Kadınlar duyduklarına inanıyor, güzel sözlere bi güzel kanıyor ve genellikle de görselliği çok geri plana atıyor o kısmı doğru
Erkekler önce fiziğe bakıyor, görseli daha ön planda tutuyor. Fakat genele vurmak fazlasıyla yanlış. Kimileri de gerçekten kalbiyle seviyor. Denk gelmek dileğiyle...
Kadınların kulakları kısmı bir nevi doğru. Ancak duyduklarını ruhlarına işledikleri için ven ruhları ile severler derdim. Kadınlar hissettirdiği hisse odaklı olur erkeğin. Mutlu hissettirir ya da heyecan duydurursa o erkeğe aşık olurlar. Erkekler evet görsellik odaklı severler. Gördükleri kadarını severler yani..
Kısmen doğru.. Neden kısmen? İlk etkileşim kesinlikle görseldir. Her iki cins için de. Sonra güzel sözler kadının ruhuna nüfuz eder. Ama buradan erkeklerin güzel söz duymak istemediği anlamı çıkmasın.
Erkekler gözleriyle derken bence Hani gördüğüne aşık olur. Hani görmek ister sevgiyi direk olarak hani belli edilsin ister. Hal ve hareket davranış falan bu bana bunları yapıyor demek ki değer veriyor kafasında bakar.
Kadınsa her fırsatta seni seviyorum kelimesini duymak ister. Hani ona yüz kerede desen der ki bir daha söyle be adam. Sırtında taş taşmıyorsun ya. Ama erkek için bu basit şeyi dinlendirmek zor gibi gelir çünkü sürekli söyleyemez. Bunu duymayınca kadında der ki beni sevmiyor sevse söylerdi.
Hayır katılmıyorum evet erkekler gözleriyle seviyorlar daha doğrusu sadece gözleriyle beğeniyolar ama kadınlar öyle değil kadınlar gerçekten sevmek için nedenler ağrıyor sadece sesine vurulmıyoruz yani biz İnsanın içi önemli niyet önemli yaklaşımı önemli benim içimde uyandırdıkları filan yani gözardı edilemez sadece sesi ile bir yere varılmaz çünkü. Önemli olan kişiliği karakteri.
Kadınlar gözleriyle, kulaklarıyla, tüm benliğiyle sever de erkeklerde genel olarak sadece gözleriyle süzmesi var istisna olan yürekten seven erkekler ise evlenince bakışları zamanla anlamsızlaşıyor 🥺hoş evlenecek erkeği bulmakta bu devirde helal parayla zengin olmak kadar zor. Bizde bu sözü bu yüzden doğru farz edip gözleriyle seven erkeği kapıp kendimize saklıyoruz 😂
#SelamGençlik 🦄🍀🍏⭐🔥💛☀️🌻🐝🍒💋🥥❤️❤️👀 Ben bu sözleri aşkta kendime rehber edinmiyorum. Kadınlar da erkekler de beş duyularıyla birden severler... Fakat asıl tercihimizi duygularımızın, ruhumuzun, kalbimizin, sezgilerimizin, zekamızın belirlediğine eminim ben, şüphesiz, kesinlikle, net... #SunIsUp#Amazing#TubaSueda 🦄🍀🍏⭐🔥💛☀️🌻🐝🍒💋🥥❤️❤️👀
Genele vurduğumuz zaman katılıyorum. Kadınlar ağızdan çıkan sözlere önem verir kalpten gelene dikkat etmez kısacası gözlerinin boyanmasını bekler, erkekler de dış güzelliği ön planda olan kadınlara daha çok ilgi gösterir karakterini pek önemsemez. İstisnaların kaideyi bozmadığını unutmayalım 😅.
Aslında tamamen ters kadınlar gözleriyle erkekler kulaklariyla sever çünkü erkekler duyduklarınu unutmazken kadınlarda gördüklerini unutmaz aşk aslında budur.
@Matmazellz Cinsiyeti bacak arasında aramamak lazım bu devirde ne kizlar denk geldi erkek gibi ne erkekler geldi kız gibi hormon olayı biraz olsun burada her şeyden biraz var benim gibi farklı görüşleri olanlarda herkese saygı duymak önemli yaratılanı sev yaradandan ötürü demişler
güzellikönemli olsada belli bir zaman sonra önemini yitiriyor ben kadının karakterine bakarım uyum sağlıyabiliyormu ona bakarım, kadınlar ise erkeklerin sadece fiziğine bakıyor..
Hayır kadınlar görsel varlıklardır sadece yakışıklı ve uzun boylu erkekleri severler niye onlar çekici ve güçlü gözüküyor kısa erkeği sevmezler niye güçlü görünmüyor kadınlar %100 görsel varlıklardır işitsel varlık değiller
@Matmazellz sjdjej yaw he he her kadın aynı değilmiş bal gibide aynı sürü psikolojisiyle yaşayan varlıklarsınız hep çoğunluğa göre hareket edersiniz bana bunu diyende kim bilir kaç kişiyi tipsiz veya 180 den kısa diye red etmiştir
Evet erkekler cilveli ve güzel olsun da karakteri, yaşam biçimi nasıl olursa olsun önemli değil düşüncesinde bence. Kadınlar ise azıcık ilgi gösterilse inanıyor maalesef.
Hayatimda duyduğum en anlamsiz sözlerden biri ki hayatımda cok anlamsiz seyler duydum
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Doğru, az çekmedik manitaların çevresindeki o... rspulardan. Onların lafına göre ilişki yürütürler. Manitayla mı ilişki yaşadık o o... rspularla mı belli değil.