Şimdi... kıl ve makul seviyede göbek belki bayanlara itici geliyor olabilir ama şundan emin olun dürüsttürler çünkü erkeğin tüm yaşamı boyunca çıkamayacağı form budur , bende öyleyim , ama kas ve tüysüzlük 90 nedenle gösteriş için yapılır daha fazla kız etkileme karı kız tavlama için yapılır ve sürekli yapılmak zorundadır bırakırsan bizim forma dönersin bizler işimiz gereği zamanımız gereği öyle lazerlere yok haftanınn üç dört günü fitnes mış yok body miş zaman harcayamayız bizde çalışma kası vardır işimiZin bize hediye ettiği kaslı mevcuttur ben fırsatını bulur bulmaz haftada iki kez yüzmeye giderim bu yüzden bizim öyle çok kız bulma derdimiz yok evlenecek edepli bir kız bulalım evlenelim derdindeyiz... :))) ... bazen işler değişr tabi ama genelimiz öyle
Kadınlar ne kadar baklavalı erkek begense erkeklerin de hayalidir baklavalı vücuda sahip olmak fakat hayal kuranların geneli şekerbare gibi vücuda sahip olunuyor spor yok şekerli asitli Allah ne verdiyse yemeyi ıyi bildiğimizden sadece hayalde kalıyor
Karin kasini beğeniyorum, kadınlar aldatma vb riski taşımadığını düşündükleri icin göbekli erkekle evleniyorlar sanırım Ben böyle düşünmüyorum erkek fit olmalı
Vücut çalışmasına gerek yok. Beynini geliştirse kâfi. Ama göbekte hoş değil tabii ki. Estetik yoksunluğu.. Gel görelim sevdiğim beyefendinin göbeği var. Çokta önemsemiyorum anlayacağınız. Öncelik kafasının çalışıyor olması. Gerisi halledilebilir.
Türkiye’de fazla kaslı erkek yok ki çoğu göbekli ya da normal bir vücut yapısına sahip, benim için önemli olan kas değil omuzları geniş olsun fazla kilosu olmasın kalıplı olsun😍
Yav kusura bakmada beni nerede gördün. ya da neden hiç açılmadın bana halbuki boşumda yani kimse YÖK hayatımda platonik yaşamama gerek yok tanısam severim belki 😂😂😂😂😂
Hayır tabikide hele şu kore fanlarına sinir oluyorum eşcinsel adamlara aşık oluyorlar kapalı başını allah yolunda örtmüş fanları bts e canımı veririm diyor çıvdırıyorum ya
Kas bence çok kasıntı duruyor yani dokunsan patlicak gibi😂 göbekli erkek sanırım ideal baba görüntüsü veriyor. Tabi göbek dediğim öyle dombalak değil normal bir insan olsun ama kası olmasın minnoş bir göbeği olsun
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > "Kadınlar, baklavalı erkek severler, göbekli erkeklerle de evlenirler" Sözüne katılıyor musunuz? Sizce gerçekten böyle mi?
En İyi Cevaplar