.onlarda bunlara yuz vermeynce bu erkelerin hepsi ayni diyorlar.
Sevgilisi olmus kizla evlenmem gitsin kiminle yiyismisse onunla evlensin
efendı adamla evlenır efendı adamla evlenırım. tabıı kızın oynaklıgına gore degısır ;)
Buradaki kızların 100/95 efendi adama layık değiller
neden
Hiçbirisinin hak edecek yanı yok
işte ben de neden hak etmediklerini soruyorum :D
Dengesizlikleri yetiyor :)
iyiymiş :)
haklıyım :)
tabi ki :)
nasıl siz evlenirken hanım efendi olsun diyorsanız kızlarda aynı nedenden dolayı bey efendi olsun diyor
Öyle bir erkeğe aşık olamam. Alçakgönüllü, sevimli, şakacı ama dışarıdan sert görüneninden alayım
Bu yaşıma kadar hep efendi oldum 23 yaşına geldim hiç sevgilim olmadı ilgilenen gülücük atan bir kız bile olmadı. Bende bir karar verdim piç olmacağım itlik yapacağım 23 yaşında insan kendini değiştirir mi ben değiştircem yoksa hiçbirşey yok
Aynı şey erkekler için de geçerli ama,yanlış mıyım?
Efendiden kastın kızların gözünün içine bakan aşk böcükleriyse doğru.
hahaahah erkekler için evlenilecek eğlenilecek kız ayrımı gibi olmuş
erkeklerde kaşar ziker bakire kızla evlenirler aynışey vede doğru
genel anlamda oyle fakat bana gore adam her halukarda efendi olmali.
Efendi adamı bulabilseler bu kadar kocasından şikayetçi olan kız olmazdı.
Efendi adamla sevgili olurum,hersey güzel giderse aynı adamla da evlenirim.
O zaman sevgili olalım ?
Efendi adamlar teklif mi bekliyorlar?
KIZIN NAMUSUNA BAĞLI BİRAZ.
Bilmem doğruluk payı var :D
hayatta işim olmaz öyle tiplerle
ne yazık ki doğru bro !:..
o tarz kızlar efendi adamı da aldatır
evet yani mutluluk pic likte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar